Armastus pidi meid kõiki pimedaks ja kurdiks tegema ning seitsmendasse taevasse tõstma. Joovastustundes on sex alati müstiline. Siin olen ma jfjm mingil määral nõus. Naistel on tõesti sexiks vaja enamat, kui sexiisu ja, et oleks keegi kes sisse pistaks. Samas see tunnete teema on ka inimesete erinev. Kes vajab sexiks tõesti armastust partneri vastu, kellele piisab põgusast kirest mis selleks hetkeks tekib.
Me oleme sõbrantsidega isegi vaielnud selle teema ümber, et kas naine, kellele piisab hetkeliselt kirest on vähenõudlikum kui see, kes nõuab igal juhul suuremaid tundeid. Üks osa arvab, et need, kes nõuavad igal juhul suuri tundeid lihtsalt tahavad teistsugust lähenemist ja erutuvad teisiti, kui need, kellele piisab kirest. Mõni arvab, et see erinevus tuleb sunnitud mõtlemisest. Mõeldakse, et teisiti pole sex üldse mõeldav.
Võrrelda sexi armastatud inimese ja kellegi teisega on väga keeruline, sest sex on iga inimesega väga erinev ja individuaalne. Kas armastatud mehega on parem kui kellegi teisega vaid selle pärast, et ma teda armastan või selle pärast, et ta lihtsalt sobib paremine, kui keegi teine. Pigem kaldun viimast arvama.
Minu puhul seda seetõttu, et mul ei teki sügavad tunded kergelt, vaid süvenevad samm sammult pika aja jooksul. Tekivad koos usalduse ja muude väärtuste kasvamisega. Ja sex on armastatud inimesega alti ühtviisi hea olnud, lihtsalt ajaga enam lihvitud, arvestades teineteise eripärasi ja soove, ning vajadusi.
parma. Vabameelsus on ka muidugi individuaalne. Ühe jaoks on vabameelsus igasuguste piiride puudumine ja sex kellega iganes. Teise jaoks on see äkki väike võimalus tuli põlema panna ja rohkem kui üks poos.
Ma olen aegade jooksul palju küsinud inimestelt, kes nimetavad end vabameelseks, et mida nad silmas peavad. Vastused on seinast seina.
Alles mõni aeg tagasi sain kutse ühele "peole". Vastasin, et tore aga ma passin. Küsiti vastu, et mis mõttes. Oled siis vabameelne.
Vabameelne võin ju olla aga iial pole mul olnud savi kellega ja kus ja mida. Pole osalenud ühelgi suurorgial, kus kõik panevad kõiki, lihtsalt panemis pärast. Seega nende inimeste jaoks ma ei ole vabameelne.
Sõbranna jaoks, kellele sex tähendab armastust ja kooselu olen ma hullumeelselt vabameelne, kuigi ta ei tea 2/3 mu asju.
Ma arvan, et sinu parma vabameelsus ja selle n.ö naisterahva vabameelsus on väga erinevad