Foorum
2011-11-25 15:14
Kas te rahvas pole tähele pannud, et viimasel ajal, just see novembrikuu on ilmunud siia portaali järjest väga kahtlaseid kontosid, millede peale ma võin mürki võtta, et need on liba- ja võltskontod. Toon mõned näited nt naistest, kasutajad: Givenchy; Merceda; Elenabi ja BlackRose. Paaridest Pycckue ja RoseDanil. Nende kõikide kasutajate ühised nimetajad on järgmised: kõik on registreerunud selle aasta novembris; kõik on meeste kirjad piiranud, kõik on kahtlaselt julged oma piltidega, kõikide pildid on suht ühesugused, kõik pildid on selle saidi kohta kuidagi liiga professionaalsed jne jne...ja üldse kõik kontod liiga sarnased. Olen suht kindel, et nende kontode taga on kitsas ringkond isikuid, kui mitte üks isik. On keegi nendega üldse suhelnud? Kahtlane on ka see, et kuidas iha moderaatorid midagi ei kahtlusta ja nende pilte muudkui üles laeb??? Mis te arvate?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 15:44
kas sa ise oled suhelnud nende kontode taga olevate isikutega?
pilte laevad üles väga erinevad moderaatorid ja vaevalt nad suudavad kõiki meeles pidada ja jälgida. kui sulle tundub, et midagi kahtlast on toimumas (keegi vastab pilte või kellegi andmeid nt), siis teavita sellest parem administraatorit.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:02
üks idee: meelitada välja 10neid, st see on RAHA.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:09
Freefeel, sinu ainuke peavalu on ilmselt see, et sa ei saa neile kirjutada, aga see on ju ainuke võimalus uutel naistel ja ka paaridel enda postkasti kontrolli all hoida. Ei jõua ju vastata paarisajale kirjutajale ja kui ei vasta, siis saad sõimata. Pealegi kaovad need, kellega tahaks kirjutada üldise massi sisse tihti ära.
Ülejäänud sinu poolt toodud põhjused on täielik jama. Seda, kas tegemist libakontodega, saad otsustada alles peale nendega suhtlemist.
Moderaatorid näevad, kas tegemist originaal või kuskilt tõmmatud piltidega.
Ja kui ongi tegemist mingi sõpruskonnaga, siis võib ju igaüks oma kontot omada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:12
huvitav miks neid kontosid ei ole teistel saitidel? kui me vaatame edevaid inimesi, siis nende neil on kontod kõikidel saitidel. mina olen FF täitsa päri, kummaline see asi on. varemgi on neid fake kontosid olnud ja adminnid ei võta neid maha. 10ned ju tulevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:13
lisame siia veel need raha kerjajad nagu betu jpt. kõik fake kontod, aga neid ei võeta ka maha.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:27
No üks tegelane tegi siin noorte tibide kontosid ja hindas neid siis ise kümnetega, aga tema tibinad olid kõik riides. No oli ka mõni bikiinides pilt, aga see oli ka kõik.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:31
Enamus kaunite naiste kontosid on feigid.....Suvenaer,Betu etc.Kas keegi ka raha annetab?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:31
Põssade kontod on ehtsad.... vähemalt niipaljugi..
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:33
Järelikult Caribian on põssa
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:38
ja veel milline põssa... armu või ära....
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:39
Põssa põssa põssa, RUIIIIK
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 17:20
ei ma pole nendega püüdnudki ühendust saada ning ka ei ole seda kunagi tahtnud, ei näe sel mõtet, kuna on ju ilmselgelt näha, et need on fake kontod ja hakkavad kohe raha küsima....ilmselt ongi loodud kellegi poolt, et hakata siin saidil rumalatelt ja naiivsetelt meestelt raha välja petma...ja need neiud seal kontodel on kuidagi väga sarnaselt peenikesed ja sarnase kehaehitusega, nagu õed oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 18:06
Jup, väga kahtlased. Nii kahtlased, et kahtlust ei tekigi.

