Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-12-06 14:30
Nii mehed, milliseid tundeid tekitaks ja kuidas käituksite sellise ettepaneku korral?
Või teine võimalus, et pärast seksi juhusliku naisega öeldakse, et sind oli vaja vaid lapse viljastamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 14:52
Esimesel juhul nõuan notariaalselt kinnitatud lepingut, ärahoidmaks hilisemaid pretensioone.
Teisel juhul esitan avalduse politseisse, heauskse ja abitu seisundi kuritarvitamise kohta
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 16:03
Ma ei tunne selliseid naisi ja nad ei jää minust rasedaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 18:16
väga kahtlane teema. jääks tegemata
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 21:12
ma arvasin esiti ,et mis see titetegu siis ära pole.... aint kätte võtmise asi.... krt seal pole ju käega miskit teha
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 22:40
selliseid naisi väldiks, edaspidiste probleemide näol ja soovitan minna tal kunstlikku viljastamisele, kus saab valida rassi ja kõik muu sinnakuuluva ehk siis , unelmate mehe järeltulija
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 23:01
Lugege läbi Eestis kehtivad seadused,pereseadus tervikuna.Lisalugemiseks sobib hiljuti meie justiitsministri poolt kohtutele väljasaadetud soovitused ja avalikud kõned.Enne tilli toppimist jumal teab kuhu...tasub natuke mõelda.....
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 08:49
meestel seda seemet miljardites, kahju siis üks rakuke ära anda ve
kui selle eest saab mõnu vastu ja keegi veel elatist kah nõudma ei hakka...
kohustustevaba titetegu
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 12:26
jfjm, kas on kahju teha üks pisike heategu, oi kadedik Pealegi kui midagi edaspidi Sinult ei nõuta
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 12:37
No mis lapsetegijat temast enam on parimal juhul tuleb otsast sooja õhku ainult
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 12:54
Laadenibin!!!...www.elu24.ee/1615/maailma_vanim_isa_soovib_veel_lapsi_saada/...Jotteff on tema kõrval poisike
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 13:04
Keegi on vanatoile lihtsalt sarvi teinud
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 13:21
-----Jätaks selle tegevuse viisakasti teiste teha ja usun neid affffe on piisavalt, kes muidu ei saa ja näevad siin oma võimalist!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 13:25
Minu kunagine hea sõbranna ütles ilusa mõttetera.Saan parem HEA mehega lapse kui luuseriga koos elan.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 13:28
Nii nad algul arvavad, aga kui laps käes, siis saabub ka arusaamine, et üksi on ikka kuradima raske.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 14:25
Sellest pole ju nii palju aega möödas, kui meediast üks sedasorti skandaal läbi jooksis. Seal oli küll teemaks see, et see "spermapank" hakkas isaõiguseid nõudma.
Ma nüüd täpselt ei tea aga meie kodumaine "Pilvede all" seriaali üks teema oli ju ka see, et üks naine eostas erinevate meestega oma lapsukesed, kes täiskasvanuna issit otsima hakkasid.

Arvan, et selliseid juhtumeid on elus palju, kus naised magavad kelelgiga vaid seetõttu, et selle mehe geenidega laps muretseda. Nii, et kui naine ütleb, teeme kummita, siis võib olla tahab ta äkki last muretseda.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 16:33
Mind huvitas just see, et kas mehi jätaks külmaks nende meistritöö edasine saatus juhul, kui neile ei suruta peale mingeid kohustusi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 20:27
Meenub Eesti filmiklassika.."Regina"Ülle kaljustega nimiosas....elada võid tõesti ka afffiga aga laps tasub muretseda geneetiliselt õige mehega...mitmendat põlve haritlane,kel ka välimust....polegi ju vale otsus...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 21:08
jfjm. Üldjuhul pidi olema nii, et kui mees saab sellisest asjast teada, siis ta raudselt hakkab oma võsukesele õigusi nõudma. Mingid psühholoogid arvavad, et see ei ole mitte isatunne vaid, just see, et pööratakse kõik teadmised ja tavad pea peale. Mehe jaoks on päris Å¡okeeriv teada oli vaja vaid eostamiseks.
