Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-12-08 13:09
kui sa juba lapse ära eostad, siis võid oma kokkulepetega seenele sõita ja sügavale.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 13:13
parma, saa sina ka aru, et kui sa lapse teed, siis sinu kokkulepped ei ole seaduse ees siduvad. naine võib sulle ükskõik mida kokku jahvatada. sinul on tore pereelu ja 3 aastapärast see naine sajab sulle sisse, nõuab elatist ja tal on õigus seda saada, sest laps on sinu oma. sinu lapsel on õigus sinu surma korral olla osaline sinu päranduses jne. mida su toreda kooselu naine sellepeale ütleb (isegi siis kui tollel hetkel sul naist ei olnud)? mitu salalapsekest sul on, mõtle kui palju jamamist ja selgitamist.

kumm alati otsa, kui lapsesoovi ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 13:21
misha36, ma olen sinu arvamusega lapse seisukohalt 1000% nõus. Samas, kas see laps oleks õnnelik isa üle, kes on joodik ja liiderlik. Kes kohtleb ema halvasti ? Kas sellise ema eneseohverdus lapse nimel ei ole ebaõiglane? Loomulikult tunneb see laps oma lapsepõlves puudust mehelikkuse eeskujust perekonnas ja moraalsest toest ja armastusest. See on ideaalse suhte korral, kui seda pole ja mees ei vasta isa ideaalile, siis pole ju sellist meest ka vaja läbi elu kaasas vedada ainuüksi sellepärast, et ühiskonna silmis on ideaalne perekond, aga seest on mäda mis mäda. Kus vanemad oma suhtes on õnnetud ja rahulolematud , kas see ei kajastu hiljem laste psüühikas.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 13:24
parma. Seda versiooni ma just siin hetkel lahkangi. See kohustustevaba sexsuhe on kaasaegne popimast popim teema.
Nagu ma ennist mainisin, pole olemas 100% garantiid andvaid rasestusvastaseid vahendeid. Ma ei tea mida ema lapsele ütleb, kui ta selle lapse otsustab alles jätta ja üles ka kasvatada. Kas mõtleb mingi legendi välja või räägib, et näe sexutasin ja nii ta läks. Tont seda teab. Sõltub vast naisest ja muudest asjaoludest.
Eriti huvitavaks läheb siis, kui see juhtub mõnes grupisexi teemas, kusagil hotellis peale piisava koguse alkoga vürtsitatud klubiõhtut.

Pigem ma kaldun arvama, et 90% naistest teevad lihtsalt aborti ja sellega on teema lõppenud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 13:24
kuidas see naine siis joodiku ja liiderdajaga lapse muretseb? kas keegi sunnib teda üldse lävima sellise mehega, ammugi siis seksima????
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 13:34
sheeba36. Ei peagi joodik olema. Piisab juba sellest, et tal on oma pere juba olemas, või on lihtsalt inimtüüp, kellega sa ei tahaks peret luua. Põhjuseid võib ju mitmeid olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 13:43
Kindlasti ei ole ükski naine, kes on võtnud endale eesmärgi muretseda ainul laps nii rumal, et valiks selleks otstarbeks joodiku ja liiderdaja. Ma lihtsalt tõin näite, paraku elust enesest, kus mees kellega abiellutakse osutub joodikuks ja liiderdajaks. Kas ja kes on selles süüdi pole minu lahata. Näide oli mõeldud pigem selles kontekstis, et kas laps oleks õnnelikum sellise isaga koos elades või siis elades ilma igasuguse isata. Lapsevanematena oleme me ju kohustatud olema oma järeltulijatele eeskujuks. Lastena võtame me oma eluteele kaasa mälestused oma lapsepõlvest ja kodust. Kas me kordame oma vanemate elumudelit või püüame seda totaalselt oma lastejaoks muuta see oleneb meist endist. Kas see kuidas ja millises peremudelis on meie lapsepõlv möödunud on meie peremudeli soove mõjutanud või mitte. Kas me soovime sarnaneda sellele või totaalselt erineda. Tähtis on ennekõike see mida me oma lapsele eluteele kaasa anname.

