Tegelikult tram1891 on asi lihtne. Sinu lähedusevajadus on suurem kui sexualne tung. See tunne ei pruugi alati olla vaid peale lahkuminekut. See võib tekkida mis iganes muul ajal. Kaugsuhted, pikalt üksi olles.
Kui sügavalt see maad võib võtta oleneb vast inimesest. Eks ole ju inimesed erinevad. Me teame ju kõik, et on inimesi, kes ei suuda üksi olla ja neid, kelle jaoks üksi olemine (ilma kaaslaseta kõrval) pole väga keeruline. Sellest tuleb ka see kas see üksindusetunne (helluse, kaisus olemise, läheduse puudumine) on suurem või väiksem.
Sellel samal põhjusel tihti inimesed peale suhte lagunemist tormavadki ummisjalu uude suhtesse. Mina ise nimetan seda asendussuhteks. Suurte tunnete, läbimõeldud otsustega on sellel vähe pistmist. Luuaksegi suhe selleks, et seda tühjusetunnet ei tekiks.
Ma ei kujuta ette, kas see asi iseenesest ja ajaga ilma jälgi jätmata üle läheks. Siin võib olla oht selles, et kui seda endas maha suruda, muutub inimene lähedust eiravaks. Lihtne enesekaitse. Me ei lase ligi neid tundeid, mis meile haiget võivad kunagi teha. Nagu iga haav jätab armi, nii ka sellised olukorrad. Kuidas haav paraneb ja milline arm järgi jääb sõltub haava ravimise meetodist.
Nii, et võta sa kinni, et kumb siis parem on. Kas leida asendussuhe, kus tõenäoliselt saab hiljem asendatav ahiget, sest ta on ju vaid asendaja. Või siis suruda need tunded alla, ignoreerida endas läheduse vajadust, mis võib mõjuda omakorda nii, et järgmises suhtes lähedust ei teki.
Ma ei tea, kas sa jäid üksi või mitte. Kui sul on lapsed, siis selline endaga võitlemine võib neile halvasti mõjuda. Ehk, et sa ise ei märka, kuid tõenäoliselt oled muutunud ka nende suhtes tõredaks.
Oma sexuaalsuse pärast ära muretse. Küll see tagasi tuleb, kui õige aeg. Selle tühjusega on vaja tööd teha. Kuidas. Pead ise otsustama. Kas ignoreerid seda või lased emotsioonidel end juhtida
Isiklik soovitus. Kui kogu maailm su ümber kokku variseb, siis kuniks elad sina jääb sulle alles üks oluline inimene. See oled sina ise. Lähtu siis selle ainukese inimese vajadustest, keda saadki vaid sina aidata ja kes jääb alles ka siis, kui kõik teised selja keeravad. Lapsed ja muud lähedlased on olulised, kuid mitte ennastsalgavalt. Ravi ennast terveks, sest kui sa seda ei tee, ei tee seda keegi sinu eest ja need, kelle pärast sa muretsed kannatavad siis nii ehk naa.
Egoistlik lähenemine, kuid minu jaoks ainuõige. Olen mina terve ja rõõmus, mõjun ka lähedlastele hästi. Olen mina katki ja õnnetu, mõjun ma ka lähedlastele halvasti. Teised võivad mind toetada aga aidata saan ma ennast vaid ise.
See oli nüüd minu isiklik arvamus ja soovitus.
Minu pärast võib ülejäänud foorumlaste kari nüüd karjuma hakata ja oma altruismiga lehvitada palju jaksavad.