ega hakkad juba harjuma jah asjadega. vaatasin just kuulutusi, naine meest. mõned üksikud kes otsivad suhetn, tutvust, seksi või mida iganes. enamuses ainult nn sponsorit. peaksid ju sellised kuulutused olema hoopis teises rubriikis. põhimõtteliselt ma ju ei ole sellise teenimise vastu, aga igal asjal on oma hind. no ma ei kujuta ette, et peaks keegi maksma sdu eurosid alles täisealiseks saanud neidisele, kes elab kuskil jummal teab kus ja näeb välja k mitte nüüd selle hinna vääriline. ma ei halvusta kuidagi kedagi ja kellegi välimust, kuid paraku, kui osutad teenust, siis oled kaup ja igal kaubal on oma hind.tõesti ei tahks põrutada lapseohtu harimatta prisket tibi kuskil punkrilaadses ühikas, kui sedagi on. Vaadates paljude maiste ankeete ja eriti nooremate, siis tutvumise eesmärk leida meest, elukaaslast jne ning keda soovin leida seal sponsorit ja tihti ka hind. Ma ei saa aru, et kui meest ja elukaaslast, siis kas mehele iga kuu esitatakse arve või kuidas. Vanasti ikka vaadati elukaaslase puhul teisi väärtusi, nagu tääkas , haritud jne. Minumeelest on see tulevikusuhtes nagu ohu märk, et kuhu me sedasi liigume.