Foorum
2012-01-29 21:06
Mõnele piinlik, teisele loomulik. Sinu küsimusrle vastata ei oska. Äkki saab kaardiga maksta?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 17:20
et siis pole16 pakub äri alustamiseks stardikapitali jne. ning leiab sobiva töökoha ja....ei no sel juhul ju tõesti poleks enamikel siinsel lehel vaja enam ennast raha eest pakkuda aga ... aga kui on liik ka selliseid kes lausa naudivad seda, et neile sponsorlust ja raha pakutakse seksi eest ? Mis sa nendega teed...tuletan meelde samas , et kui pole antud ala teenusepakkujaid mis siis vaesed mehed/naised teeks kes neid teenuseid ilma torisemata tarbivad ja sellega väga rahul on ?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 19:20
pole16, kas sa Punase Risti liikmeks pole kaalunud astuda? Seal tegeletakse süsteemselt inimeste aitamisega
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 19:22
Rebane, kas külm Su karva pole kahjustanud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 19:26
aikon ruttu müts pähe
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 20:52
Ok no kui tõesti meeldib ning erutab raha eest saamine andmine siis why not. Sellepeale ma ei olnud veel mõelnud. Jätan siis nad rahule. Otseselt punase ristiga tegelenud ei ole. Ega vist hakka ka. Aga heategevusega ikka. Samas kui sexi eest maksta fanatile siis on see ka ju heategevus... Kuigi endal oleks ülimalt odav tunne pärast.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 21:22
Huvitv kas see "odav tunne" on kuidgai ka rahsummga seotud või mitte? Kas väiksema summag aon tunne suurem või vahet pole?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-31 00:44
huvitav. pole16 on vist esimene mees, kes ise tunnistab, et ta tunneb ennast odavalt, kui ta seksi eest raha maksab. mulle ausad mehed meeldivad.
seni on räägitud peamiselt odavatest naistest, aga äkki peaks ka meeste tunnetest rääkima?

mis odavusse puutub, siis ma arvan, et pigem vastupidi, parma. et väiksemaga on (süü)tunded väiksemad ja edasi see tunne ainult kasvab. st enda väärtus mehe arvates kahaneb ja hakkab kahetsemine, et miks ma pidin nii palju maksma kui oleks saanud....odavamalt jne. pigem tundub nii.
teenindavate naiste puhul tundub aga asi teine olevat.
mida „odavama“ hinnaga, seda kindlamad ollakse, seda see naine väärt ongi.
see, kuidas ennast selle juures tuntakse, meest ei sega. peamine, et süümekaid poleks (raha ju alles). või arvab naisele seksi eest nt 40 eurot maksnud mees, et ta on ka sama palju väärt? mitte kunagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-31 20:11
Utha loogika õige. Mida väiksem summa seda väiksemad piinad mehel. 5.- makstes tunneks naine end väga odavalt. Ning kui mees maksab 200.- siis tunneb ta ennast halvasti. Ju siis on eriti kehva mees, et nii palju maksab. Naisel samal ajal on kõik OK.

Sexi võiks ikkagi teha teineteisele rõõmu ning hea tunde valmistamise nimel. Ja kui sex kehvalt välja kukub siis seda rahaga ei paranda. Rahaga ostad sa uue võimaluse samale rongile.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 18:02
Mismoodi see seks kehvasti välja kukub?
Mis on siis hästi välja tulnud seks?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 21:18
Kui mees on saamatu ning ei suuda naist orgadminu viia siis on see üritus läbi kukkunud. Minujaoks vähemalt.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 21:19
Sorry. Orgasmini viia.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 06:06
Utha, teenindajale pakutava hinna puhul on teenus see, mida kas väärtustatakse või ei väärtustata, mitte teenindaja isik. Sa ei ütle ju, et näiteks naine, kes teenib 500 eurot kuus, on vähem väärt kui see, kes teenib 1000 eurot kuus? Ehk siis tavaelus inimese väärtustamine tema teenistuse järgi oleks naist solvav. Miskipärast prostitituudi osas see aga ei kehti - kui üks "libu" saab tunnis 20 ja teine 2000 eurot, siis üks on kohe naisena vähemväärtuslik?
Küll naised on ikka õelad!

