Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-12-11 20:53
vaata kui tubli sa oled jfjm tühjendad ja täidad
aga poolikuid peremudeleid ma heaks kiitma kunagi ei hakka.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 21:06
Kuulge. Ärge üle ka pingutage. Ma tean paljusid ühe vanema kasvatatud lapsi. Pole neil häda midagi. Pole ka mingeid veidraid kodunt saadud kiikse puuduva vastasoo suhtes. Kuigi on ka erandeid. Ma saan aru, et mehi häirib, kui neilt võetakse võimalus oma eostatud seemnekese kasvatuse üle otsustada.
Praegu jääb mulje nagu oleks meestele hullult liiga tehtud, kui neid minema aetakse, samas paljudel juhtudel lasevad nad ju ise jalga, kui kuulevad, et sex viljakaks osutus. Nii, et pole vaja siin midagi õnnetut kannatajat mängida.

Kui ikka kokku ei sobi, siis ei sobi ja mindagu oma teed. Selline klammerduv visiitisa võib võtta lapsel tulevikus perekonna võimaluse ära, sest uus isa ei pruugi tahta sisse ja välja kõndivat exisa elamises näha. Nimetada naist isekaks, kes otsustab lapsega kahekesi edasi minna pole mõtet neil, kes samal ajal on nii isekad, et ei taha ega suuda oma lapse emal uut pere luua.
Pealegi neid mehi, kellel pole probleemi naise lapse eest hoolt kanda ja teda kui enda oma kasvatada on piisavalt. Peaasi, et see bioloogiline isa seal vahel susserdamas ei käi.
Nii nagu parma rääkis, tuleb mingi isa, ostab kommidega ära ja siis see, kes teda tegelikult kasvatab peab taluma, sina pole minu isa ja ei ütle mulle midagi solvanguid.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 21:24
Jah, mehed on sead. Teevad tite ja lasevad jalga. Aga selleks protsessiks ongi ju vaja kahte poolt ja naine peaks ohtusid paremini teadma. Sellepärast küsingi, et kui mehel lastaks otsustada, kas teha see titt või mitte, siis kumba tee ta valiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 00:29
pole neil isata kasvanud lastel häda kedagi,...no vaadake kasvõi mind-ilus, tore,kena,mehi ei vihka,huumori soolikas pole kah läbi lõigatud ,ainuke asi,et vihkan nõrku ja kaheperselisi inimesi.tea,kas nüüd geenidega kaasa antud,kasvatuse viga,või lihtsalt loll iseloomujoon
sutsu teemasse kah..olin 34 a vana,kui oma isa üles otsisin..lihtsalt,et teada saada,kes on see mees,kes on mu valmis on teinud...leidsin,nägin..tema teadis kohe,kes ma olen,kuigi minu teada polnud ema temaga suhelnud minu sünnist saadik....kohvitasime....üks järgmine kord veel ja oligi kõik...tema elab oma elu,mina oma..ja ongi kõik..me ei suhtle..ja ma ei tunne sellest puudust ka,kui aus olla.enam mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 08:27
jfjm, alati ei ole see titetegu teadlik. See lihtsalt juhtub nii. Kas alati peab naine ainuisikuliselt teadma ohtusi? Minu teada on meestel täpselt samasugused teadmised selles osas. Ja kui isaks saada ei taha, võiks mees ise samamoodi olla ettevaatlik ja hoolitseda selle eest, et seda ei juhtuks. Ei saa olla ju nii, et kogu vastutus selles titeteos jääb naise kanda.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 15:42
Sheeba juhus on muidugi pime, aga naine peaks ju enda tsüklit teadma ja oskama ohtlikul perioodil ettevaatlik olla. Kõiksugu spiraalid ja tabletid ei anna ju saja protsendilist garantiid. Loomulikult on oma osa ka mehel.
Aga selles pole praegu küsimus. Teema on ju sellest, et kui naine tahab last ja paneb mehe valiku ette, kas teha või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 15:52
Milles on siis küsimus...Kui naine on otsustanud, kui tema otsus on ülim ja kui ta on oma lapse bioloogiliseks isaks(eostajaks) valinud välja olevuse, lihtsalt OLEVUSE, siis palun...kokkuleppeliselt võib selline suhe toimida, parem kui pimedas ja teki all Naine vastutab vaid selle eest, kelle ta oma lapsele isaks on valinud...EDU
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 17:59
Veel rumalam on pelgast vastutustundest kodu mängima hakata.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 18:07
Kõige suurem sidadus on teadlikult laps eostada ja siis plehku panna
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 18:22
Julgen kahelda, et mehed teadlikult selle eesmärgiga lapsi vorbivad, et peale tööga ühele poole jõudmist, varvast visata.
