Foorum
2011-12-24 23:14
keegi juba plaani ka peab uuteks suurteks tegudeks, mis peaks uuel aastal tehtud saama? ise mõtlen kolimise peale, koliks tallinna elama. osad kiidavad, need kes tallinnas elavad, laidavad. kus oleks eestis hea elada?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 23:35
a keda see ikka kotib mida teen mina või siis sina
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 23:49
jagatud rõõm
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 10:21
Koli Otepääle Erakordselt kena,rahulik ja looduskaunis koht.Krundi saamine seal suht keeruline...ümbruses,ma mõtlen..Sihva,Kääriku jne...aga proovida ju võib.Ma ei tea,mis tööd sa teed,aga spordiga seonduvat leiab alati.
Tean,et praegu on vakants caddy kohale golfikas....jõudu ja lihast vaja(sul peaks ju olema)...igatahes...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 10:32
kas sa kari selle konkurentsiga suudad võistelda.....?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 11:35
otepää ju pommiauk välistatud nii väiksesse kohta kolimine
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 12:28
pool eestimaa elanikest riigist väljas tööl ja elamas.
Tallinn võtab kõik lahkelt vastu.Kuid eestimaal ilusaid ja meeldivaid paiku küll ja küll.
Ise loodan uuel aastal saada uusi ja sisukamaid projekte tööga seonduvalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 12:47
ilusaid kohti näiteks läänemaal, aga häda ongi see pisike asustatus. tuttavad on kolinud metsa elama, 4 aastaga on nad surmani sellest ära tüdinenud. kui loomi ei pea, siis on maaelu natuke üksluine. noorena tahaks ikka linnas elada ja vanana võb taluturismi harrastada.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 13:52
Mis Tartul siis viga on?Seal peaks ju kauneid tudengineide hulgim olema?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 13:58
Mina kavatsen küll kunagi Otepääle kolida ja jänkufarmi pidama hakata.Mitte veel järgmisel aastal ja ka mitte järgmise kümne aasta jooksul.Põhjus lihtne-seal ei ole piisavalt hea reitinguga kooli ja ma pean arvestama lapse tulevikuga.Kui seda takistust ei oleks,siis koliks kohe maale ja hakkaks jänkufarmeriks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 14:13
tartu on igavaks muutunud, peab edasi liikuma. ei tahaks pensionieas ka neid asju teha, sest meie eas ei ole võimalik kõike lõputult edasilükata, aeg pole kummist vanaduses tahaks mõnes teises riigis üldse elada, kusagil soojal maal kus pole talvel külm. uutes kohtades tulevad uued head ideed, põnevust ja värke.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 14:16
Igal sügisel uus partii tudengineide ja igav? See on huvitav.....
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 14:26
minu elu ei koosne naiste jahtimisest, muudki on elus teha
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 15:16
Uule aastal kindlasti vaja paar uut perverssust korda saata.

