Foorum
2011-12-19 23:53
lastekas vms oleks asjalik nimi jututoale,vastavalt sellele mis seal toimub,ihast on ikka asi päris kaugel
˅ näita rohkem ˅
2011-12-19 23:56
Juba nimi ise ütleb, et see on jututuba, mitte tegudetuba!!!!!
-----Üks jube hea võimalus on seda mitte külastada!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 12:29
mina kui jututoa harv külaline ja veel harvem seal sõnavõtja, siis tähelepanekud sellised.
Kohati paras lastekas.
Paljudel isiksuse kahestumine, ehk siis jutukas nende komentaarid ja ankeet ei lähe kokku. Näiteks kui keegi mees peaks onama seal, siis on ta paras kiruja, et vat kus pervert. kui aga teha lahti ta enda konto, siis ainus pildimaterjal sama tegevusega.
Tekkivad seltskonnad, kes arvavad, et jutukas kuulub ainult neile, ehk siis omaarust ainuõiged jutuka liidrid, kes vaatavad üsna viltu uutele tulijatele. miskipärast see olukord neid varsti tüütab ja nad kaovad sealt igaveseks ja tekkivad samasugused uued. Loomulikult peavad nad neid, kes seal natukegi üritavad ennast paljamalt näidata pervodeks ja rõvedikeks. on nad siis naised või mehed. enamasti on nad vaja sealt mõnitamisega vaja minema peletada, et nad sinna kunagi tagasi ei tuleks. enamasti neil ankeetis endalgi paljad pildid. ma ei saa aru, miks omades paljaid pilte ankeedis on vühem pervo kui seda jutukas. ilmselt olen taipamatu.
midagi oli veel.
mis peamine, ilmselt ei saa seda jutukat kunagi korralikult toimima, kuna keegi i viitsi sellega tegelada ja ise miskit üles ehitada mis töötaks. selline variant ju märksa lihtsam.
Sooviks täätavat asja ja rohkem sallivust oma kaassaitlaste vastu, olgugi, et tõesti mõnede vastu on raske salliv olla.
ilusat jõule teile kõigile
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 13:31
aga onnijad häbenevad oma tegevust kohe kui onnijat tervitad, on kaamera kinni. naised nii arad pole
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 20:29
Aix..mine ravile...kes tahab jutukas su onamist vaadata?..mitte keegi.Till püksi ja punuma...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 20:33
ja sinu tissiliputamist,caribian tahetakse siis vaadata , imelik et paned teistele pahaks seda millega ise tegeled
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 20:35
tahate näha kuidas ma mandariini söön? praegu live ühendus
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 20:38
Morgan...MINU tissiliputamist tahaksid kõik väga näha siin pole abs mingit kahtlust...ainuke mure...ma ei hakka liputama.
Bikiinid ja pesu ei ole alastus...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 20:41
su tissid siin ju nähtud juba
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 20:42
Arvad?Tõesta..
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 20:42
Ilusaid asju tahetakse ikka näha
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 20:44
kunagi olid sul siin pildid,kus nibud näha tiss oli muidu väike
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 20:45
Ajumaht ja rinnaümbermõõt ongi pöördvõrdelised suurused....
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 16:48
ja kuidas meestel selle pöördvõrdelisusega on????
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 19:42
Mehi on kahte liiki....MEHED..need,kes oskavad naiste panust üldiselt hinnata ja naisi üldiselt austavad ja siis teine grupp..nn"võrdõiguslased"..need on isendid,kes loodavad,et sa maksad pool õhtusöögi arvest,kes huvituvad sinu sissetulekutest jne...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 02:59
caribian,kas me liialt palju ei liigita inimesi?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 03:04
Ohhhhhhh! Seda inimlikku lollust on ikka piisavalt palju, kui kasvõi lugedes enamuse siinse teemakäsitlejate tekste.

