Foorum
1
2
2011-11-16 18:57
Omal kogemusel soovitan, et Eestis on nüüdsest olemas ka väga kõrge tasemegea tantra sissejuhatav kursus ja tantra massaazi kursus ( genitaalide massaz ja tundmaõppimine, nii meestel, kui naistel, kui endal), viimasel osalesin ka ise ja mälestusi eluks ajaks kohe.

Panen siia mõned erinevad lingid, kus selliseid üritusi korraldatakse:
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=245829232138422
http://www.bhairavayoga.com/et/kursused/tantra-massaa.html
http://www.bhairavayoga.com/kursused/tantra-workshops.html#Tantric-Sexuality-Workshop
http://ovaal.ee/sundmused/workshopi-sari-tantra/?e_id=9415&d=17-11-2011
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 19:02
Perverssus ruulib. Grupiviisiline teineteise mudimine!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 22:21
Hmmm, eelarvamuslikkusega sellel teemal kaugele ei jõua. Perverssusest on asi vägagi eemal, kui asja uurinud ei ole, ega ennast kurssi viinud, siis ei tasu tühju sõnasid kõlksutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 22:32
Räägime eelarvamustest.
Kus on Teie häbelikkuse ja piinlikkuse piirid?
Kas Teil on esinenud probleeme, mis vajavad teraapiat või ravi?
Palun jagage enda kohta üks tõene fakt või kogemus, mida peate saladuseks.
Palun saatke enda hiljutine täispikkuses foto ja portreefoto, kus on selgelt näha Teie nägu (ilma varjavate peakatete ja päikeseprillideta).

Vot ja nüüd seletage palun, miks on vaja tantra kursusel selliseid asju vaja teada? Mingi nägude järgi valimine käib? Milleks peab häbelikkusest rääkima? Miks on vaja saldusi teada? Ma kuulaks nüüd huviga seda seletust.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 00:52
Parma, sul on kodune töö tegemata Uuri enne natuke mida tantra endast kujutab (selleks on internetis materjali piisavalt) ja siis avalda oma arvamus asja kohta. Niisama igavusest pole mõtet teemat solkima hakata.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 09:27
Foxy. Ära plära. Mind huvitavad ikka need küsimused. Milleks need vajalikud? (ma tean mis on tantra)
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 12:38
Kui sa ise oleksid sellise kursuse korraldaja, siis on sul vaja ju teha selekteering, et teatud grupp inimesi välja sõeluda, kes võivad hiljem kursuse heaolule ohtlikuks muutuda.
Ja need inimesed, kes ei tule gruppi paaridena vaid üksikult, neile on vaja leida sobiv partner, kellega ta õppust alustab, hiljem muidugi toimub partnerite vahetus ja segunemine omal valikul.
Selliseid kursuseid ei saa korraldada nii, et panen kuulutuse ülesse, makske raha ära ja saame kokklepitud kohas kokku.
Toimub enne mõningane uuring, vestlus, selekteering, vajadusel ka hilisem eemaldamine grupist.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:37
mulje nagu gruppika korraldamine
ma ei halvusta tantrat aga t6esti miks ma peaks sinna minema yksi? sellisele kursusele minnakse paarina nii et 6igustatud kysimused
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:42
No jep seda ma räägin, et nagu organiseeritud grupiviisiline erootiline teineteise mudimine. Sisuliselt orgia kergemas vormis.
Aga mind huvitab nüüd, et kes on see valimiskomisjon seal?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:55
parma ma tean sellest tantrast nii palju et see on ikkagi kahe inimese ylima orgasmini viimine ilma sugulise vahekorrata
komisjon on selleks et koledaid inimesi sinna mitte lasta
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 15:17
A kes need valivad seal seda iluetaloni välja?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 15:21
koolita ahvi palju tahad, lugemisoskust ta sellega ei omanda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 15:33
no parma ma pakkun et meie kui s6jamehed sinna ei saaks
meil ikka veres tappa, r88vida ja v2gistada
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 15:41
utah kysimus sulle kas sa tuleksid koos minuga tantra seksi koolitusele?
pole ju kasu sellest siis kui ma yksi sinna l2hen ja p2rast pole ellegiga seda enam teha see on ikkagi paaridele m6eldud mitte yksiktele inimestele
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 15:53
Utka käib loomaaias ahvidega mediteerimas.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 16:31
Mina käisin üritusel üksi, pooled tulijatest olid üksi, pooled paarid. Kui soov tantrat põhjalikult õppida, siis alustatakse ise-endast, seejärel teised naised ja ka mehed, ilma eelarvamuslikkuseta. Kirel pole sugu, see puhas energia .

