Foorum
2012-02-02 21:30
Tühi hing ja tühjad kotid vs täis hing ja täis kotid. Kumma valid?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 21:32
Täis kotid ja käsitöö.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 21:34
pole16,proovi prostituut kinno kutsuda või kusagile üritusele vahel.Järsku õnnestub niimoodi tundeid saada.Muide tänapäeva prostil paljudel elukaaslased või on abielus ja nad on naise tegevusest teadlikud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 21:34
Muidugi tuleb tunnistada, et sõjaväes alguses ülikoledad sööklatädid tundusid 6 kuu pärast juba päris ahvatlevad. Aga tegemist o.i ülimalt piiratud oludega.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 21:35
Ja vähemalt üks kott jääb täis :$
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 21:36
Mul kahjuks või õnneks ei ole vaja prostidega tegemist teha. Kui kunagi peaksin poissmeheks hakkama siis teen eksperimendi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 21:42
Mina jälle arvan,et kui oled poissmees siis mine kiiresti kusagile mujale saidile kui tahad pärisnaist omale leida
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 21:47
Aga eks osaajalise töögraafikuga saab ikka kinno kutsuda, ainult hakkab se kolme lapse jutt pihta ja kui juhuslikult rehvad nägema siis on mehi kahelt poolt piiramisrõngas ära anna lootustki kui ära tunned
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 17:33
Abielumees sirvimas menüüd.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 19:15
pole16....sinu esimest kommentaari meenutades...miks arvad,et ainult töötud naised raha tahavad?kas väidad,et töötav naine ei tahagi raha?Mina arvan,et kõik naised tahavad raha.Kõik ei hakka küsima ja kohtingud venivad kuudesse.
Mina olen nn.töötav naine,mõni sõimab isegi karjeristiks,aga huvitaval kombel ei tunne ma mingit vajadust lasta abielus(sa väidad postitustes,et pole vaba)endale lihtsalt lambist keerata.Milleks?
Veel prostituutidest....tunnen üht naist,kes on läbi käinud maeitea,kui paljude voodist,aga mitte keegi ei nimeta teda mitte kunagi litsiks või prostiks.Ta ei küsi küll raha,aga võtab vastu suht kalleid kingitusi.ja ta saab neid.Ta on muidugi igas kultuuris ja arvamustes defineeritav,kui "väga ilus naine".Ta on selline sarmikas ja soe.Kõik,kel Eestis üldse raha evivad on tema voodist läbi käinud ja korduvalt.ja soovivad sinna ikka ja jälle tagasi.fenomenaalne.ta on ka ainuke selline naine.Töötab,muide..aga ma ei ütle kus
Tean ka üht teist naist,kes on abielus ja kolme lapse ema.Ta on nn hinnaline call-girl.Ta käib saunakatel jne.Tal on oma hinnakiri ja see ei ole odav.Ta mees ilmselt ei tea asjast midagi,sest ta käib ainult väga valitud üritustel.Ta on juba 40,aga keha niidab jalust 20-sed.Väliselt särav ja väga kütkestav naine.Tema kohta tavaliselt miskit kiitvat ei öelda.Huvitav miks?
Seega-raha vs.kingitused?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 19:51
kuskil on mingi kirik vist, kus käiakse raha ja kingitusi kummardamas ja siis saadetakse misjonärid laiali seda tõde kuulutama ja rahvast valgustama...mul on juba süda paha, ma ei kingi enam elusees ühelegi naisele mitte midagi hinnalist.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 19:53
choco. Kas see kingituste naine kah saunakatel käbi või on ainult kindlad tegelased?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 19:54
Kuidas ja kust sa seksi mõtled saada?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 19:56
ikka käib,ma arvan.Kui keegi saunakale ei lähe,siis on alati küsimus väheses rahas.Mitte kunagi ei ole muud põhjust.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 19:59
Mis küsimus see vahepeal oli? Mina või? Seksi vä? Ma ei tea. Ihast loodan saada.

