Foorum
1
2
2012-01-11 06:47
OLENTAGASI 2012-01-10 23:51:05

TÄHELEPANU PIIDRID EESTIMAAL !!!

KÕIK PIIDRID KES ELAVAD EESTIMAAL,JA TUNNEVAD,ET ELU ON ILUS,SIIS TEGE TEID OOTAB EES PETTUMUS !!!

SEE EI OLEGI NII VÄLJA PAISTEV KUI SEDA ARVATE,VÕI LOODATE,AGA FAKT ON SEE,EESTIMAA ON ISAMAA JA ISAMAAL EI OLE MEIL PIIDREID VAJA..

KINDLASTI ON KA HETKEL SIIN LUGEJAID,NII VORMIKANDJAJD KUI KA LIHTSALT KITSENÄRAGAID KES SELLE KOHE VÄLJA PRINDIVAD JA POLITSEISE JOOKSEVAD...

TEHKE MIDA SOOVITE !!!

MINA ISE LIHTSALT EI SA SELLEST ARU,EESTI RIIK PIDEVALT ANNAB LOA KORRALDADA GEY PARAADE JA NII JUBA AASTAID..
SAMAS PIDEVALT ON KOHTULAHENDEID,KUS JÄLLE MINGI PEDEFIIL KASUTAS ÄRA VÄIKEST LAST..
JA SIIS KÕIK LAIUTAVAD KÄSI,ET ISSAND KUS SELLISED TULEVAD..

JUST EESTI VABARIIK SEDA TOODAB JA SIIS TEEB NÄGU ET MIS TOIMUB..

MIX SIIS ÜLTSE SEDA TOETADA..

ÜTLEN AUSALT JA KÜLMA VERELISELT...

KUI KEEGI TOOB MULLE KUULIPILDUJA VÕI MINGID MUUD KRAAMI SIIS MINA RISKI ETTE EI LÖÖ
KÕIK PEDERASSID JÄÄKS INVALIIDIKS......
˅ näita rohkem ˅
2012-01-11 07:53
Arvan, et see teema tuleks kiiremas korras modede poolt kustutada kui vihkamist ja vaenu õhutav tekst. Lisaks kubiseb kirjavigadest. Ilmselt on kirjutaja koolitee piirdunud kolme klassi külakooliga.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-11 08:37
... naljamees see enry ! Kustutada see teema ? Miks ? Mina saan tihti tapmisähvardusi oma postkasti, näiteks täna hommiku lugesin kirja kus mind tahetakse ahju lükata ja ma ei tea mida veel ... ! Mis ma siis nüüd tegema pean ? Inimesed reeglina ise ei taju mida nad suust välja ajavad ja internetis anonüümsena on seda hea teha . higet sellega teha teistele ? Kahtlen, pigem teevad nad endale ise haiget ja ma ei imesta kui ähvardajad ise hoopis mingi hetk saavad oma sõnade eest karistada . Las lõksutavad oma hambaid , küll aeg neile endile koha kätte näitab ja kui inimene on nii loll, et oskab pedofiilid ja seksuaalvähemused ja kõik ühte pattapanna, siis vaevalt tema enda tuttavad talle kuulipildujaid andma hakkavad kuna see põmutaks hulluse hoos maha ka oma lähedased ja need samad kes talle selle kuulipilduja annavad.
Üks asi veel eesti riigi politsei poole pole mõtet pöörduda ja pole ka mõtet seda muret kurta muudele riigiasutustele. Miks ? seepärast, et politsei ei pööra tähelepanu sellistele asjdele, seni kuni kedagi reaalselt pole vogaseks pektsud, pussitatud või tapetud politsei ei hakka kedagi uurima ega kahtlustama. Siinsetel korrakaitseorganitel on tagajärgede likvideerimine kombeks mitte nende ennetamine ja siis karistatakse veel takatipuks hoopis seda kes jäi nn. trammi alla mitte seda kes oli ründaja. Olen ise kokku puutunud sellega . Suht mõttetu teema.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-11 08:44
Vabandan oma kirjavigade pärast mis eelmises tekstis mul tulid
˅ näita rohkem ˅
2012-01-11 08:51
Teemaalgataja, ma loodan, et sa kusagil tänaval täna libastud. Miks peaks keegi seda jama üldse lugema? Kuna paistab, et siin vist isegi kustutatakse mäda, siis see teema võiks sama teed minna.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-11 11:04
Eile õhtul võis seda jama lugeda päris mitmes kuulutuste rubriigis. Kuulutajaid oli 2.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-11 11:19
Kui hästi otsida, siis leiab sealt isegi mõistlikke mõtteteri, kuid teostus ja loomulikult allpool arvestust ja kirjapildist tulenevalt usun, et see isik argumenteeritult oma väljaütlemisi kaitsta ei oska!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-01-11 12:16
veel üks kapi taga (või koguni kapis) elutsev isamaalasest homodevihkaja.
kui palju meil on neid juba kokku?
arvatavasti pole see tal esimene kord oma kirju avalikult levitada ja esineda. igatahes politseiga ei paista tal eriti head kokkupuudet olevat. võib olla on ka neile tuntud kuju juba.. homode kiusajana tagaotsitav nt. kas hoitakse korravalvurite poolt silm peal või kardab ise paaniliselt neile ette sattuda.
minu meelest on tal on endal veel suurem hirm kui nendel homodel, keda ta karistada tahab. ei saagi aru, kumba ta rohkem vihkab- kas gay´sid või lastepilastajaid.
selline võib vabalt ennast ohvri seisus praegu tunda. ja võib-olla ongi midagi poisikeseeas temaga tehtud. relvakapist tuleks selline kindlasti eemale hoida... kui ta ei julge ise kedagi laskma hakata, siis laseb kunagi ennast. pagan teab