Maale kolin alles 50 neselt elama.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 15:50
Mul sama teema, mis caribianil. Kui kooli pärast ei peaks linnas olema, siis oleks juba paar aastat tagasi maale kolinud
Aga uus aasta tuleb kindlasti parem kui lõppev, selles olen ma veendunud
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 16:15
mis sel lõppeval aastal siis häda oli?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 16:44
caribian- ei usu,et ara loomaga talu pead?
selles ma olen teiga ühel meelel küll,et kool väga tähtis pere elukäikudes.
tean mitmeid näiteid kellede lapsed maakoolides väga edukad,kuid tulles suurematesse linnadesse kooli on paraku tõsistes raskustes .
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 17:12
Kaunist jõulurahu Teile kõigile! Häid koole on ka väljaspool Tallinna. Mis aga puutub jänksidesse keda pidada, siis see on kulukas ja vähe tulutoov ettevõtmine.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 17:45
milleks neid jänkusid üldse pidada. peab neid tapma, nahaparkimine suht kallis, liha käidelda sa kodus ei tohi, vähemalt mitte müügiks. tappamajja viimine on väga kulukas ja seal on järjekorrad. eestis tasub ainult lihaveiseid pidada, neile pole isegi lauta vaja. saavad ise hakkama ja ostetakse ka hästi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 17:47
Jänksid ongi hingele mul on hetkel 3 jänksi...nii nunnud...
Mina elaks maal heameelega...teeks trenni,kasvataks jänkse ja elaks endale.See päev saabub ~15 aasta pärast
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 17:52
aga huvitavaid asju on tehtud. üks naine hakkas seepi keetma, nüüd müüb juba euroopasse. pisike tehas, oled vabrikant
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 17:58
Hobustega maaharimine ei tasu ka ära....hobuste aretus ja treenimine võistlushobusteks hoopis teine teema....
Jänksid on nunnud ja neil on hea elu-welcome license to my bedroom
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 18:05
ei tea, loomadega tegelemine on keerukas. eeldab mingit maaülikoolipõhist haridust, kindlasti vanemaid, kes aitavad sul põhja luua. loomadel on haigused, üldse loodus on väga kaootiline ja väga tugev tahe peab selleks olema. kulud on väga suured ja lihtne on end laenudega ülespuua. ilma masinateta ei saa midagi teha, selleks on vaja tööjõudu jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 18:21
Loomad on targemad,kui inimesed...nad juhendavad inimest.Mina saan neist tunduvalt paremini aru,kui inimestest.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 18:27
äkki sa ei oska inimestega suhelda?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 18:28
.... jah,eks nad vajavad hoolt,armastust,pidevat tähelepanu.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 18:37
Täpselt!Mulle meeldib hoolitseda.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 18:39
tohhoh kas see on nüüd mingi uus avastus, varem küll silma pole paistnud
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 18:57
meil siin kohalik erihooldekodu otsib omale meeskonda (naiskonda)
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 19:37
Mulle meeldib hoolitseda....mu lemmiktegevused on toidu valmistamine,koristamine,pesu pesemine,triikimine,lapse õpetamine ja arendamine.Ma olen lausa ideaalne koduperenaine,loomu poolest.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 19:46
issand kui igav
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 19:50
igal lollil oma lõbu
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 20:04
pole midagi. küll see igavus ka üle läheb
caribian- kodus jõuab olla küll. kui ikka vanus veel kannatab siis vaja liikuda.
muideks ,pidi olema tõestatud fakt ,et kõige rohkem surevad inimesed oma kodus ja isiklikus voodis. siit järeldub,et peab rohkem kasutama võõraid paiku.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 20:31
Miks peab olema puhtust ja korda armastav inimene loll ja igav olema?Hoolitsemine on ajast-arust....nojah..
Ma juba unustasin,et põnevad on naised,kel hunnik s...a nurgas,lapsed näljas ja mehele sõidab lihtsalt lõuga...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 20:35
ma ei tea, ma ise olin ka kunagi puhtuse ja korra pooldaja. ei meeldinud kui riided ja asjad vedelesid jne. aga siis kui ma ükskord juba üksi elasin, järsku ma avastasin, et mind enam ei huvita see kord. siis ma mõtlesin, miks nii ja järsku ma avastasin, et mu ellu tekkis eesmärk. nüüd ma olengi teisi ka vaadanud selle pilguga, kui nad on liiga korralikud, siis äkki see korraarmastus ongi eesmärgi puudus, siis inimene koristab ja otsib tegevust. noh, seapesas ma ei kavatse kunagi elama hakata, aga korra pärast tõmmelda ka enam ei taha, läbitud etapp elus.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-25 20:40
või näiteks need inimesed kellel on töölaud alati sassis, neil on alati tööd. kõik need paberid ideede ja värkidega on sul kuhjas, midagi otsid, ikka jääb mõni vana asi silma ja tuleb meelde. teised koristavad kõik mappidesse ja kaustadesse ja nad jäävadki sinna, uuesti neid enam ei avata. kord on hea, aga vahest võib ta väga palju loovust ära tappa.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 00:04
demi, noh aga kas see ongi siis kõik mis sinus on väärt. ma olen küll mõelnud, mida mul näiteks naistele pakkuda oleks. võiks ju ka olla tore mees, käia tööl, teenida raha, teha majapidamistöid, olla parem mees vbl naisele kelle ex polnud nii tore mees... ühesõnaga kõike seda mida kõik pereelust soovivad. aga kas see on ikka see mida me tegelikult tahame. okei, noortest ma saan aru, nende elu tuleb alles üles ehitada, aga meie ealised? meil kõigil on üldiselt midagi olemas, oleme iseseisvad. kui me nüüd saame suhte kus me elame jälle seda sama kordust mis meil varem oli, siis me jõuame täpselt samasugusesse lõppu nagu esimesel korral jõudsime. olgu, võibolla teeme vähem vigu, pole nõnda tormakad jne. aga ikkagi oleks see täpselt see sama kaev kuhu hüppad.