Elu- ja tunnete kulg on keeruline, tundeid ei saa terveks eluks külmutada, et garantii tagatud oleks. Ainuüksi ühise lapse pärast koos elav pere on veel katkisem ja vigasem kui üksikvanemaga. Ja nagu kibestunud eestlastele kohane, lahatakse pigem teiste kui enese pereelu probleeme, sest nii ei pea analüüsima, piisab vaid näpuga näitamisest.
Lihtne on hukka mõista, kuid vahelduseks püüdke ka mõista...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 18:36
Pus räägi, miks sina üksikema oled? Miks sina selle tee valisid?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 18:43
Pus. Poiss lasi jalga või ajasid ta ise ära? Miks sa oled üksikema?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 18:48
Seda ju siin teemas arutataksegi, et kas mees on sellise kokkuleppega nõus. Sinu lapse isa siis oli tingimustega nõus? Mis tingimused olid?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 19:39
Sellega on selge, et mõlemad soovisid. Aga mis tingimustega ta siis edasisest loobus?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 19:51
Tee laps ja tõmba uttu?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 20:03
Miks sa siis tegid sellise valiku? Mis olid need kriteeriumid?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 20:26
Miks peab seda sinult 3 korda küsima?? Jah miks sa otsustasid hakata üksikemaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 20:32
mingil hetkel hakkavad ju naised peale käima.... "bioloogiline kell" jms jura.... pärast jällegi ei jõua nad ära otsustada miks seda üldse vaja oli ... saa neist naistest siis aru ...... mis naised tahavad?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 20:33
Niisiis:
1. Ema tungiv soov last saada. Lihtsalt et oleks laps. Egoism?
2. Tehti kogemata. Seksiti suvalisega lihtsalt seksi pärast ja sai lapse. (kuigi kõik väidavad, et seksimine on tunnete teema ja tehakse seda heade tunnete alusel ja usaldusel jne. Kuhu see siis jäi?)
3. Isa oli luuser ja lasi jalga. Sinisilmne naiivitar uskus luuseri juttu?
4. Ema heaolu eesmärgil "alfaisane" maksab terve elu kinni. Egoism?
5. Ema kujutab ette, et on ise nii äge tegelane ja saab kõigega üksi ise hakkama. Alaväärsus kompleks ja tõestab ennast lapse kasvatamisega?
6. Ema bioloogilise kella tiksumine. Peab ju kuidagi lapse saama. Emainstinkti tahe?
7. Ema tervislik seisund ja kui kudiagigi rasedaks jäädakse, siis hoitakse sellest hambadristis kinni. Emainstinkti tahe?
8. Ema mugavus, et üksi on parem ja mugavam. Lihtsalt ei viitsi koos elada. Laiskus? Harjumus üksi tegutsema? Arvamus, et meheta on parem?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 20:46
Aga kas keegi teab mõnda sellist meest, kellega on selline diil tehtud? Seda on juba arutatud, et miks ja mis arvatakse asjast aga ühtegi sellist isa pole veel siin kohanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 21:06
Pus loe ka natuke. Siin räägitakse sellest juba mitukümmend lehte.
Teab siis keegi mõnda sellis isa?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 21:28
Parma, aga kas sina tunnistaksid, et oled nii vilets mees, kes kõlbab vaid tite tegemiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 22:58
aga tegelikult ka, kuidas siiski reageerida kui selline ettepanek tehakse. sebid ihast naise, seksi ajal tehakse lapsesaamise soov. kuidas edasi käituda, kas seksida või siis võtta mõtlemisaega. teine võimalus on mühatada "teine kord" (free sex ka järgmisel korral) ja edasi nõkatada
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 23:03
Kontrollida, kas kumm on terve
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 23:06
kummiga on lihtne, see va õhukindel. aga kui kummi ei kasuta, näiteks kui naine kasutab tablasid. võib ju olla selline tunne nagu rotil enne lõksujäämist
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 23:19
Misha toodud näite puhul on tegevuskava järgmine..."assaaa sitikas kell on nii palju aga naine palus piima tuua, kui tulen...krt kohe pannakse pood kinni, ma pean lippama eks seda lapse asja vaatab järgmisel korral mai daarling"
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 23:27
pole õrna aimugi ma panen parem 3 kummi otsa 2 in 1
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 23:34
nuh ma ikka ei tea. oleneb nii paljudest asjadest, ma ei oska küll näha ette mingit sündmuste kava mida ma hakkan järgima. peab kõige pealt selgeks mõtlema, mis toimus ja milliseid on nägemused sellel naisel, mida saaksime ühendada või täielikult ühineda. tegelikult ma ei taha nii sellele üldse mõelda teistpidi kui tegu tehtud, siis peab leppima, oleneb ka kui raskeks või kergeks selle naine teeb.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 23:42
siin ongi see kui palju võimaldatakse osaleda või kui keeruliseks see osutub. aga kui naine enam ei soovi pärast suhelda, kas ma pean teda kohtuga ahistama hakkama. oma õiguste eest tuleb muidugi seista, aga kas see on seda asja väärt. vot ma väga hästi ei oska fantaseerida mida ma teeks, kui asi on käes siis ma mõtlen. üldiselt nii lampi isaks ikkagi ei taha hakata. parem mõelda selle hoidumisele
˅ näita rohkem ˅
2011-12-12 23:53
või siis mitte seksida nende naistega, kellega edasine suhe on võimatu. seksida ainult nendega kellega võiks (enda poolt vähemalt) elus edasi minna. see oleks ka võimalus mida järgida
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 09:06
Ega need kummid nüüd alt ka ei vea. Palju te olete katkiseid kumme näinud? Minnakse ikka seda teed, et pärast öeldakse, et saad isaks. Milline naine enne ütleb??
