Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-12-11 17:07
Poisid, erinevalt stamp situatsioonidest on ju ka erandeid. Ma eile kirjutasin, et isa ei pandud fakti ette, et sa saad nüüd lapse.

Võtke seda, kui kahe täiskasvanud inimese vahelist tehingut. Kus kummagi osapoole huvid ei saanud kahjustada. Keegi ei petnud kedagi, laps ei olnud ei tulu teenimse eesmärgil, ega naiseliku jõu demomine. Ma ütlesin ju eile juba, et ma teadsin, kes on isa, ma kohtusin temaga jne. Mu isa abiellus ja sellest abielust sündis 2 aastat hiljem poeglaps. Ma olen isegi selle nn poolvennaga kunagi koos mänginud, kuigi jah kahjuks ma ei mäleta ise seda. Kurb on muidugi asja juures see,et mingi 10 aastat tagasi kuulsin ma et kahjuks see perekond on lahku läinud.

Kõik naised ei pea olema egoistid ja mehi ainult oma huvides ära kasutama. Nende eneseuhkusel trampima.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:09
mriks. Pmst jah on niiöelda "süüdi" kuigi ma ei süüdistaks kumbagi poolt. Punkt 3 kõlab jah nagu süüdistusena aga algeliselt ma ei mõelnud sellele. St et see ei olnud kirjutatud süüdistuse mõttega. Kuigi sinu väljatoodud põhjused kõlavad süüdistustena ja selle tagajärjel tehtud osustena. Kui mees ei oleks joodik, siis oleks kõik korras ja ei oleks tehtud sellist otsust.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:11
Eh eh ei ei sheeba. See kuulub täielikult bioloogilise kella tiksumise alla. Mis kuradi lambi ajendil, siis peaks tegema sellise diili mehega?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:12
jfjm jah sul on õigus, m ina käin selle kolmanda punkti alla

ja ütle, mis selles siis halba on?

Kas meest on kuidagi alavääristatud ja alandatud? Või kuidagigi, tema õigusi piiratud?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:14
Kaks täiskasvanud inimest saavad kokku ja otsutavad, et kuule teeme lapse. Lahe jah teeme jah. Niisama igav on?
No kuulge....
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:15
miks sa näed halba, näe lihtsalt "nii pole päris õige". koguaeg on äärmus, kas hästi hea (teie ise) ja hästi halb, see teine pool.
kus sa tead mida sinu isa tegelikult mõtles? mehed ka kõike ei räägi, ammugi veel lastele, isa ka ei taha et laps hakkaks juurdlema oma eksistentsi üle.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:16
sheeba ja mriks. Miks te tunnete, et see on teie halvustamine?? Jutt käib EMA'dest ja selle otsutamisest. Teid ei ole keegi puutunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:17
parma nii käibki. samamoodi > saame kokku > tutvume > seksime > hakkame kooselama > teeme lapse. nii ongi normaalne. aga teha laps ja siis minna kohe sooviga laiali, miks mitte teha laps sellega kellega suhe õnnestub, vähemalt alguses.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:20
Sheeba, kas ma olen siin kedagi süüdistanud? Ja õigused mida mina endale tahaks (2011-12-11 12:58:27) olid sinu kirjeldatud juhuse puhul ju täidetud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:22
No vähemalt kahe lapse lugu oleme nüüd kuulnud. Kuulaks heameelega ka mõne sellise otsuse teinud EMA arvamust. Kes siia ei julge võib postkasti kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:23
Kitsarinnalised olete ja ei näe seda, et nii palju kui on ilmas inimesi - on erinevaid saatuseid ja põhjuseid, miks keegi ja kuidas sellistes olukordades käitub.

Siiski ei ole ma siiani saanud teiepoolset vastust, mis on selles nii palju halba, kui naine tahab saada last ja ei keela ega kohusta meest selle lapse suhtes mitte millkeski.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:23
Olete juba joodikuteni jõudnud......milleks äärmused?
Ideaalne on muidugi peremudel,kus pereisa teenib raha ja varustab perekonda kõige vajalikuga(kaunis eluase,reisid,riided jne),see pereisa peaks ideaalis olema ka veel karsklane,võõraid naisi ei vaataks ta isegi tänaval mitte,mängiks õhtul kodus lapsega jne...
Kui palju selliseid perekondi reaalselt on?Mõtlesin järele...ma tean kahte..mööndustega...ühes joob pereisa end nädalavahetustel kooma ja teisel töötab hilisõhtuni...
Pereema hoolitseb kodu korrasoleku ja iseenda eest.Pere toidulaua eest,mängib lapsele taksojuhti ja õpetab võsukese targaks.Kui ta õhtuks väga väsinud ei ole,siis pakub oma mehele seksi ka.Kui palju selliseid pereemasid on?Tean päris paljusid.

