Foorum
2011-12-10 19:36
http://publik.delfi.ee/news/mitmesugust/eksperiment-palju-liigub-seksportaalides-ruutleid-valgel-hobusel.d?id=63061898

iha on ka ära mainitud, head lugemist
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 19:42
Peaks ka vist loo avaldama, kuidas "emad" seksiportaalidest mehi salaja koju veavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 19:43
huvitav, läks seksportaali ja kukkus kätt väristama kui paljaid pilte saadeti. võtab silmi kõõritama
ühesõnaga mehed, tillitamine on naistele omane, ärge usaldage ankeete ega kuulutusi irwwwww
eriti ärge usaldage sääski tapke neid, isegi kui neis voolab teie enda veri
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 21:39
Huvitav lugemine Leidsin teemale ka vastukaja:

http://publik.delfi.ee/news/inimesed/lugeja-kas-erootikaportaali-kulastajatel-ei-tohigi-tundeid-olla.d?id=63083228
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 22:18
Ajakirjanikud on perssekukund omadega. Käivad igasugu imekohtades lugusid välja imemas. Või on nad siis tõesti nii eluvõõrad inimesed, et ei tea mis elu elatakse ja nüüd siis järsku avastati maailm?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 22:23
TEgelikult mind ajab närvi see, et "igasugu perverdid ilmuvad kohe esimesena ligi" Ise ei teata maailmast midagi ja siis kirjutatakse järsku pervertidest? Kas ka mitte see ei ole perverssus, et käiakse salamisi seksiportaalides kiimlemas ja siis pärast kirjutatakse, et mida nähti ja mis elu on. Ning nauditakse seda tähelepanu, et nää mina käisin seksiportaalis ja nägin seda ja seda. Jeerum küll. Rahanimel ollakse kõigeks valmis.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 22:29
Ja selle teise Pus'i lingi artiklipeale kommentaariks: Seksiportaalides on ka inimesed. Päris inimesed, kes meid kõikjal igalpool ümbritsevad. Ka seksi tegev inimene on inimene, koos oma kõigi lähedustega.

Mis arvatkse siis, et seksiportaalis on mingid seksirobotid vastamas või? Naljatilgad. Kuram küll, meeleheitel koduperenaised!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 22:56
aga seksis on ometi inimesed lähestikku ja lähedal, hõõruvad isegi üksteise vastu end. ajakirjanik pole ammu seksi saanud, selles häda
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:30
Rüütlid on muinasjuttudes, kes neid otsivad on tõesti naiivsed...aga täiesti normaalseid ja tavalisi inimesi on igal pool, isegi siin aga nende üles leidmine on muidugi raske...nagu ka päris elus...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:40
Pole siin ühtegi normaalset inimest, kõik on iseäralikult isemoodi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:41
eks pealkiri oli kirjanduslikus laadis. ma küll otsin printsesse, vähemalt ma olen valmis avastama
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 02:24
Olgem ausad. Inimesele, kes esimest korda astu üle netituvusportaalide läve ongi asi ulme, mis siin toimub. Regad iha lehele, kirjutad mis iganes belletristikat (otsin püsisuhet ja armastust) oma profiili, ikka on suurem osa kirjadest ... maha ja taha. Loomulikult lööb see neitikauge inimese jalust maha.
Isegi, need kes netis rohkem suhtlevad kurdavad, et postkastis on padulläbu. Mis siis rääkida inimesest, kes poel sellise loomaiaga harjunud.
Ka mina olen arvamusel, et sellised inimesed, kes sedasi lähenevad on jõudnud sinna levelile, kus peale tuima nühkimise enam midagi tunda ei osata ega ka suudeta. Ainus huvi ongi selga ronid ja siis maha ronida. Ei saa rääkida tunnetest, hoolimisest, pühendumusest, partneriga arvestamisest, kui postkasti potsatab riistapilt.
Kõik on ok. Osad ongi vaid selleks neti tulnud, et siin odavalt koormast lahti saada. Klubis tutvumine on palju kulukam lõbu. Sissepääs, endale joogid, mõni jooks ka tulevasele sexpartnerile, takso, hotelliarve. Väga kallis lõbu. Palju odavam on netist otsida ja autoga kusagile metsavahele sõita.
Ainus häda vast ongi see, et oma "teenust" pakutakse neile, kes seda ei soovi vaid otsivad hoopis sobivat inimest, kellega luua suhe.
Ega sisi sexikus pole valimatult ringi tõmbamine.

