Foorum
2011-12-26 19:52
ei
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 20:40
Misha...su mõttekäik on põhimõtteliselt õige....loomulikult võib tekkida armastus ja seeläbi on ka niisama seks võimalik.Selleks kulub muidugi aega...ja palju aega,oleneb,kas mees on nii kannatlik.
Seksiga on selline huvitav asi...kui juba korra end "lihtsalt"kätte annad,siis jäädki seda tegema...kui mees kuuleb(näeb),et keegi teine sai seksi ilma pingutamata,ilma muljet avaldamata,siis tahaks tema ka ju nii.....
Huvitav..miks on naiste seas hinnatud mat.kindlustatud mehed?Keegi ei soovi eriti suhelda mehega,kes ei suuda või ei taha kulusid kanda.Kas mind peaks rahuldama mees,kes elab koos vanematega,kes sõidab minuga kohtumisele bussiga ja eeldab,et ma kutsun võõra inimese endale koju?Kindlasti mitte....naine ei tohiks end alandada.
Kui mees soovib luua ükskõik missugust suhet ükskõik missuguse naisega...tal peaks olema paigas baaspakett-isiklik eluase,korralik sõiduvahend ja finantsid naise lõbustamiseks(kinopilet,teatripilet,restoran etc)...nende puudumisel..ma kahtlen sügavalt,kas üks kena ja haritud naine läheb mänguga kaasa...
Muide,mida rikkam naine,seda suuremad(kingi)soovid...
Mat.heaolu mittenautiv naine on nõus jätkama vaesuses,tema vastand sinna langeda ei taha.Mehed on selles osas samasugused.
Kehakaal ei puutu asjasse...aga üldiselt eelistatakse siiski väga heas vormis olevaid inimesi,eriti,kui asi puudutab seksi.Mina pole seda reeglit teinud,see on olnud juba ammust ajast.Statistika kohaselt eelistatakse naiste puhul pikki juukseid,kikkis rindu,saledat taljet ja pikki jalgu....seda pole ka mina välja mõelnud...
Aga eks iga ise teab,millised eelistused-soovid tal on.Kui need ei lange kokku kellegi teise omadega,järelikult on ebasobiv partner.Üldistustesse laskumine on libe jää....
Kõigile edu otsimisel-leidmisel uuel aastal!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 20:43
siis me oleme selle asjaga ühelpool müsteerium caribian on lahendatud. läheks vaataks nüüd kus need tõelised naised on
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 20:52
Defineeri palun "tõeline naine"...kas naine,kes pakub igale soovijale tasuta seksi?See ei ole naine,vaid haigusjuhtum.Selle haiguse nimi on nümfomaania.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 20:54
Kuid jälle sa caribian keerutad, jätame selle Iha ja vaatame reaalsusse, et kes või mis need läbitõmbajad sinuarust on siis, ma küll pole seda kellegilt palunudki, kui aga kaaslane tahabki minuga tutvuda ka reaalselt siis ta ei tee selles probleemi ja sellega tutvutakse palju enam kui tuhat sõna, iseasi millal ta kätte annab jäägu se tema otsustada. Näib et ega neid mehigi niipalju võtta olegi kui ainult korvi visata, mul pole küll tarvis olnud kingitusi osta, juusiis on väärt naised juhtunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:01
demi: tasuta ja tasuta seks. tõeline naine on see, kes vajab seksi ja teeb seda seksi endale meeldiva mehega. tasuta ja tasuline seks kuulub prostituudi ampluaasse. sinuga ongi selge, sina seksi ei vaja, sinujaoks on see teenus, las ta olla, sinu valik ja leia oma valikule vastus. teistel on teised valikud ja teised vastused, kõigil on õigus olla nendega kellega neile meeldib olla. me võiks sellele juba ükskord punkti panna, kas sa ei arva
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:01
Aaron...inimsuhetes ei saagi üldistusi teha.Keskmine naine pakub mehele seksi ~poole aasta möödudes tutvumisest,selle ajaga on jõudnud tekkida mingi stabiilsus,naine on jõudnud arusaamisele,kas see mees üldse väärib temaga seksini jõudmist.Kui mees soovib seksida enne seda tähtaega,siis on ka võimalikud variandid...kingitused,abieluettepanek,tutvumine vanematega jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:03
demi, sa oled nagu perfokaart, koguaeg ühed ja samad augud
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:06
No siis arvavad juba naised, et oled homo või
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:08
Miks nii?Seni käid siis odavas lõbumajas või peksad pihku,kui naisele kingitusi teha ei taha.