Ma ei kiida seda ainuisikuliselt naise poolt otsustamist lapse suhtes heaks ja samas ei laida ma ka seda maha. Iga inimene on individuaalne ja igal inimesel on omad põhjused miks on ta teinud just sellise otsuse.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 14:00
Ma tooks siia arutellu inimese eksistentsi teise otsa, elik surma ja selle üle otsustamise. Oletame, et mina olen otsustanud eutanaasia kasuks ja teinud ka valiku, kes seda läbi viib. Juriidilised protseduurid on läbitud, lepped sõlmitud aga....Kas sel inimesel lasub moraalne taak, peale minu otsuse elluviimist? Laiemalt aga küsin,..."kas inimesel on õigus ainuisikuliselt otsustada teise inimese elu või surma üle?"
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 14:03
otsused otsusteks, aga õigused jäävad. naine võib sedaviisi otsustada, muretseb lapse, hiljem leiab toreda mehe ja järsku lapse bioloogiline isa hakkab isa mängima. mõtle milline segadus. naine ei saa kuidagi seda bio.isa keelata. sesmõttes ei tasugi sellisele teele minna, sest kunagi ei tea kuidas välja kukub.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 14:10
aikon, ma l aiendaks sinu teemat veel sellisele mõttele nagu abort. Eutanaasia osas on meil küll südametunnistus, samas on ju ka abordi tegemine teadlik tapmine mis on seadusega igati lubatud
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 14:22
Nii et kõik on kinni inimese eetilistes piirides, kui kaugele ta on valmis minema, otsustamaks teise elu ja saatuse üle. Asi see suts sisse susata ja laps teha...asi see suts nõelaga susata ja eluküünal kustutada...ja mis edasi...!?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 14:31
aikon. Kui naine teeb aborti, siis on tegemist samasuguse otsustamisega ju. Olgu see otsus siis kerge või raske.
Kui maailm oleks nii mustvalge ja kõik käitumised oleks mustvalgel kirjas nagu kohvimasina manual, siis poleks seda teemat ega kas seda arutelu siin.

Küsimusele, mis edasi (kui oled juba kord selles olukorras, kus sa pead midagi otsustama) vastame vastavalt sellele, mis olukorras me oleme. Kõik oleneb, kes on see lapse bioloogiline isa ja ka sellest, mis seisus on naine. Sama kehtib ka selle käitumise kohta. Kas öelda isale, et ta saab isaks või mitte. Kindlasti pole need otsused kerged ega tee neid keegi üle jala.
Kohut mõista on seni lihtne, kuni see pole juhtunud meie endiga.
Huvitav, et kui me ise satume sellisesse olukorda, kas me teeme siis kindlasti kõige õigema otsuse?
Mina isiklikult arvan, et antud olukorras teen otsuse millise iganes lähtuvalt sellest, milline otsus minu arvates kõige õigem on. Olgu see otsus milline tahes.
Kindlasti olen ma see inimene, kes ei hakka kuulama naabrite, kogukonna, ühiskonna soove. Pigem lähtun enda elust ja tulevikust, sest eelkõige puudutab see minu elu, mitte naabrite, kogukonna ja ühiskonna oma. Otsusega kaasnevate tagajärgedega tuleb minul elada
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 14:31
aikon. Ma ei kommentaari seda teise elu üle otsustamist, eriti kustutamise osas.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 14:44
Just, ka abort on otsus, surmaotsus ja ega ma arvagi, et otsused on üheselt kindlaks määratud, reeglitega paika pandud...Lihtne on hukka mõista, mõistmine on iseasi. Aga iga otsus peaks olema nii langetatud, et ta valmistab vähimal võimalikul moel kellelegi teisele piina või ebameeldivusi. Kõike loomulikult ei oska inimene ette näha, seda enam võiks oma esimest sammu kaaluda.
Aga see kõik on teooria...
Parma, ega surma polegi vaja kommenteerida, sellest ei olnud ka teema
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 14:52
eks arbort olegi naise oma teema. mees ei saa seal midagi teha. tänapäeval on kõikvõimalikud rasestumisvastased vahendid olemas, pluss SOS tabletid. pigem jäädakse rasedaks kaitsevahendita seksis ehk neid ei kasutata üldse. kondoom pidigi litsitunnus olema ja eesti naine juba kondoome ei osta, sellest ju artikleid lausa postimehes olnud. mida vähem kondoome, seda rohkem hiv ja muid hambavalusid
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 15:06
Abort on naise otsustada aga selle otsuse langetab ta siiski millegi ajel ja ma arvan, et see pole mitte kerge otsus.
oot oot...kas ikka on nii, et kaitsevahendid kuuluvad vaid naise arsenali ja kui neid pole, siis vaadaku ise, kuidas hiljem hakkama saab ?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 15:10
Ükski rasedusvastane vahend ei garanteeri 100% kaitset. Spiraalide, tablettide, kondoomide jne kasutajad on ennegi lapsi saanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 15:14
On üks kindel variant, kuidas lapsi mitte saada..."maga üksi"
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 15:14
NSM i suhtumine jumala õige, las koerad hauguvad - karavan läheb ikka edasi ja teema algatajale-mees keda on naine oma järeltulija bioloogiliseks isaks valinud, peaks see olema tunnustuseks, et just tema geene on soovitud oma lapsele. Muidugi, kui see soov on väljakäidud nii familjaarses vormis, näitab see naise üleolevat ja südametut suhtumist mehe tunnetesse. Võimukas ja enesekindel naine, kes oskab seda potensiaalsele isale sellises vormingus serveerida.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 15:15
nsm: su lollus on lihtsalt väsitav.

