Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-12-08 21:55
bcaa pissijooki tegin hetkel ja siis ühe whey sheigi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 22:14
kõigil on konkreetne arvamus mis võib varieeruda natuke siia sinna. isegi kui sa ei lepi sellise arvamusega, siis ikkagi teine ei muuda oma arvamust. jotimehel on arvamus, aikonil on arvamus, parmal on arvamus, demil on arvamus, pushupil on arvamus, aga nsm pole mingit arvamust. või noh alguses arvab ja siis kohe kuidagi opereerub ringi kui temaga sama ei arvata, siis hakkab teise arvamust nagu jäljendama ja kaasa karjuma, nö iseenda eelmist arvamust irvitama. ma ei tea kuidas see teie jaoks on, aga minujaoks on see jabur. kuidas saab inimest üldse võtta kui ta sedaviisi keerutab. paar tundi vahet ja räägib nagu teine inimene ja järgmine päev nagu kolmas inimene - kes ta siis lõpuks on?

kui juuksuril ei olnud arvamust, tema roll oli lihtsalt teisi analüüsida, siis nsm on veel hullem kuidagi. täielik keerukuju, pläralõug, pool juttu mingit luulet täis pikitud. mis see nett ongi siis selline suhtluskoht kus muudkui juratakase ja ajatakse suust kammi ja siis ongi selline maailm või keegi usub ka seda inimest? või kui sellisega reaalselt kokku juhtutakse, kas kõik vale kukub kokku?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 22:14
Nojah, vahel inimesed on nõrgad.
Samas selline argus, mis nii su enda kui su pere ruineerib, ongi põlgamist väärt.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 22:21
Arvamustest siis niipalju, et käiisn lastevanemate koosolekul ja põrkusin seal "nõukogude naise" koolitusega õppelajuhatajga kokku.
Ja oh imet. Koolis käib selline õpetamise stiil, et on kaks arvamust. Minu arvamus ja siis vale arvamus. Ma sõdisin sellevastu ja siis arvati suht ilmekalt, et mul ei ole peas kõik korras!! Sest nii tehti vanasti ja nii ka jääb ja jutul lõpp! Teistega ei tohi arvestada, valeta ja oled tehtud tegelane ja nii on õige.

ps. Arvati veel, et eakate (50a) lapsed on omamoodi ja ei sobi tänapäeva kooli. Ja seda arvas kõrgelt hinnatud õppelajuhataja.

Mis kuradi arvamustest meie siin jahume? Ilmselt oleme kõik kiiksuga
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 22:26
räägi mis teema teil oli, päris nii kah ei saa võtta kui üldse ei tea mis teema koolis oli. õpetaja elu on päris raske, peab ju ta tegema lapsest inimese kui kodus seda teha ei taheta.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 22:33
Ah see pole konkreetselt selle foorumi jutt aga haakub ilusti valetamise ja teistega mittearvestamise propageerimisega. Seda toetatakse juba koolieast peale. Ime siis, et tehakse laps ja valetatakse ja mõeldakse ainult enda peale, ning lapsest on kõigil poogen.
Kes teeb seda raha saamise eesmärgil (nõuab suuri alimente), kes lihtsalt tahab üksi last kasvatada, et mugavam oleks (oleks teisest sõltumatu ja vaba).
Kugi on tänapäeva noortel (ajateenijad) selline maailma nägemus, et peab olema perekond. Perekonda defineeritakse nii: Isa, ema laps/lapsed ja väike puust maja, koera ja lilleaiaga. Iseseneset on see ju õige aga kust siis küll need nõmedad mehed/naised tulevad, kes kõike seda ingoreerivad ja teevad asju omasoodu?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 22:36
JohnOfGaunt. Põlgame, põlgame, põlgame. Me põlgame ja vihkame kõike, mis meile on mõistmatu.
Siit jõuamegi prama õppalajuhataja juurde. See ka põlgab neid, kes talle ei meeldi. Et oma põlgust "inimlikult" väljendada ütleb ta, et nende lapsed ei sobi tänapäeva kooli. Juhuuu. Kui kergelt me leiame oma isiklikule vihkamisele põhjendused.