üke huvitav asjaolu veel. too Olentagasi, kes neid kirju toimetab, esineb siin naise konto all. miks?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-11 12:20
Teine, kes seda kirja eile õhtul levitas, oli heteromees20
˅ näita rohkem ˅
2012-01-11 12:24
võimalik, et sellel poisil võeti une pealt süütus...
˅ näita rohkem ˅
2012-01-11 12:56
Rullnokk lasti Soomes ehituselt lahti, nüüd vaja siinpool "mehetegusid" toimetama hakata
˅ näita rohkem ˅
2012-01-11 13:38
löö parem kohe maha, mis sa neid invaliide oma õlule tahad??
˅ näita rohkem ˅
2012-01-11 16:30
N-liidus oli pederastia seadusega karistatav, aga kas see vähendas selle viljelejaid? Kõrvalnähtusena oliainult suur hulk õnnetuid abielunaisi, kes pidid kuival olema, sest abikaasa eelistas kapis tegutsemist.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-11 16:47
Jotteff, polnud need naised õnnetud midagi, alati leidus häid naabrimehi või muidu majasõbereid, kes raskel hetkel oma abikäe... või noh, selle asja, mille 3 tähelist nimetust võis NLiidus plangult lugeda
˅ näita rohkem ˅
2012-01-11 17:15
jaaa...neid legende küllaga himuratest naabrimeestest ja naabrinaistest õitsval nõukaajal
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 07:57
sa teema algataja ikka vaga valestia sjadest aru saanud,sa hakkad neid kuulipildujatega vigaseks laskma,ma usun et kui sulle mingi mg3 taoline asi katte anda tilgutad ennast täis ,eestimaa ni perse kukkunud sa piider oled ennast ise perse kukutanud ja nyyd hakkad siin alama,ja lased piidrid ja pedod ja yldse pervod vigaseks,noo ikka tais loll,mina ka sellest lugu ei epa aga pean lugu oma riigist ja selge on see et ned piidreid on palju oleks et moni teed vigaseks ja valmis aga neid on palju,minaja paljud teised peaks hakkama neid ju siis ylal pidama,maksumaksjad,sina ei eta sellest vist midagi,yldse taiesti vales kohas votad sona,siin on sexuaalvahemus heterod,moistad HI HITLER.K O T M I T U N Z
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 08:09
LISAN VEEL et kui neid vigaseks lasta nussib riik meid igasugu totrustega,ma olen uhke eestimaa yle mitte neid juhtivate idikate yle,v.a savisaar,normull tegelane.ja kesse hakkab su vaikese plakutamise parast siin menti jooksma..kuidagi nii hellask need mendid sind teinud kardad neid v kui tahad midagi ette votta ara kvvaaaaguta siin vaid nee dpiidrid korraldavad parraade...kas meie teeme seda...EI TEE..meie neid ei rõhu..nemad meid kll,seega suured happe augud tekita kuidagi,soovitav vanad silohoidlad hapet tais,kui votad asja suuresti ja jarelandmatult ette leiad kindlasti rahastajaid kes aitavad asja korda viia,patrioot nagu sa oled ,,heterodele aga syy votad omaks,endapeale ,ja juhatad selle homopundi kuidagisinna aukude juurde ..soovitan suur sita lasu sinna augu taha panna,peaks toimima,kui nyyd loogiliselt votta,iseenesest et hape peaks ysna kiiresti too ara tegema ja jalgi ka ei tohiks jaada ...teed ara v
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 09:56
castrol, su kiri kubiseb grammatikavigadest. Mitu klassi sul selja taga on? 4? Kohutav!
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 15:45
Paljud suured väejuhid on olnud homod, näiteks Makedoonia Aleksander ja ega Hitlergi naistega just sina peal polnud. Niiet suured hävitajad vaadake ette, võib juhtuda, et mõni uus Adolf tuleb kapist välja ja seab teid endid püssitoru ette.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 15:50