aikon: topeltkaitse on alati parim, mehepoolt kondoom ja naisepoolt tabletid. võõrastega seksimisel kondoom ju lausa loogiline asi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 15:23
Ei noh, mis tähendab "võõraga seksimine"...Kui juba voodisse minna, siis isiklikult mina, eelistaksin siiski vähemsti nime küsida aga kui juba nimi teada, siis pole enam võõras
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 15:30
sheeba36. Elu areneb. Selle arenguga arenevad ka suhted. Veel 100 aastat tagasi nimetati üksikema litsiks. Vahepeal on märgatav ja tormiline areng toimunud. Nüüd naised juba magavadki meestega selleks, et saada endale laps. Ulmekirjanduses on kindlasti ka tulevikuennustused olemas, et mis järgmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 15:47
Teadlased on välja töötanud kunstliku sperma,naise tüvirakkudest, seega järgmiseks on oodata meeste, kui mõttetu massi väljasuremist....Kurb aga tõsi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 15:54
Tuttav teema, oli üks juhtum kus hästi teeniv tütarlaps soovis osta seda "teenust".
Üldiselt kõik lõppes sellega, et lõpetasin temaga suhtlemise.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 15:59
aikon. Unista edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 16:21
NSM...Ahhaaa kartma hakkasid Nojah, kes siis pliidipuid toob, kes solgipange tühjendab, keda sõimata kui tuju paha ....
Aga kui tõsiselt, siis see jutt, mis puudutab kunstlikku spermat, vastab tõele
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 16:33
siis võibolla tehakse paar katselast. Kõige vingem teadlane loodus on selle variandi kõrvale jätnud ja programmeerinud isased kandma liigi muutlikkust, sealt tuleb kohanemine muutuvate oludega ja vastupidavus arenevatele parasiitidele ja uutele haigustele, ja emased kandma stabiilsust, et tasalülitada mutatsioonid, väärarengud jms ebardid. See süsteem on testitud ja parim. Kunstliku sperma ja isaste väljasuretamise versiooni on samuti modelleeritud, kokkuvõtteks viiks see liigi nõrgenemise ja väljasuremiseni mõne põlvkonna jooksul ja varemgi, kui peaks juhtuma mingi katastroof või järsk keskkonnamuutus. Niiet huvitav katsetus lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 18:08
aikon. Mida minul karta on. Mina ei ole veel nii kaugele arenenud, et mehi spermadoonuritena kasutada. Nii, et minu pärast nad kohe kindlasti välja ei sure.
Mäletate küll seda poola filmi, kus maa all oli mingi naisteühiskond. Ma räägin, et ulmemehed on ammu igasugu huvitavaid tulevikuversioone leelotanud. Huvitav nähtus on see, et enamikes neid ulmekastes on kõige karmim teema emotsioonid. Küll kannavad inimesed kindaid, et mitte teise inimese soojust tunda jne. Nii, et kuniks me tunneme rõõmu lähedlaste puudutusest ja vajame hoolimist ning armastust, ei juhtu meiega mitte midagi.
Meie ühiskond püüab meid iga hinna eest neist loobuma panna ... pikad tööpäevad, ületunnid, karjäär, ühiskondlik positsioon. Kõik selleks, et poleks aega märgata teist inimest enda kõrval. Kohati päris hästi toimib. Maja ja auto on tähtsam kui armastatud inimene.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 18:48
Asi on valikutes, maja võib vahetada üürikorteri vastu, auto jalgratta vastu, dirktori kabineti, treiali tööpingi vastu, angerja silgu vastu.
Paraku, paraku...olles maitsnud mett, aganaleiba ei himusta. Mäletad Ruja laulu..."Ei mullast ei olegi enam suurt lugu, kui kõndima õpid parkettide pääl"
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 18:58
Jah. Tena seda lugu.
Paraku ta nii on. Eks seetõttu ka vahel loobuvad inimesed õnnest, sest majake on nii armsaks saanud. Istun oma "tondilossis", mina siin toas, tema seal toas. Toasoojus ei anna ammu enam sooja ja hing ihkab kedagi, kes annaks inimliku soojust. Aga majast ma ei loobuks. Enne külmugu hing, kui ühisvarast loobun.
Ja see on saanud kaasaegseks peremudeliks.