Asi on seltskonnas. Saunakatel on joobes inimesed. Joodikud nagu teada, ei ole teps mitte kõikse tervama taibuga ja sealt see litsiks sõimamine pihta hakkabki.

Kingituste tüdrukul vaevalt joobes tegelased külas käivad. Seltskonna vahe.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 20:00
Minu esimene silmast-silma kohtumine selle naisega toimus juba 90-ndate keskel.Mu esimene mõte oli"issand,kui ilus naine".Täiuslik keha,hambad,nukunägu.Tol ajal oli tal elukaaslane,mingi vene rahvusest "paharet",kes varustas teda kõigega.See"paharet"tapeti ära ja teistel avanes ka võimalus.See naine peaks olema minuvanune.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 20:03
parma, vat need seal saunakal ei joo .... vabandan, joovad aga ilmselt vett
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 20:05
Mäh. Saunakal ja ei jooda? Uskumatu. Igasugu veidrikke ikka on.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 20:06
mulle oli see eelmine küsimus? selline üllatav faktike sulle- tegelikult, päris maailmas ei olegi kõik sinu kiriku liikmed niiet nii ja sealt kust ennegi. Ja kõikvõimalikud usuhullud pole niikuinii mind kunagi erutanud, seega sinu kiriku liikmed jätan rahule ka edaspidi
Kas sa ise pole vahest mõelnud, et su propaganda hakkab ebaviisakalt pealetükkivaks muutuma?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 20:19
Eestis on usuvabadus
Küsimus oli sulle mõeldud.
Teema ei ole minust.Mina ei puutu üldse teemasse.Ma ei kuuluta,ma ei otsi kedagi ja mul pole midagi vaja.Mul on olemas.
Lisan veel,et olen 90% kindel,et ma ei seksi enam kunagi oma eluea jooksul.Mina ei ole teema.
Ma näen ja tean mida inimesed teevad/ei tee.Miks ei või teemade üle arutleda ilma isiklikuks muutumata?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 20:21
Vanade grammofoniplaatidega juhtus tihti nii, et jäid ühele kohale tiirutama, siis kõlbasid nad veel vaid prügimäele lähetamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 20:24
Seda nimetatakse huvide konfliktiks.Maailmavaateline erinevus.Sisuliselt sama,mis IRL ja KE vastasseis.
Mina olen antifeminist ja hr.koogel on feminist.Minu maailmas evib feministlik mees äga madalat positsiooni,tema maailmas ilmselt juhtpositsiooni.Konflikt vältimatu.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 20:34
feminist? milles see seisneb tema puhul? naised peaksid ju aplausiga tervitama sellist meest, kes nende arusaamu toetab ja nende muredest aru saab. kui ta olekski nn feminist, kes taotleb naistele vabadust, siis mis selles halba oleks. las need naised olla vabad
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 20:40
Kui sa arutleks teema üle, siis miks mitte, aga sa ei arutle, vaid surud peale oma ajupesu, ja kui rääkida isiklikuks minemisest, siis keri pisut teemasi ja vaata, mitmes kohas sa ise palju isiklikum oled olnud. Naised, kes pole sinu usku, ei saa olla midagi muud kui kas vaalad, kes ei pääse valitute hulka, või ajupuudega lollikesed. Mehed jälle kas lootusetud tropid või luuserid, kes kas oma suutmatuse või ahnuse tõttu ei pääse marjamaale. Sinna vahele demagoogilisi jutukesi, mis kõlavad nagu vahitorn
jehhoovatunnistajad: elas kord mees kes ei kummardanud jehhoovat ja ta ei pääsenudki taevasse ja maapeal tabas teda hunnik õnnetusi
Sina: oli kord mees kes tahtis tasuta seksi saada ja teda tabas hunnik õnnetusi ,ja ta ei saanudki seksi.
Selle nimi on teema üle arutlemine?