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 09:20
Iha-sugusest portaalist suvalise naisega tutvudes ja ööd veetes on mõistlik igal juhul kummile keskenduda, mitte tablettidele lootma jääda. Esiteks ei hoia tabletid ära suguhaigusi (ja on ju selge, et naine, keda sina kergesti kätte saad, on ka teistele kergesti kättesaadav olnud) ja teiseks võib naine tablettide võtmise kohta ka valetada.

Kumm võib muidugi katki ka minna, mul on endal paar korda elus juhtunud. Aga siis paneb mees seda tähele ja saab ettevaatusabinõusid kasutusele võtta. Nii et igal juhul eelistan mina kondoomi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 10:31
iseenesest ihas peaks vabu naisi olema päris palju. kõige nõmedam oleks olukord, kus sebid suhtes naise, siis on paras jama. kui jällegi on vaba ja ise oled ka vaba... vot naistel on siin isegi raskem, suhtes mehi on ihas rohkem, et seda vbl naine ei saagi kohe aru.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 13:20
Mis tee mehed ohite. 3 kummi läheb katki jne. Sellist asja mina isikliselt kõll ei usu. See on samasugune linnalegend kui saunalavalt suguhaiguse saamine.
Kui mees ikka kindlasti lapsi ei taha, aga ihast suvaliste naistega keppida tahab, siis lasku endale vasektoomia teha ja üks probleem vähem jälle.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 13:32
aga steriliseeri end ise ära palju sa ikka rase suudad olla
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 14:24
Natuke rase võib alati olla palju rase muutub pikas perspektiivis kurnavaks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 14:38
Misha, selliseid mehi on tänapäeval lademetes, kelle mõttemaailm ongi just selline nagu sinul. Naine peab olema see kes kõige eest hoolitseb,sulle jääb ainult lõbu ja rahulolu. Till püksi ja punuma.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 14:43
Peale asjatoimetust peabki tilli püksi panema, muidu hakatakse liputajaks sõimama
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 14:52
Loomulikult, kui minekuga kiire on
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 14:56
Otse loomulikult on kiire, sest aeg on raha ja buss ei oota
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 15:01
Kui juba on raha, siis bussiga ei sõideta
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 15:06
Raha on alati vähe ja kokkuhoid pole koonerdamine, pealegi saab bussis silma looja lasta, et oma "raskest tööst" kurnatud ihu kosutada
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 15:11
Viskaks kivi meeste kapsaaeda. ihas liigub ringi kontingent, kes varmalt oleksid nõus kas ise või naise algatusel kummist loobuma, ka minu enda sex-buddyd on selliseid ettepanekuid teinud, üks ütles et tal liiga suur ja pole kummiga harjunud, teine et ilma on mõnusam ja vihjele et kas haigusi ei kardaks, vastas et no meil koguni ühine veregrupp, mis haigusi seal ikka. Lubage muiata kui võtta arvesse meeste lohakus ja ettevaatamatus siis poleks mitte mingi tuumateadus teha paar kummita seksi ja lihtsalt lampi lapseootele jääda. Kes vastutaks? Mees kes oli selleks teadlikult valmis, tehes ISE ettepanek loobuda kaitsevahendist? Või naine kes lõpuks käega lööb ja rasestub? Kas see kummita seks ja hilisemad riskid tõesti kaaluvad üles hilisemad pretensioonid, lapseootused, haigused jne? Siis mehed vinguvad ja virisevad, vaat kus naine, püüdis mind lõksu, oli hooletu.