Poja emana ma pigem hoiduks situatsioonist,kus mu poeg satub iseseisva femmi sussialuseks.Ma näeks ideaalis oma poja tulevikku pereisana,kes holitseb oma pere eest hästi.Tal oleks imekaunis naine,kes ei pea palgatööl käima,sest puudub vajadus.Ta hoolitseb kodu eest.Parem,kui tal helgiks dollarimärgid silmis...see naine on ustav,keegi ei hakka petma kuldmune munevat hane.Hoopis ohtlikum variant pere püsimiseks on mingit raha iseteeniv ja tänitav femm..suure tõenäosusega hakkab see kalts otsima armukesi,eksperimente ja tegelema kõiksugu muu psühhoterroriga.Dollarimärgid silmades on kindela peale minek.Kodurahu,ustavus jne garanteeritud.Orgasmiks on vaja lihtsalt uut kasukat,mitte kümmet neegrit.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:29
sheeba, aga sa ise? sinu avaldused olid ju ka suht ülbed, alati saad vastu.

no laps pole ASI ega ESE, laps on olend. naine sünnitab, aga see ei tee last veel tema omandiks. mis saab kui naine saab surma, liiklusõnnetus, nahavähk. miks võtta lapselt võimalus täisväärtuslikule elule kuna ema on kibestunud ja ei leia endale meest. kas see paha on, aga see pole õiglane. seepärast mehed vaidlevadki sulle vastu, et selline loogika kasutab meest ära. pealegi me ei tea kas naine saab hakkama või ei saa, seda saab näha alles hiljem. kas sina sünnitaks lapse mõnele mehele ja siis ise ütled aidaa? või loovutaksid munaraku mõnele teisele naisele...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:30
Mina vajan küll orgasmiks, tunnet et mees, kellega ma sexin armastab mind ja mina teda . Mingi uue kasuka pärast ennast ära kasutada mehel ma küll ei laseks.

