Foorum
1
2
2011-12-23 21:20
ma pole puutunudki sinu omasid. Ma tegelikult kiitsin su ema öeldes, et ta on hea ja kaunis inimene. Südames hea ja armastav.
Sina aga kurjam!

Kahvlia Juuthaksur!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 21:28
armetud ja arad.
või mina vihkan? mida te ise teete? keda teie vihkate? aru ma ei saa teist. kui minu sihtimisega hakkama ei saa (mis teiega on... sihite, aga ei hakka peale?), siis katsetate kellegi teiste kaudu.. et kas saaks kuidagi mu olemise halvaks teha.

ma räägingi, et tehke minuga, mida tahate, aga teisi te saa. ma kavatsen omasid kaitsta.
ja sina poiss, minu ema ei solva. sa solvasid teda praegu ja vabandad.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 21:47
juuksur, ära mine ogaraks, 40nd ongi naistel selline iga kus aju kärssab ja tuss popsutab tühja
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 21:54
Millega ma su ema solvasin? Ogaraks oled läinud?
Sellega, et ütlesin, et ta oli väärt naine kes ei olnud feministlik notsu nagu sina? Millega see solvav on?
Mina võtan mütsi maha sellise naise ees.

Kuidas me arad oleme? Ise ei julge oma emagagi suhelda, sest tunned oma südames, et oled läbikukkuja tema silmis. Lapselast ei suuda oma emale pakkuda, meest sul pole, lausa vihkad mehi. Kõik on sul elus tuksis. Kindlasti on sul kade meel, et teistel läheb hästi aga sina üksik.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 22:53
Onaneerige ohtralt. Aitab stressi vastu hästi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 07:59
parma- see tegevus liialt ühekülgne parim ikka reaalne sex meeldiva inimesega.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 10:41
Rist. No kõigil ei ole äkki piisavalt raha, et seda seksi teha!! Vähemalt iha kaaslasega küll mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:08
poiss, sa ei ole mitte lihtsalt loll noor poiss, vaid oledki idioot. vabanda, kui pean nii kirjutama, aga ma ei saa sinu kohta midagi praemat arvata. alatu oled. ära tule mulle rääkima midagi headusest või moraalist või kurat teab millest veel. sul pole aimugi sellistest asjadest.
tead, kuidas ma praegu kahetsen seda, et sinuga suhtlesin. sa oledki sama sugu nagu teised .. ussist mees.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:18
juuksur, mida sa veel kahetsed, iha avamist, kahetsed? tead et kahetsev inimene tammub kohapeal?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:22
ära muutu napakaks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:27
sa oled ennegi kahetsenud kõike, milleks? kas enda avamine teeb sind nõrgaks, aga sa tahaks olla ilgelt tugev onju
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:32
just, enda avamine teile ongi vale. enam ma seda viga ei tee. ma ei karda nõrgem olla või nõrkust tunda, seda kardad pigem sina
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:33
mismoodi meie sind kardame?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:36
Utha- ah ,mis sa jaurad.Sa pead end avama ja olema positiivsem eelkõige enese suhtes.Kas jõulumees käis juba ära?
Mis sa siin kahetsed. Sebi mees ja naudi elu.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:49
ta ei saa sebida meest, ta hakkab klammerduma, analüüsima, mehed ei pea vastu ja juuksur jälle kibestunud ja õnnetu
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:51
misha, mind ei olegi vaja karta. ma räägin, et sa kardad nõrgana paista. eriti naiste ees, kompleksid st
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:54
kuulge rahunege selle sebimise teemaga maha. mida ma sebin ja keda? siin pole mehigi ju.
on mingid vintsutatud „naised“, kes peale tugevamat puudutamist kokku kukuvad ja naist kartma hakkavad. te kardate ennast kõige rohkem
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:56
milline oleks minu nõrk külg?

siin on väga palju mehi, aga sinust pole naist neile viga on sinus, mitte meestes. mida varem selle ära tabad, seda kiiremini saad elu jonksu
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:57
Utha, kui meest ei leia,eks võta siis mõni naine ette.
Siin sa oled nagu kana takkus. Ei saa edasi ega tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 13:22
siin pole mehigi ju.
on mingid vintsutatud „naised“, kes peale tugevamat puudutamist kokku kukuvad ja naist kartma hakkavad - õigus, Utha

Kõik need sii sõnavõtvad mehed(mina loomulikult nenede hulgas) on Sinu jaoks liiga madalad ja küündimatud. Nii vaimsel, füüsilisel kui tundetasandil, ehk teisisõnu öeldes sellised äpud ja arglikud.
Pole siin jutuvestjate hulgas kedagi, kes tuleks ja Sulle käe jalgevahele lööks p..sse auguni välja(ei, pigem sõrme...või ehk vast koguni terve käe auku sisse) See oleks ehk Sinu silmis Tundeavaldus ja Mehe Tegu.
Küllap Sa leiad Sellise Mehe. Taas. ja siis saad kõrgustes alla vaadata selle küündimatu massi peale.
Isiklikult(see muidugi ainult minu subjektiivne arvanuseräbal) tundub mulle, et oled oma kunagisse mõtte- ehk tundepilve(kui nii tohiks väljenduda, Sulle võib see mõiste arusaamatuks jääda) lihtsalt kinni jäänud ja alateadlikult tahad tagasi, või ka lihtsalt jätkata, kõike seda, mis Sul kunagi varem vere liikuma on pannud.
Ja loomulikult ei suuda meie, madalad ja mannetud, Sind selles aidata.
Head Jõulu Sullegi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 13:36
just nii. minu jaoks on, aga see ei pruugi te kellegi teise jaoks olla. tegu ongi ainult minu arvamusega ja see puudutab siit osasid mehi (neid mahub mulle rusikasse...ca 7 sain praegu, aga vist on tegelikult rohkemgi). teist osa ma kas ei tunne või on asi selles, et need on isikud, keda ma loen normaalseteks meesteks. muud naistele solvavaid kirju kirjutavad lollpead ei tule praegu arvesse
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 13:42
valgus, aga äkki sa ei raalinud juuksuri vihjet lahti äkki seepärast arg, et ei julge talle läheneda
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 13:49
Utha,see on tore et asusid end parandama. Veidike veel ja siinsed mehed muutuvad kõik sinule meeldivateks,ihaldusväärseteks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 14:10
Seda ei juhtu...niipalju alkot pole terves maailmas olemas...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 14:15
noh kui mõni mees viitsiks talle läheneda, oleks juuksur raudselt rõõmus
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 14:19
see mees peabki õige olema, sest valed seda kadalippu ei läbiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 14:20
ma arvan ise, et juuksur seepärast meestes pettunud ongi, ta on siin niikaua olnud ja kõik mehed on osutunud läbikukkumiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 14:31
Push- sa ei saa end ikka Uthaga võrrelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 14:37
seda muidugi.
sinus on positiivsust.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 14:48
"mehed" on jah läbi kukkunud, aga mehed mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 15:14
Utha,lõpeta see liigitamine ja jutumärkide lisamine.See ei tõsta kellegi väärikust.
Kata oma jõululaud.
Häid jõule ja positiivsust.See negatiivsus jäta maha.
˅ näita rohkem ˅
1
2