Eks valiku teevad korraldajad ise, kui ühte gruppi ei mahu/ei ole sobilikku partnerit alustamiseks, siis võimalus osaleda teises.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 18:56
TantraIlu kullake. Kui sa seal kursusel käisid, siis ole nunnu ja selgita palun rahvale asi ka lahti. See, kui sa viskad tundmatu teema lingi üles sõnadega "mälestusi eluks ajaks", siis sa tekitad vaid segadust.
Kindlasti on siin inimesi, kes teavad millega tegemist. On ka neid, kes on seda n.ö ninaga nuusutanud ja käega katsunud. Samas pole tegemist teemaga, mida promoda jube lahe, tulge ka. Kõlab nagu kooliplikalik üleskutse.

Samas olen ka mina selle poolt, et selline pildi ja näo järgi valimine ei sobi antud teemaga. Jätab tõesti kergelt "valime parimad grupika liikmed" lõhna külge.
Inimesed, keda huvitab meditatsioon, jooga jne ei vahi teise inimese jalgevahet pilguga meeldib ei meeldi. Kui see kursus koosneb tõesti vaid genitaalide tundmaõppimisest, siis oh jah.

Mina isiklikult olen kunagi (mitte eestis) selle asja vastu huvi tundnud. Seal tutvustati asja olemust veidi teises võtmes, kui õpime tundma genitaale!

Ehk, et siis. Tore, kui selliseid kursuseid tehakse. Veel toredam, kui seda teevad ka õpetajad, kes teavad, mis on asja olemus. Super. Veel on jäänud puudu siis üks asi. Reklaam ja promo. Rääkida ikka millega tegemist ja mis see inimesele annab - peale genitaalide õppimise.

Alustaks kõige pealt sõnast tantra. Millega tegu, kus pärineb jne. Edasi tasuks rääkida millel kogu see asi baseerub ja millised eeldused peaks olema inimesel, kes sellega tegeleda tahab. Tantra on veidi laiem kui lahe, teeme ära.

Või vaidled vastu?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 19:07
nsm, kas sa tutvusid teema alguses olevate linkidega?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 22:24
Mulle piisas sellest reklaamtekstist. Ühte neist linkidest olen ma ammu lugenud.
Sulle Utha ma küll soovitan seda teemat uurida.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 01:25
reklaamteksti all sa pidasid vist silmas TantraIlu sissejuhatavat teksti teema alguses.
lihtsalt sinu poolt temale kirjutatud kommentaari lugedes paistis, et see on kirjutatud enne linkide vaatamist.
mida sa uurima peaks? nende kursuste kohta või tantra kohta? tantra sisulise poolega olen ma kursis - ka kunagi tundsin ise selle teema vastu huvi, lugesin jne. ja seda mitte iha.ee vahendusel.

