Foorum
1
2
2011-11-11 19:36
Miks on alati nii ,et kui tehakse mingi konkreetne teema ja on juba mõned teemakohased vastused tulnud ja pele seda hakkab üks solkimine pihta, ehk siis jutt mis üldse teemase ei sobigi/puutugi ja neid teemasid enamsiti solgivad ju need põhikasutajad siin, Jotid,effid ja kariibimere piraadid, uthad, NSmmmid ja pushupid vmi jne. pidevalt. Ma ei ole küll aktiivne kirjutaja siin, aga kui mingi teemagi lahti teen on paar lauset teema kohta ja siis hakkab üks mõttetu mölin peale, kes on loll kui lauajalg, kes on L.. jne, keda huvitab. KUi teemakohast midagi öelda pole, siis pole vaja ju mingit seosetut möla ka ajada, mis teemase ei puutu! Minge jutukasse!!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 21:24
need ju need samad tähelepanuotsijad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 23:27
See polegi foorum, vaid sõimusein.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 23:49
Guilty
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 00:40
to mriks
jah, nii ongi kahjuks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 01:28
Eks see on stammkasutajate kaitserefleks, et foorum nö puhtana hoida, et uusi kasutajaid ei tekiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 09:25
Kas see oligi kogu protest ja revolutsioon või? Oleks oodanud, et panete paremaks, aga ei midagi. Kui teil on operatsioon occupy iha foorum, siis võiks midagi asemele pakkuda. Kiriseda oskavad vanadki
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 09:35
Tilulilul ju tegelikult õigus....see on ka põhjuseks miks ma loobusin foorumi teemade käsitlemisel kaasa löömast ja vahel harva vaid satun siia
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 09:35
Miks peaks revolutsiooni tegema? Las nad olla. Kisklemine, sõim ja labasused. Selline on selle foorumi nägu. Mõnel teisel foorumil on jälle teistsugune nägu. Igaühe jaoks kusagil koht, kui soovib.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 09:43
Olete loobunud, lootus kadunud, teil on selle foorumi kohta oma arvamus, see arvamus ei ole hea. Ometi pirisete, kuigi olete loobunud, lootus kadunud, teil on selle foorumi kohta oma arvamus, see arvamus ei ole hea. Kuhu me jõudsimegi?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 10:59
te jõudsite loogilisse punkti, mitte keegi ei ole nõus ise mitte midagi panustama. kõik tahavad tarbida ja TASUTA
p.s. jõudsite ise sama ruttu sõimuseinani, aga teie võite sõimata
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 11:25
Milline au, olla loetelus esimene Kuigi olen viimasel ajal küllaltki passiivne olnud. Eks põhjuseks võib olla seegi, et puuduvad mõistlikud teemad, mida solkida
Huvitav, kes tuntumatest kasutajatest enda pooleteise aasta taguse varika välja kaevas, et seda teemat algatada. Pakun välja, et tema vanus on ankeedis märgitust üksjagu kõrgem
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 11:37
Neid teemaväliseid jutumehi/naisi siin kāputāis tegelikult,ehk suudavad edaspidi enne vāheke mõelda,kui kribama ja jagelema hakkavad.mõelge lihtsalt kas on midagi teemast rāākida. AGA eks see foorum moningail haiguslik juba,ja loobuda raske..kui mitte võimatu.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 12:05
Minu märgitud vanus ankeedis on üksjagu madalam, mitte kõrgem Ega mul pole kellegi vastu siin midagi, kirjutage mis tahate, aga lihtsalt kui siin teemasid lugeda, siis asi on nii ju, enamasti ühed ja samad kasutajad taidlevad üksteisega nu vb siis mõni lause tuleb ka teemasse, aga enamasti ikka nii mööda kui mööda, aga on ka erandeid loomulikult Ma ei ole mingi kibestunud mutt või vanamees vale konto all või mis iganes, kui seda siin juba arvatakse Ja nu vot, hakkab peale, nagu ma arvasingi. Joti mõttekäik nagunii "See kes selle teema siia püstitas on nagunii mingi see keda me sõimasime mõnda aega tagasi ja nüüd ei saa üle sellest" Loll jutt suhu tagasi, lihtsalt panin sinna need kasutjanimed, kes kõige rohkem on silma jäänud!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 12:08