Aga mis ikka, soovin teile ilusaid ja seksikaid jõule!
http://www.youtube.com/watch?v=DkljX_NKK3g&feature=related
Vast ikka teineteise kallal "näksimise" juures teate, mida sellega peale hakata.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-06 13:16
cariba, mind seal onnimas vaevalt keegi näeb ja pole ka enne nähtud. See, et meie arvamised elust on erinevad ei anna õigust veel mürki pritsida. Sa pole muud kui rahajanune vananev naine, kes elab minevikus. Varsti pole sa muud kui naljanumber. Seda oled sa ka nüüd juba jutukas. Keegi ütles seal väga hästi, et su kaamerast peaks paistma meri koos laevadega mis soome vahet liiguvad, aga reaalsuses igav roheline sein maakaardiga
˅ näita rohkem ˅
2012-01-19 12:49
aix sa pingutad veitsa ülesee on jutukas ja ka siin saidil on igasuguseid.muidugi on selliseid kes tulex ültse eemaldada siit.kuid tuleb ignoorida neid.paljud ei oskagi muudmoodi kui solvata,mõnitada jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-19 23:16
ma arvan, et ei pinguta üle ja kui siis mitta palju. ei noh muidugi tore ku inimene ennast ilusaks ja ihaldusväärseks peab. põhimõtteliselt teatud seltskonnale ei ole mitteihaldusväärset naist olemaski ja paneks keda iganes. . Ma ei ole kunagi väitnud, et kariba kole oleks, küll olen ütelnud, et tema vaated aja arusaamad elust ei ole mulle vastuvõetavad. Küik elus ei ole rahaeest ostetav, ega müüdav ja inimese väärtus ei seisna ei hilpude firmas, ega maksumuses. ega üldse rahas. Jään endiselt oma väitejuurde, et tegu on pealiskaudse inimesega. kui ta seda poleks, oleks ta vähemalt minu postituse suutnud läbilugema ja arusaama, mida ma siis kirjutasin. tegi seda ju nii lihtsa sõnastusega
˅ näita rohkem ˅
2012-01-20 22:04
Aix!Su postitused kubisevad kirjavigadest ja seosetutest mõtetest.Neist pole võimalik aru saada.Ainuke,millest on võimalik arusaada,et sa oled tropp.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 04:07
ärge rääkige lollust. välja mõelda asju pole ka nagu mõtet
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 04:22
2012-01-21 03:55:34 - viitan sellele siin. kuidas sul need asjad nii selged on? teil on ca 20 aastat vanusevahet ja juba tead elu ja teiste tegemisi. kas sa tunned aixi isiklikult või on ta sult ka tellinud midagi? on ta sinu või teiste ees onaneerinud kunagi? tead seda kinnitada? või ehk kujutad endale ette. küsimus on pigem sinu eluvaadetes ja selles, et sa kipud kibestunult ühtemoodi kõigisse suhtuma.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 10:30
Üldiselt võtts on Aix täie mõistusega inimene , ajud on paigas ja loll ta pole. Ma arvan, et Aiks ei pahanda kui ütlen, et me oleme kohtunud ja suhelnud ning siiamaani EI OLE ma veel näinud, et ta oleks ebaviisakas, kiimatseks jne. Vastupidi ta on inimene kel on avar maailmavaade ning oskab kõike võtta mõistusega.
Jutuka kohta ütlen seda, et minu jaoks on jutukas täiesti mõttetu koht, seal on tõesti pidev ärapanemine teistele ning paistab, et ebaviisaka ning rõveda suuvärgiga tegelasi liigub seal rohkem kui foorumis. Seega kindlasti ei ole ma huvitatud sellest lasteaiast mis seal tihti liigub ja eelistan mitte sinna tavaliselt laterdama minna.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 11:47
leemurike, sinu postitust võib kahtemoodi tõlgendada. ja kust üldse pärinevad sinuealisel neiul nii delikaatsed andmed, kust sa oled võtnud oma teadmised? kas sa pead teistele suvaliselt hinnangu andmist oma asjaks? sellel, mida sa arvad aixi või kedagi teist teinud olevat, pole vahet, sest sa ei tugine mitte oma kogemustele, vaid lähtud arusaamast, mille sa tänu oma aastatepikkusele tegevusele siin omandanud oled. sa oled „programmeeritud“ nii rääkima. äkki oleks aeg tegevusala vahetada?