näiteks mina olengi hakanud just seetõttu vabadust hindama, et need väärtused mida naised arvavad mulle pakkuvat, vist ei ole need mida ma tahan. mida ma tahan, seda ma ka ei tea. mina traditsioonilist pereelu ei hinda vist, ma saan üksi ka hakkama. miks ma seda kirjutan, ongi see, et ka sina demi vist ei tea mida sul on tegelikult meestele pakkuda, väga vist midagi polegi pakkuda midagi ainulaadset mida pakud ainult sina, mida teised ei saa jäljendada vms.

ikkagi puhtust ja korda armastav inimene on igav, nii kole kui see ka pole. kõige selle pakkumine on tegelikult kuidagi teenijaametiga sarnane elu, väga ruttu muutub kõik iseeneest mõistevaks, ebahuvitavaks ja 5 aastat hiljem hakatakse sellest väljamurdma.

kas ei või nii olla?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 01:06
Misha kui nüüd teoreetiliselt seda võtta, siis iga inimene on aiulaadne ja kordumatu ja igaühes on midagi, mida keegi teine järgi teha ei suuda.

Caribiani edu saladus on lihtne. Põrutad koguaeg vinnilist ja raskes ülekaalus Mashat, ning siis korraga saad kasuka ja muude kulinate eest Caribiani põrutada. Siis pead valiku tegema kas põrutad volüümikat Mashat või teenid raha ja vidinate eest põrutad saledat Caribiani. Paljud otsustavad selle viimase kasuks ja nii see Caribian omale üha ägedamaid asjau saabki.

Kui oled kõikseaeg vana Opeliga sõitnud ja siis saad Bmw'd proovida, siis sa enam ikka Opeli rooli keerama ei kipu.

Kahjuks Misha jah aastatega läheb see bemmiga uhamise isu üle ja tahaks juba midagi veel ägedamat. Süües kasvab isu. Autotööstuses tuleb aga iga aastaga ägedamat kraami juurde aga vot naistega on häda. Naine jääb naiseks. Tee mis tahad, ükski naine ei erine eelmise põlvkonna omast millegi poolest. Va kere vanus

Puhtuse ja korra kohta oleneb kuidas ise oled. Olen käinud kodus mille köök on nagu kataloogist välja lõigatud. (jube ei meeldinud, elu puudus)
Ja samas ka sellises kodus, kus saapaid ei tahtnud jalast võtta ja tänasin õnne, et viks ja hari pagasnikus olid. (prr..liigapalju elu oli)
Minule sobib midagi vahepealset. Natuke lohakust. Näiteks noad-kahvlid ei ole joonlauaga ühte ritta aetud vaid on hoidjas ja see on natuke viltu. Ja on näha, et neid asju ka kasutatake.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 01:30
miks sa arvad nagu caribiani edu oleks saledus? iga teine naine on sale, on veel saledam, veel kenama kehaga. caribian on täiesti tavaline naine, egas enesehaip teda enneolematuks ei muuda... mina küll kardan, et tegelikus temas siiski pole mitte midagi, ta teab seda isegi, seepärast reklaamib end. head kaupa pole vaja reklaamida, kas pole nii?