Mehed on harjunud, et naised muretsevad lapsi, et mees enda külge siduda ja pärast raha välja nõuda. Selline käitumine aga, kus see laps tehakse selleks, et seda hakkab kasvatama keegi teine. See löövat mehe kupli päris segi. Kindlasti on mehi, kellele on sügavalt poogen.

Mind huvitab hoopis see, et kas on vahet sellel, kui naine lihtsalt kõnnib koos rasedusega teise juurede või siis nii nagu siin öeldi, tee ära ja kao kus kurat. On sellele mehe jaoks vahe?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 21:27
Mind huvitab, et kuidas võtab asja see mees, keda naine peab "affiks, kellega koos elada" ja "kelle juurde naine rasedana kõndis, peale mitmenda põlve haritlasega tite tegemist".
Sellise ahvi nahas ise küll olla ei tahaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 21:36
JohnOfGaunt. Need nn "affid" ei tea tihti kelle lapsi nad kasvatavad. Ütlen ausalt, et ka mina olen kahe sellise saladuse hoidja. Affid need mehed pole kohe kindlasti. Ühel puhul oli tegemist abieluvälise kõrvalhüppega. Teisel puhul lihtsalt tegi naine otsuse kasulikuma mehe kasuks.
Kaldun arvama, et neid juhtumeid on rohkelt.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 21:49
Mehed ei tea ju kunagi täpselt oma laste arvu. Naised teavad, mitu last nad sünnitanud on

Aga vahel võib juhtuda, et naine ise ka ei tea, kes täpselt on lapse isa. Näiteks, kui seadusliku abikaasaga oli lapsetegu nagunii päevakorral, paar seksib keskmiselt 16 korda kuus. Ja siis ühel juhuslikul kolmapäeval samas kuus, tekib naisel täiesti juhuslik kohtumine ülikooliaegse peikaga, mis lõpeb voodis vanade heade aegade mälestuseks. Elu läheb edasi, ülikooliaegne peika sõidab ära ja keegi ei oska arvata, miks sündinud laps on rohkem naise, kui mehe nägu.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 22:07
Tegelt on see laste saamine üsna lihtne lugu. Meie naised teame väga hästi, et üksi spiraal, kondoom, tablett ei anna 100% garantiid. Kui asjad juba lähevad nii nagu nad lähevad on naisel kaks valikut. Abort või mitte.
Kui ei taha aborti teha ja laps sünnib juhuslikust suhtest (tänapäeval on ju need kohustustevabad sexisuhted väga popid), mis siis ...?
Siis ongi see, et mehest saigi vaid bioloogiline isa. Kas seda talle öelda?
Ma ei oska öelda. Mina vist ei läheks seda kuulutama. Minu laps, minu otsus. Või pean end siduma kellegiga vaid lapse pärast. Seda kindlasti kohe mitte. Milleks siis kuulutama veel minna?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:04
Mina usun,et rasestumine on rohkem-vähem seotud naise mõttemaailmaga.Materiaalse mõttemaailmaga naine ei rasestu suvalisest tüübist...keha ei võta seemet vastu,sest aju on selleks aastaid eeltööd teinud?
Tean ka oma lähikonnast juhtumit,kus mees kasvatab teadlikult võõrast last,nad tutvusid,kui naine oli 3 kuud rase ja ta ei varjanud seda..edasi läks asi nii,et mees registreeris lapse omale..olemata lapse tegelik isa...tegemist tõeliselt imekauni naisega...