Huvitav, kas see naine kes tahab vaid eostamist, kas ta ka vihkab kedagi? Näiteks seda meest, kellega ta lapse soetab aga never teda oma lapse kasvatamisse kaasata ei taha. Äkki see ongi omamoodi põlguse näitmaine. Sinu sperma sobib aga sa ise ei kõlba kusagile.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 22:40
parma ju ei rääkinudki midagi õppelajuhatajast ja juba sa tead kuidas ta põlgas. vahest lapsevanemad ise ei raali probleeme lahti ja sellest võib tekkida arusaamatus. nojah, nsm, sul pole vahet, peaasi et plärada saaks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 22:47
Parma, aga nii ju on, et perekond ja kodu on inimese energia allikas. Lapsed on ju tegelikult need, kelle nimel elatakse. See on juba nii loodud ja selle vastu ei saa. Seda avastavad ka "käopapad" kui vanemaks saavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 22:55
parma. Mu töökaaslane, kes kasvatab ka üksi last, ütles hiljuti, et ta ei usalda ühtegi meest nii palju, et tahaks teda oma pereks. Küsimusele, et miks, vastas ta, et ta ei taha mingit mees, kes nagunii homme hakkab vasakule panema ja parem elab ta üksi ja suhtleb mõne mehega, kes elab ka omaette lävides sellega vaid sexi pärast. Hea on vahel kokku saada, veni juua, kinno või peole minna.
Koos sellega, et meil tolereeritakse lahutusi, vabaabielusid, üksikvanemaid on kasvanud vastasoo umbusadlamine. Enam ei usaldata kedagi. Päris paljud räägivad seda, et milleks luua pere, kui mingi aja pärast nagunii minnakse lahku.
Äkki on nii, et vaadates kuidas vanemad lahku ja kokku kolivad, püütakse end selle traagika eest kaitsta. Pole peret, pole ka probleeme.
Päris karm statistika on see, kui 37% 22 aastastest nooretest ei usu armastusse. See on ometi veel vanus, kus pettumused pole lootust kustutanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 22:56
irwwwwwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:07
komöödia läheb järjest naljakamaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:11
NSM. Njah aga miks need üksikemad siis arvavad, et kohe paneb mees vasakule? Nad eeldavad seda juba eos. Kus tuleb selline arvamus? Kodust kaasa?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:18
võib olla madal enesehinnang, ei suudeta mehele olla tasemel naine, võib olla ka ei taheta. kes see teab mida naised üleüldse mõtlevad kui nad isegi seda ei tea. kui juba raamatupoes müüakse raamatut pealkirjaga "nõudlikud naised", siis peab elu kahtlemata tsipa perses olema
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:21
pushup: no kuidas nad siis on. kord kiidab, siis halab kui pekkis on elu, siis topib sinna mingid tuttavate näited, siis saladused. siis jälle muudab oma arvamust, mingi tohutu sodipodi puder..... kui keegi viitsib, siis ta laseks nii hommikuni, see ongi koomiline tohutu esinemise vajadus ja kiituse kerjamine
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:24
Ehk hoopiski meepoti ja tõrvatilga sündroom..Üksikjuhtumite põhjal kujunenud eelarvamused, ühiskonnas levinud psühhootiline usaldamatus, enesekesksus...Ja ma ei arva, et see kõik oleks vaid naiste probleem
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:29
parma. Nu see läheb nüüd täiesti teemast välja.
Aga ma kui aus olla, siis ma ise vahel ka mõtlen selle üle. Kuulan kuidas rahvas vahel neid teemasid arutab ja mõtlen, et kus need eelarvamused küll tulevad. Millegi pärast on nii, et inimesed mäletavad paremini halba kui head. Meie meedia kubiseb kõrvalhüpete ja suhetevahetamise teemadest. Ikka räägitakse ju kollase ajakirjanduse lehtedel kes kelelga käib, kes kolis kokku, kes kolis lahku, kellel uus silmarõõm. On ju nii?
See justkui propageerib seda seiklemist.
Lisame sinna juurde kodust (perest) saadud eeskuju. Vaata parma kui palju meil on neid peresid, kus üks vanematest on kasuisa/kasuema. Ma üldse ei imesta, et noor inimene, kes seda trianglit kõrvalt vaatab kahtleb ühegi suhte püsimises.
Miks nii palju kokku ja lahku joostakse. Krt seda teab. Ju siis on midagi meil nii, et inimesed ei suuda enam koos olla. Ollakse pideva uue ja huvitavama otsingutel. Või on siis karjäär ja kõik muu olulisemaks muutunud, kui see koosolemise mõnus tunne. Siin meenub mulle film "Õnnelind flamingo".
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:33
megairwwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:38
Headus pole in...headus on nõrkuse sünonüümiks tituleeritud. "Tegijad" on need kel suuremad musklid, paksem rahakott, pehmem "taburett", kõvem kisa. Ma siiralt usun, et suuresti on selle põhjustajaks ja võimendajaks meedia, nn vaba ajakirjandus, mis produtseerib meeletutes kogustes sulepeast välja imetud "uudiseid".
Aga see pole enam üldse see teema
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:42
nsm kindlasti oskab mõne tuttava näite siia lisada stay tune
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:43
See on see kiidetud tarbimisühiskond, keegi ei hakka enam vana parandama, kui lihtsam on uus hankida.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:44
NSM-Inimene teeb ikka ise omad valikud.
no see ikka suht nõrk kes kollase meedia järgi proovib elada.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:50
tarbimisühiskond normaalne asi, teist mudelit polegi olemas, hetkel.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:54
Inimene ongi oma loomult nõrk, vaatamata sellele, et välijapoole ta oma nõrkust varjab. Nõrk on rahajõmm, sest ta ei suuda oma ahnust talitseda, nõrk on rusikakangelane...sest ta pelgab ise tappa saada jne. samas vaimus.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:54
Tüli majas: mees ei luba mulle suuremaid tisse!
http://naistekas.delfi.ee/ilumood/ilusnaine/tuli-majas-mees-ei-luba-mulle-suuremaid-tisse.d?id=62971454

