kaldume siis veel teemast kõrvale. tundub, et ega siin tantrat vist enam ei puuduta
miska - seda, et sa jobu oled, arvasid sa praegu enda kohta ise ja tead, ega ma sulle eriti vastu vaielda ei tahagi.
jah, parma on ka jobu olnud, kuid tema puhul on see pigem teatud olek ja käitumine, mitte olemus tervikuna. tema suhtes olid mul teistsugused ootused, sest ta ei käitu alati nii. ka sinult miska võiks oodata midagi muud ja sa isegi suudad ja oskad, kui sa tahad, aga vahel sa ei taha ja see teebki sinust jobu või jobuma isiku. vabanda, ugly truth.
teiste sõnadega soovimatus või suutmatus mõista vastaspoole seisukohti või teda ennast. selle asemel, et tunnistada kõvasti, et tead, ma ei oska ja mida ma pean tegema, et seda või teist tegevust mõista, öeldakse teisele, et tema ei oska ennast mõistetavaks teha. laotakse teisele süü kaela jne.
nn keele segunemine seisnes selles, et te kumbki käitute vahel väga lamedalt ja võtate endale juhi koha sisse seal, kus seda poleks vaja teha. te olete jube ette kindlad oma õigustes ja edasi tegelete ainult selle taga ajamisega. te vahel ei kuula vastaspoolt, ei kasuta teistega suhtlemisel empaatilist lähenemist (teil on sellega veidi raskusi), vaid lähete kogu kerega talle peale. power games. kummalgi on sees domineerimissoov ja sellega te rikute enda jaoks eos paljud suhted.
siin peitub vist ka vastus sellele, miks nt praegune tantraga seotud teema teie jaoks niii kauge tundub olevat. miska tunnistas kohe ausalt, et tema ei olegi kunagi sellest aru saanud. kuidas keegi.