ei tea kas olid homod, hitler kindlasti ei olnud. selliseid kinnisideega juhte vaevalt seks üldse huvitab.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 16:04
Hetero seks ei huvita, aga homoseksuaalsust häbenetakse. Aga meeste seltskond tõmbab. Paljud suured naistekütid otsivad ka tegelikult olematut, sest naiste juurest leiavad nad ainult tunneteta seksi.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 16:11
No Röhm koos oma SA seltskonnaga pidasid homoorgiaid. Hitler lasi paljud neist tappa ja Röhm löödi ka mättasse.
Kui Hitler oleks neist orgiatest osavõtnud, siis sellest teataks.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 16:41
Kes teab mis oleks juhtunud, kui Hitler poleks vene patriotismi ja vene talve alahinnanud. Oleks ta suutnud enda plaanid teostada,siis poleks enam olnud nii tungivat vajadust rahvale meeldida.
Kõige suuremad homofoobid on kapipeded!
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 21:15
noonoo hitleritärge hakake nyyd kll homoks pidama,see on selge et see mingi homode levitatud jutt,nagus eegi etta oli juut..juutide levitatud madanik.hitleri ainuke jama oli see et ta nussis oma oe tytart kess ennast paarst tappis,ta tahatis luuapuhast aaria ,kuhu ei mahtunud teatud rassi inimesed,raakimata piidritest ja vigastets ja veel enam vigastest piidritest ja jfm v mis sa olidki,,allakaik oli see et ta ei kuulanud oma kindrale kui ta oleks neid kuulanud siis oleks tema plaan voinud ka taide minna,aga asi oliogi selles et juba se eet ta poolale kallale laks vihastas nende liitlased ja sealt hakkaski allakaik,ta oli nii mitmes kohas rindel ,mehed nalgas ja siberi all toesti ei arvestatud kylmaga,sojatehnika lihtsalt konkreetselt ei toodanud sellise kylmaga ,aga staliniga oli viimase hetkeni asjad lahtised nad olid sobrad ja liitlased naguka pilusilmadega,aga pilud olid liiga kaugel et appi totata ja tormasid hoopis usale kallale mis oli ka viga ,venemaa oli sober aga hitleril katus soitis,panis eda anfetamiini liiga palju.oleks ta kasutanud sama taktikat ja jarjekindlust mis ta kasutas kui voimule yritas saada..paris mitu katset nurjus aga ta ikka vaikselt yritas,ja sai mis tahtis,muidugi aegoli ka soodne,algselt oli tal 2000 poldajat,aga parast miljonid,oleks ta jatkanud samasuguse tarkuse ja sydikusega oleks ta plaan taide lainud aga see plaan polnud tema endale moeldud,et tema seal kasu peaks saama,ikka meie ja meist jargnevad sugupolved oleks sellest loiganud suure kasu..mina ei polda seda aga saan tema plaani geniaalsuset aru
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 21:39
Kisub partei koosolekuks?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 21:42
Hitler poleks ikkagi võitnud. Ta ju jõudis Uuraliteni, aga sealt edasi ei olnud enam teid, tegelikult peale Volgat oli tal juba väga raske edasi liikuda. Stalingrad oli kõige suurem lollus, algsed plaanid olid ju hoopis teised. Kui kaarti vaatad, siis tarneahel venis kohutavalt pikaks, tanke toodeti siiski saksamaal (saksa tootis kuus 200 tanki, nsvl aga üle 2000). Kõik kraam veeti kohale saksamaalt, kui palju pidid rongid sõitma. Euroopat oli kerge võtta, teed olid head, tehased võeti üle jne. Aga vene tehased olidki uuralite taga ja ameerika varustas venemaad (land lease).