tantra kohta on siin vihjamisi ka paaris teemas kirjutatud, kahjuks aga siin otsingut kasutada ei saa.
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=1&post=69195
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=8&post=3773
praegu rohkem ei leidnud.
kes tahab rohkem teada, peab muidugi ise juurde uurima.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 10:12
"Pidasid silmas vist". Väga õige tähelepanek on see "vist". Ei tea täpselt, aru ka ei saa, siis kirjutan midagi kokku.
Jutt oligi reklaamtekstist, mitte linkidest.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 12:34
Kallid foorumlased, soovisin lihtsalt jagada teiega oma elu väga meeldivat kogemust. Antud kursused reklaami kahjuks ei vaja, kuna rühmad on 1-2kuud ette täis.
Kellel tekkis huvi, see loeb, uurib, otsib ise materjali juurde, st. et inimene on valmis ja avatud uut informatsiooni omama.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 17:17
Tantrailu. Räägi siis nendest väga meeldivatest kogemustest! Kuulame huviga.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 19:33
Ennekõike siirus, vahetus, kohalolu ja armastus.
Loobumine kõigest sellest, mis Sa ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 20:35
No kus need meeldivate kogemuste kirjeldused siis on?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 10:52
suguelundite tundmaõppimine?
ma saan veel aru, kui oma partneriga minnakse...
aga mingi võhivõõra suguelundeid hakata tundma õppima... njah...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 11:19
ärge nüüd keskenduga ainult nendele suguelunditele, nendel kursustel räägitakse paljust muustki. minu arust ei olnud kusagil kirjas, et keegi hakkab kedagi intiimsetelt kohtadelt katsuma, vaid muuhulgas räägitakse ka genitaalide ehitusest ja massaazhist. see kuulub programmi.
ma saan täiesti TantraIlust ja sellest, miks ta rohkem siin teemas kommentaare anda ei soovinud ja loobus. ma oleks ka seda teinud. te kaldute teemast kõrvale, terviku asemel keskendute detailidele. sellest ka minu kommentaar „koolita ahvi palju tahad, lugemisoskust ta sellega ei omanda“. seda ei tasu kellelgi isiklikult võtta
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 14:43
Utka mida kuradit. See oli selle tibina puhas reklaam. Kus on rääkimine heast ja meeldivast kogemusest? Leia üks see rida kus sellest räägitakse!!!! Või üldse kus räägitakse tantrast!!!!!
fakk. Tibin ainult reklaamib ja muud ei midagi.
Utka kui sa tahad tantra kogemustest rääkida, siis tee seda.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 14:54
just, mida kuradit. kas ma tabasin kellegi hella punkti? rahune
mida või keda ta sinu meelest siin siis reklaamis? ennast? ja kui see oligi enesereklaam (oletame siis sinumoodi), siis mis sellest?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 15:20
Utka. Tabasid sellega, et plärad valest asjast.
Tibin ei reklaamind ennast ega ei rääkinud enda kogemustest sõnagi, vaid reklaamis neid kursuseid hoolega.

Utka sina kukkusid lihtsalt lambist kedagi kaitsma, ise ei süüvinud teemasse. Seega sõnad sulle "koolita ahvi palju tahad, lugemisoskust ta sellega ei omanda". Mõtle selleüle omaette vaikselt.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 15:35
et siis kõik need, kes ei kõnele teistega samas keeles kui sina, teevad sinu arust valet asja?
kui minu arvamus sind mitte kuidagi ei puudutanud, siis miks sa vihastusid?
kas sa ei taha meelega aru saada sellest teemast või sa ei saa aru...
loe, mida sa teema alguses ise kirjutasid. igasse teemasse ei sobi oma perverssuste ja orgiajutuga tulla. sa ise alustasid labaselt, sissejuhatus teemasse oli igati korrektne. seda oleks saanud edasi arutada ja kui sind huvitaski kursuste sisuline pool ja tahtsid selle kohta rohkem teada saada, siis küsida oleks saanud ka teisiti. tegelikult te ründasite teemaalgatajat, nii sina kui ka nsm. nii et jah, ma kaitsesin teda veidi, sest ma saan temast aru.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 15:52
Mis keelt ei räägi.
Kui teen teema ja panen lingid ja rägin et on äge kursus, ilma sisust sõnagi rääkimata siis ei ole sellel teemal ju enam mõtet. Loe ka vahest münda teemat. Millest sa sellest teemast aru said?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 15:57
no teemaalgataja on naine, juuksuri käitumine on mõistetav. oleks mees, siis juuksur nokiks tal silmad peast.

