Viskaks kivi meeste kapsaaeda. ihas liigub ringi kontingent, kes varmalt oleksid nõus kas ise või naise algatusel kummist loobuma, ka minu enda sex-buddyd on selliseid ettepanekuid teinud, üks ütles et tal liiga suur ja pole kummiga harjunud, teine et ilma on mõnusam ja vihjele et kas haigusi ei kardaks, vastas et no meil koguni ühine veregrupp, mis haigusi seal ikka. Lubage muiata
kui võtta arvesse meeste lohakus ja ettevaatamatus siis poleks mitte mingi tuumateadus teha paar kummita seksi ja lihtsalt lampi lapseootele jääda. Kes vastutaks? Mees kes oli selleks teadlikult valmis, tehes ISE ettepanek loobuda kaitsevahendist? Või naine kes lõpuks käega lööb ja rasestub? Kas see kummita seks ja hilisemad riskid tõesti kaaluvad üles hilisemad pretensioonid, lapseootused, haigused jne? Siis mehed vinguvad ja virisevad, vaat kus naine, püüdis mind lõksu, oli hooletu.
Mul on üks näide, tutvusringkonnast. Mees ja naine. Tutvusid. Seksisid, pärast paari korda otsustas naine kaitsevahendist loobuda, minu imestusele et kuidas selliselt riskeerida julgeti, võõras mees keda sa ei tunne, teagi nii hästi,
tekkisid tunded jne, ikkagi, kuidas julgeti riskida, vastuseks sain et ilma kummita on mugavam, mõnusam ja mulle kumm ei meeldi. Tulemuseks oli ootamatu rasedus mõne aja pärast, naine ja mees polnud kumbki selleks valmis, mehel oli just lõppenud kooselu oma lapse emaga, tahtis vabadust nautida, niisama suhelda, olla, ja äkitselt lampi rasestab oma hooletusest võõra naise keda lihtsalt paneb. Küsisin naiselt et mis teed, jätad alles we, vastati et loomulikult mitte, pole ju suhet kui sellist ja milleks mehe elu ära rikkuda. Mina vastaks sellele nii et miks iseenda tervist siis rikkuda, riskida esiteks haigestumisega, teiseks, teades ette et last ei soovita siis ju ilmselgelt ka takistuse eemaldamiseks, milleks teatavasti on kaks varianti, tableti abort ja kirurgiline vahelesekkumine-kumbki neist võib jätta jälje. Asi lõppes seekord neil õnneks, naisel avastati emakaväline rasedus ja see katkes. Praegu lasevad nad sama rauaga edasi.