ja kui sa minult küsid, siis isiklikult teda ei tunne, aga oleme suhelnud paar korda ja toetan redlighti arvamust. tegu pole mitte lolli mehega. vanus pole siin oluline. küsimus oli praegu muus.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 12:58
leemurike ja neiu??? Nii robustse suuvärgiga küll "neiu" pole
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 14:00
naisterahvas siis. mis vahet sellel on? ainult naine võib sellistesse kinnisideedesse takerduda
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 15:48
saan sust aru, aga miks sa siis oled siin? ära minna sa ka ju ei saa, eks, sest selle taga on su teenistus. seega pead leppima sellega, kuidas sind kutsutakse ja kellega sul tegemist on. nii kaua, kuni sa olened neist, on klient kuningas. kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 16:19
Ei ole see asi mitte nii. Weebikaga ei teeni eriti midagi. Mul on pisut muud eesmärgid.
Raha on mul piisavalt, et normaalselt elada.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 16:38
need kes siin weebi pakuvad ei ela sellest kindlasti ära. lisateenimisevõimalus või mõnele endale meeldib teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 16:54
ei viici tegeleda sellega jah eriti. mul on õnneks muud võimalused ka enda elatamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 17:24
No ma tänan, kes mind toetasid. nii need, kes mind tunnevad ja need kes mind ei tunne, ehk siis kellega pole kohtunud. Ma ei mõosta millega olen kellegi pahameele ära teeninud, avaldasin lihtsalt oma arvamust. olen ma siis kellegi jaoks paks ja õllekõhuga vanamees.. Iseenesest muidugi teravmeelne arvamus inimestelt kes mind kunagi näinud ei ole. Jah kirjavigu erineb, ja see lohakus, mitte düsgraafia. Pole ka vabandus, et enamasti kui korjutan, siis ei vaata eriti teksti ekraanilt ja kasutan kolme erinevat klaviatuuri. Tihti liigub mõte ees ja sõrmed järgi.. Muidugi vaba maa pidada suva inimest kelleks igane, ka tropiks. Lõpuks loeb ikka nende arvamus, kellel selleks mingi tõepõhi taga on millele tugineda.
Oma arvamustele jään ikkagi seniks kuni keegi ei peaks mind vastupidises veenma. Ja endiselt ei leia mind jutukas onamas ja kindlassti ka kellegi nn weebikavaatamise lootuses kellegile rahakandmas.