sellest tantrast pole ma kunagi arusaanud, eriti seda viljelevatest inimestest. kõik nad räägivad mingist ulme asjast, aga välja ei paista mitte midagi. seepärast ma suhtun kõikidesse usklikesse ja sodipodi värkidega tegelevatesse inimestesse tugeva umbusuga.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:02
miska, mine viska vahepeal pikali. jaburaks muutub
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:05
juuksur, sa nagunii ei tunnista ju midagi, ise ütlesid. ma arvan, et mul on õigus, lihtsalt see on nii sinulik käitumine. tantrast sul on ükstapuha (tegelikult üldse sul puudub omaarvamus), lihtsalt jälle üks teema kus saab mingit võitlust pidada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:12
Milleks on vaja kõik teemad juraks pöörata? Teemaalgataja avas teema hästi ja küll ilma ründamiseta oleks ka tema kogemused siia tulnud. Ja kui tegemist isegi reklaamiga, mis siis? Vähemalt saab siis korraldajate käest küsida, mis huvitab jne.. Mõni ikka võiks enne postitamist mõelda või siis kasutada enda õigust üldse mitte postitada. Ei pea ju ka igas teemas sõna võtma. Eriti, kui teema Sind ei huvita ja Sul midagi öelda ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:18
Hmkmmm. Teemaalgataja esimene vastus oli juba teemast mööd.
1. Tegi teema ja seega ootas arvamusi teemast.
2. Sai esimese arvamuse.
3. Kukkus kohe ise teemast mööda ja edasi läks sama rada.

Milles siis point? Teen teema ja saan esimese arvamuse, mis ei meeldi, siis jooksen kohe minema ja võtan rünnakuna? pointless värk siis ju.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:18
miska, keegi pole siin teemas sinuga võidelda tahtnud. sina tulid siia minuga õiendama ja tegelikult teed sa seda igal pool. peale naisteprobleemide sul enam muud teemaks polegi. saa üle
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:20
vahet pole kellega sa võitled, sinu olemus ihas ongi jurada mitte midagi arvata. arvamus sul puudus, null. seepärast sa juradki.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:31
parma, ma sain aru peaaegu kõigest, millest siin kirjutati ja sellest ka, mis linkide all kirjas oli. ju sa siis solvasid oma kommentaariga veidi teema algataja tundeid või luges ta sellest välja, et sa ei võta teemat tõsiselt. selle pärast sulle nii vastatigi.
sa tulid kohe hinnanguid andma. alustasid nendest, alles sealt edasi tulid küsimuste esitamise juurde ja sa tegeid seda veidi ründavamalt kui peaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 17:02
ma vahel saan sinust aru, aga vahel üldse ei saa. sa oled hakanud miskaga sama karva minema, teie suhtluskeel hakkab segunema jne.. ja seda on kahju vaadata. ma pidasin sind temast erinevaks.
kui sa tegelikult ka tantrast midagi teaksid või tahaksid sellest rohkem teada, siis sa oleksid piirdunud ainult kursuste kohta info hankimisega, aga sul oli vaja agressiivseks minna ja teemas domineerida oma arvamusega, eks?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 17:14
juuksur, sa oled veidrik või õigemini täpselt see tõmblev naine. alles sa kiizukaga konfliktis kutsusid mind appi, nüüd olen mina jälle jobu aga parma hea. homme on sul jälle risti vastupidi, endal ei ole raske olla? oled nagu kusagil metsas, jooksed ühe puu tagant teise taha ja krõbistad koort aga kus alles vaidleb ja õiendab
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 17:45
Utka see ühine keel on "ugly truth"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 19:36
kaldume siis veel teemast kõrvale. tundub, et ega siin tantrat vist enam ei puuduta