Paneme muidugi punkti... me ei jõua selles küsimuses mitte kunagi samale arvamusele.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:11
Seni otsin kui leian ja kui satun sinuarust ebasobivasse kohta siis oled sa kade
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:18
Loomulikult.Good luck!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:19
demi, mis pihkupanemises halba on? väga suur osa naistest panevad pihku, igal teisel on vibra kodus, isegi sina teed nagunii näpukat kogu oma aseksuaalsuse juures.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:23
Seni,kuni keegi pihkupanemist pealt vaatama ei pea...polegi miskit halba.see mida keegi oma magamistoas teeb on sügavalt isiklik asi.
Loomulikult teen mina ka igal õhtul näpukat,aga ma ei lähe seda kuhugi näitama.See on minu isiklik asi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:25
aga ma küll vaataks kui naine näpukat teeb ja kui mõni mulle näitab, siis on see ju meie vaheline asi nii et ikkagi asi on selles, et mõni naine pole kade näitamises või tegemises ja ta ei taha selle eesti mitte mingit ainelist väärtust
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:29
Ma ei saa rääkida kõigi naiste eest,aga....näpukas eeldab iseendaga olemist,keskendumist.Mina ei saa küll kuidagi näpukaga lõpuni,kui keegi vahib...ja kui ma peaks näiteks püstiasendis olema.Loomulikult võin ma teha teatrit ja nii hästi,et keegi isegi ei taipa,et teater....aga mingit naudingut ma sellest küll ei saa...
nauding tuleb ikka üksinda vaikselt teki all ja kiirelt...
Mehed ei valda üldiselt mingeid tehnikaid ja naise rahuldamisest ei tea nad ka suurt midagi....keelekas ei tähenda ka pöörast lakkumist keelega jumal teab kust...kliitorit imetakse,mitte ei tehta lollusi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:32
noh, sul ju suu peas, võid rääkida oma mehele mida ja kuidas meeldib. eks need seksivadki paremini kes rohkem suhtlevad. paljud naised muidugi häbenevad kõike, ei saa mehi süüdistada selles.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:34
See on kahetine asi...mehed,kellega mina olen suhelnud eelistavad selgelt naisi,kellest pole terve armee üle käinud....
Liigne targutamine ei lähe peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:40
seksite pimedas, kunagi ei suhtle mida või kuidas meeldiks seksida? mees lükkab oma paugu lahti, pohh mida see naine seal tunneb, sest ta ju nagunii ei oska rääkida vms. jubbbbbeeeeeee
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:47
aga mis valu on üldse leida selline mees kellega voodis pole klappi? aretada suhet pool aastat, mitte seksida ja pärast ämbrisse astuda
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:53
Mehi on väga mitut liiki....on mehed,kes otsivad akrobaatilist seksi,uuendusi jne.Need mehed ei loo piiranguid naise välimusele,nende jaoks loeb pöörasus...tavaliselt leiavad nad mitteatraktiivsed partnerid,aga see neile ei loe ja nad ongi õnnelikud.
Teine liik mehi on sellised,kes tahavad ilusat ja seksis kõigega kaasa minevat naist,nad on nõus grupikas jagama seda naist ka teise mehega.Ja jällegi on õnnelikud,kui leiavad.Need liigid mehi ei soovi naise peale kulutada.
On olemas kolmas liik mehi,keda erutavad ainult sellised naised,kes üldsuse silmis on väga ilusad ja ihaldusväärsed.Nemad saavad suurema osa naudingust kätte teadmisest,et tema käevangus oli õhtu kaunitar ja teistel ila jooksis.Voodis toimub lihtsalt vormistamine.Sellist meest erutab teadmine,et ta on eriline,sest teised seda naist ei saa,sõbraga jagama pole nõus mingil juhul,grupikas on out.Selline mees annab naisele raha,et see veel säravam välja näeks,sest tulemuse nägemine erutab teda.See mees teeb naisele kingitusi,sest tema kaaslasel peab olema kalleim kleit,see on tema mehelik uhkus(ta demmib oma raha).