Ennetades tulevaid postitusi, siis jah mu ankeet on õige, jah mul on kodus naine, ei ole vana ja kole, on minust tükk maad noorem. saame hästi läbi, jah ta teab minu kontot siin.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 17:33
Leemurike miks sa siis pakud sellist teenust, kui sellest ära ei ela?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 18:39
Leemurike, paraku mina küll nii madalale ei lasku. Ei raha eest ega ka ilma Ma ei näe küll mingit vajadust endale mingite esemete anusesse toppimist ja seda veel lisaks mingi kaamera ees, kus ma isegi ei tea, kes on teiselpool seda kaamerasilma.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 19:05
Sind selliste showde eest alandatud ei ole? Ma mõtlen isiklikult, et ei taha ennast niisamagi kellelegi weebikast eksponeerida, rääkimata siis midagi sellist nagi sinul on ankeedis kirjas prrrrr
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 19:05
Kusjuures koom on see et need tolkamid jubedalt solvuvad kui sa nende ona ei viitsi vahtida On siin Jutukas üks tegelane, nimesi nimetamata, istub 24h onlines, mitmes kasutaja juba, eelmiselt sai mult bloki, sellelt ka. Nii kui jututuppa logisin, nii oli mees sipsti platsis, hirmus pindakäimine käis, muudkui vaata aga teda jne, ise oli avalikult web-camiga, kui jutukast lahkusin käis postkastis tutvumist nuiamas, lõpuks sa mees bloki. Tuli siis jutukasse undama, hakates minu kasutajat seal maha tegema ja muudmoodi möllama ja seda siis lihtsalt seepärast et teda ei tahetud. jotimehelt sain teada et olevat siin ühe mode paari juures Soomes tööl olnud, reaalis tunduvat märksa tagasihoidlikum tegelane aga siin jätvat mulje kui täielikust debiilist. Eile oli juhtum, kus chattisin jutukas inimesega ja äkitselt imbus meie eravestlusse privatuppa seesama tegelane ja hakkas minu kallal võtma, ma veel imestasin, kuidas jututoas niimoodi teiste priva vestlusse sisse saab? Adminnilt järelepärimisele vastust ei saanudki, ühesõnaga kummaline vend.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 19:08
Mind huvitab aga kas need weebika pakkujad seda ei karda et nende edastused ringlusse võiksid sattuda? Näit. teeb keegi salvestuse, jube mark ju kui aeled seal alasti, nägu ja muud kehaosad nähtaval ja siis leiad hiljem salvestise kuskilt ringluselt? Või saab ka nii weebitada et nägu varjul?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 19:13
Push. Vaata oma pilte. Kas sa ei ole avastund enda pilte internetist (näiteks iha.ee), nägu ja kehaosad nähtavad? Mark ei ole?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 19:17
Nähtud juba Mõtlen sedalaadi marki kus inimese laialiaetud jalgevahe koos spetsiifiliste mänguasjadega nähtaval oleks või teevad cami tibid vaid siivsamat laadi etteasteid?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 19:19
Pmst siis kõik kes jalgevahet internetis näitavad, peaks mark ja häbi olema?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 19:21
Kui need weebitibid marki ei tunneks, siis mispärast nad nii hirmsatmoodi oma tegevust häbenevad? Näiteks siingi-kui sa ei tunne piinlikkust, miks siis peata ratsanik oled?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 19:24
Kus nad sul seda häbenevad? Üks ju päris mahlakalt seletab neid telgitagusi.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 19:43
Keegi siin väitis korra midagi muud, sellest jäi tunne et ka silmnägu näidatakse
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 19:54
Seda väljapressimis asja mõtlesingi, kõik ei soovi ju enda isiku avalikustamist ja kus siis selle häbi ots kui kuskilt miskit pudeneb.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 19:59
PushUp olen vist minagi analoogse tegelase huviorbiiti jäänud. Nuias ja nuias nagu uni käis peale. Kuna sõbranna oli tol hetkel külas mõtlesime, et teeme natukene kurja nalja poisiga. Lõpuks olin siis nõus teda kaamerast vaatama. Tegin kiiresti mingi msn i konto ja show algas pihta. Minuti jälgisime seda õnnetukest ja siis sai ta korraliku verbaalse alanduse ja noomituse meie poolt. Õnneks sõimama ei julenud minu kontole tulla. Aga ma usun et paljud mehehakatised on seda sama teinud kordi ebatsensuursemate sõnadega ja haavamalt noortele naistele kes seda lollust pakuvad. Ma ei imesta kui need naise hakatised on saanud ka avaliku häbistamise osaliseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 20:00
Minu arvates leemurike on see kes seda showd pakub ise paras pervert
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 20:04
Irw. Muide, kuuldes et sõbranna külas, tunneb nii mõnigi onaja huvi, kas sõbranna ei sooviks ka tema etteastet kaeda?