Mul on üks näide, tutvusringkonnast. Mees ja naine. Tutvusid. Seksisid, pärast paari korda otsustas naine kaitsevahendist loobuda, minu imestusele et kuidas selliselt riskeerida julgeti, võõras mees keda sa ei tunne, teagi nii hästi, tekkisid tunded jne, ikkagi, kuidas julgeti riskida, vastuseks sain et ilma kummita on mugavam, mõnusam ja mulle kumm ei meeldi. Tulemuseks oli ootamatu rasedus mõne aja pärast, naine ja mees polnud kumbki selleks valmis, mehel oli just lõppenud kooselu oma lapse emaga, tahtis vabadust nautida, niisama suhelda, olla, ja äkitselt lampi rasestab oma hooletusest võõra naise keda lihtsalt paneb. Küsisin naiselt et mis teed, jätad alles we, vastati et loomulikult mitte, pole ju suhet kui sellist ja milleks mehe elu ära rikkuda. Mina vastaks sellele nii et miks iseenda tervist siis rikkuda, riskida esiteks haigestumisega, teiseks, teades ette et last ei soovita siis ju ilmselgelt ka takistuse eemaldamiseks, milleks teatavasti on kaks varianti, tableti abort ja kirurgiline vahelesekkumine-kumbki neist võib jätta jälje. Asi lõppes seekord neil õnneks, naisel avastati emakaväline rasedus ja see katkes. Praegu lasevad nad sama rauaga edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 15:47
PushUp...väidetavalt on naine see, kes langetab otsuse partneri valikul ja seksuaalakti nüanssides. Seega lasub vastutus naise õlul, kuna aga naine pole ei otsutus- ega ka vastutusvõimeline,siis ei saa meest mingilgi moel süüdistada.
Kui tekkis küsimus, millest selline avaldus, siis soovitan lugeda tänases Postimehes ilmunud artiklit, kus on selgesõnaliselt öeldud..."olla naine tänapäeva Eestis, on tegelikult puue...", puudega inimene aga on oma otsustes piiratud ja vastutuses võimetu Muide, juba kirjanik Eduard Vilde kirjeldas Eesti naist, kui invaliidistunud persooni, oma teoses "Vigased pruudid"
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 15:55
Justjust...nii ta on, kui muidugi pole tegemist vägivaldse seksiga, kus naiselt juba eos on võetud sõnaõigus
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 16:05
Muideks juba Jotteffi poolt esitatud teema, näitab naise ülimat vastutusvõimetust... "Tee mulle laps ja tõmba uttu!" Milline ülim küünilisus ja põhimõttelagedus kumab sellest soovist
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 16:51
Kui teie mehed meid naisi nii vigasteks ja puuetega olevusteks peate, siis milleks eneseväärikust alandada ja minna sele vigase käest sexi lunima? Pange ukse piidale, ei rasedust, ei haigusi jh väikene viga- pinnud ainult.

Ma pole siin mitte ühelegi mehepojale iialgi mitte ühte algatuskirja kirjutanud. Ei teemal tahan sexi ega muidu, seevastu on iga päev millegi pärast minu kontol kümneid selliseid kirju just nimelt teilt mehed. Kes otsib endale nii sama ahvatlevat auku kuhu topppida, kes armukest oma ellu. Kui ma ei ütlen siis need sugupojad solvuvad. Miks te siis solvute, kui üks nn" vigane" ei soovi teieda niisama sexida.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 16:52
sheeba, kus sa nüüd minu punuma paneku väljalugesid ma pole lihtsalt seda tüüpi kes ette vastu rinda põmmima hakkab ja siis kui asi käes, siis ümber mõtleb. mõtle ise, mees seksib naisega kellel on mees olemas, ütleme nad on tülis. seks tehtud, naine kogemata rase ja tema oma suhet ei lõpeta, aga tahab ise lapse ilmale tuua. mida see mees siis peab tegema? sinu kommentaar ju kinnitab just seda, et naisi ei saa usaldada üldse sellistes küsimustes. mida lõppeks tahetakse, noh nii et mees patuoinas poleks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 16:56
sheeba: Miks oma postkasti siis avatuna hoiad, kui kirju ei soovi? Tekita sõbralist, inimesed kellega siinolles lävid ja jäta ligipääs kirjadele vaid neile, pole neid teisi mõttetusi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-13 17:02
minuarust ei saa selliseid asju ette fantaseerida kui pole teist inimest, pole seda asja juhtunud. sest muidu võib fantaseerida ühtemoodi, aga miks ei võiks fantaseerida teist, kolmandat või neljandat moodi? aga see läheb ju jaburaks, sa hakkad olukorda manipuleerima omakasuks, aga kui teine ei ole sellise mõttega üldse nõus? kõik olenebki olukorrast, teisest poolest, suhtest jne jne.

võib ju fantaseerida 5ndat moodi, naine ei taha mingit last, teeb aborti. kas peaks politsei talle kutsuma, et olla MEHE nime väärt? mis siis on lõppeks õige, kas otsustab naine või otsustab mees...
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9