Tegelt on ikka jube koomiks küll see meie kaasaegne ideaalne ühiskond. Elatakse põllupealse majakarbi pärast koos, kasutatakse mehi spermadooniritena, kohustustevabad suhted ruulivad. Mis veel põnevat.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 19:06
nsm, kas hetkel rohud sees või paned ilma? su jutt muutub jälle seosetuks targutamiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 20:02
NSM see aeg mil üksikemasi litsideks sõimati et olegi nii väga ammu, veel 70-ndatel nimetati neid naisi, kes said lapsed ilma abielutunnistuseta ja kodus vegeeriva diivanikaunistuseta sedasi. Tänapäeval on see jah tõesti nii, et pole kellegi asi kes kuidas ja mis moodi omale järeltulijad hangib. On see püha abielu või kunstviljastamine.

Kohati on see ühiskonna tolerantsus sel teemal ju väga hea, samas hakkavad kaduma perekonna alustõed.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 20:06
eks 70ndatel teiesugused tädikesed sõimasidki teisi naisi litsideks. ega naised pole muutunud ja mingit kolmandaks olevat ühiskonda pole samuti olemas, ühiskond oletegi te ise.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 20:22
Ma tean kedagi kes tahtis kolmandat ühiskonda teha aga kahjuks kukkus läbi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 20:22
Misha, ei olnud nad midagi teistsugused ja on nad ka tänapäeval olemas, lihtsalt neid ei panda enam nii tähele. Mõned otsivad kindlasti ka iha lehel sõimamise vahele keppi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 20:24
Ühe päeva jooksul toodetakse siin ikka päris kõvasti teksti. Vabandust, aga ma ei viitsinud kõike läbi lugeda, kommenteerin seda osa, mida lugesin.

NSM, Sa kas ei saanud või ei tahtnud saada mu viimasest kommentaarist aru. Mu mõte oli selles, et ühe mehega last teha ja siis teise mehega koos elades (elu ja saatsut jagades, üksteist usaldades jne) VALETADA sellele oma elukaaslasele ja kogu maailmale, et laps on elukaaslase oma, on ilmselt kõige räigem ja alatum petmine, mida üks naine saab oma mehele teha. Sellise naisega suhe on võlts, puudub usaldus, mis minu meelest on igasuguse lähedasema suhte (sõprus ja armastus) aluseks.
See, mida bioloogiline isa siin teeb, ei puutu asjasse. Nagu Sa ka ise ütlesid, siis naine saab otsustada, kas jääb rasedaks või ei jää. Kondoon on turvaline, kui just katki ei lähe, ja katkiminekul on postinor vms 90% tõenäosusega abiks. Viimases hädas veel abort. Ja kui äärmuslikke vahendeid ei taha kasutada, siis tuleb lihtsalt aus olla.

Jah, ma põlgan naist, kes maailma ära kasutab, olles valmis isikliku heaolu (mugavuse, kinnisidee) nimel nii oma elukaaslasele kui lapsele rängalt haiget tegema. Naine kes arvab, et temal üksi on oma lapsele õigus, peab last omandiks. Sellised naised ei ole ei head abikaasad ega head emad. Sellised naised on fuuriad, pole tähtis, kui ilusad ja targad ja Å¡armantsed nad selle juures võivad olla.

