Foorum
1
2
2011-11-25 23:27
miks sa mulle peal kargad siis?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 23:28
ei ole sinuga midagi korras, endiselt oled oma stressiaugus. ma arvasin, et sul on parem
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 23:32
Tsitaat: koolita ahvi palju tahad, lugemisoskust ta sellega ei omanda

Miks sa Utka siitmaalt sekkud? Kuidas see tantra teemasse läheb? Kuidas see üldse teemasse puutub? Miks sa üldse teemast midagi ei räägi?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 23:34
selle pärast kargadki? tundsid ennast puudutatuna, nagu ma aru saan
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 23:38
Sul on mingi faking suhtlemisvaegus või? Kas räägid teemast arutled selleüle või mine seleta kuskil mujal. See hakkab üle viskama juba. Norid muhku, saad selle ja siis kukud uluma. Sul on oma teema olemas. Anna minna ja kraakle oma sõpradega seal. Miks peab igasse teemasse olema midagi kellegi analüüsimist, mis ei ole teemaga ega teema aruteluga kuidagi seotud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 23:41
Kui tulla nüüd algteema juurde tagasi. Küsiks, kas selle kursuse korraldajad oskavad ka juhendada kui see tantra peaks mõnel tõesti toimima hakkama?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 23:54
parma, rahune maha. enne, kui sa asud minu tegevust kritiseerima, tuleta endale meelde, kui sageli sa ise teemast kinni hoiad. sa ajad seal sageli oma isiklikke asju jne. nii et hoia oma kriitika veidi vaos. sa teed ise seda, mida teisedki või mida mina teinud olen.

ma tegin siia teemakohase kommentaari, loe. koguni kaks korda. mida sina selle peale tegid? võtsid isiklikult ja käitusid, nagu oleks sind isiklikult solvatud.
mina selgitasin siin oma nägemust ja ütlesin, miks ma arvasin, et nii läks, et edasi ei arutatud. tundus, et TantraIlu loobus selgitamast.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 00:31
kuna minu tsitaat tekitas siin segadust, siis ma selgitan. see käis sinu ja habe tegevuse kohta. sain aru, et te ei võta teemat ennast või siis seda isikut, kes teema tegi, tõsiselt. te vahest ei tahtnudki sellega kellelegi midagi halba ja sa küsisid seda, mida küsida tahtsid, aga seda kõike kõrvalt vaadates tekkis ka tahtmine selle kohta oma arvamust avaldada. kahju oli vaadata, et teil on asjadest nii labane arusaam ja et te loodate sel viisil provotseerides veel mingit arutlust tekitada. see paneb ka tõsisema tegija loobuma, miks ta peaks teiega vaidlema hakkama?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 12:24
Utka. Sul on labane arusaam sellest maailmast.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 14:27
et minul labane? siis sa ei tea labasusest veel kõike. siis sa ei tea veel mitte midagi ja kui sa ei tea, siis vahest on lootust, et tegelikult sa polegi labane, ainult maskeerid ise oma teod labaseks ja lased teistel seda arvata.

teemast. teile kahele võis teie tegevuse suund ja arusaamad tantrast või nendest kursustest isegi õigetena tunduda ning tekkinud kahtlused olid ka arvatavasti omal kohal, aga oma pealiskaudsusega lõikasite te endal ise tee edasisteks aruteludeks läbi.
proovige teha või alustada midagi teisiti kui tavaliselt ja vahest saate teise poole isegi endaga rääkima panna. see on soovitus.
sest mitte iga isik, kes siin suhtlemist alustab, ei tunne teid ega pruugi veel teie irooniast või naljadest aru saada (mina veel saan). pealegi tundus, et te polnud asja sisulise (just maailmavaatelise) poolega tuttav. üleolev tasub olla siis, kui teil endale teema selgeks tehtud on. mina näen seda nii, keegi teine näeb ehk teisiti. oli see siis halvasti arvatud? või teid solvav?
teil on selline arusaam, minul ja kellelgi teisel on see jälle teistsugune.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 14:31
...... ehk tuleb ka kellegi kogemused selle tantra suhtes siia.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 14:37
millistest kogemustest sa kuulda loodad?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 15:55
Ikka sisuline arutelu.. Kes jäi rahule ja MIKS? Kes ei jäänud rahule ja MIKS? Mida head või halba oled kogenud ja ikka siis ka pisut põhjalikum kirjeldus ka asja juurde Selline võiks ikka teema välja näha ju.. See, et "pole teinud ja ei huvita ka" ei ole ju teema alla kõige sobivam. Kui ei huvita siis oleks tore ju just Sind huvitavasse teemasse liikuda.. Mitte paha pärast aga viisakusest teiste vastu!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 16:43
ValgeSiil-minule kohe sinu positiivne postitus meeldib.Tubli.
ja ehk tuleb ka teemale kohast lugemist.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 17:55
Misha, mitte inimene ei kapseldu, vaid tema ego. Inimene on vaba, sest tema vaim on vaba, puudub ego mis teda raamidesse suruks.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 20:15
kui pole ego, pole ka inimest, on mingi tõugatav-lükatav sült.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 21:38
Aga just see sült tunnebki ülimat naudingut
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 14:37
Mis kogemuse sain? Lisan siia lingi, kus paljude inimeste kogemused ülesse kirjutatud, ka. minu oma:
http://www.bhairavayoga.com/vastukaja.html#massage