pole16, sa oled alati kõik naised oma elus orgasmini viinud? Oigama, pritsima, ennastunustavalt nautima pannud Suurt Finaali? Ja see on alati ainult sinu oskustest sõltunud?
Respect! Sul on optimismi ja fantaasiat mitme eest!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 12:48
Loen, et pole16 -l on häid töökohti pakkuda?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 12:52
Kätte ikka saab vasaku käegagi aga kui poole kepi pealt küsitakse lapsevahti eest raha, et pikemalt panna no hull lugu küll. Piirdusin taksoraha laenamisega. Aga siiski, millste lollustega ja keppimisega see käis, no võrratu. Kuigi linnavahel raske ära tundagi, jälle leedi väheks ajaks.
Aga võibolla on vale koht nii mõnegi jaoks. Ega naised vist ilma raha lõhnata taha tutvust teha kes siis kehvem olla tahab.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 12:54
Loen, et pole16 -l on häid töökohti pakkuda?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 14:21
Näidake mulle palun kasvõi ühte naist, keda ei ole võimalik orgasmi viia? Teate mõnda? (räägime ikka terve mõistusega inimestest).
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 17:17
pole16 - „kõik ok“ oleks vist palju arvatud (räägime siiski prostituudist, kes seda pideva tööna teevad), aga midagi sellist ma pidasin silmas jah.
mina lähenesin sellele temaatikale läbi süütunde, ehk siis sidusin mehepoolsed tunded süütunde olemasoluga ja kahetsemisega. kui mees teenindajale raha makstes kahetsust ei tunne, siis pole ka odavuse teema üleval. kui jah, siis ta võib ka ennast odavalt tunda.

see on siis hinnang olukorrale mehe kui kliendi vaatevinklist. kuidas nad võiksid tunda ja arvata. proovisin naisena veidi kirjeldada nende suhet rahaga ja endale antavaid hinnaguid nagu „odav“ ja „mitteodav“.
muidugi ei pruugi selline arusaam alati kehtida ja „odav tunne“ varieerub. oleneb mehest.
kellegi teise arvates tundub ehk see viiekas seksi eest just tema seosukohast odav ja ta on valmis pigem maksma prostituudile rohkem, et ta ei tunneks end odava kliendina, kellel raha pole. siis on raha staatuse näitaja.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 17:34
John- ma saan su loogikast aru, aga vaidluse sisuks oli praegu enese väärtustamine mingit teenust saades, mitte teenuse kvaliteet. jah, muidugi oleneb makstav summa ka sellest, kuidas keegi vastavat teenust hindab, aga enesehinnang on keeruline asi ja käib teistpidi ega allu kindlale loogikale. ma olen täiesti veendunud selles, et osad mehed maksavadki teenusepakkujatele teatud summasid just oma äranäegemise järgi. selle järgi, kui palju nende arvates keegi isik väärt on.