See kõik ei tähenda, et ma õigustaks isasid, kes oma lapsi ignoreerivad ja neid saatuse hooleks jätavad. Aga lõppude lõpuks otsustab siiski naine, kas ja kellega ta lapse saab või ei saa. Ja kui ta on otsuse teinud, siis sünnib siia ilma uus inimene, kel on õigus ise otsustada. Ja kes normaalse elu elamiseks peab vähemalt oma ema usaldada saama.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 20:47
No nii, selle postitusega oleks vist mõistlik teema lõppenuks lugeda!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 21:00
john, egas see asi nüüd nii hull ka ole. nsm on lihtsalt idioodist pläralõug, pole vahet mis teema tal on, klähvib nagu karpkala. selliseid ärakasutajaid on õnneks siiski vähe. teised otsivad perekonda, loovad lapsed läbi perekonna ja kui perekond vussi kisub, siis on selles süüdi lihtsalt elu keerulisus. muidugi iga mees ja naine peavad oma õiguste eest seisma silmad lahti, sinisilmseid kiputaks elus rohkem ülelaskma.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 21:06
N ega ma NSMi otseselt mõelnudki, lihtsalt tema arvamusest jäi mulje, et ta peab seda normaalseks, kui naine teeb ühe mehega lapse ja siis laseb teisel mehel selle oma lapse pähe üles kasvatada. Mina seda normaalseks ei pea.
Kui mees teab, et laps pole tema oma, ja ikka on valmis teda kasvatama, on teine asi. Selle vastu ei ütle ma midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 21:09
JohnOfGaunt. Vaata. Ma ütlesin, et tean kahte sellist saladust. Ma mitte ainult ei tea neid saladusi vaid tean ka seda, miks tehti need otsused. Ja ära arva, et kumbki neist selle üle võidurõõmsalt tantsu löövad. Miks ma muidu neid saladusi tean. Jube raske on selliste saladustega üksi elada. Vihata pole ka neid vaja. Mingid fuuriad nad ammugi ei ole.
Võiks öelda, et ma tean kordades hullemaid ja salakavalamaid nurruvaid kiisukesi. Need kaks on lihtsalt kaks liiga nõrka ja arga naist. Kogu muusika.
Ning kogu mängus on vast nemad ise ainukesed inimesed kes selle jama pärast elulõpuni kannatavad ja haiget saavad.
Mina neid hukka ei mõista ega õigeks ka mitte. Pole minu pädevuses teise inimese nõrkuste üle otsustada ja lamajat ma ammugi lööma ei lähe.

Kokkuvõttes arvan ma, et pole sedasorti susserdamine kaugeltki halvem kõikidest muudest pettustest, valedest ja lollitamistest, mis suhetes toimuvad. Kas on siis maja pärast kooseelu vähem võlts, või kas raha pärast koos olemine on vähem võlts, või kas on armukese pidamine vähem võlts.
Ma saan aru, et sind JohnOfGaunt ajab selline asi marru. Aga miks. Kas see, et pead kasvatma võõrast last nagu enda oma? Või see, et nii võib juhtuda, et keegi teine kasvatab sinu eostatud last?
Muide, hirm mehe reaktsioonide ees seda teist naist takistaski õigel ajal mehele tõde rääkima. Ta arvas, et mees lööb ta maha.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 21:09
JohnOfGaunt. Vaata. Ma ütlesin, et tean kahte sellist saladust. Ma mitte ainult ei tea neid saladusi vaid tean ka seda, miks tehti need otsused. Ja ära arva, et kumbki neist selle üle võidurõõmsalt tantsu löövad. Miks ma muidu neid saladusi tean. Jube raske on selliste saladustega üksi elada. Vihata pole ka neid vaja. Mingid fuuriad nad ammugi ei ole.
Võiks öelda, et ma tean kordades hullemaid ja salakavalamaid nurruvaid kiisukesi. Need kaks on lihtsalt kaks liiga nõrka ja arga naist. Kogu muusika.
Ning kogu mängus on vast nemad ise ainukesed inimesed kes selle jama pärast elulõpuni kannatavad ja haiget saavad.
Mina neid hukka ei mõista ega õigeks ka mitte. Pole minu pädevuses teise inimese nõrkuste üle otsustada ja lamajat ma ammugi lööma ei lähe.