Ei nu jah see on kõik lihtsalt minu arvamus, keegi ei pea seda sama arvama Ärge nüüd siis tigedaks minge
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 12:22
Nu põhitegijad on ju OK, mul pole selle vastu ka midagi, lihtsalt jäi silma selline vaidlemine üksteise sõimamine või kuidas seda öeldagi, et mida sina üldse tead või siis keegi lihtsalt paneb mingi teemavälise pirni maha ja siis hakkavad hoopis teist asja jne jne arutama. Nagu ühe teemaga oli, kohtumiste kogemused, keegi kasutaja oli seal juba ka mainimud ,et võiks teemase jääda. Võtsin siis viimase lehe lahti ,et uurida mis uut ka kirjutadud(teemakohast). Aga ei leidnudki ,selleks pidi mitu lehekülge tagasi mienma ja seda seosetud möla ja üksteise sõimamist vmi vahele jätma
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 12:30
nu, pole midagi, jfjm. teatud asjad käivadki siin elus ringiratast. varem või hiljem oleks keegi selle teema algatanud. kui ei tee seda „tilu“, siis teeb keegi teine. kõik (k.a teemalgataja) peavad saama ennast maha laadida
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 12:34
Mis teha, kui Misha armastab tädisid ja tädid teda. Barb ei anna vist veel tädi mõõtu välja, peab veel kasvama
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 12:44
Nu kui teema pealkiri on "kohtumiste kogemused" Ja teema algataja kirjytab, et kas on keegi ka kohtunud jne. Aga siis tuleb keegi tegelane ja kirutab lihtsalt näiteks nagu et ilm on täna ilus ei tea kas hakkab sadama Nu mis see siia puutub?? Arvamused võiks jääda ikka teemakohaseks mitte ükstesie sõimlemiseks. Näiteks vb halb näide, aga audifoorum Mitte keegi ei räägi midagi teemavälist ja kõik on ilusti paigas, kui on ikka vaakumlekkest juttu Siis ka lõpuni, kuni teema lukku pannakse Igas foorumis ikka nii ei ole ka See oli lihtsalt näide, ei ole vaja nüüd öelda, mine nüüd sinna siis, ku siin ei meeldi Võimalikult palju arvamusi ongi hea(teemakohaseid) ja kui tekib isu kedagi sõimatai siis võiks teha uue päevateema, või siis teha üks üldine solkimise teema, kus kolitakse üle üksteist sõimama, et mitte teemat solkida.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 12:50
Leedilea - vaata aga.. et stammkundede kaitserefleks? ja millistele kundedele selline kaitserefleks siis omane on? sa ise ka suhtled siin ju vahest.
miks peaks keegi tahtma kedagi siit eemale hoida? neid, kes endale mingit tulevikku siin kindlustada tahavad, on ainult paar isikut...olenevalt kellegi tujust ka rohkem. osa siiski veedab ainult aega ja suhtleb siis, kui ta suhtlemisest puudust tunneb. kõigile tegijatele ehk nn stammkundedele, nagu sa arvasid, see siiski ei laiene. minu arvates
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 12:52
WTF??
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 12:59
kõuts võttis teema kokku
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 13:06
Tilulilu, paljudele meestele on auto tähtsam ja armsam kui naine Inimsuhted on ikka palju keerulisemad kui kõige keerulisem auto, sellepärast ei saa ka eluteemaline foorum olla kunagi nii konkreetne ja üheseltvõetav.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 13:08
Nu ma ütlesin ,et vb halb näide Aga teemase on ikka ju võimalik jääda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 13:17
No see kohtumiste kogemused on ju üldse üks fopaa-milleks peaks keegi oma isiklikke kogemusi teistega jagama, eriline munn on see kes väidab et nägi kuskil midagi aga ise ka ei tea, keda või mida, mis see teistele annab. Igaüks katsetab ja kohtub sellega kellega tahab ja kelle välja valis, inimene kes ei pruugi meeldida ühele, võib väga palju meeldida teisele / teistele, mõni tüüp kes on sind kuude / aastate viisi ahistanud, teades et ta oma väljanägemiselt, vanuselt pole absoluutselt sinu sihtgrupp ja sellest tulenevalt jäänud tähelepanuta / saanud korvi, hakkab ekstra mingite aliaste kaudu sitta üles keerama, üritades kättemaksu, väites mida iganes, selliseid austajaid ( silentbob, romaa jne ) siin endalgi olnud, piinlik vaadata kuidas keskealised mehed korvisaanuna ära pööravad.