Kui sa tahad arutleda, siis esiteks tee silmad lahti, ja näe, et on palju inimesi, kes ei ela sinu tõekspidamiste järgi ja elavad rõõmsalt ilma sinu usuta, ja esita ükski loogiline argument, milleks neil sinu usku vaja peaks minema, mitte ära levita legende, et jah elab kuskil üks suguharu vaimupimeduses, aga nad on kõik koledad ja vaesed ja ei saa kunagi seksi ega pääse taevasse.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 20:41
Probleem seisneb tegelikult selles,et meie ühiskonnas on naiste hulgas ainult 10% femme.30%mängivad femme teatud piirini.
tegelikult on see hea.Las naised olla naised ja mehed võiks ikka mehed olla.Minu maailmas on kõige kehvem asi,kui mees on femm.
Seega on ta tegelikult täisjobu otsimas nn.rikast naist.Isegi meie multiühiskond ei aksepteeri sellist asja.Mõtetes oleme oma tegudest ees.
Kõigi reeglite kohaselt kvalifitseerun mina ka feministiks.Tunnistan,et veel 10 aastat tagasi olin ultrafeminist.Siis saabus tõehetk.Selginemine.ma tõmbasin nagu magnetiga ligi nõrku mehi(saamatud,rahatud).Tipphetkeid meenutades....keegi tropp küsis minu käest peale seksi 5000 eeku laenu.See on väsitav ja devalveeriv.Praegu põrkuvad nad isegi mu silmavaatest tagasi.Elu on rahulik ja stabiilne.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 20:50
Koogel...mida teeb nii valgustatud isik siin saidil?Tahab tegeleda maiste asjadega?Good luck!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 21:00
Kui vaimukas tee pai endale nüüd
Sellega seoses- mida sina teed siin saidil? Keset troppe ja vaalu, loodad et su propagandast on kasu ja keegi troppidest kasvab ümber või saab valgustatuks, võtab ennast kokku, saab raha ja ostab mõnele naisele gucci koti ja saab kord elus tasutud seksi good luck!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 22:15
Chocolat kas ma sain valesti aru või isegi abielus olles ei laseks sa endale nö. tasuta keerata? Mõne naine lihtsalt on ära tabanud, et tal on püksis rahamasin millega intiimelus mitte väga hästi vedanud mehi lüpsta. Palju õnne. Minujaoks naine kes sexib asjade/ raha eest on siiski hoor. Vahet pole kas tal on töökoht või mitte. Kui ta teeb seda raha eest siis ei tee ta seda naudingu pärast. Inimesed käivad ka tööl. Mõni töötab, et saadaraha, teine töötab pigem aitamise pärast. Kui see sinu tuttava sexiks rikaste ja kuulsatega niisama poleks ju hullu. Aga kuna ta siiski eeldatavalt ootab vastuteenet on tegemist teenusega. Ehk on nii, et tema kahjuks kadunud härra hoolitses daami eest nii hästi, et daame ei suuda oma tööga endale nii lux elu lubada ning tuleb kuidagi natule lisa teenida? Eks Armani eest tuleb ka üle keskmise töökas ja tasemel olla. Vabandan kui kedagi solvasin. Lihtsalt arutan teemat.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 22:17
Sorry vigade pärast. Telefoniga kirjutatud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 22:50
Huvitav palju keppi saab kasuka eest?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 23:18
Ega ei oskagi öelda kui net on suurepärane koht, mehed ja prominendid ainult topivad raha vöövahele ja naised ise öeldes ma olen suhtes. Ega nende meeste ajusoppigi rohkem ei mahu kui tunda andmisrõõmu suurtest summadest.
Aga kui ma panin haritud peaaegu naisprominenti siis nautis ta ilma rahata suhtest.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 23:21
To mustkaru...korraliku kasuka eest ikka saad keppi.Ma arvan.
