Misha...su mõttekäik on põhimõtteliselt õige....loomulikult võib tekkida armastus ja seeläbi on ka niisama seks võimalik.Selleks kulub muidugi aega...ja palju aega,oleneb,kas mees on nii kannatlik.
Seksiga on selline huvitav asi...kui juba korra end "lihtsalt"kätte annad,siis jäädki seda tegema...kui mees kuuleb(näeb),et keegi teine sai seksi ilma pingutamata,ilma muljet avaldamata,siis tahaks tema ka ju nii.....
Huvitav..miks on naiste seas hinnatud mat.kindlustatud mehed?Keegi ei soovi eriti suhelda mehega,kes ei suuda või ei taha kulusid kanda.Kas mind peaks rahuldama mees,kes elab koos vanematega,kes sõidab minuga kohtumisele bussiga ja eeldab,et ma kutsun võõra inimese endale koju?Kindlasti mitte....naine ei tohiks end alandada.
Kui mees soovib luua ükskõik missugust suhet ükskõik missuguse naisega...tal peaks olema paigas baaspakett-isiklik eluase,korralik sõiduvahend ja finantsid naise lõbustamiseks(kinopilet,teatripilet,restoran etc)...nende puudumisel..ma kahtlen sügavalt,kas üks kena ja haritud naine läheb mänguga kaasa...
Muide,mida rikkam naine,seda suuremad(kingi)soovid...
Mat.heaolu mittenautiv naine on nõus jätkama vaesuses,tema vastand sinna langeda ei taha.Mehed on selles osas samasugused.
Kehakaal ei puutu asjasse...aga üldiselt eelistatakse siiski väga heas vormis olevaid inimesi,eriti,kui asi puudutab seksi.Mina pole seda reeglit teinud,see on olnud juba ammust ajast.Statistika kohaselt eelistatakse naiste puhul pikki juukseid,kikkis rindu,saledat taljet ja pikki jalgu....seda pole ka mina välja mõelnud...
Aga eks iga ise teab,millised eelistused-soovid tal on.Kui need ei lange kokku kellegi teise omadega,järelikult on ebasobiv partner.Üldistustesse laskumine on libe jää....
Kõigile edu otsimisel-leidmisel uuel aastal!