Kusjuures ma absoluutselt ei saa sellistest inimestest aru-tahtes paaniliselt siin anonüümsust, samas näidates absoluutselt kõike endast läbi cami-igaüks kes tahab, teeb salvestise ja võiks ju levitama hakata?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 20:24
Tead leemurike, ma olen tõesti korra oma elus ühele härrasmehele kohtumise kokkuleppinud stripibaari. Nalja nabani. Tema jõudis enne kohale , kui mina. Ja kui ta oli sinna sisenenud oli ta üllatusest nii rabatud. helistas ja ainuke asi mida ta suutis mulle ütelda oli, et kuhu sa mind nüüd saatsid? Kuna ma olin kogemata ajanud kunagi kõrvuti asunud baaride nimed sassi olin ma ta siis stripiklubisse saatnud. Ega ei jäänudki m uud üle kui ise ka sinna sisse astuda. Mis aga kodukanadesse puutub, siis ma ei ole kodukana. Ma käin ikka väljas, vähemalt korra nädalas restoranis õhtust söömas ja vähemalt korra rootsi kruiisil. Klubid on juba nii igavaks muutunud, et sinna ei viitsi oma väärtuslikku aega raiskama minna.

Ei ma ei nimeta striptiisitare ega kedagi pervertideks. Pigem kopeerisin sinu sõna, nende kohta kes sinu anaalset eneserahuldust pealt vaatavad. Ei saa mina aru mis rahuldust võib pakkuda selline tegevus ja veel liiatigi kaamera ees
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 21:30
Leemurike, tehnilses mõttes, mis vahet seal on, kas tissiliputav naine või riistaliputav mees. sinu küsimusele vastates, kindlasti sellistel tingimustel vastaksin, et naist vaataksin. Muidugi küsiks vastu, et keda sina vaataks, kas pekist ja väljaveninud rindadega naist, või treenitud kehaga heaviguurilist riista välgutavat meest. Sinu selline püstitus ei ole erapooletu, ehk siis kaunis naine ja rassvunud kole mees. See tingibki ainult kallutatud vastuse. Kui ütled, et veebikaga saab huumorit, siis küsiksin, et kuhu see huumor siis jutukas kaob. Kas pole mitte tegemist sama olukorraga. Või siis nii, et kui sul veebikas maksnud kena mees, siis saab huumorit ja kui kole mees maksnud, siis ütled, et kuradi haigert jalaga munadesse. Mismoodi koledamad rohkem perverdid on kui mittekoledad.
Lisaks veel sellest weebikast omad arvamused ja tahtmata kedagi solvata ja pidamatta otseselt kedagi silmas. Ok saan aru, et raha vähe ja seda vaja kuidagi teenida. Üks korralik weebikas ei ole ju halvem teenimise viis kui muud. Kui kliente jätkub, siis sotsiaalne vajadus sellise teenuse järgi olemas. Aga kui lubatakse midagi teha, ja võetakse ainult raha, siis see on tavaline kelmus, ehk pettus. Kui siiski tehakse seda, siis oleks kohatu neid pervertideks nimetada, sest sa ise seda teenust pakud ja põhimõtteliselt on nad su kliendid. Ehk siis omi kliente pervertideks nimetada ikka kohatu küll.
Katsuks minna teemapüstitaja küsimusega edasi, sest muidu tundub, et asi muutub minu personaalküsimuse arutamiseks ja lõpuks kasvab samapikaks kui foorum alapärane coya.
Coyat suht hästi ja ammu enne ihasündi tundes muidugi väärib pikka foorumit
Olge mõnusad ja rohkem sallivust kaassaitlaste vastu.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 15:09
parem juba panna....hälvetegalaste-tuba
nii kui sinna ilmud,hakkab lunimine ...käivita kaamera..
see vingumine tüütu,just kui lutipudelit nutavad taga
saan aru,et igalühel omad mured ja vajadused.
aga siiski nagu memmepojad....kõike ,palju ja kohe
parem ei sisenegi sinna,kah võimalus mitte oma päeva lasta rikkuda
edu teile-nututoas!
˅ näita rohkem ˅