Foorum
2012-01-14 02:20
Milline on teie seksuaalne orientatsioon?

Heteroseksuaalne
Homoseksuaalne
Biseksuaalne
Aseksuaalne

ja kas olete proovinud seksi mingil põhjusel...

Heteroseksuaaliga
Homoseksuaaliga
Biseksuaaliga
Aseksuaaliga

Ise olen: Heteroseksuaalne ja ei ole proovinud seksi ühtegi teise orientatsiooni kuuluva isikuga.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 11:03
seksuaalne orientatsioon: kiiksuga. heteroseksuaal, kes huvitub teistest sugupooltest
jah, on tulnud ette seksi heteroseksuaalsete isikutega biseksuaalsete poolt on seni ainult huvi olnud, seksinud ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 11:51
on veel olemas metroseksuaal, lehes kirjutas
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 12:01
metroseksuaalid seksivad ainult metroodes
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 12:02
misha, milline sinu eelistatud orientatsioon on? (ilma igasuguse sarkasmita esitatud küsimus)
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 12:03
mulle meeldivad heteroseksuaalsed naised. binaised ei paku pinget, kuigi jah paljud mehed oleks üliõnnelikud.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 12:33
Oo jaa olen proovinud ainult heteroseksuaale.Tead päris hirmutav
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 13:28
Metroos polegi seksinud. Kindlasti teen selle ka ära.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 13:36
Metroseksuaaliks nimetatakse meest, kes pöörab palju tähelepanu oma esteetilisele välimusele ning kulutab omajagu aega ja raha oma imidži(te)le ja elustiilile. Ehkki see termin on läbinud transformatsiooni oma esialgsest tähendusest (heteroseksuaalne mees, kes nägi välja või käitus nagu homoseksuaal), on praegused trendid näinud metroseksuaali tähenduse asetamist tavaliselt naiselikeks peetud praktikate omaksvõtule maskuliinsuse poolt ja mis pole spetsiaalselt seotud homoseksualismiga. Arutelu käib kasutuse ümber, kus terminit kasutatakse kui soo-dekonstruktsiooni teoreetilist avaldumist ja selle seoseid tarbimisühiskonnaga. Praegused seksuaalõpetlased näevad metroseksuaalsust kui terminit, mis esindab suhtestatud arusaamise omaksvõttu lisaks termini elustiili- ja esteetilisuse-alastele tähendustele.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 14:32
enamus kapipeded peavad end "metroseksuaaliks"
peab olemu ju vastus, kui küsitakse, miks sa alati nii "lakutud" oled
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 14:40
no aga kui nad siiski pole peded? peab kuidagi neid siiski määratlema.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 14:57
kui ütled homo siis inimesed mõtlevad alati pedesi, aga tegelikult tähendab homoseksuaalsus omasooiharust ja naiste puhul on tegu lesbismi ning meeste puhul pederastiaga ja kogu maailma rahvast pidavat olema kuskil 15% umbes homoseksuaalid ehk siis lesbid ja peded
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 15:04
teema on sul huvitav: olen heteroseksuaalne mees, proovisin seksida heteroseksuaalse+aseksuaalse naisega, ei õnnestunud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 15:15
Miks ei õnnestunud?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 17:53
Aseksuaal peaks ju tähendama seksist mitte huvitatut, kellel puudub sugutung. Mis seksist seal rääkida saab, see on sama mis keppida prostituuti.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 11:34
Heteroseksuaalne.
Homo- ja aseksuaalsetega ei seksi. Meeshomod mind ei huvita, naishomod mind ei taha. Aseksuaalid ei taha üldse seksida.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 12:44
Heteroseksuaalne. Homodega käin läbi küll kuna tunnen kahte sellist, aga seks....mitte mingil juhul! Klaas õlut sõpradena kuskil ja seltskondlik vestlus on kõik mis sealt tulla saab. Bi'dega tegelikult sama lugu, minu jaoks ei ole eriti vahet. Ei tea enda tutvusringkonnas selliseid olevat, aga ega seda kunagi täpselt ei teagi. Aseksuaalne? Ei seda mitte, mul on olnud kahtluseid, et äkki ma olen hoopis hüperseksuaalne. Õnneks vanus juba rahustab, hormoonid taltuvad vaikselt ja olen vist taandunud normaalse eesti mehe tasandile.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 15:57
Milline on normaalne eesti mees?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 17:21
Ma arvan, et normaalne eesti mees on selline mees kellel aeg ajalt lisaks paljastest naistest mediteerimisele mõni muu mõte ka peas liigub
˅ näita rohkem ˅
2012-01-25 22:12
et kleebime oma seksuaalse orientatsiooni sildi otsaette...ja muudkui tänavale ve
vaatama, kuidas rahvale mõjuks
tegelt huvitav idee - ükspäev oleks aseksuaali silt, järgmine päev homoseksuaali silt ja siis heteroseksuaali silt...
siis vaataks, mis kõige enam tähelepanu tekitas
˅ näita rohkem ˅
2012-01-26 18:38
et siis multiseksuaalne. Aga arvan, et kindla seksuaalse orjentatsiooniga inimene peaks parem olema. Spetsiaaltööriist ju alati parem kui universaalne
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 17:30
Soome presidendivalimistel tuleb teine voor, kus üks kandidaatidest on homo. Kas soomlased teevad ajalugu?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-31 10:52
seekord jäi ajalugu tegematta. Aga jah kes oleks sellise presidendi kaaslane, ehk kuidas teda kutsuda. Muidu nagu oleks esimene leedi. Kui esimene härra, siis kes olekspresident, ega ometi teine härra
˅ näita rohkem ˅