sellist meest ei huvita mingid voodi-akrobaatilised trikid,ta tahab väga ilusat keha,pehmet nahka ja teadmist,et teised ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:56
ja mida sina sellest saad? nutetud padja ja hingeabiks kasukajäänuse
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:57
kuna sa vist ühtegi sellist meest veel leidnud ei ole, ega vist ei leiagi, kas on üldse mõtet unistada? see on pigem mingi raamatu romantika kui reaalne elu ja veel meie eas. ebatõenäoline
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 21:59
Kõigile neile liikidele on olemas ka sobivad naised.Vaja lihtsalt üles leida.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 22:03
ihas selliseid mehi ei ole, kas ihas olemise renomee komistuskiviks ei või osutuda, noh kui väljavalitu teada saab?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 22:05
Minul on omad eelistused.Kõigil inimestel on.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 22:06
seda küll. aga siiski sa teed teisi liiga palju maha, millest see tuleb, frustatsioon? vaalad, pekid, jne
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 22:11
See ei ole mahategemine.Ma olen harjunud nimetama asju õigete nimedega.
Kui ma näen ikka 100-kilost alasti preilit,siis ma ei hakka kokutama ja sõnu otsima.On vaal.
Kui kõht on pekine,siis ta ju on pekine.
Asjade ilustamine on omane inimestele,kes tahavad kedagi omakasupüüdlikel eesmärkidel ära kasutada.Mina seda ei soovi ja seega avaldan ausat arvamust.
Kui vaala pildi all on komm,et seda paneks.....siis on tegemist kas vaegnägijaga või hulluga....tegelikult lihtsalt suvalise mehega,kes soovib tasuta seksi ja on aru saanud,et vaalapüük on moes.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 22:14
minuarust on see siiski teise inimese välimuse halvustamine. kui sa ennast ilusaks pead, miks sa alandud teisi koledaks pidama? kui kole peab teisi siis on see kuidagi leplikum, sest mis sa koledast ikka tahad või vähemalt midagi sellist. sina ju nende vaaladega ei seksi, sa pole ju lesbi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 22:18
On olemas nn.rahvusvaheline standard,mis on ilus ja mis on kole.Enamus ühiskonnast jääb sinna vahepeale.
Ma ei nimeta kedagi koledaks...ma konstanteerin fakte-pekine kõht,ripprinnad,hambad,kui paldiski maantee...juuksed rasvased ja hais on tunda Peipsi taha..lihtsalt kontrollitavad faktid.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 22:20
aga kama kaks pole? rohkem juba selle tomsnaiperi teema, see ka igapäev soiub jutukas kui koledad naised on ihas, vaalad morsad. igapäev on selline tekst, ometi suhtleb rõõmuga nende morskade ja vaaladega. kuidagi kole sarnased olete
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 22:22
tollest hullust ma saan isegi natuke aru, vbl tal oli naine kes oli hästi paks ja suutis temasse mingi vägeva pitseri vajutada mis tal mõned kruvid kohe logisema lõi. aga sina? mis kruvi sul lahti on?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 22:26
ma nägin täna lõunakeskuses ühte täitsa kena naist, aga tema reie ümbermõõt ei ületanud veinipudeli diameetrit. tema jalad on torud, täielikud torud. vbl talle ka keegi ütles kunagi, sa oled vaal. karm värk
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 08:24
Eelistusteks on paljuöeldud, see on standartitesse liigitamine pigem
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 11:24
Jube on ikka olla müüdav, vahet pole ju mis hinna eest, kas kommikarbi või kasuka eest, ikka oled ostetav...hullemat alandust annab otsida ja normaalne haritud naine, kellel kahe kõrva vahel midagi on, endale sellist käitumist küll ei luba.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 14:01
misha, aga miks sul siis Tartus ikkagi igav hakkas?
kas tuttavad on sul eest ära läinud või pole ideid, mida oma eluga peale hakata?
kui sind seal enam miski kinni ei hoia (peret pole, naine ja laps elavad eemal...pole ka teisi elukaid, kelle eest hoolitseda), siis on arusaadav, et sul pole huvi seal edasi elada ja tahad muutust, aga paljas ideede puudus ei pane veel kedagi teise linna kolima. tavaliselt on selliste otsuste taga teised inimesed ja nendega seotus (tahetakse nendega koos olla nt) ja siis sunnitakse endale peale need muutused, vahetatakse kohta jne. või siis siirdutakse sinna, kus on parem teenistus või eluase, aga siis loeb ka keskkond ja seal olevad inimesed.
mida sa ise tahad? mis siis kui Tallinn pole ka see linn, kus sa olla tahad ja sa siin ka ennast ei leia?