Point on selles,et naised teenivad ise raha ja seda tehes ei pea nad vajalikuks teiega härrazed sekssi teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 23:22
Kas ma olen liiga palju jägerit joonud või ma lihtsalt ei saa su viimasest lausest aru?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 23:23
Mis on korralik kasukas? Aga eelmine küsimus oli aaronile
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 23:38
Ega mul polegi lisada.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 23:43
ma arvan, et siit te ei saa kasuka eest isegi peksa mitte. k...ppi nagunii kirja ei saa. asjata lootus. nii et pudel kanget on endiselt teie parim seltsimees, sest naisi, kes teile seltsi pakkuda tahaks, pole
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 23:45
Aga mida soovitaks naisterahvale kes ei usu netituvusse ja soovib siiski oma tagasihoidlikkusele keppi leida. Kas paari siideri joomine baaris ongi see päästetee uusi tutvusi sobitadagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 23:48
Mis sa utah seletad? Ega naisi igale poole seltsi ka võeta. Naistest pole ju põdravorsti tegemisel asja.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 23:59
aaron: Just. Baarist, pubist, kindlasti ka klubist-kõige kiireim tee uute tutvuste leidmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 00:02
Aga teate miks baarist,bubist jn jne uusi tutvusi saab. Naised lihtsalt juuakse ilusaks ja kõik on õnnelikud Saab ka see tagasihoidlik ja häbelik neiugi natukeseksi keppi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 00:04
Eksid,PUSH...klubist nad ei saa,sest nad ei maksa drinke
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 00:05
Ega need baari-tutvused siis üheks, kaheks korraks ka pole, ära, parma siin naisi nii maha ka tee
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 00:07
No kui jah pidevalt peale võetakse, siis ehk on jah mitmeks päevaks. Oleneb kaua raha jagub
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 00:11
chocolat: Mehed? Ei tee drinke välja? Juhtub. Külastame sõbrannaga aeg-ajalt baare, klubisi, pubisi. Pubisse jah, lähed oma raha eest, klubisse ka-esimesed joogid ostad ise, olenevalt suhtlemise valmidusest kas siis terve õhtu jooksul vaid ise või, tutvuse sebides, nautides väljatehtavaid jooke. Baaris leiab tutvusi kiiremini, mul ka selline hästi suhtlemisaltis, seksi sõbranna, kui jook sees, läheb suhtluste sebimine imekiirelt , ma ei jõua teinekord mahagi istuda kui tal juba keegi ära räägitud ja meil joogid laual
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 00:15
choco mõtleb drinkide asemel midagi muud. Kas sa siis ei näe neid smaile?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 00:16
Et mehed ei saa klubidest naisi sest ei taha nende eest tasuda?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 00:19
Mis see jook siis maksab? 10 €? Palju ta ikka juua jõuab?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 00:23
Klubides joogid suht kallid, gin toonikuga klaas 5.50, siidrid jne 3.50, ega väljaskäimine oma raha eest kulukas + sissepääsud + garderoobitasu mõnes kohas jne, tavaliselt ise külastame klubisi kus naistele südaööni tasuta sissepääs.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 00:23
Omapärane arusaam, et naiste jaoks on seks nagu ränk kohustus ja mehe jaoks nagu vältimatu vajadus. Kui see nii oleks, siis ehk tõesti mees peaks naisele muudkui maksma. Aga ei ole ju.

Mis drinkidesse puutub, siis mul on paljude tüdrukutega nii olnud, et välja minnes kord maksan mina, kord tema. Naised ise nõuavad. Välismaal on nii kiiresti naine arve ise tasunud, et ma pole reageeridagi jõudnud. Seksist ma seepärast ilma küll ei ole jäänud. Ilmselt ma lihtsalt eelistangi leida naisi, kel on mingi eneseväärikus olemas, ja kes tahavad mind minu, mitte mu rahakoti pärast.

Raha eest ei saa kõike, choco.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 00:25
Mehed ei saa seepärast, et pole kellega tahaks ise tutvuda. Teeks ikka vahet ka. Aga see jookide väljategemine ikka nii ei käi kui on aga tõesti meeldiv inimene, siis küsin ikka mida keegi joob.
˅ näita rohkem ˅