sheeba36. Olen täitsa nõus. Parem kasvatada ühte ja enda last, kui hakata kasvatma kahte, kellest üks on vanuse järgi juba täisealine. Lõpuks hakka veel äkki seda täisealist üleval ka pidama. Nu tõesti tore. Ma küll ei tea ühtegi head põhjust, miks ma peaks sellist meest üleval pidama hakkama, kes on 3 minuti rõõmu läbi minu lapse bioloogiliseks isaks juhtumisi saanud. Ei, ei, ei. Mingu aga oma vanemate juurde tagasi, kelle pädevusse jääb tema kasvatamine ja üleval pidamine.
Lisaks ka see, et laps vajab eelkõige turvalist kodu. Luuzer, vägivaldne, joodik jne mees ei suuda iial lapsele turvalist kodu pakkuda. Rikub vaid ema närve ja lõhub harmoonilist koduõhkkonda. Kui mehel pole peale riista midagi naisele pakkuda, siis pole selle vidina pärast mõtet teda sisse küll kirjutada.
Õigel hetkel tuleb ta lihtsalt ukse taha tõsta. Mida varem seda parem. Raseduse aeg on niigi psüühiliselt keeruline aeg naise jaoks. Närvipinge jne, mõjutab lapse arengut. Nii, et minu soovitus igale naisele. Pole vaja loota, et lontrus meheks muutub ja teie teda muuta saate. Enne, kui ta oma õigusi nõudma taipab hakata, tuleb ta oma elust välja visata.
Mida kauem viivitad, seda keerulisem see on. Parem kiirel lõpp, kui hiljem lõputud sekeldused, et tast lahti saada ja ega see lahkuminekuvalu hiljem kergem ole.
Nu ei saa see armastus nii pime olla, et ebasobivat meest eos pole võimalik ära tunda.
Ma tean, et naiste elu on peerioodid, kus tundub, et kui kohe kedagi ei leia, siis ei leia kunagi. See aeg tuleb lihtsalt üle elada, mitte siis esimese ettejuhtuvaga suhtesse tormata. Bioloogiline kell võib kõrvulukustavalt lärmi ju lüüa. Selle juures pead kaotada lihtsalt ei tohi.