Uudis-tegusõna: feikima
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 18:23
Tunnistan ausalt, et foxy konto on viimasel ajal väga kahtlane ja täiesti fake Ärge jumala pärast tema juttu tõsiselt võtke ega veel hullem ära armuge, ta on siin ihas vaid meeste lollitamiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 18:29
JESS! Foxy. 10 punkti, et ometi kord leidus üks julge naine, kes avalikult ja kõva häälega ütleb, et on tillinarrija ja tallab siin niisama!
Krt seda ikka igapäev ei näe.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 18:39
foxy. Mina ka kahtlustan vahel, et sinu kontoga pole kõik päris nii nagu paistab. Peaks iha kontoekspertidelt nõu küsima. Meil siin mõned on, kes kindlasti oskavad midagi "tarka" öelda

freefeel. Mida mina arvan. Ma arvan, et see kaebusterubriigis seal foorumi alumises otsas sai lihtsalt ruum otsa. Keepi, peas sinna ruumi juurde tegema
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 20:29
nsm, kas sa kopeerid oma kommentaare? kõik need karjatused on sul kuidagi ühesugused.

parma, foxy väitel on tal veel mitu kontot. paari konto, siis mehe konto kus ka tema vist sehkendab, ise ta kunagi rääkis.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 23:05
mishake, võta rahulikult, foxyl on veel 3 naisekontot, 5 mehekontot ja kaks paarikontot erinevate meestega Kusjuures kõik nad on läbinisti libakontod
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 23:07
ehhh mutike
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 23:13
Olen täheldanud, et Foxyl on lisaks üks rebase konto ja pool libarebase kontot rääkimata hõbe-, sini-, puna-, polaar-, ja linnarebase kontodest mida ei jõuagi kokku lugeda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 23:20
Just, Aikon Lisaks on veel mõned mutionu-kontod, need on vist meestekontod, täpselt ei mäleta ka enam, skleroos, mis teha
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 23:26
Jaa jaa, Foxy...vanadus pole niisama , see on tõsine asi, eriti bi- või tripolaarsetel netiloomakestel
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 15:30
JUTT ON KAVALALT KORVALE VIIDUD POHITEEMAST,,AGA SELGE ON SE EET NII SEE ASI SIIN ONNAGU TEEMAALGATAJA JA VEEL YKS TARGEM VEND RAAKIS,YLEJAANUD ...HAHAHAHAHA< TRA TAIS HILLARID IKKA APLAUS
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 19:21
Ega selle väikse asja pärast karjuda veel ei ole vaja
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 19:28
Eile sai arvuti, täna juba tulistame
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 19:37
no kui sul endal selle asjaga teemat ei ole, mis sa ise tulistad siin igav on, naist ei leia
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 20:01
Kellele see hambutu katse mõeldud oli muidu?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 20:14
misha, me mõistame sind täielikult, kui sul naist ei ole, siis on tõepoolest igavavõitu Samas ma ei usu, et siin foorumis tatikuulidega tulistamine kuidagi naise leidmisele kaasa aitaks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 21:12
sulle mr

foxy, mul pole naist aga sul on mees. sitt mees järelikult kui sa enamuse aja seksportaalides veedad. parem olla vaba kui tölliga kooselus ja ikka on jama
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 21:32
misha

Teemast pole midagi eriti rääkida, fake kontod on nagu nad on, mingil põhjusel olemas, lihtsalt tuvastatavad ning kuna keegi midagi ette ei võta, siis las nad olla.
Mina reageerisin kasutaja kirjapildile. See on kordi hullem probleem, kui kasutaja moodi siin kirjutama hakatakse. Lausa lahkumapanevalt valus, ütleks isegi.

Selle pealt tulla oma pisikest vingu ajama... Muide, ühes asjas on sul õigus, igav on. Kuna olulise osa päevast arvutis, siis käin ajaviiteks pool netti läbi. Kaasa arvatud iha. Õhtuti tõmbab siinne leht näiteks aju une eel siledamaks, magan sügavamalt. Tegelikult ka naist ei ole leidnud. Pole sinult ka head nõu küsida, kuna sa vist samuti mitte...

Sorry, offtopic
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 21:40
mina olen ihast küll häid naisi leidnud. rohkem ma ei saa neist asjust siin rääkida. mis igavusse puutub, siis tuleks paar head teemat teha, isegi mõned mõtted on, aga milleks? mingid tädikesed kablutavad kohale, üks kukud kõnetpidama, teine on lihtsalt inetu. milleks raisata teemasid, tuleb oodata, kuni tulevad paremad ajad.
˅ näita rohkem ˅