Caribian,ma olen suhteliselt ammu juba sinu arvamusi siin foorumis lugenud. Küll oled sa hull peoloom, kes rebib ilusaid ja rikkaid mehi rajalt maha ja kasutab neid omakasu saamise eesmärgil ära, siis oled sa hull töö narkomaan ja nüüd ideaalne ema. Ainuke asi mis on kõigis kolmes rollis läbiv on raha.
Mis minu ankeeti puutub, siis seda maksmist meestele võta kui eksperimenti.
Pole ma kedagi enda voodisse sellepärast, et see seal kirjas on rebinud ja ammugi ei ole ma kellegagi kohtunud.
Mulle lihtsalt meeldib inimestega niisama suhelda ja mõtteid vahetada. Ma ei pea ju kogu selle meestekarjaga kohtuma, kes selleks oma soovi avaldab.
Aga kuna sa mulle kallale kargasid, siis võin ma järeldada, et ma tabasin kuidagi kogemata su hella kohta, olgugi et sa ülistad oma oskust rikkaid mehi ära kasutada on sul siiski millestki olulisest puudus ja need on siirad tunded.
Mul on kõik olemas, mees, keda ma armastan ja kes mind armastab, usaldus, teineteise mõistmine, ma ei pea kartma, et ta mind petab, sest selleks armastab ta mind liiga palju ja tema ei pea kartma, et mina kusagile võõrasse voodisse eksida. Lapsed, kes küll võiksid olla paremad,aga ma armastan neid just sellistena nagu nad on. Ja ma ei tunne mitte millestki puudust.
Erinevalt sinust, kes peab leppima sellega, et mees käib ja kargab teisi, ilusamaid ja nooremaid. Tuginen sinu enda poolt välja öeldule.