Misha, kui mul peaks tulema soov mingi mõttetu tüli pärast oma meest petta, siis ma mõtleks ikka kümme korda enne kas see tüli ikka on seda väärt. teiseks on laste mitte saamise eesmärgil ka peresiseselt, selle ära hoidmise peale mõeldud ja kui ma peaks mõne võõra mehega sellegipoolest voodisse ronima, ei teeks ma seda ilma kaitsevahendita, tervis ennekõike.
Push, milleks sulgeda postkasti? Naljakas on ju lugeda neid kirju, kus ollakse ükskõik milleks võimelised, selleks et saada mind kas või kohvile viia. Siiani pole see kellelgi õnnestunud ja kõigi eelduste kohaselt ei õnnestu ka. Teiseks on vahel väga armas ju panna neid abielumehi, kes endale salaarmukest otsivad, mõtlema, et kas see ongi just kõige õigem mõte. Ma tean küll et hea samariitlasena ei suuda ma ju üksinda seda maailma muuta. Polegi see minu eesmärk.
Ja kogu jutu mõte ju on see, et soovimatu raseduse vältimise nimel peavad olema hoolikad mõlemad. Kui see on ka mingil põhjusel juhtunud, ei saa veeretada süüd ei mehe ega naise kaela. Koos tehtud, siis tuleb ka koos vastutada. ELatakse siis ühe katuse all või eraldi.