aikon. Kui naine teeb aborti, siis on tegemist samasuguse otsustamisega ju. Olgu see otsus siis kerge või raske.
Kui maailm oleks nii mustvalge ja kõik käitumised oleks mustvalgel kirjas nagu kohvimasina manual, siis poleks seda teemat ega kas seda arutelu siin.
Küsimusele, mis edasi (kui oled juba kord selles olukorras, kus sa pead midagi otsustama) vastame vastavalt sellele, mis olukorras me oleme. Kõik oleneb, kes on see lapse bioloogiline isa ja ka sellest, mis seisus on naine. Sama kehtib ka selle käitumise kohta. Kas öelda isale, et ta saab isaks või mitte. Kindlasti pole need otsused kerged ega tee neid keegi üle jala.
Kohut mõista on seni lihtne, kuni see pole juhtunud meie endiga.
Huvitav, et kui me ise satume sellisesse olukorda, kas me teeme siis kindlasti kõige õigema otsuse?
Mina isiklikult arvan, et antud olukorras teen otsuse millise iganes lähtuvalt sellest, milline otsus minu arvates kõige õigem on. Olgu see otsus milline tahes.
Kindlasti olen ma see inimene, kes ei hakka kuulama naabrite, kogukonna, ühiskonna soove. Pigem lähtun enda elust ja tulevikust, sest eelkõige puudutab see minu elu, mitte naabrite, kogukonna ja ühiskonna oma. Otsusega kaasnevate tagajärgedega tuleb minul elada