Kokkuvõttes arvan ma, et pole sedasorti susserdamine kaugeltki halvem kõikidest muudest pettustest, valedest ja lollitamistest, mis suhetes toimuvad. Kas on siis maja pärast kooseelu vähem võlts, või kas raha pärast koos olemine on vähem võlts, või kas on armukese pidamine vähem võlts.
Ma saan aru, et sind JohnOfGaunt ajab selline asi marru. Aga miks. Kas see, et pead kasvatma võõrast last nagu enda oma? Või see, et nii võib juhtuda, et keegi teine kasvatab sinu eostatud last?
Muide, hirm mehe reaktsioonide ees seda teist naist takistaski õigel ajal mehele tõde rääkima. Ta arvas, et mees lööb ta maha.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 21:11
eks ta tunnipärast arvab jälle teistmoodi, tal kindlat arvamust asjadest ei tundu olema. kuspoolt tuul vuhiseb, seda meelt on.

mida rohkem on suhtes valet, seda rutem probleemid suhte lammutavad. meestel polegi teiste laste kasvatamine niiväga probleem kui lastega klapp tekib. eluaeg on mehed seda teed käinud. mõnesmõttes isegi naljakas, oma lapsi kasvatab teine mees ja mees ise kasvatab juba järgmise mehe lapsi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 21:14
nsm kohe leiutas uue lookese ja muidu kohe kaks suurt saladust mida tema teab ja mida nüüd terve foorum teab
nagu see secret reklaam kunagi mis telekas jooksis: sellest tean ainult mina ja 17 miljonit televaatajat
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 21:16
Ma olen näinud perekonda, kus naine suhtleb veel lapse isaga ja laps käib aeg-ajalt isa juures. Häda on selles, et päris isa lubab igasugu asju teha ja ostab ka, ning lapsel on alati õigustus "Sina ei ole minu isa ja sina mind ei keela!" Pudru ja kapsad.
See on üldse üks keeruline lugu. Kummi ka alati kasutada ei saa. Paljud naised ei soovi millegipärast kummiga teha. Pidavat nõme olema. Nokk-kinni saba lahti.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 21:29
JohnOfGaunt. Kus otsast ma midagi õigeks pean?
Sulle teadmiseks, et ma ei pea pooli meie kuldses ühiskonnas toimuvaid jaburdusi õigeks. Ei neid idiootlike kooselusid, kus põhjuseks on kinnisvara, lapsed, sugulased, positsioon ja muud idiootlikud põhjendused kooseluks! Igasugused lastega manipuleerimised on minu arust haiged. Vahet pole, kas sellega pekstakse mehelt raha välja või tahatakse lihtsalt teise inimesega manipuleerida.

Ma juba väga ammu irvitan idealistliku ühiskonna pleekunud võltsmaskide üle. Mina ei püüa olla ontlik ühiskonnaliige, kes teeb ainult väga õigeid otsuseid ja on alati väga tubli, ilus tark ja osav. Vaatamata sellele, et ma pole ideaalne, nagu mõni siin, pole ma kellelegi lapsi kaela määrinud!
Nii, et ära kujuta endale ette, et ma selle ühiskonna haigeid tegusid, olgu nad mis iganes põhjustel ja tagamaadega, heaks kiidan.

Lihtsalt mind ajab naerma see, kui ühelt poolt räägivad mehed kohustustevabast suhtest ja teiselt poolt hakkavad mingeid õigusi oma biloogilistele lastele nõudma. Mees andis sõna, sisi pidagu ka seda! Ei taha kohustusi, siis hoidku eemale ka!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 21:36
irwww, aina paremaks läheb
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 21:38
parma. Head närvid peavad sellel kasuisal olema. Mis siis veel saab, kui laps teismeliseks saab? Teeb mis tahab, käib kus tahab. Kui keelad, siis ütleb, et sina ole vait. Sina pole keegi. Julm.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 21:42
Oo, jaa, need pohuistist playboyd võivad tulevikus väga enda maimukesi taga igatsema hakata. Loomulikult siis, kui nood juba suured on. Ja kõige lihtsam tee neile lähenemiseks käib läbi ema voodi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 21:47
Huvitav. Millest see tuleb? Kui algul tahetakse tilli leotada vaid ja siis äkki avastatakse endas isadus. Kas see pole mitte see, et last kasvatada pole huvi aga omada (linnuke kirjas) on äge.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 21:49
veel paremaks läheb irwwwww
ühes teemas on nsm juba 8 ristikäivad elunägemust, vaatame kas tuleb rekord.
praegu on vist rohtude mõju lõppenud, läheb järjest kreisimaks see asi
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9