Foorum
2011-11-14 08:37
kas olete kogenud? Mul on väga kena mees ülemus ja meie vahel on mingi tõmme..alati kui satume puhke ruumi või jääme kahekesti tunnen ma väga erutatud ja häbelikult ja tema ka hoiab mul pilku peal ja naeratab tean et see on väga väär.. rikuks vist töö ära aga ootan teie lugusi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 11:32
Ülemuse ja sekretäri armulugu. Sellest on lugematul hulgal anekdoote.
Tundub, et tead isegi, millega asi lõppeb. Samas ei saa üheselt vastata, et nii ongi. Mingi ettekujutuse saamiseks tekkib kohe kümmekond kas-küsimust, ilma millele vastuse teadmist pole võimalik midagi arvata.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 12:47
Kes teab,mis hea võib olla Seksid ülemusega,saad palka juurde või ameti kõrgendust
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 13:09
kui riigitöötajaga seksid siis see ka nagu ülemuse alluva suhe??
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 13:29
99% tõenäosusega lõppeb vastikult. Kogetud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 16:01
lõppeb muidugi vastikult kui sa peaksid abiellumma oma elukaaslasega siis ta laseb su lahti ka töölt
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 18:14
Kõik oleneb Sinu ülemuse mehelikust olemusest. Kui ta on mees, kelle jaoks oled sa noor liha, siis lõppeb täpselt nii nagu paljud arvavad. Kui ta on inimene ja vaatab sind kui noort naist, keda austada, siis ei pruugi üldse halvasti lõppeda. Lisame sinna juurde ka sinu enda olemuse. Kui sa suhtud sexi kergelt, võtad seda kui sexi, siis tõenäolislet ei juhtu ka midagi hullu. Kui aga annad kergelt tunnetele voli ja satub olema just see ülemus, kelle jaoks oled sa vaid noor liha, siis lõppeb see 100% katastroofiga sinu jaoks.
Võimalusi on kuhjade kaupa.
Mina isiklikult hoian töökaaslastest, koostööpartneritest jne väga kaugele.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 07:07
Eeeh, tüdruk oma ülemusega tuleb kohe kindlasti sexida ja ettepaneku võiksid ikka ise teha kõik teevad niimoodi ja see on tänapäeval väga in ja isegi soovituslik. palju annab juurde ka töösuhtesse. mina oma sekretäriga olen ikka sexinud ja ainult positiivselt mõju avaldab. tee kindlasti proovi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 11:09
Laadenibin, küsin, kas Sinu sekretär on ka 20 ja mis siis saab, kui temast ära tüdined? Siis tahaks ju uut sekretäri
Või kui noor sekretär ei suuda seda võtta kui ainult töösuhet edendavat akti ja peaks ära armuma ning tekivad nõudmised?
Riskantne värk.
Selle vastu ma ei vaidle, et tööalaselt võib see hästi mõjuda. Mul on omal kogemus koostööpartneriga. Mina kui tädi olin mõistusega asjast üle ja ka peale suhte lagunemist olin suuteline koostööd tegema.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 11:30
Vene keeles on hea ütelus..."sluzhba ne druzhba" elik.."ära seksi seal kus töötad ja ära tööta seal, kus seksid"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 12:30
jagan siin teems nsm-iga sama arvamust. töökaaslas(t)ega ei seksita ei tööajal, ega ka mitte oma vabast ajast. st et ainult töösuhe, no sex. olgu või teise astme juht - ei tee mingit vahet.
endale on ka ettepanekuid tehtud ja vihjavalt on ka vaadatud (tavalised ahistamise juhtumid, kui enamik isikutest, kellega suhtled, on mehed), aga mitte kunagi ei ole tehtud seda tööl. nii ettevaatamatu pole keegi olnud. kultuursed inimised saavad ise aru, kus mida teha. ja teiseks - kui ise ei lase suhetel edasi areneda, siis ei teki ka midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 02:42
Ah, et keegi vaatas juuksurit ja see oli juba ahistamine kas sa tõesti arvad, et oled nii tahetav peale poolt tundi suhtlemist sinuga ei leia sa ühtegi sexpartnerit omale, jääb ainult näpp
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 10:32
laadenibin. Usu või ära usu aga üksikuks jäävad inimesed vaid siis, kui nad ise tahavad üksikud olla. Mis tähendab, et igaühe jaoks on kusagil keegi. See, kes sulle ei meeldi võib teisele jälle väga meeldida.
Kui mina hakkaks siin isiklikult kõiki vaatama, siis ma võiks väita, et suurem enamus ei leia endale iialgi kedagi. Aga see pole ju nii.

Kui inimesele enam midagi muud salvavat öelda ei oska, siis kasutame kõik ühte lauset "Sind ei taha keegi".
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 10:39
Ebastabiilse närvikavaga, mingid kontrollimatud vihapursked ei luba luua normaalset suhet tal sellepärast ka tsölibaat.
