Foorum
2012-02-06 12:13
jube õnnetu masekas jne magasin hommikul oma laeva maha.......................................................ja laevlippu rahabEspoos......................
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 12:32
Raha peaks ikka olema igalühel pangas,mitte Espoos Meie pangakaardid kehtivad ikka paljudes riikides...
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 12:41
naised, te muutute juba nahhaalseks
vedelma, miks sa siia raha küsima tuled?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 15:04
Ilmselt arvatakse, et siin istuvad mingid kontoriinimesed, üksikud ja eluvõõrad, kelle seast mõne lolli ikka leiab. Aga jah, ühiskond on vaesunud või vähemalt jääb selline mulje netis surfates. Või siis on mingi häbitunne kadunud ja iga indiviid on üha selgemini omakasu peal väljas?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 12:36
kui on olemas vajadus, siis leitakse alati mingi viis selle rahuldamiseks. see, kuidas see saavutatakse, oleneb juba isikust ja sellest, milline on kellegi elustandard ja kui paljuks ta ise suuteline on.
kui vajadused saavad rahuldatud, siis leitakse, et vajatakse veel rohkem. nii kaua, kuni neist ei teata, ollakse rahulolevad.
mulle tundub, et siin saidil ongi pigem tegu viimase variandiga, ehk siis piir tegeliku vajaduse ja pakutava vahel on juba ületatud ning teiseks kindlasti vaesumine teatud elanikonna hulgas.
ei taha osadele kasutajatel liiga teha, sest ma usun, et siin leidub ka neid, kelle puhul ongi tegu traagilise juhtumiga ja tal on just praegu seda raha vaha või muidu...
aga osad kindlasti teevad ennast abitumaks kui nad on. kas siis on depressioon või midagi muud,et ei saa elus edasi ja arvatakse, et on kindlam on kasutada kedagi teist, kui ennast abistada... nt ajutiseltki. vahel jäädaksegi sellesse kinni.
ja siis on muidugi need isikud, kes teevad seda kasuahnusest. arvatavasti on neil peale selle ühe nn teenistuse veel teisigi teenimisvariante ootel. nad saavad aru, kuidas rahad liiguvad ja neile meeldib selle ligiduses olla. eriti huvitavad persoonid. siin on neid lademes naiste hulgas. paraku
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 12:44
Peab siis kirjutama volinikule. Ka mehed tahavad raha ligiduses olla
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 17:58
jah, on kuulda olnud, et juba väiksena tahetakse pankuriteks saada
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 20:41
Jupka kuule aga kelleks sina tahtsid suureks saades saada?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 11:38
Jupka? jupka nagu seelik? minuga räägid või?
ma tean, et sina tahtsid kosmonaut olla
hm, ma tegelikult ei teagi. mul olid teised olmemured ja ma ei tegelenud siis selliste asjadega ema arvas, et minust ei saagi mittemidagi. ma olin eesti halvim laps vist tema arust. teada oli, et teistel olid kodudes paremad lapsed kui temal
vahel tahtsin teatrilavastaja olla, vahel modelleerisin midagi teha ja ehitasin,vahel olin kaupluse juhataja, vahel olin olin nukudele kirurgiks. mulle meeldis neid pooleks teha ja seest uurida (oli huvitavam) ning nende peast juukseid kiskuda. mingi aeg tahtsin juuksuriks ka saada vist arusaadav ka, sest nukudele oli juukseid vaja krt, ei tea
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 16:31
Jupka seda nukudega mängimist, nii nagu sina seda tegid, nimetatakse woodooks. Ja suureks saades saigi sinust nõid?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 20:39
Huvitav kas uus enese-müümise reklaam.. Kasutaja, rinnanibul igapäev uus kuulutus kus keegi temalt midagi varastanud,v6i tema poole unustanud.. Kui nõnda aus tahad paista..miks ei helista sellele kliendile,miks siin vaja kuulutada?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 20:45
Romaa - turundus m arketing on huvitav teema, iial ei või teada, kes leiab ja kes kaotab. Tasuta reklaam igati ja äri õitseb
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 20:41
Reklaam..ehk loeme ridade-vahelt, Täna mõningail jällegi huvitav tekst kuulutuses..tervitan oma m6mmikest,kuna tal telf pole, Kas tal ihas postkasti ka pole.. Et seda peab kuulutustes,kuulutama..ju ei tulnud enese-reklaamiks enam muud pähe..terve nädala juba otsinud ka..
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 20:54
Huvitav, mis hinnaga sms'e ta ootab
Ega siin sedasi väga palju ka teenida saa. Vaevalt siin nii lolle on, et kõigilt enda varikatelt sõnumit saadab
˅ näita rohkem ˅
2012-02-16 16:26
"niisama tilganäpijad " Kes/mis need veel olla võiks?
˅ näita rohkem ˅