mina ei ole arvanud kellegi kohta seda, et ta vähemväärtuslik millegi pärast on.
ma käisin ainult välja variandi, kuidas käitub mees, kes käib prostituudi juures ning mida ta arvab endast ja sellest naisest, kui odavaks ta ennast selle tegevuse juures peab.
seni on ju peamiselt räägitud naiste odavusest, aga selgub, et on olemas ka mehi, kes tunneksid ennast teatud teenust ostes odavalt.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 17:58
Kui on tegu rahalise teenusega,milleks peaks mees üldse tolle naise orgasmini viima Raha eest minu teada pakutakse ainult mehele kiiret rahuldust.Kujutame ette kui naine võtab päevas mitu klienti vastu ja samas ta saaks kõigilt neilt orgasme,mis ta siis mõne aja pärast järgi jääks Nii vist mõtlevad need naised,kes seksi puuduses elavad ja unistavad kui hea võib prosti elu olla
Kui palju kellegile makstakse,eks selleks tehakse eelnevalt kokkulepped,mitte äranägemise järgi.Ja ju kui hakkab meeldima seks,eks siis mees lõpuks jääbki püsikliendiks...
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 18:10
elmar - vaata ma ei usu, et alati sellele kokkulepped eelenvad. kokku lepite siis, kui juba suhtlema hakkate või kokku saate. enne käib ikkagi mingi pakkumine ja raha lauale ladumine.
võta või lahti see kuulutuste pool siin. iga tegelana pakub ju midagi oma äranägemise järgi. kes on teinud turuuuringut, kes mitte. millest nad huvitav siis lähtuvad? ikka mingist sisetundest ja/või oma rahakoti suurusest. see käib paljuski isikute pinnal ka
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 18:13
Vaevalt prostilt rahuldust saab. Mõni poolproff töötab päeval kohvikuski. Tantsukohtades tuleb taksorahagi peale ja nii lastakse õhtuga läbi iga tunniga klient. Küsisin kas saan panna siis kogu öö või ja vastas normaalne mees 20minutit.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 18:16
aaron, kas sa kasutad tihti prosituuditeenust?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 18:22
kui palju on tihti aga vist kahel käel kokkulugeda. See ei tähenda kasutamist kui nii välja kukub, ega otsaette pole kirjutatud ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 18:24
tihti on rohkem kui korra või kaks. juba regulaarsem kasutaja siis. sinu puhul ma saan aru, et sa oled selles teemas kogenud.
ja mis tähendab „kui nii välja kukub“? kuidas sa prostituutide otsa just satud? tahad öelda, et pooljuhuslikult kohtad kedagi ja ta pooljuhuslikult teatab, et teeb raha eest ja sina sama juhuslikult maksad?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 18:29
no siis mehed valetavadki kui pole üldse käinud. Ma juba hoidun nendest.
jah on ka nii ülbikuid
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 18:31
aga ikkagi, kuidas sul juhtub? ja minu arust pole vahet, kas juhtub või mitte, kasutaja oled sellegi poolest ikka. realselt on tegevus toimunud. sa pead kasutamise all silmas ehk pidevaks kliendiks olemist.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 18:33
korrutad kasutamist aga ma vastasin ausalt
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 18:37
on sul midagi selle vastu? see, et sa kasutaja oled, on fakt. see, mitu korda sa seda tegid, ei ole oluline praegu
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 18:42
mis sa sellega öelda tahad, püüad lahterdada. Livena võin ma rääkida oma elamustest, aga mitte netipalstal.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 18:47
ehh, ei lahterda ma midagi. hakkasid kartma? kardad avalikult tunnistada seda, et prostituutide teenust kasutad või mida?
ma toetun sellele, mida sa ise oled kirjutanud nii siin kui ka mujal teemades. olen saanud aru, et sul on seal tutvused.
tegelikult oli mul teine küsimus. kas sa oled raha eest kellegiga seksides ennast kunagi odavalt tundnud? kui sa saad aru, mida ma silmas pean odavuse all
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 18:55
Ma ütlesin, et ei saa sealt midagi. Pealegi on see lai teema nagu elu ise
Odavuse all, ma ei ole nii rikutud kui arvad. Raha võim on määramatu minu jaoks kullast vittude suhtes
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 18:55
Enesehinnangut kujundada mingi tropi suhtumise läbi on üsna mõttetu tegevus. Kui aga prostituut tõesti ihu ja hingega oma ameti kallal on, siis ilmselt suudab ta ka leida nõkse oma välimuse lihvimiseks ning teenuse kvaliteedi parandamiseks, nii et mehed hakkavad teda ka rohkem hindama. Aga eks seda tüüpi äris neid troppidest kliente ole ka alati (tropp ehk ebaviisakas ja tihti mingi kompleksiga mees, kes upitab oma ego naise solvamise ja alandamise läbi).
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 19:03
John, jutt oli mehe enesehinnangust ja enda odavaks hindamisest, mitte naise tunnetest. sellest, kuidas klient hindab prostituuti ja kas siin on mingi seos rahasummadega või mitte.
loe natuke eespoolt, millest see teema alguse sai.
sa said vist must valesti aru.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 19:06
aaron, ma ei tea kui rikutud sa oled, aga kasutanud sa prostituute ju oled, kas teadlikult või mitte. eks? küsingi su tunnete kohta praegu. üldiselt. kui sa seksi eest maksad kellelegi, sa ei tunne mehena, et sa oled teistest selle poolest kehvem, odavam vm. ei tunne end halvasi peale seda?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 19:11
Utha sul on jumala õigus.
Aga ka meesprostituudid on olemas, üks sõbranna sala näitas mulle, kes seilab läbi lennujaamu ja sadamaid ja näeb vormis kui laevatöötaja kuldnööpidega pintsakus.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 19:12
utha,miks mees peaks prosti külastades end odavalt tundma?Mille poole ta teiste meestest kehvem?See on tema elustiil ja tahe,et omale teenust osta.Mismoodi saab mees rohkem siis rikutut olla kui ta niimoodi saab seksi?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 19:24
Seksil ja seksil on suur vahe, Elmar. Seks võib olla lihtsalt nö. kottide tühjakspumpamine, ja seks võib olla ka sügav intiimne armuavaldus, kus mees naudib, et naine naudib ...

Sellegipoolest, Utha, ma ei usu, et mees alati end odavalt või alaväärtuslikult tunneb prostituuti külastades. Sellel eelpoolmainitud kottide tühjakspumpamisel on nimelt suur ja sügav mõte - see asendab pihkulöömist. Pihkulöömisel omakorda on suur ja sügav mõte - nimelt on tükk aega ilmaoleval mehel raske millelegi keskenduda, sest peas vasardab vaid vajadus korraks rahuldatud saada. Ma ei tea, kuidas on teiste meestega, aga minul on see vajadus iga päev korra kindlasti.