Lihtne on väita inimeste kohta kes oma pilte valehäbita presenteerivad et voh, nägin teda seal ja seal, tegelikult on see aga lihtsalt pastakast väljaimetud pask.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 13:19
tilulilu: kui sa tahad teema hoidmist, siis tuleb seda ise teha, juhtida. tavaline iha teema on selline, kus tõesti esimesel lehel ütlevad kõik oma arvamuse ära ja ongi teema läbi. meil pole tuhandeid inimesi kommenteerimas ja kaua sa ikka nämmutad. iha viga on modede puudumine, las inimesed räägivad, aga õhtul võiks natuke puhastada teemasid ja kõik on hästi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 13:21
kohtumiste kogemused loodi suht peale iha loomist. see loodigi neile, kes alustaval lehel julgesid kohe ka reaalselt kellegagi kokku saada. nüüd on see teema aktuaalsuse kaotanud. seal võiks ka puhastada joga ära ja jätta ainult kohtumistega seotud kommentaarid alles. midagi saaks ette võtta...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 13:24
Eks see see modede teema ole ka mingil määral jh, need ei viitsi vist üldse midagi teha
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 13:27
Teema on nagu puu, mis kasvab soodsal pinnasel. Puu kandvaks osaks on tüvi, aga mis oleks tüvi ilma oksteta? Lihtsalt püsti seisev palk. Puule annavad välimuse oksad enda lehtede ja õitega. Kui muttad puu küljest oksa, siis see kuivab suure tõenäosusega ära.
Niiannavad ka teemale Välimuse haruteemad, mis iseseisvalt polekski võibolla elujõulised.
Noh ja toomingad näiteks on ju tihti usside poolt võrgutatud, aga nad elavad selle üle
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 17:16
nüüd võiks öelda, käi mu sõnade, mitte tegude järgi. nii lugeda, djiises, kui arukas jutt, a miks üldjuhul väljud pahatihti ise siin teemadest välja, pushup? üks suurim pillija ja kitse panija oled sina siin, kui keegi jalus, teed hädakisa. see, et administraatorid sind tõsiselt ei võta, on sinus ju kinni. oled piisavalt klouni mänginud, selliseid päriselus ju ei võeta tõsiselt.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 20:00
Tilulilu, kuidas ei ole ilmast rääkimine teemakohane. Vägagi on. Näiteks tänase sombuse ilmaga ei viitsi ju keegi kodust välja ja kohtuma minna, seks vabas looduses ei tule kõne allagi Oleks aga täna ilm ilus olnud, päike paistnud, 25 kraadi sooja, siis ma oleks täna kindlasti vähemalt kolm kohtingut maha pidanud
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 20:47
tulin just prismast, jeerum, 78 tonni suhkurt müüsid nad täna maha. poest oleks nagu sõda ülekäinud, põrandatele oli lausa teerada sisse tallutud, kleepus nagu siirup. homme tuleb õliralli, toiduõli kastid olid juba reas.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 21:07
upssss
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 21:26
vott selline möll oli siis prismas http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7bcJCj2gtOE
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 12:47
up, mis teema sul selle sõna vana-ga toimub, mingi tugev kiiks vist. su pilte vaadates, nomaeitea , mammi istumas pingil, hõõrutamas postide najal. su juttu kuulates olen aru saanud, et sa peaksid vist minust noorem olema, mida raske muidugi uskuda . see, et sa 2 m pikk ja sama lai oled, pole tõesti mina süüdi. su negatiivsus, kibestumine jätab küll mulje, et oled minust ikka sitaks vanem memm. köhimine ajab muigama, mul isegi pilt sinust kohe silmeees, kuidas järad vihast oma koibi. ilukirurgija megalt edasi arenenud, aga sind nad vist aidata ei saa, põlvist lühemaks lõikamist ei toimu. see, et sa nii suur oled, tunne uhkust, erined hallist massist, pole meest, kes sind tähele ei pane. ja püüa sujuvalt sellest sõnast vana, üle saada. ma olen sinust passi järgi ehk vanem, aga hingelt noor ja väga positiivne.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 12:53
kiizukas, ma pole veel näinud kohta, kus pushup sind nii odavalt sõimaks nagu sina teda koguaeg sõimad. kuidas sa saad olla positiivne, kui sa ei suuda teda aksepteerida? kui sa tõesti oleksid nõnda tore tädi, siis oleksid sõbralik, aga sina käid siin foorumis lihtsalt sõimlemas. keegi sinust ei räägi, ometi sina räägid temast koguaeg.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 12:56
isegi kui sul oli temaga konflikt, elu läheb ometi edasi, aga sulle ikka rahu ei anna, muudkui käid siin kratsimas. nüüd tuleb ka minu aadressil kena sõim, kuigi ma pole sinuga mitte kunagi suhelnudki. vabane sellest hingetraumast!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:05
loomulikult läheb elu edasi, mul pole kommet tammuda nagu mõni, samas kohas. lihtsalt ei kannata kaheperselisi inimesi, pole vaja mängida x tegijat ja iseendale vastu rääkida.