assa kus ma sain itsitada jälle
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 23:57
Järelikult ongi nõrk ühiskond, kui väärtuseks on Kati Toots, pappmaja Peetrikülas, magistrikraadiga sekretär. Me ju tahame 5 rikkama riigi, mitte 5 inimlike väärtusi hinda viirgi sekka saada. Me irvitame Kreeklaste üle, et nad on laisad ja ei viitsi tööd teha. Meile meeldib ületunde teha, töö koju kaasa võtta.
Ühesõnaga. Ise loome omad väärtused.

Risto. Oled kuulnud, et meedia on 4 võim. 50 aastat kasutas suur isa ja palju neid oli, kellele see ajupesu ei mõjunud. Kõik käisime kenasti nööri mööda. Nii, et ära alahinda propakandamasinate töövõimet.
Nüüd on uued suunad ja tuuled.
aikonil on siin vägagi õigus. Meedia loob ühiskonnakuvandi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-09 00:02
aga muuda siis ennast, mis sa seda ühiskonda sõimad kui sa ise see jobu mutrike oled hakka arenema
˅ näita rohkem ˅
2011-12-09 00:06
Tarbimisühiskonnale on muideks olemas alternatiiv...kibutsid Iisraelis, christiania Taanis, hipikommuunid. Tarbimisühiskonna "produkt" vaatab neid muidugi kui pidalitõbiseid aga pikas perspektiivis, on selline ühiselu vorm suurepärane võimalus pääsemaks sellest karussellist, kus ainsaks väärtuseks on materialism.
Sedasi arvab Aikon
˅ näita rohkem ˅
2011-12-09 00:11
kibutsid ei ole ju enam popid. hipid said elada ainult rikaste vanemate laste arvelt, egas see lollimängimine elu sees ei hoidnud. kusagilt pidi tulema reaalne raha, siis seebitatigi rikaste võsud kampa ja pumbati raha. eks saab nii elada küll nagu juudid seal müttavad, aga siis ei toimu ka arengut, keegi ei võta riske, kõik on vanamoodne. tegelikult kibutsid on kolhoosi värk, kus tegelik vastutus maandub pidevale sõnasõjale jne. maailm peab edasi arenema, uusi tooteid looma ja vana nö ringkasutusega uuesti tootmismaterjaliks muutma. siis säilub kõigil töö, on progress ja kunagi suudame planeedilt jalgalasta kui liiga kuumaks kisub.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-09 00:12
Inimesed, kes käituvad minu eelistustest erinevalt, aga on ausad, ei ole mulle vastuvõetamatud. Inimesed, kes omaenda arguse, laiskuse või kasuahnuse tõttu nii enda kui teiste elu ära rikuvad, on mulle vastuvõetamatud.
Internetis on lihtne tolerantne olla, NSM, aga kas mitte Sina ei algatanud hiljuti teemat ühe internetis sõimamise pärast? Topeltmoraal?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-09 00:24
And twelve points goes to... NSM.

Väga elegantne ignoreerimine.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-09 00:27
hahaaa, mrike sai nüüd ka midagi öelda. sebi need mutikesed ometi ära saaks õhu puhtaks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-09 15:01
JohnOfGaunt.
Eelnevalt arutlesin ma üleüldiselt, enda arvamust avaldamata. Sinu soov oli saada teada mida ma arvan. Kui see arvamus on Sinu arvates kellegi kampas sõimamine, siis olgu jumalad Sulle armulised ja maailm Sulle parim paik. Aamen!
Jõuame siit minu igivana tõe juurde. Kui küsid otse, siis pead suutma ka saadaud vastusega leppida. Nii, et enne kui minu arvamust välja normima tuled, võiksid mõelda, kas sa suudad selle arvamusega leppida. Kui minu arvamus Sulle ei sobi, siis on see nüüd juba sinu mure. Sina tahtsid teada minu isikliku arvamust. Sa said selle. Topeltmoraali jutu võid nüüd kenasti ära unustada.