miska - seda, et sa jobu oled, arvasid sa praegu enda kohta ise ja tead, ega ma sulle eriti vastu vaielda ei tahagi. jah, parma on ka jobu olnud, kuid tema puhul on see pigem teatud olek ja käitumine, mitte olemus tervikuna. tema suhtes olid mul teistsugused ootused, sest ta ei käitu alati nii. ka sinult miska võiks oodata midagi muud ja sa isegi suudad ja oskad, kui sa tahad, aga vahel sa ei taha ja see teebki sinust jobu või jobuma isiku. vabanda, ugly truth.
teiste sõnadega soovimatus või suutmatus mõista vastaspoole seisukohti või teda ennast. selle asemel, et tunnistada kõvasti, et tead, ma ei oska ja mida ma pean tegema, et seda või teist tegevust mõista, öeldakse teisele, et tema ei oska ennast mõistetavaks teha. laotakse teisele süü kaela jne.

nn keele segunemine seisnes selles, et te kumbki käitute vahel väga lamedalt ja võtate endale juhi koha sisse seal, kus seda poleks vaja teha. te olete jube ette kindlad oma õigustes ja edasi tegelete ainult selle taga ajamisega. te vahel ei kuula vastaspoolt, ei kasuta teistega suhtlemisel empaatilist lähenemist (teil on sellega veidi raskusi), vaid lähete kogu kerega talle peale. power games. kummalgi on sees domineerimissoov ja sellega te rikute enda jaoks eos paljud suhted.
siin peitub vist ka vastus sellele, miks nt praegune tantraga seotud teema teie jaoks niii kauge tundub olevat. miska tunnistas kohe ausalt, et tema ei olegi kunagi sellest aru saanud. kuidas keegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 19:50
mida kuradi asja sa ootad, abieluettepanekut või mine vanadekodusse ära juba
mis sa siis sellest tantrast rohkem oled arusaanud, kas need inimesed on nagu helgemad, mingi kuma on silmades või.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 21:45
miska, sina aga ootad vist paremsirget. juba pikemat aega püüad seda mult välja meelitada

otseselt ei tunne kedagi sellist, kes tantraga tegeleks ja sellest ise räägiks, aga ühte jooga harrastajat teadsin ma küll ja võin öelda, et ta oli teistsuguse olekuga, vaimsem ja endassesulgunum. hoidis ka rohkem omaette. muidu oli inimene nagu ikka.
miks nad peaksid erilisemad olema? enesega on nad ehk rohkem tasakaalus, elavad rahus. peaksid ka proovima.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 21:48
näed isegi, tantra on kahjulik, inimene kapseldub ja irriteerub elust.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 22:11
Eh Utka, Utka.
Min lihtsalt avaldasin arvamust selle tantra suhtes. Sou wat, see on minu arvamus. Ma pole seda tantravärki maha teinudki. Hõõruge ja mudige palju jaksate.
Asi oli selles (punaselt et Utka ja veel keegi aru saaks), et tegelane pani pahaks seda arvamust ja hakkas hoopis kursuste reklaamiga tegelema. Oleks rahulikult edasi rääkinud ja kirjutanud neid kogemusi jne... Kuna tal see asi katki jäi, siis läheb see puhta reklaami alla ja muud kavatsust tibinal ei olnudki.
"Oi see on äge asi ja saate seda sealt ja sealt lingilt!" No wtf seda reklaamida.
Kus on siis need kogemused ma ütlen?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 23:22
ja mida mina siin siis tegin? kah avaldasin lihtsalt oma arvamust. mida sa kurad ronid mu turjal kogu aeg? tegin sulle midagi?
lootsid, et ta hakkab jutustama teile pikalt ja laialt seda, mida ta seal kursustel tegi?
olgu, saan aru, et sind häiris see, et sellele midagi ei järgnenud, et tehti reklaami jne. mis siis?
tsiteerin TantraIlu:
Kellel tekkis huvi, see loeb, uurib, otsib ise materjali juurde, st. et inimene on valmis ja avatud uut informatsiooni omama.

oma suhtumisega sa tegidki tegelikult asja maha.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 23:25
Minu suhtumisega on kõik korras!! Kus on mahategemine?
˅ näita rohkem ˅
1
2