Foorum
2011-11-15 14:10
[email protected] kandsin raha...otsis oma kaardikesi ja kadus. Uuesti meelde tuletades väitis, et pole raha saanud kuigi töötan pangas ja näen kenakesti konto sisu kus on arvukalt 5-20 euroseid ylekandeid....hoidke alt sõbrad!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 14:26
Pigem võiks nende lollide nimed avaldada, kes raha üle kannavad!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 16:02
Mismoodi sa panka tööle said, tazza, kui rahaga ümber käia ei oska? Seepärast meil need võlakriisid ongi - pankurid on puupead.

Kasutajanimi telefoniseks peaks muidugi ka iga normaalse mehe kaugele eemale peletama.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 16:18
Tazza, sinu pangandusekarjäär võib väga ruttu lõppeda. Seal nimelt ei sallita nuhkimist ja info levitamist, sest see vähendab panga usaldusväärsust.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 16:25
tere tulemast, tazza, siia teiste omasuguste sekka.
nutikas oled. tellid potensiaalselt kliendilt (pank ju kasutab veel tema arvet või kuidas?) seksteenust, maksad tausta kontrollimata kliendile raha ette (ikka enda konto pealt tegid kande, ma loodan?), lased ennast petta, siis sobrad kliendi andmetes (konfidentsiaalsus?) ja veel julgeda seda tegu tunnistada avalikult samal saidil, kus nii klient kui tema tellija koos tegutsevad ja kontosid omavad. sellel neiul on muide mitu kontot siin, aga sa vist ei googeldanud.
kui sellel petturil veidi viitsimist oleks, siis ta saaks praegu su tegeliku töö- ja asukoha välja uurida ja sealgi kedagi sinu eest hoiatada. krt teab, kus sa teiste andmeid veel levitad ja mida teiste kontodega teed. kas pangas töötamine pole sulle õpetanud midagi?
ja ei saa üks pankur olla ju nii ettevaatamatu ja rumal, et ei tee isegi vahet sellel, kuhu teemasse ta postitab.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 16:44
tere tulemast reaalsusesse
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 16:51
Sellest on üksi vähe kui keegi mainib,kus ta töötab.Samas võin ka mina öelda,et olen kosmanaut või istun kongis kusagil
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 21:34
Ma ei saa aru mis teil viga on! Kodanik tazza või mis iganes tahtis teid hoiatada, et te ei kannaks kodanik... kelle nimi mulle enam ei meenu, arvele raha kuna jäi ilma millestki, milles iganes nad kokku leppisid. Kodanik tazza või mis iganes ta nimi oligi kasutas selleks lausa kurjasti ära oma töökohta - viskus nii öelda dzotile ja see on siis tänu! Teie sõimate teda siin idioodiks ja kelleks iganes. Kohutav tänamatus! Jube! Oleks minu teha, annaks ma sellele tazzale medali! Ennastsalgava töö eest.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 22:12
Kui lolluse eest on ka miski medal olemas, siis võiks selle kodanik tazzale tõepoolest anda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 08:09
Pangatöötaja räägib avalikult, et vaatab inimeste kontosid ja ülekandeid
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 11:34
Mõnusa rahuldusega vaatan harimatut haukuvat koerakarja kõik targutavad midagi, aga enamus ei tea sittagi Mina tean piisaval määral oma õigusi ja võimalusi ja kui konfidentsiaalsuslepinguid lugeda, siis peaks nii mõnigi ainult televisiooniteemal haridust saanud koer mokad sulgema. Ma pole maininud mitte ainsatki isiku konfidentsiaalsusmõiste alla minevat terminit ehk päris nimi aadress telefon konto nr või mõni muu parameeter aga kodused tarkpead juba vallandavad Ma mõnuga muigan koos töökaaslastega antud teemaarendust harimatute poolt ja soovin edu seadusandlusega kurssiviimisel enne vallandamist Vanuritest ahvikari
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 12:11
Tahtsin lisada veel nõndapalju, et kui jumal on targutust andnud, siis lugemist võiks ka pisut anda. Pealkiri eeldab siia veerule petiste nimede kogumist, mitte iga kord uue teema loomist....mitte aga kanakarja targutuste demonstreerimist selle kõige madalamal kombel mu sõbrad. Käitume ikka nii nagu igapäevaselt kokku on lepitud , mitte kibestunud tatti nokkiv nurgas istuv impotent, kellele internett on avarus ja ainus enda demonstreerimise allikas. Ajaleheputkast ju kirjaniku aadressi ei nuru ja trykikoja juhatajat ei otsi, las pealkiri kirjeldab ikka seda milleks ta mõeldud on.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 12:20
Ma mõnuga muigan koos töökaaslastega antud teemaarendust harimatute poolt!!!!!! - täitsa huvitav, millise panga kollektiiv kollektiivselt Iha veergudel registreerus? Kas kõigil eraladi kontod tehtud või kollektiivne
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 12:21
Igapäevaselt on selle teema jaoks hoiatuste rubriik foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 12:24
Ja seal juba lollidele, kes raha eest seksi ostavad, armu ei anta
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 18:34
Kui mees seksi eest raha maksab, siis on loll. Aga kui naine seksi eest raha küsib? Mis see naine siis on? Tark või?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 18:45
Parma, loomulikult, ega küsija suu pihta lööda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 18:48
jfjm. Lüüakse küll suupihta. Iha kontekstis tehakse seda riistaga
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 20:33
antud teemas siiski weebikaamera pihta....
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 00:57
Kodanik tazza võiks nüüd OMA nime ja pangakonto numbri kah avaldada, me paneksime ihasse hoiatuse üles, et tegemist äärmiselt juhmi tegelasega, kellelt tuleb võtta topeltlaks kaamera eest pihku peksmise eest
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 01:11
Rumalus segatud enesekindlusega... Kui te temast kõige paremini ei arva, teete võib-olla sellega veel komplimendigi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:13
Tüüpiline iha foorum. Inimene postitab teema ja kohe on püsishaakalid tal kallal. Ühed ja samad seltsimehed. Rahunege maha! Inimene lihtsalt tahtis teisi teavitada petturist
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 15:38
terasmees, ega sa ometi lihtsameelne pole? järgmine ohver võid sa ise olla. potensiaali paistab sul selleks olevat
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 15:41
Kuidas sina Uthake küll kõik teemad üles leiad? Aga ole mureta, ei kasuta ma selliseid debiilseid teenuseid siin
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 19:10
Vaatamata sellele, et neid idioote, kes kuskile raha kannavad, on väikese linna jagu, leidub alati jälle keegi, kes tuleb hoiatama. Teiseks olla sel idioodil ligipääs inimeste kontodele (milles ma väga kahtlen) ning ta kasutab seda oma ona huvides. Kolmandaks tuli sealtsamast teemaalgataja sulest sellist üleolevat saasta, et kui keegi teda tambib, ma plaksutan kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 19:36
Huvitav, mis pangas seda iha koos töökaaslastega koos passitakse?
Spermapangas?
˅ näita rohkem ˅