Muide. Mind täitsa huvitab. Kuidas Sa käituksid, kui sinu naisega midagi sellist juhtub? Suudaks Sa teda mõista, andestada ja toetada? Mina isiklikult Sulle rääkima ei tuleks. Pigem pakiks vaikselt asjad ja kaoks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-09 18:22
NSM aga on sul isiklikke kogemusi?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 11:47
parma. Seda õnne ja rõõmu mul paraku pole. Võik öelda, et mul on vedanud nii mõneski asjas
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 12:08
möhhh, noh sul elu juba elatud ka
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 12:11
misha kas sa ei saa ühtegi hommikut vingumisete alustada?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 12:17
aga vaata kui tark, endal lapsi pole, aga kus targutab
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 12:18
Kuidas ta peaks saama? Kas sa ei ole ikka aru saanud selle lapsepõlvetrauma sügavusest? Sega see veel steroididega... not a chance
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 12:20
mis teema nsmil steroididega on? seksile nad ei mõju
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 12:31
Utha, Sulle väike vihje. Vaata mõned lehed tagasi vestluse käiku, kuidas M üritab nokkida ning N ei lähe liimile.
Ja polegi midagi teha, kogu see plõksimisel on püksid maas.

Retseptiks hea Sullegi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 12:36
mr, oh sind poisikest kahe vanamuti seljatagant aga võta teemasse, mutike, lapsi pole, mingit teemat tal lastega ei ole, sest teema oli meestele suunatud ja ometi kuidas targutab. ajuvaba

mr, sina pole üldse ühtegi teemasse puutuvat kommentaari teinud, läbustaja oled
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 12:54
mrisk, proovitud. seda nimetatakse ignoreerimiseks. osade puhul isegi töötab, osade puhul aga mitte. misha kahjuks peab tunnistama, et tal puudub see oluline oskus vahet teha isikutel, kes soovivad temaga edasi suhelda ja huvituvad tema arvamusest ning isikutel, kes seda ei tee. kohati tundub, et mida intentsiivsemalt teda ignoreerida, seda agressiivsemaks ta muutub. ei tea, kas see on ka steroidide tarvitamisest?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 12:58
Utha,ehk naeratab õnn sinulegi. Kas oled valmis selleks?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 12:59
juuksur, oled üldse näinud elus steroide? mina näiteks ei ole, aga sina vist oled juuksur miks sul last ei ole, kulutad oma elu foorumites läbustamisele, ükskord oled vana, keegi sulle poest suppi ei too. miks ükski mees pole sinuga last soovinud?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 13:02
p...sse, kirjutad ignoreerimisest ja siis seab teine samasugune ennast siin sisse
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 13:04
Utha,palju kirjutad
muideks ,sa oled edasi läinud.tubli oled
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 13:06
juuksur, sa ise tunnistasid, et sulle selline veiderdamine meeldibki, lisab sinu elule adrenaliini. alguses halasid, aga pärast olid uhkegi suure tähelepanu üle, praegusenigi. ignoreerimine tähendaks sulle ju iseenda aju nokkimist. seepärast sa ei ignoreeri mitte kedagi ja mitte kunagi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 13:09
ma arvan, et samamoodi ei suuda nsm kedagi ignoreerida. lihtsalt pläramise soov on suurem. siin teemas ju üritas koguaeg teemat hoida, personaalselt teistel oli juba kopp ees, nsm ikka postis ja postis. piisab kui ma teen teema, on mutikesed karjas kohal, nii palju siis mutikeste sõnapidamisest mutikesed on väga läbinähtavad
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 13:12
Vahelduseks ka midagi teemakohast. Kui haritud inimesel on igav, siis ta harib enda. Väga haritud inimesed, loevad raamatuid. Vähemaharitud ja vaesemad ühiskonnakihid saavad oma maailmapilti avardada läbi erinevate internetisaitide. Lisaks delfile on internetis ka selliseid lehekülgi, kus on kirja pannud oma mõtteid ja arvamusi inimesed, kes suudavad mõelda.
Päris asjalik oleks neid lehekülgi vahel külastada.
Me ei pea olema nõud kõugega mis seal kirja on pandud. Vahelduseks on aga hea näha ka teistmoodi maailmakäsitlust. See annab mõtteainet. Tore on lugeda siiski neid arvamusi maailmaasjadest inimestelt kes omavad mõtlemisvõimet ja kelle sõnade taga on teadmised, kogemused ning läbimõeldus.

http://www.abort.ee/vajad_abi/kasvatus
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9