Minu arvates, selline naine ei erine prostist eriti. Ainukese vahega, et ta sexib ühega. Prost teeb seda nendega kes tema teenust ostavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:37
Igal juhul parem,kui kümmet neegrit jahtiv femm.Haige nümfomaan.
Minu pojal muidugi veab,tal olen mina,kes appi tõttab ja nümf-femmi kaela kaheks keerab.Kõigil pole sellist ema.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:39
Misha, ma ütlesin, et mul on kolm poega. Kõik on ühe ja sama isa lapsed. Sündinud pühast abielust ja armastusest.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:41
ma räägin lihtsalt teoreetiliselt, mitte konkreetselt sinust. miks sa siis ihas oled kui püha armastus on
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:41
..ja otsid netis meest,kes sind põrutaks ja oled nõus selle eest maksma?....minu jaoks väga keeruline..
ja imelik...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:42
Mismoodi kitsarinnalised? Ole palun hea ja kirjuta aga põhjuseid juurde, kui sa neid tead!
Caribiani teema on puhas egoism ja laps tehakse rohkem, et seda raha kinni hoida. Ka see punkt on kirjeldatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:43
ma tulistan nüd puusalt ja ka omale jalga sealjuures: Kui väidame, et meil on ägedad perekonnad ja kõik on tore, siis mida kuradit me teeme seksilehel???? Pakasuha? deem right.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:44
asi pole ihas, asi on motiivides kõik võivad olla, lihtsalt natuke hämmeldama ajab kui on suur armastus. ihas on rohkem üksikud inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:46
Seega Parma..sina valiksid naise,kes toetudes oma "iseseisvusele"kõik naabrimehed ja Pal tänava poisid läbi kepib ja siis sa pead talle veel Aafrikast neegreid importima hakkama?Sulle meeldiks?Kahtlen...sa arvad,et meeldiks,aga sa oleks esimene,kes vanaisa kapist jahipüssi otsima läheb.
Need "iseseisvad"femmid pole mitte midagi muud,kui litsid,kohutavad litsid oma väärastunud(nimetavad intellektiks)soovidega.
Kahju,et enam kividega surnukspildumisi ei harrastata...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:47
Caribian millest sa räägid?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:50
Caribian sa ei pea õigustama omi tegmisi ja arvamisi. Need on sul kirjas ja nii ongi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:50
Sa nimetasid minu mu üht eelmist kommentaari egoismiks...seda,kus ma väidan,et dollarisilmsed naised on paremad...
Kujuta nüüd ette,et sul on üks äge femm kodus....sa ajaks need neegrid ju kraavi,kellega ta "salaja"seksutab..on mul õigus?On..
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:51
caribian, tule jutukas, vaata 5 sek mu tisse, saad oma rahulduse kätte
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:53
Tissivaatamisest ei saa midagi paremat pead näitama....
Panin sauna sooja ja tundub,et valmis...lähen higistan natuke ja mõtlen su tissidest
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:53
ei saa midagi, ma lähen ema juurde kotlette sööma mine higista ja fantaseeri
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 18:00
Caribian. Jutt käib sellest miks laps tehakse ja seda kommantaarisin. Mitte sinu kasvatusmeetodeid ega tulemusi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 18:00
Caribian, millegipärast pole enam midagi kuulda olnud härra investeerimispankurist? Ega ta juhuslikult pankroti läinud ja minimunniga iduks muutunud? Ja nüüd mõtled kuidas lapseisalt teine laps väljameelitada, sest esimene on varsti piisavalt vana otsefinantseerimiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 18:02
no nii loll see mees kah olla ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 18:06
Caribian,ma olen suhteliselt ammu juba sinu arvamusi siin foorumis lugenud. Küll oled sa hull peoloom, kes rebib ilusaid ja rikkaid mehi rajalt maha ja kasutab neid omakasu saamise eesmärgil ära, siis oled sa hull töö narkomaan ja nüüd ideaalne ema. Ainuke asi mis on kõigis kolmes rollis läbiv on raha.

Mis minu ankeeti puutub, siis seda maksmist meestele võta kui eksperimenti. Pole ma kedagi enda voodisse sellepärast, et see seal kirjas on rebinud ja ammugi ei ole ma kellegagi kohtunud.

Mulle lihtsalt meeldib inimestega niisama suhelda ja mõtteid vahetada. Ma ei pea ju kogu selle meestekarjaga kohtuma, kes selleks oma soovi avaldab.

Aga kuna sa mulle kallale kargasid, siis võin ma järeldada, et ma tabasin kuidagi kogemata su hella kohta, olgugi et sa ülistad oma oskust rikkaid mehi ära kasutada on sul siiski millestki olulisest puudus ja need on siirad tunded.

Mul on kõik olemas, mees, keda ma armastan ja kes mind armastab, usaldus, teineteise mõistmine, ma ei pea kartma, et ta mind petab, sest selleks armastab ta mind liiga palju ja tema ei pea kartma, et mina kusagile võõrasse voodisse eksida. Lapsed, kes küll võiksid olla paremad,aga ma armastan neid just sellistena nagu nad on. Ja ma ei tunne mitte millestki puudust.

Erinevalt sinust, kes peab leppima sellega, et mees käib ja kargab teisi, ilusamaid ja nooremaid. Tuginen sinu enda poolt välja öeldule.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 18:17
sheeba. Seda räägivad millegipärast kõik, et oh niisama naljaviluks on konto ja tegelikult tutvuda ei soovi jne jne ja blaa blaa. Ma ei usu seda. Esinemisevajadus. Ei pöörata kodus tähelepanu? Seega sul siis ikkagi eiole kdus kõik korras. mott
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 18:27
Vaata, siin sa eksid. Kuna mul on väga palju vaba aega, siis pole ju keelatud, inimestega suhtlemine. Selleks ju ongi kõik need portaalid looodud. See ei kohusta veel ju kellegagi kohtuma ja sexima. Esinemisvajadus? kas nüüd just see aga kindlasti võib seda võtta kui soovi ennast eksponeerida. Millega ei pea kaasnema sex. Mis teha, kui ma olen lapsest saadik ära hellitatud ja harjunud tähelepanuga. Ma tean küll et need pole just parimad küljed aga sellepärast ennast muutma ka ei hakka.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 18:28
Miks just seksiportaal?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 18:39
Kas see on sexksiportaal? Mina olen välja lugenud et see on seksikate inimeste kohtumispaik