vot ülejäänuga ma olengi päri, ELU on see mida otsime. ei taha ilusat pilti, ei taha koledat pilti, tahame ausat, oma ja elusat pilt millegi järgi olemine ei saa olla elu, see on teesklus või otsitud tegevus või millegi aseaine.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 14:01
Misha..meie erinevus seisnebki selles,et mina armastan traditsioone.Kõiges.Mulle meeldib organiseeritus ja kord,ma tahan teada,mida homne päev toob,seda planeerida.Mulle ei meeldi üllatused.
Mida on minul pakkuda?Sellele oskavad vastata ilmselt need inimesed,kes minuga reaalselt suhtlevad ja pikemat aega.
Kindlasti lojaalsust(kui mees on tasemel ja võimaldab minul terve päeva kodu koristada),ta ei pea häbenema oma sõprade või töökaaslaste ees,sest välja näha ja käituda avalikkuse ees oskan suurepäraselt....paljud mehed on "liputajad",nad saavad suure naudingu sellest,kui nende käevangus on väga särav ja stiilne naine.Treenitum,ilusama näolapiga ja stiilselt riides.Kui ta valdab veel ka 5 võõrkeelt,kunstiajalugu etc laseb mees juba spagaati.Mashaga sõita võib ju ka,aga enamus sõidaks ikkagi selle bemmiga.

Sain selles portaalis kutse õhtusöögile.Küsisin kohe,kes arve maksab.Tänapäeval tuleb seda kahjuks teha(kui pole just A-listi mees),et vältida ebameeldivaid üllatusi.Kui mees seepeale vaikib või hakkab kokutama...siis on selge,et selle õhtusöögi ja suhtluse võib ära jätta.Mõlema jaoks mõtetu ajaraiskamine.Ehk leiab kellegi,kes on nõus pool arvet tasuma.Ma ei ole õel inimene ja ei hakka kedagi lollitama,ma ütlen nii,kuidas mulle sobib ja kui see kaaslasekandidaadile ei sobi,siis ma ei raiska selle inimese aega.
Igati aus.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 15:09
väga raske katsumus leida veerust küll bemmi küll sponsorit, mul aga enamus ihasi hakanud hoopis silmavaatest ja keegi ei tule must nõudma enamat kui ma ise. kui aga tahad suhteid lase tulla lähedale, siin aga on sponsorite otsimine ja teenus ja hind paigas ja mida mind huvitaks siis teistkordseks kohtumisteks, mittekui miski.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 16:06
Aaron...sa ei ole süvenenud.Kasutaja Caribian ei otsi siit kedagi,ta veedab aega.
Minu arvates on loomulik,et inimesed kohtuvad ja tutvuvad,seks on hoopis midagi muud....kui mees soovib konkreetse naisega sekssuhet,siis on selge,et ta peab kulutama kingitustele jne.Kui ta seda ei soovi,siis võib ju alati kohvikusõpradeks jäädagi.
Oleneb muidugi ka mehe nõudlikkusest..mida ta tahaks ja kas reaalsus soovidega sobitub.Enamus tahavad Ferrariga sõita,aga....selleni jõudmiseks on pikk tee.
Samas,ma ei pea valeks Aaroni jt seisukohti.Kui leidub imekauneid ja väga kvaliteetseid naisi,kes on sõus laskma end suvalistel bängida niisama....loomulikult tuleb võimalust kasutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 16:10
minu küsimus oli siiski mida mees sinus peaks nägema peale lojaalse kodukoristaja sinu puhul on asi selge, sina vajad head äraelamist, pakud vastu kodukoristusteenust ja kui mehel tõesti häda suur, siis natuke ka kiretut halastusseksi. kui sa leiad sellised mehe, siis on teil maailma kõige ägedam suhe.