Millegi pärast on mulje jah selline, et kui inimene ütleb, et on sexikas või lausa vabameelne, sisi tähendab, et ta tahabki võsavahel autoaeroobikat teha. Nagu inimene, kes hindab suhteid, partnerist hoolivust jne polegi sexikas ega saa ammugi mitte olla vabameelne.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 09:41
jälle see hull läbustamas hangi elu juba mutike, ausalt
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 10:16
Mõmmik, sa hakkad mulle närvidele käima. Eelmine kommentaar oli ju väga hea.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 10:22
täielik pask oli, kui hindad paska, siis mujalgi on kohti kus olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 10:29
Kui oled kaelast saadik pasas, siis polevat õige aeg nina norgu lasta! Niimoodi. Kuhu soovitad minna?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 10:32
ära postita paska
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 10:42
Inimene on karjaloom ja pervert on see, kes karjast eraldi tahab käia. Loomulikult oleneb palju ka sellest, millise karja reviiris asutakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 11:18
vanamuttidel võiks olla väärikus. kui pole teemasse kutsutud, sada korda öeldud, siis pole vanamutikesel vaja end uksest ja aknast sisse suruda. nsm on nüri, leidku oma nurgake, minu tehtud teemadesse ei ole tal vaja tulla oma nüridust külvama.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 11:22
jfjm. Ühesõnaga kes grupisexiga ei tegele on pervert.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 11:25
no on ajukas vanamoor täiesti putsis
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 14:38
NSM, grupiseksifännidele kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:26
Rüütel on grupiseksihuviline?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:48
täiesti mõttetu kommentaar inimeselt kellel pole vahet mida ta kommenteerib. usu, kahe päevapärast kuseb ta sirinal oma vaimusünnitusele ja väidab hoopis vastupidist. mis mõte on siis üldse midagi postitada kui inimene ei jää sellele kindlaks? kommenteerida targutamise pärast, esinemise pärast... ajuvaba.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 20:24
PushUp-see tõde ja õigus kõigil erinev kuidas keegi seda omaks võtab.
ühes ma olen kindel ja veendunud,et Uthast on targutamistega mõni õeke vägagi ees.
see pole isegi mõne memme puhul kibestumine vaid ikka täielikult katki omadega.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 20:48
PushUp-ega sa ikka ausalt ise ka ei nõustu sellise vahuga mida mõni memm siin kirjutab.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 21:13
jfjm. Ju siis on ihakarja varbad siniseks tallutud, miks muidu nii kurjad ollakse. Meestel on jah see grupisexiteema väga mokkamööda. Seda olen märganud jah siin.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 21:59
tegelikult on juuksur siiski arenenud. alguses polnud isegi pilte, siis tulid udused pildid, nüüd on piltidele isegi teravust tekkinud. foorumis on ka jutt natuke muutunud, analüüsimine jääb üha rohkem tahaplaanile, nüüd on temast nagu naine saanud
5 aastapärast saab äkki isegi asja temast.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 22:06
Uuuthaaaa, Misha tuleb sulle viie aastapärast kosjaaaaa
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 23:11
häähääääääää, ega ikka ei tule küll, vabadus on minu reliikvia
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 23:52
täna käib mingi paaripaneku mäng? caribian, siis mina. võib-olla panete meid caribianiga ka omavahel paari?

ja mis naine? ma pidin 5-aastane olema misha arvates ju. tegelikult 5+5, kui erinevad arenguetapid juurde liita. seega nagu 10 juba
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 15:51
Teil käib siin juba ju pikemat aega ülakorrusegrupikas
˅ näita rohkem ˅