Foorum
2011-12-27 17:06
aga miks see vingumine? miks on siis nii, et osadele ei öelda kunagu halvasti, aga osadele koguaeg öeldakse, isegi siis kui inimesel pole isegi pilti. mis asi see siis teie meelest on, see mis mõjutab nii kõvasti teisi? kas üldse ei ole mitte midagi sellest tegelasest kellele halvasti öeldakse?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 17:11
nu misha. ju ma siis kuulun nende hulka, kes pidevalt ennast liigutavad, suunaga kas siis edasi või tagasi. kui ise ennast ei sunniks seda tegema, siis vist ei koliks ja teeks ka. ja need (elu)kohavahetused ja muutused olid mul ka osaliselt pealesunnitud valikud, aga sellest sai vajadus ja peale seda ei osanud muutusteta enam olla/elada. aga sellest olen aru saanud, et kindlas kohas olla on parem kui mitte kusagil olla. selle tunde vastu ei saa. ja loevad inimesed, mitte kohad. normaalsete suheteta pole sul siin elus mitte midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 17:13
eks me oleme erinevatel suundadel, sina tahad maha istuda ja kodu mängida, mina just ringivaadata ja niisama elu nautida. väike vahe muidugi on, sul oli see kõik mitte sinust endast vaid elu surus, aga mul on see vajadus iseendast tekkinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 17:13
senta. Aga kumma elu sa valiksid. Kas taeva, kus on harmooniline ja kaunis vaade, või põrgu kus on kirevam seltskond?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 17:37
misha, selles osas on jah suund meile veidi erinev, aga mitte ka nii erinev. me oleme läbinud need etepid vist erinevalt ja teeme seda eri aegadel. sul on seljataga kooselu ja suhe, praegu tahadksid elada ainult endale ja vaadata, mis mujal toimub. mina olengi peaaegu ainult endale elanud ja pole pikema kooseluga ennast siduda tahtnud või siis pole saanud seda teha. tegelikult tahan ju elult samu asju, aga ma vormistan need teistmoodi. ajastatus on teine. seega jah ma tahaks teha praegu muud ja aja kulutamise asemel tegeleda selle hoidmisega, aga edasimineku tahe on mul siiski olemas. see tuleb mul seest. mitte see, et elu surub valikud peale vms. see on tegelikult eluline vajadus mul. enamikul inimestest on see tahe olemas. muidu ei areneks elu edasi ja midagi ei toimuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 19:35
Parmaleikin, vist võtaks midagi vahepealset... Taevas ja põrgu ühe katuse all
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 19:41
Noh senta. Siit saadki omale järgmise aasta lubaduse, et ajad oma elu nii, et taevas ja põrgu saavad sinujuures kokku.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 20:21
huvitav kui äge oleks idee (mina polegi päris selle idee autor) võtta viskit ja teha ihas veebiseksi, enne pileteid müüa. noh, et elus jälle midagi tehtud
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 20:29
Misha, jutukas ju neid küll, kes enda kogemustest võiksid pajatada
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 20:35
noh aga minu käest küsiti, noh et kuidas oleks või nii ja siis ma hakkasingi mõtlema kuidas oleks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 20:41
Küllap alguses mingi rambipalavik ikka on, aga pikapeale võib see sõltuvuseks muutuda
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 20:50
mõned ju vahepeal igaõhtu seksisid iha jutukas
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 20:51
misha, aga kes sul keelab? otsisid ju siin ideid. lisa see ka oma suurde plaani. kolimine ongi natuke igav
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 20:57
Uh just tulid uued ideed järgmiseks aastaks. Saatsin nimelt 4 CV'd ära. Äkki saab rikkaks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 21:07
Teie kahe jutu peale tekkis reklaami idee: Ehitusmees istub valmiva elumaja tellingutel. Ühe käega hoiab binokklit ja teisega lihvib raketti. All on kiri: "Maja valmimiseni on jäänud 1 kuu, korterid juba müügis"
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 21:08
see pole ju mingi uus idee, buumiajal nii maju müüdigi silt üles "ehitame maja" ja korterid müüdi enne ära kui esimene kivi seina läks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 21:19
Olin ise tunnistajaks, kui Tallinnas Noole tänaval merevaatega kortereid müüdi. Aga see jäeti ütlemata, et mere poole tuleb veel mitu sama suurt maja
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 21:23
neil vedas, vähemalt said maja, mõned ei saanudki midagi
˅ näita rohkem ˅