sinupuhul ei tule tõesti üllatusi, üksluine ja rutiinne elu. kes hindab, siis on norm.
mina otsin midagi muud ma ei tea mis see on, aga sellist elu ma enam ei soovi mitte kunagi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 16:15
Mehed hindavad stabiilsust ja fakti,et naine neile marki ei tee.Priske masha pole sõpradele-tuttavatele sobiv näidata.Ükskõik mida mees oma õigustuseks ka ei seletaks...kõrvalvaatajad vaatavad teda haletsusega.
Misha..kuidas sina tead,millist seksi mina pakun?Usu...kui minu soovid on täidetud,siis lend Kuule jääks minu poolt pakutava seksi järel teisele kohale.....eeldusel,et minul on kõik olemas.
Lihtsalt meeldiva mehega....kui ma ei ole kingitusi saanud,siis tõesti...lebada võib,aga see on ka kõik.Ma ei viitsi,kui kinke ei ole.
Asjad on omavahel seotud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 16:28
oehhhh, miks sa kõik sellele saleduse kaardile ehitad? ma 100% ei tea millist seksi sa pakud, aga 75% suhtes arvan et vägagi teeseldud seksi. sa ei tundu olevat kirglik naine, pigem sa oled arusaanud, et mehe leidmiseks tuleb olla kuidagi seksikas. näidata ennast et tekiks meestes huvi, aga sisemist sära sul ei ole. näiteks mitte sale kasutaja kohvikoor on palju seksikam, juba pilk on selline kuratlik . nõme on seda muidugi öelda, aga demi, sinus on nagu hästi fake osa mehi ei näe seda läbi, osa ei tahagi näha, aga mina küll nagu näen sind hoopis nii
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 16:30
tahaks uuel aastal soojale KAUGELE maale reisile minna
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 16:31
sellesmõttes oled sa ammu juba paika loksunud, et sind ei huvita mees vaid sa pakud teenust. kui mehel pole enam nö raha siis on teenus läbi ja tuleb uus otsida. sisemiselt sa ei paku mitte midagi. skeem on leida mees, olla talle alguses ahvatlev, nö mees kätte saada, (osad jäävad rasedaks), kuidagi kooselu aretada ja ongi traditsiooniline suhe. mingi hetk mees muidu ei lepi enam muulaks olemisega, hakkab teisi naisi vaatama, lõpuks leiab armastuse ja läheb minema, sina alustad jälle uuesti.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 16:46
Suurlinna poodi, kus müüakse väga kalleid karusnahkseid kasukaid, siseneb mees koos väga kauni modelliga. Mees palub müüjatel proovimiseks tuua kõige uhkema naaritsanahkse kasuka. Modell paneb kasuka selga ja ta näeb selles vapustavalt kena välja. Mees küsib, et palju selline kasukas maksab ja müüja vastab, et 15000 dollarit. Mees mühatab hinda kuuldes, et pole probleemi ja kirjutab tÅ¡eki. Müüja ütleb tÅ¡ekki vastu võttes, et täna on laupäev ja kasuka kättesaamisega peate ootama kahjuks esmaspäevani, sest alles siis me saame kontrollida tÅ¡eki õigsust. Mees ütleb selle peale, et arusaadav, pole mingit probleemi.
Esmaspäeval tulebki mees poodi ja vihane müüja küsib, et kas tõesti jätkub mehel veel nahaalsust peale katteta tÅ¡eki väljakirjutamist poodi tulla.
Mees vastab: "Ma tulin teid tänama. Te kinkisite mulle kõige fantastilisema öö minu elus!"
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 17:53
hiljaaegu ühel peol oli abiturientide võimlemisrühma etteaste. siuke suurema kondiga neiu liikus vabalt ja tundus tõesti nautivat oma tantsu samas nö normkaalus neiud kes olid nagu puukujud
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 18:57
jan - kas see suurema kondiga tüdruk sai nüüd sinu uusaastasooviks ve
˅ näita rohkem ˅