Enesehinnang kukub ilmselt siis, kui mees midagi intiimsemat ja tõsisemat üldse ei saa (kuude või aastate kaupa). Siis tekib vajadus selle järele, et keegi armastaks, hooliks, vajaks. Aga igapäevaseks kiireks ühepoolseks rahuldamiseks prostituudi kasutamine ei ole enamusele ilmselt mingi odavuse näitaja.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 19:52
JOG,eks ta ju olegi,et seksil ja seksil on suur erinevus kes ikkagi seda teenust rohkem ostaksid?Eks ikka väga noored mehed teevad seda põnevusest aga vanemad mehed sellepärast,et seda noort tibi kätte saada.Kahepoolne nauding saab ikka olema sobivas vanuses ja mitte raha eest.Miks 30-40 aastane mees peaks tasulist teenust ostma..jääb vähemalt mulle arusaamatuks..
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 19:58
Elmar. Sellele on väga lihtne vastus. Mugavus ja kindlustunne. Maksad ja saad mida tahad ja vaja on. Raha paneb rattad käima. Niisama sebida kedagi on suur hulk tööd ja vahel lõppeb see ikka pihkulöömisega. Halvimal juhul satud kellegi segase otsa ja siis hommikuks on pea hall. Vahel harva satud tõelise pärli otsa aga ega siis hea asi kaua ei kesta Enamusajast pead ikka mõne hulluga sebima ja närve kulutama. Töötutel on sitaks vaba aega, nendel on see nagu ajaviitmise asi ja päevad läbi kammida ja sebida ja iga kell saavad kohtuda.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 20:10
parma,jutt jumala õige kuna seksiteenuse ostmine siin ilmas oli juba ammu enne meid ja arvan,et see toimub ka tulevikus
Jah,päris segaste otsa võib sattuda tõesti.Raha annab suurema valikuvõimaluse küll.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 20:19
Seksi ostavad naise kasutajad. Pihkulüües saab küll kotid tühjaks, aga nad ei tunne ennast mehena, sest õige mees ajab seda asja ikka naise sisse. See on puhtalt enese ego upitamine, ütleks isegi et enese petmine.
Tahaks ju minagi proovida mõnd noort tüdrukut, aga tüdrukud mind ei taha. Ja ennast raha maksmisega petma ei hakka, sest tüdrukud võivad võtta vastu küll minu raha, aga mitte seda mida ma tegelikult neile seksiläbi pakkuda tahaks
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 20:30
Kuidas ikka sellest aru saada?Mingi silmarõõm on ikka kui noort tüdrukut saad.Raha tahavad ka sellised vanemad naised,kellest mehed enam suurt ei hooli.need kohvitamised ja lõunasöögid kusagil südalinna söögikohas lähevad kallimaks vahel kui mõne noorele neiule teenuse eest maksad.Ega need kohtingud alati suhet ei kindlusta.kulutad muidu kingi ja ilmajäämise rõõmu oskab ka mõni soliidne vanaproua valmistada
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 20:41
Elmar, kas sulle meeldib, kui sulle valetatakse? Minule ei meeldi ja miks peaksin ma siis seda valetamist ostma?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 20:50
Valerahaga võib prosti teenust osta!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 21:06
Ah,enamus tutvusi ja suhteid vale peale üles rajatud.Miks peaksid valetamist ostma?Minu arvates on see kõige ausam värk kui oled kellegile maksnud aga mitte moosides seksi välja luninud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 21:12
elmar- kui noor on SINU jaoks noor tüdruk??
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 21:12
Petmine on mõlemipoolne
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 21:20
Rebecca01,minu jaoks on noor 20-mned või enam aastat noorem naine.Omaealistega või veidi noorema naistega on mul peaaegu võimatu tutvuda Olen üsna pipar
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 21:23
Ma nüüd küll ei arva, et mehed kes pihku panevad peaks ennast halvasti tundma. Mõnel mehel on nii suured vajadused, et üks naine neid ära ei suuda rahuldada siis lihtsalt normaalse elu jätkamiseks peab ennast aitama. Prostituudi sisse kottide tühjendamine tundub suhteliselt mõtetu. Kahepoolne nauding puudub. Saad kotid tühjaks, maksad raha ära ning alles jääb t#a ja tühi hing. Kedagi sebides on vähemalt emotsioone, üllatusi loomulikult ka pettumusi. Kuid asi on seda väärt ma leian.
˅ näita rohkem ˅