Kellel veel huvi ja saab aru inglise keelest, siis soovitan youtubes otsige Alex Vartman videosid:
http://www.bhairavayoga.com/vastukaja.html#massage
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 15:02
mul ei avanenud kumbki link...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 15:05
mõlemad lingid on ühesugused ja esimene mul töötab
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 15:06
ühesugused jah, aga ma juba leidsin õiged kohad ka ülesse
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 15:09
see on hea kommentaar

Palju selgemaks sai reaalsuse muutmine südame avamise kaudu. Ühiskonnas on sügav teadmatus seksuaalsuse ja eriti sensuaalsuse teemal. Mehelikkuse ja naiselikkuse väljaelamine ja arendamine vajab turvalist keskonda...

vaatas oma südame sisse ja temast sa suur seksiguru (demi nagunii hakkab nüüd rääkima tasuta kepist)
tõesti inimesed siis usuvad seda jama või millises pimeduses nad varem kobasid. kui inimesest saab jeesus, siis ma näen mingit kasu sellest, aga niisama heietada asjast mis välja kuidagi ei kandu, naljakas.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 15:26
Vabandan, siin on Alex Vartman'i videod youtubes:
http://www.youtube.com/results?search_query=alex+vartman&oq=alex+vartman&aq=0&aqi=g1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=11542l16601l0l18324l12l12l0l3l3l0l270l1762l0.5.4l9l0
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 18:36
TantraIlu. Aga milline neist kogemustest, siis konkreetselt sinuoma on? Seal palju nimesi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 11:40
Veel üks link, kus saab lugeda Eesti tantra kursuse kogemusest:
http://www.suhtesahver.ee/eelarvamustest-priiks/
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 11:49
Räägi OMA kogesmustest. Lihtsalt kursuse reklaamidega siin kaugele ei jõua.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 12:15
Ettekujutuse saamiseks võib pühapäeval külastada Jehoova Kuningriiki.Sisuliselt sama....kõrgeim nauding,meetodid erinevad.
Ühes jäävad riided selga ja kepitakse ajusid.Teises...ma arvan,et riided langevad ja mingit keppi üldse ei toimu
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 12:28
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 15:16
caribian, ma arvan, et kui oled pai tüdruk ja ilusasti küsid, siis antakse ikka keppi ka
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 20:16
Ma ei usu,et antakse...siiani olen niipalju aru saanud,et kõigepealt toimub mingi missivalimine....kas 3 vooru?rahvariie,trikoo ja õhtukleit?Komisjon otsustab,kas oled üldse sobiv sellisel pühal üritusel osalema...huvitav kes seal komisjonis on?
Edasi...finaalvõistlusele pääsenud võtavad ringi ja laulavad midagi,siis riietutakse lahti ja hakatakse üksteist uurima ..tundma õppima..mul tekkis küsimus..kas uurimiseks vajalikud abivahendid (joonlaud etc)peab ise kaasa võtma või saab kohapeal laenutada?
Päeva küsimus..kes kellega paari võtab? Mina valiks mriks...vaatan tema uut pilti ja täiesti seksitav poiss tundub olevat.Ei mölise ka
˅ näita rohkem ˅
1
2