Kui Hitler poleks alustanud sõda usaga, ehk siis, aga usa aitas ju salaja nagunii liitlasi, seepärast hitler usale ka sõja lõpuks kuulutas.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 21:47
Hitleri lollused: Stalingradis kottijäämine, Poola purustamine (poolast oleks tulnud tööstusbaas teha), ca 2 miljoni vene sõduri vangi võtmine (oleks võinud nad rindele saata venelaste vastu), kogu see koonduslaagrite tööstus (sest relvi tootsid sakslased ise), ei kasutanud ära naiste tööjõudu nagu tegi seda Stalin (venelastel treisid pomme naised, ameeriklastel samamoodi), Aafrikas Mussoliinile appiminek.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 21:59
päris hea lugemine

Mark Solonin: 22.juuni ehk millal algas Suur Isamaasõda?
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=12190

hästi palju küsimusi ja number, miks nsvliit esimese kahe kuuga kandis tohutuid kaotusi ehk kuidas üldse sai võimalikuks välksõda.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 22:01
väga head raamatud:

Berliin 1945
Antony Beevor
http://www.apollo.ee/product.php/0663250

Stalingrad
Antony Beevor
http://www.apollo.ee/product.php/0662717
˅ näita rohkem ˅
2012-01-12 22:06
Hitler oli vaid võimuahne populist, kes oskas mängida sakslaste rahvustunnetel. Ta käis välja Friedrich I (Barbarossa) algatatud plaani võita sakslastele idast eluruumi juurde. Barbarossa ja tema järglaste väed vallutasidki ju Balti alad, aga venelastele jäid ka nemad alla.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 02:11
ige jutt RedLight1
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 06:04
Misha Uraalid jäidki Hitlerile kaugeks unistuseks ja Volgat nägid sakslased ka vaid Stalingradis.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 09:15
ajaloofoorum
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 09:28
Nagu Hillar Palametsa Ajalootund Mis puudutab veel Hitlerit,oli tal ainult üks munand on nii räägitud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 10:24
Selliseid väikseid hitlereid on sellel saidil ka
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 10:38
1 munandiga?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 10:48
ilma munadeta ikka
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 10:51
Ilma ma polegi näinud, aga ühega küll
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 10:53
1916 aaasta Somme lahingus kaotas oma ühe munandi,enne füüreriks saamist
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 10:57
noh, kui keegi igatseb veel „hitleriks“ saada, siis pole ju probleemi „lahingu käigus“ mehel üks munadest ära kaotada. ma tean isegi siit paari isikut, kelle peal saaks seda proovida.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 11:01
Mina ei taha oma munadest ilma jääda mu naine armastab neid
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 11:06
Kuigi vahepeal oli naisel plaanis need maha lõigata
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 11:10
Selliseid mõtted tuleb aeg-ajalt vist kõigil naistel pähe
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 11:14
Asi see munad maha lõigata aga te proovige nendega elada, siis teate kui raske ja ühtlasi armas see on
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 11:15
Aegajalt Korra kuus ikka plaanib neid maha lõigata
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 11:16
ja, paistab, et mul on ka see aeg saabunud. viimasel ajal võtavad kõige hirmsamad mõtted võimust
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 11:16
Aegajalt Korra kuus ikka plaanib neid maha lõigata
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 11:22
Aga naised võiksid meeste vastu natuke leebemad ka olla nagu minu oma
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 11:30
Elu on karm, ei mingit halastust , hammas hamba, munad tsölibaadi vastu
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 11:39
Arvan,et keegi meist ei kannata tsölibaati välja,väljaarvatud nunnad,mungad Isegi paar päeva ei saagi ilma olla
˅ näita rohkem ˅
1
2