ma olen kunagi palju erinevate elukohtade vahet liikunud ja neid omal vahetama pidanud. koos sellega on tulnud palju kohaneda, muuta oma vaateid jne, aga siis tundus nii kohvri või seljakoti otsas elada huvitav ja eriline ning mingi aja oli ka, aga ebastabiilne on selline elu.. kui enda sees pole rahu, siis„teine elu“ sulle ka seda ei paku, ainult kasvatab rahutust.
mul nt oli pikim aeg, kus ma pidevalt muudatusi tegin ja kolisin (teinekord paarikuiste vahedega), 4 aastat. siis ca 2 aastat ma ei teinud mitte midagi („mitte midagi“ oli siis seis, kui sai elatud samas kohas), kuni sai otsustatud, et peaks suunda muutma ja tegingi seda, aga peale paariaastast otsust tulid uuesti peale teised plaanid jne. nt 2-3 a tagasi oleks isegi Tartusse tahtnud ja mul oli ka kolimise plaan olemas, aga ei teinud seda teoks. elul olid minuga teised plaanid ja otsustasin paikseks hakata.

praegu tahakski rohkem stabiilsust. aga enne oli pidevalt nii, et teed otsuse, tegutsed, aasta- paar on rahulikku aega ja siis on vahetus. ja mis ma sellest sain? ma ei tundnud kuskil ennast koduselt. ainult targem olen, mitte rahulikum. tegelen praegu rohkem endaga jne. nii et enesearengu koha pealt oli see kasulik, aga ma samasse seisu tagasi ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 15:39
juuksur: teised kolivad lausa teisele poole maakera eks ongi kahesuguseid inimesi, need kes sünnivad ja surevad ühes kohas ja on need kes elus natuke liiguvad ka. noh ega ma polegi mõelnud tallinnasse igaveseks jääda, ikka edasi, aga vahelduseks miks mitte. võiks muidugi üldse teise riiki kolida, elame euroopa liidus. suur liit lahti, mine kuhu tahad.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 16:04
Mulle meeldib metslillekese seisukohavõtt. Müüdav naine on alati müüdav ja ostetav. Summades/kingitusekuhjades pole küsimus, vaid faktis.

Ma tahaks näha seda meest, kellesse Caribian ükskord ära armub. Tõsiselt armub. See oleks päris huvitav.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 16:08
kolimise kõige suurem probleem on kinnisvara vahetamine ehk siis müümine ja ostmine. muidu ma oleks juba ammu kolinud
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 16:10
Teema Päevateema alapealkijaks oli: plaanid uueks aastaks... Aga viimaseid postitusi lugedes.... Või ainult mulle tundub, et teema on rappa jooksnud?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 16:19
Suurepärane idee rappa minna... uut aastat vastu võtma, Kakerdaja rappa nimelt
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 16:30
Või siis teine võimalus... Kell 12, uue aasta algamise hetkel, raekoja platsil kuuse all saavad need foorumi kasutajad kokku kellel on üksteisele midagi halvasti öelda, kedagi parastada või sõimata ja ütlevad avalikult, silma vaadates kõik mis keelel üksteisele näkku....

heade soovide asemel.. See oleks nii armas ja inimlik
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 16:34
Kas kirjapilt ei ole siis näkku ütlemine?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 16:38
Kirjapilt on enamasti veelgi solvavam ja mürgisem ju. Näkku ei julge keegi midagi nii halvasti öelda, kui siin kirja panna.

Ma püüan järgmisel aastal end vähem kõigutada lasta igasugustest teiste inimeste arvamistest. - See on minu uue aasta lubadus.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 16:42
Ma kirjutasin: silma vaadates... võib väljenduda ka nii: reaalis kohtudes, näost näkku välja öelda...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 16:44
Kõigutamiskindel... oli see jõululaud siis nii toekas, et sellised mõtted peast läbi käivad?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 16:55
senta. Eh võiks jah silmast silma aga näedsa ei julge keegi sul tulla ja silma vaadata. Ma olen proovinud
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 16:58
Ma küll ei saa aru, mis see jõululaud siia puutub... Aga ... Arva, mis tahad
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 17:04
Seega.. nagu tavaliselt... sappi täis inimesed kes mõistliku arutelu ja teemas püsimise asemel tegelevad anonüümse süljepritsimisega
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 17:06
Ja proovi sa vaid ükspäev vahele jätta. Kohe oled paha ja uuritakse, et mis juhtus
˅ näita rohkem ˅