Milliseid väljendeid sina kasutad, ma ei tea, aga ära pane kõiki ühte patta. Ole mõnna edasi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 10:48
Ma ei panegi kõiki ühte patta. Selle pärast ma räägingi, et kõik leiavad. Mis ühe jaoks on ebanormaalne, see teise jaoks on normaalne.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 10:50
Kena paar saab siis neist ja sigigu nagu kimalased
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 11:44
kas M klubi on päriselt ka olemas, et laadenbini ajumahuga tüüpidele jagatakse sekretäre
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 12:08
laadenbin, kui ma oleks teadnud, et sa 100% dementne oled, siis ma oleks sinu puhul piirdunudki ainult pooletunnise suhtlemisega, kuigi praegu arvan, et poolest minutist oleks aidanud. ainus asi, mida ma kahetsen, ongi see, et ma kohe probleemi ei avastanud ega saanud aru, kellega tegu on. osaliselt ma tunnengi ennast selle praeguse olukorra eest, kuhu sa mind koos teistega pikemat aega asetanud oled, veidi vastutavana. hea rahulik oleks sinuta olnud. see, millega sa siin tegeled, ongi paras ahistamisjuhtum. ja haigusjuhtum. ma ei tea, mida sa tahad, aga minu arvates sul on midagi viga.
sa ei saa enam aru, mida teha ja kus sa oled? kui sa ei saa teisiti, siis osta endale paberit ja pane sinna oma mured kirja. lase teistel ja minul suhelda nendega, kellega meie seda teha eelistama. ma ei taha sind ei soojalt ega leigest peast. ma ei taha sinust mitte midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 12:12
koogel, ma arvan, et ta ajab lora. pole tal mingeid alluvaid. niisugustel nagu tema pole neid kunagi ega saa ka olema. paremal juhul ongi katlakütja
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 13:51
Olen hoopis surnuaiavaht ja alluvaid on tuhandeid
Utha, sinu peeglike seinal ootab võlusõnu! Ravitse natuke oma vaimu
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 13:52
mine käi lasteaed lõpuni
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 13:58
Üldjuhul lõpeb kiiresti selline suhe. Hea kui asi inetuks ei kisu ja hea kui töökoht alles jääb
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 14:03
Aga miks ta peaks kiiresti lõppema? Kui mõlemale sobib, siis kestab kuni pulmakelladeni
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 16:57
Jaan tahtis kangesti seksida ühe alluvast naisterahvaga, aga too kuulus kellelegi teisele...
Siiski ühel päeval jõudis Jaan niikaugele, et ta läks Jaana juurde ja ütles: "Ma annan sulle 100 eurot, kui sa minuga vahekorda astud."
Aga Jaana ütles "EI."
Jaan: "Ma teen kähku. Ma viskan raha põrandale, siis sa kummardud, ja veel enne kui sa püsti jõuad tõusta, olen ma juba lõpetanud."
Jaana mõtles hetke ja ütles, et ta peab oma abikaasa käest küsima. Mõeldud-tehtud. Naine helistas mehele ja rääkis loo ära. Abikaasa vastab: "Küsi 200 eurot ja korja raha väga kiirelt üles, nii, et tal ei ole võimalik isegi oma püksiauku lahti teha."
Jaana annab Jaanile seega nõusoleku...
Poole tunni möödudes ootab mees endiselt, et Jaana talle tagasi helistaks. Lõpuks, pärast 45 minutit, ei pea ta enam vastu ja valib ise numbri... Pika kutsumise peale saabki naise telefonile: "Mis juhtus?"
"Tõbras loopis mündid põrandale laiali..."
˅ näita rohkem ˅
2011-11-20 01:44
ka mul oli kunagi kahe nais ülemusega seiklused,kuigi mõlemad olid minust eakamad ja üks ilusam,kui teine,algul ei saanud aru,mis toimub,aga,kui hakkasid tulema näpistused ja patsutused sain aru,et daamidel miskit plaanis ,kuid hiljem juhtus see kõik nagu pidigi minema ja kuni praktika lõpuni käis möll,oli kõik kena ja lõppes hästi,üks neist aitas isegi aruannet koostada. Ja ühe daamiga kohtusime pidevalt ka hiljem kuna ta käis õhtuti mul külas. Praegu mõeldes,mul vedas-pidid olema igavesed nõiad.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-20 19:50
Vanuse poolest isegi sobiks,,,aga,,,ei ole kunagi sellise pilguga ülemust vaadanud,,,ja,,,,ei ole päris minu tüüp ka,,,Kuigi on firmas jälle minust üle 10 a noorem kutt,keda küll salaja vaatan,,,
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 11:13
10 aastat noorem mõni siin liigitaks sellise vaatamise juba ahistamise alla
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 18:36
Laadenibin. Ma kirjutasin üldjuhul Kahtlemata on ka erandeid...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 21:01
Salaja sellepärast et mitte teisi kadedaks ajada,,,, Mehi mõtlen,,,see on firma,kus on enamik mehed,,,ja vanemad,kui minu "silmarõõm"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 01:43
meelas sa oled vist üli salajane ,kas sa kardaks vanemate koleegide pilke ja märkusi sa jääd veel oma silmarõõmust ilma.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 20:27
Ei,,,ilma ma temast ei jää,,,Aga kardan et teoorias on asi parem,kui praktikas,,,,,, Parem varblane peos,,kui,,,,
˅ näita rohkem ˅