Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-12-13 17:02
Kulla Sheeba, nõrku, väeteid ja vigaseid peab ju aitama, see on meeste loomuses ja kuna "vigane" ei tea, mis talle hea, siis peab teda suunama, et ei tunneks ta liigseid piinu
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 17:06
Vastus sheebale ja teistele, kellel sarnane mõttemaailm ja sellest portaalist arusaam.
-----Kui te tõesti tahate siit, või ka mujalt leida seda mida otsite, siis vastupidi ärge sattuga eufooriasse, et näe kui palju kirju mulle tuleb ja vaadake, kui ihaldusväärne ma olen, vaid tegelege ikka ise rohkem meeste ankeetide lugemisega ja loetusse süvenemisega. ------Tean, et see on tüütu ja paska siin palju, kuid tõeliselt hea leidmine ei peagi ju kerge olema!!!!! ----igal juhul ise otsides on võimalus see õige leida suurem, kui magava kassi kombel ootates, et äkki ikka see hiir jookseb ise suhu?!!?!!?.........
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 17:07
postimehe artikkel ju samal teemal. naisel on õigus teha otsus, nõus. samas ta tahab et otsustaks mees, aga naisele peab jääma valik otsustada siiski ise. ükskõik mis otsuse teeb mees, naine ei pruugi olla sellega nõus, aga ise ka otsutada ei taha. koguaeg on nokk kinni ja saba lahti. tahaks, aga ei taha ka, las teeb keegi teine. teeb keegi teine, siis ei olda jälle rahul, sest ise oleks õigemini teinud. sama teema selle lapsega. naisel on õigus saada laps omal soovil, aga kui mees punuma paneb, siis on mees jobu
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 17:12
Tehke sugu ja saagu teid palju ja ärge õiendage pidevalt, tundke elust rõõmu parem
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 17:14
Lisaks veel, luukera soovitusele et mina eelistan ikka sellist varianti kus mees võtab naisega ühendust, pole eriti minu teema ise kellegagi tutvuma hakata, siinses kontekstis pigem ootaks rohkem meeste aktiivsust.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 17:14
Misha, kui mul peaks tulema soov mingi mõttetu tüli pärast oma meest petta, siis ma mõtleks ikka kümme korda enne kas see tüli ikka on seda väärt. teiseks on laste mitte saamise eesmärgil ka peresiseselt, selle ära hoidmise peale mõeldud ja kui ma peaks mõne võõra mehega sellegipoolest voodisse ronima, ei teeks ma seda ilma kaitsevahendita, tervis ennekõike.

Push, milleks sulgeda postkasti? Naljakas on ju lugeda neid kirju, kus ollakse ükskõik milleks võimelised, selleks et saada mind kas või kohvile viia. Siiani pole see kellelgi õnnestunud ja kõigi eelduste kohaselt ei õnnestu ka. Teiseks on vahel väga armas ju panna neid abielumehi, kes endale salaarmukest otsivad, mõtlema, et kas see ongi just kõige õigem mõte. Ma tean küll et hea samariitlasena ei suuda ma ju üksinda seda maailma muuta. Polegi see minu eesmärk.

Ja kogu jutu mõte ju on see, et soovimatu raseduse vältimise nimel peavad olema hoolikad mõlemad. Kui see on ka mingil põhjusel juhtunud, ei saa veeretada süüd ei mehe ega naise kaela. Koos tehtud, siis tuleb ka koos vastutada. ELatakse siis ühe katuse all või eraldi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 17:15
ei saa teha, naised ei suuda otsustada
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 17:20
sheeba, see oli lihtsalt näide mitte jutt sinust. me võime kõiki olukordi fantaseerida, aga kui seda reaalsuseks pole muutunud, siis pole sellel mingit kandepõhja.

mitu päeva sa seisid oma õiguse eest ja täna lasid selle õhku näed ise kui elukogenud ma juba olen
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 19:20
misha kullake, ma ei ole midagi õhku lasknud. On ju inimese vaba valik kuidas ta oma elu elab. Kes soovib saada last ilma meheta, kes ei kujuta ette oma elu ilma meheta.Kes kummardab tõde, kes koogutab ainult raha poole. Kõik on väga erinevad. Samamoodi on iga inimese saatus ja elutee erinev. Mina ei süüdista kedagi, ega ütle et see on õige või vale. Teistest rääkida ma ei taha, saan tugineda ainuisikuliselt enda kogemustele ja mõtetele. Mis fantaseerimisse selles teemas puutub, siis, eks need fantaasiadki ju põhinevad meie endi tõekspidamistele. Sellele mis on meile vastuvõetav ja mis kohe mitte ei ole.

Ei taha kedagi solvata ega taga rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 20:18
noh aga sa ju ei näinud seda võimalust, mille eest sa ise seisid vaid kohe andsid hinnangu ja negatiivse. see ongi naiselik paradoks, kunagi ei ole õige
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 20:36
Mille kota negatiivse?

Jah, ma ei salli inimesi, kes söövad ja salgavad. Samuti ei talu ma neid, mehi, kes olles ise lapsetegemise protsessis osalised, hiljem naisi süüdistavad, et need siilikult on neid ära kasutanud ja pisikestele väetikestele liiga teinud. Tahtsid sexi - said seda ja kui ise ei olnud nii palju ettevaatlik et seda õnnetust ära hoida, siis pole vaja ka teist materdada. See kehtib mõlema kohta nii naise kui mehe kohta. Kui lapsi ei soovita, peavad selle eest mõlemad hea seisma.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 21:30
no aga sa ju lootsid sama mida kõik naised - titetegu tähendab abielu isegi siis kui naine seda ei soovi, loota ikka võib ja kui mees samaga ei vasta, siis on jobu mees
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 21:33
misha: Et nagu kui sünnitamise kasuks otsustad, siis kindlalt tahad mehele käpa peale panna? Ega ikka pole küll nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 21:59
ei peagi, aga noh nagu eeldus. sheeba kommentaarist oli seda hästi näha.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-14 12:17
Eile oli telekas vastav film. Seal naine valis mingite parameetrite järgi mehed välja ja tõmbas kummi seest sperma välja ja pani külmakappi. Pärast seemendas ennast ise. Ma lõpuni ei vaadanud, mis sellest edasi sai. nii, etkummiga on ka omad hädad.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-14 12:25
kui naine tahab ruttu rasedaks jääda, siis peab ta rasedust kõvasti kartma. stress peaks alandama tuti happelisust ja spermamehed saavad oma tööd teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-14 13:38
aga onju nõnda kes kardab, see naksti rasedaks jääb
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9