Nad on selle mehega 22 aastat koos elanud ja neil on 2 päris oma last....selle esimesega on nii,et naine ise ka ei tea,kelle laps on.Valik on kahe mehe vahel...esimene valik peaks lapselapses esile tooma punapäisuse geeni ja teine valik on terve elu seda last kinni maksnud,mitteametlikult...tegemist ärimehega,kel nelja erineva naisega kuus last...ehk siiski ainult viis?Või veel vähem?Ta ei lasku sellesse,ta koolitab ja kasvatab lapsi,isegi,kui need ei ole tema omad...alfa...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:04
Mina usun,et rasestumine on rohkem-vähem seotud naise mõttemaailmaga.Materiaalse mõttemaailmaga naine ei rasestu suvalisest tüübist...keha ei võta seemet vastu,sest aju on selleks aastaid eeltööd teinud?
Tean ka oma lähikonnast juhtumit,kus mees kasvatab teadlikult võõrast last,nad tutvusid,kui naine oli 3 kuud rase ja ta ei varjanud seda..edasi läks asi nii,et mees registreeris lapse omale..olemata lapse tegelik isa...tegemist tõeliselt imekauni naisega...
Nad on selle mehega 22 aastat koos elanud ja neil on 2 päris oma last....selle esimesega on nii,et naine ise ka ei tea,kelle laps on.Valik on kahe mehe vahel...esimene valik peaks lapselapses esile tooma punapäisuse geeni ja teine valik on terve elu seda last kinni maksnud,mitteametlikult...tegemist ärimehega,kel nelja erineva naisega kuus last...ehk siiski ainult viis?Või veel vähem?Ta ei lasku sellesse,ta koolitab ja kasvatab lapsi,isegi,kui need ei ole tema omad...alfa...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:12
Caribian, ega nüüd ikka päris nii see ka pole, et lapse saamine allub mõttetegevusele. Alateadvus võib küll mingit rolli mängida, aga see võib olla ristivastupidine sinu mõistuse loogikale.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:16
Caribian, ega nüüd ikka päris nii see ka pole, et lapse saamine allub mõttetegevusele. Alateadvus võib küll mingit rolli mängida, aga see võib olla ristivastupidine sinu mõistuse loogikale.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:24
Vaidlen vastu.ma ei ole mitte kunagi kasutanud mingeid rasesumisvastaseid vahendeid.Tutvudes oma lapse isaga hakkasin soovima last,rasedust.Nii läkski.Tegemist oli sobiva mehega.Mu aju reageeris sellele.Enne teda ja pärast teda on olnud mitmeid väga reaalseid võimalusi rasedaks jääda..ma ei kasuta mingeid vahendeid,aga seda ei ole juhtunud.Kuna mu poeg on oma isa ainuke laps,siis pigem kaalun võimalusi sama mehega lähitulevikus veel üks laps saada.Ta ei välista seda ja mina ei välista.Lapsed peaks olema ühe naisega..käia-olla võib sajaga...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:30
Kuidas sellest aru saada, cari? Sul on plaan praeguse poja isaga kokkuelama hakata või pruukida teda vaid viljastamiseks? Last hakkaksite ühiselt kasvatama?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:30
Robin Baker kirjutab/fantaseerib oma raamatus "Spermasõjad", et tulevikus on naistel peale tavapärase prostitutsiooni veel 2 rahateenimise viisi, mis on seotud seksiga.
Esimene neist on nn. surrogaatemaks olemine ehk siis raseduse ja sünnitamise teenuse osutamine neile naistele, kes ise sellega tervislikel või muudel põhjustel hakkama ei saa, või siis lihtsalt ei taha oma keha rasedusega rikkuda. Laps eostatakse oma tegelike vanemate sugurakkudega katseklaasis, ja siis pannakse ta 9 kuuks kasvama surrogaatema kõhtu. Pärast sünnitust tuleb surrogaatemal laps ära anda tegelikele vanematele.