Kuigi enesekiitusega ma suuremalt jaolt ei tegele, vaid jätan selle vaeva teiste näha, pean ma ennast seksikaks ja atraktiivseks naisterahvaks. Seega ei ole ma ju mitte millegi vastu eksinud, kui siin portaalis kontot oman.

Ma tõlgendan seda , kui virtuaalset kohtumispaika.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 18:45
Me ei pea seda siin teemas lahkama. Pole oluline.
Niisiis:
1. Ema tungiv soov last saada. Lihtsalt et oleks laps. Egoism?
2. Tehti kogemata. Seksiti suvalisega lihtsalt seksi pärast ja sai lapse. (kuigi kõik väidavad, et seksimine on tunnete teema ja tehakse seda heade tunnete alusel ja usaldusel jne. Kuhu see siis jäi?)
3. Isa oli luuser ja lasi jalga. Sinisilmne naiivitar uskus luuseri juttu?
4. Ema heaolu eesmärgil "alfaisane" maksab terve elu kinni. Egoism?
5. Ema kujutab ette, et on ise nii äge tegelane ja saab kõigega üksi ise hakkama. Alaväärsus kompleks ja tõestab ennast lapse kasvatamisega?
6. Ema bioloogilise kella tiksumine. Peab ju kuidagi lapse saama. Emainstinkti tahe?
7. Ema tervislik seisund ja kui kudiagigi rasedaks jäädakse, siis hoitakse sellest hambadristis kinni. Emainstinkti tahe?

Palun täiendage:
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 18:52
Kuidas on lapsesaamine egoismiga seotud? Tahan last ja olen ilge ego? Minumeelest see naise loomupärane instink, järeltulija saada. Enda puhul küll ei kujutanuks ette et vabatahtlikult lastetuks jääks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 18:54
Pus vaata punkt 6.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 19:00
tungivat soovi last saada ma arvan et polnud. tehti „kogemata“, aga mitte suvalisega. isa oli, aga lasi jalga, peale mida sai temast teise poole arvates „luuser“ (vaevalt et see arvamus enne tekkis, sest nime edasikandja oli heast perekonnast). mingit kinnimaksmist polnud, rahaline tugi oli suht olematu või seda polnudki. ise saadi hakkama, sest nii pidi. asi oli ka tervislikus seisundis, millel tegelikult oli vaata et olulisim roll selles...ei saanud/ei lubatud aborti teha. seega pidi ja saadi hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 19:03
Utka. Kõik kokku eriti ränk olukord. Ma arvan, et see nii ongi. Kes see ikka jugleb seda kõva häälega välja öelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 19:08
seda kõige rängemat ma veel välja pole öelnudki ja vist ei ütle ka. ja nüüd võid ainult kujutada endale ette, milliseks see isata kasvanud laps kasvas
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 19:22
Utha- küll sina alles tulistad
me võime kujutada ja targutada
lapsed on erinevad ja nende kasvamist mõjutavad paljud tegurid,eeskujud-vanemad,vanavanemad,lasteaed,eakaaslased,kool......jne.
laps õpib eeskujude järgi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 19:54
temast saigi juuksur??????????????
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 20:08
kas see küsimärkida kogum pidi tähendama nüüd üllatust või ehmatust?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 20:09
mõlemat ja suuremas koguses
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 20:13
Utha,ega sinu soov pole Ihast teha perekool?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 20:18
see ei ole praegu oluline siin teemas, rohkem ma ei kommenteeri
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 20:31
Utha,sa oled nagu telekanal huvitava koha peal teed pausi ja lähed reklaamiga kohe teise teemasse analüüse tegema.
oled tubli
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 20:48
Risto, aga sina oled enamasti nagu telereklaam, mille ajal rahvas kõib kas kempsus või köögis võileibu tegemas
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9