sa järelikult kirekas silmahaige, upi odavust näitab juba see, et köhib tädidest, see pigem tema ja sinu hingetrauma.
ma ei saa aru, up püüab sind rajalt maha puuderdada pidevalt, miks sa pidurdad. te sobiksite ideaalselt paari, mämmutate nii üksühele teemades.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:11
kui sa tõesti kaheperselisi inimesi ei kannata, kuidas sa siis ise ennast välja kannatad, sest su jutt ja teod ei lähe mitte kuidagi kokku.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:14
kirekas, mul on valus su lolli, mõtetut hala kuulata. sooviksin head isadepäeva, aga isegi sellise tükiga pole sa vanur hakkama saanud. kogu energia raiskad foorumisse, nõrk oled.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:18
Kas omavahelisi asju peab foorumis klaarima?
Miks peab inimene, kui talle korvi on antud hakkama foorumis teist poolt kohe solvama ja maha tegema? Kas seda mittemeeldimist ja mittesobimist tõesti peab siin lehekülgede kaupa jätkama?
Tundub tõesti, et foorum on mingite klannide vaheline lahinguväli, kuhu uued inimesed pole oodatud.

Täiskasvanute foorum.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:23
kiizukas, ausalt, su kommentaarid teevad sulle ainult au.

MariaLiaana: kes kellele korvi andis?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:40
Noormees misha36. Mind pole vaja sõimama hakata. Mina pole sulle midagi teinud!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:43
kes sind sõimas? ära hüsteeritse eks! kui sa rääkisid mingist korviandmisest, siis räägi edasi, kes kellele andis. kas sulle anti korvi või sina andsid...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:47
Kui need naised pole sulle korvi andnud, keda sa siin sõimad ja kellega te lehekülgede kaupa kaklete, siis mis nad Sulle teinud on?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:50
Eks misha36 on raske mõtlemisega sest ega teda ju keegi vaata ega taha ja siis siin sõimates ja alati sõna võttes keegi märkab teda aga kahjuks või õnneks on see asjatu tegevus ja sellega ta aina ja aina tõestab et teda ei soovi keegi.
Tunnen sulle kaasa misha36 selles raskes elus kus oled üksi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:50
keda ma sõimasin jälle? ma ei saa üldse aru miks sa manipuleerid selle sõimamisteemaga. ma suhtlen kõigi naistega väga viisakalt.

kus ma tean mis ma neile teinud olen, kiizukaga pole ma mitte kunagi suhelnud. teiste tädidega ka mitte, ometi on neil minuga pidevalt mingi probleem. täpselt nagu sinulgi on minuga mingi imeline probleem. mis sul näiteks viga on? kas ma olen sulle mingi ettepaneku teinud kunagi, ei ole ju. miks sa siis nii nõmedalt nüüd käitud, ei ole ju sind mitte keegi sõimanud, aga sa nagu ise tahaks onju.

okei, kiizuka probleem ongi selles et ma suhtlen pushupiga. sellepärast sõimabki mind
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:52
hunt: kaastunne vastuvõetud võitle nüüd oma mammidega edasi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:57
Ma loen foorumit üsna palju. Kahjuks jäävad sinu "viisakad komplimendid" silma.
Tänan tähelepanu eest. Rohkem ei soovi selles arutelus osaleda.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:59
ainult minu komentaare loedki, kõik teised on inglid, nojah, nad ju sinu sõbrad
näed millisteks inetuteks valedeks sa oled võimeline
˅ näita rohkem ˅
1
2