Teine uus rahateenimise viis on rikaste meeste püüdmine. Kuna Bakeri arvates tehakse tulevikus igale sündivale lapsele rutiinne isaduse kontroll, et selgitada välja, kes peab materiaalses mõttes lapse eest vastutama, siis püüavad teatud naised oma seksuaalsuhteid varakamate meestega ajastada ovulatsiooniajale.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:33
caribiani mees arvab, et lihtsam on oma lapsi ühe naise juures vaatamas käia, kui mitme juures
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:34
Et nagu jalavaeva vähendamiseks?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:46
Minu lapse isa on Überalfa...hetkel köidab tema tähelepanu Tansusaate võitja ..nunnukas ju...pole kahtlustki,et saab mõned kuud seigelda ja raha kulutada..sel tüdrukul on väga suured rahalised nõuded..õigusega muidugi..peavadki olema.
Mina olen end tõestand suutliku emana(lapse õppeedukus,välimus jne)..alfad ei taha võtta riski.....sobib igati.
Noored blondiinid on tulnud ja läinud..mina olen.
Lihtsam on maksta kinni ühte naist,kui mitut...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 00:10
ma kunagi tegi kolm tükki lausa ühele ja samale naisele, nüüd maksan alikaid nii et vähe pole
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 01:46
Hea jutt ikka Kui küsiti, mitu sexpartnerit naistel on, siis olid vastused ikka kaks ja kolm. Nüüd tuleb välja, et pannakse nii vasakule, kui paremale ja mõni ei tea sedagi, kes lapse isaks juhtus
NSM, kas eesti naised ongi sellised we
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 08:07
Ma arvan, et see NSMi näide on siiski äärmus. Võibolla 10-15% juhtudest on isa teadmatuses sellest, et laps pole tema oma. Sellist "saladust" pole naisel just eriti mõnus hoida, eriti kui arvestada, et sellise saladuse puhul ei saa mingist usalduslikust suhtest iial juttu olla, kooselu selle vale-isaga on mingis punktis võlts.
Seepärast ma püüan teatud tüüpi naisi vältida. Naine, kel lapsepõlvest saadik on formaalsused olnud olulisemad kui didu, võib nii oma elukaaslase kui laste elu ära mürgitada.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 08:08
didu = sisu. Hommikul unise peaga ...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 09:45
JohnOfGaunt. Sa oled suur poiss ja elad unelmates. Kooselu vale isaga on võlts? Kas minna lapse bioloogilisele isale last pähe määrima ja nõuda kooselu on siis õige?
Mul on sulle kõige selle peale üks küsimus. Kas sul pole kunagi olnud juhusexi, sexi naisega, kelelga sa ei taha ega plaani iial koos olla? kas sinu sexpartnerid on alati sinuga abielus ja kooselus?
Kui ei. Siis selle sama viimase postitusega sa paned eos paika teema, et kui sinuga sexuaalselt läviv naine, kes pole su elukaaslane peaks rasestuma, siis vist peaks ta planeedilt Maa haituma, et mitte igaveses põlguses ja hirmus elada. Jube räige oled. Kas sa nõuad ka sellelt naiselt enne suhtlemist notari juures kinnituatud dokumenti, et ta ei rasestu sinust?

Muide selliste meeste kohta ütlengi mina: Minu laps, minu otsus. Hüvasti!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 10:08
NSM. Ega sa ometi üksi kuskilt pühast vaimust lapsi ei saa. Või sina saad?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 10:14
parma. Sinu küsimuse point on mis?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 10:21
Arutledes püstitatud teema teise variandi üle:..."Olukord, kus naisterahvas teatab peale seksuaalakti, et mees oli vaid viljastamiseks vajalik, tulebki sellesse toimingusse nii suhtuda, ehk et...töö on töö. Minule teadaolevalt pole spermadoonorist kult esitanud emisele nõudmisi oma järeltuleva põrsapõlvkonna osas"
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 12:22
NSM. Sinu lause:Minu laps, minu otsus. Hüvasti!
Üksi saad need lapsed siis kuskilt või? Miks SINA võtad otsustusõiguse omale?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 12:35
parma. Ma mõtlen seda teemat, et kui selline asi peaks juhtuma n.ö mitte kindlas suhtes (loe: kohustustevaba sexsuhe). Loeb nüüd ikka muud juttu ka peale ühe lausejupikese.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 12:52
NSM jep ka siis miks sina võtad selle õiguse ise otsustada?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 12:53
ühesõnaga ei ole võimalik selline asi nagu lapseeostamine ilma isata. kui lapseisa vähegi tahab, siis selline jutuga "Minu laps, minu otsus. Hüvasti!" võid lihtsalt sitta nokkida Eesti Vabariigis on seadused mis kehtivad ka naistele. viimase 10 aastaga on lastega seonduv eestis päris kõvasti edasi arenenud. isasid ei saa enam nii lihtsalt kõrvale visata. isa saab läbi sots.töötajate ja kohtu lapsega kohtuda, saab keelata naisel teise eesti otsa kolida kui mehel lapsega kohtumine muutub raskeks, välisriiki ilma loata minna, ammugi veel tööle, elama jne.

ükski kokkulepe ei vabasta isa/ema elatise maksmisest, ükski notar eestis sellist lepingut ei sõlmigi. seadused on eestis siiski lapsepõhised. meestel ei tasu olla heategija, maksma pead ikka ja naistega kokkulepped tavaliselt ei kehti, eriti kui mängus on raha.

ei soovitaks naistel lapsi muretseda meestega kellega hiljem läbi ei saada, mees võib naisel elu väga keeruliseks teha. kõik mis alguses on suva, võib vabalt 10 aastapärast olla pain in ass.

paistab, et ega foorumirahvas seda teemat väga ei valda. eriti ärplevad mutikesed hõljuvad kusagil pilvedes nagu ikka
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 12:55
Mis on selles nii halba, kui naine soovib saada ainult omale järeletulijat ja valib selle eostamiseks välja just temale sobiva mehe. Ta ju ei tee seda kasu saamise eesmärgil. Naise soov on sigitada endale järeletulija ilma et sellega kaasneks lisaks veel üks lisa kohustusi ja tähelepanu vajav objekt. Ja kui naine on piisavalt materiaalselt kindlustatud, et suudab oma lapse ise üles kasvatada, ilma mehe poolse materiaalse toetuse lunimiseta. See kas lapse eostanud mees soovib seda last tunda ja tema eest hoolitseda jääb ainuisikuliselt mehe otsustada.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 12:55
küsimuse peale: Nii mehed, milliseid tundeid tekitaks ja kuidas käituksite sellise ettepaneku korral?
Või teine võimalus, et pärast seksi juhusliku naisega öeldakse, et sind oli vaja vaid lapse viljastamiseks.

siis oleks see minu laps iseenesest oleks ju hea tunne, olen isa keeruliseks teeb muidugi hilisem jagelemine selle suvalise naisega, aga ka ei pruugi, laps on ju eostamise hetkeks ühine asi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 12:58
sheeba36: laps on õigus isale, samamoodi nagu isal on õigus lapsele. selline naine lihtsalt keerab oma lapsele käru, sest ta rahuldab ainult oma egoistlikke vajadusi. üldiselt lapsega on raske ja mehe tugi on siiski väga suur boonus asja juures.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 13:04
parma. Oli ju jutt, et kohustustevaba sexsuhe. Kokkulepetest tuleb kinni pidada. Kui mees tahab kohustustevabat sexsuhet, siis viisakas naine austab partneri soove.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 13:09
NSM. No kui nii võtta siis jah. On SINU laps. Aga ma tahan näha seda ema, kes lapsele terve eluaeg ei avalda, kes on tema isa!! Isegi siis kui see "isa" võrgutab seda noort neidu ja ........ Njah liigapalju seebikaid vaadatud vist või?
Aga loomulikult ükski normaalne mees ei jäta lapse tegemise teemat kokkuleppes mainimata. Kui lepitakse kokku kohustusevaba suhe, siis õige mees ka käib selle punkti läbi!!!
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9