Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-11-17 13:33
Mul pole midagi häbeneda ja kui räägin sulatõtt, inimesest, kes halvustab ja püüab oma mürgist moraali paljudele pähe määrida, ei saa sinust hästi aru. Samas Utha, pole ka sina ta huviringist välja jäänud. Tõlgid mu sõnavõttu vähe vääriti, vihast on asi ringiga möödas, mul hea tuju. Energiat leian ikka mujalt, pushup on küll viimane, kust seda saada. Sealt saab ainult negatiivset eneriat ja halvustamist.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 13:35
Utha, kust sa nüüd selle välja lugesid, et keegi minu arvamust ei taha kuulda? Pane link
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 13:35
Terasmees1 teab millest rääkida, on kogenud ka traumat, püüab hetkel hingelist tasakaalu saavutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 13:41
Tundub, et ilma ekstrasentsi abita siin tasakaalu enam ei saavuta
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 13:45
teema alguse juurde tagasi tulles.... see on erinev... olen täheldanud, et nii mõneski noores mehes tekitab iha just naine 45+ või 50+
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 13:51
ja siis veel.... miks vahib uksikhunt penskarite kontosid? Siin portaalis on ju otsingumootoris täiesti olemas vanuse otsingukriteeriumid?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 13:58
loomulikult ajad muutuvad, pole enam nii, et meestel ainult elukaaslased neist nooremad, naistel samuti mehed nooremad. Ja miks mitte, kui klapp, sobivus jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 13:59
sellisel juhul, kiizukas, oleme me sinuga erineval lainel ega saagi teineteisest aru. pean jääma eriarvamusele, sa tead minu seisukohta.
üks asi on arutleda mingite probleemide üle ja pakkuda argumente, teine asi asuda konkreetselt kellegi keha maha tegema. uksihundust võib veel seda uskuda, aga mis teiega naised lahti on, et te teineteist kommenteerimata olla ei saa?
vat see on asi, millest ma kunagi naiste juures aru ei hakka saama ja ometi ei ole ma mehelik naine. kogu oma austuse juures sinu vastu, kiizukas, ma arvan, et sa teed vea.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:02
senta, hunt omadega nii pees, keegi teda ei taha, eks siis sõimabki naisi.
ja milline naine viitsib sellise rasvamao otsas ratsutada, eks seksis ikka peab olema vastastikune teineteise heaolu.
las kisab, toksib seent ja ehk keegi suure südamega laseb tal cämmis nats võimelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:04
Utha,foorum ei ole lasteaed,kus peab kõik lahti seletama nagu lapsele Ei hakka ka sulle detailselt asju keegi sulle lahti seletama.Mõtle ise juurde
senta,mitte mõnes vaid enamuses noortes meestes tekib teatud ajahetkel huvi vanemate naiste vastu.See oli ka mul kunagi,sest seksuaalne sugutung oli niivõrd suur,et pista ükskõik kellele,kasvõi vanakuradi vanaemale See läheb kiiresti üle ja noor mees hakkab jälle endale sobivas vanuses naisi tahtma..
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:06
irwwwwwwww --> kiizukas
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:09
Nujahh... sobiv vanus... eks mingil eluhetkel tahab iga mees oma järeltulijaid näha ja paraku on 45+ naine sellest east enamasti väljas....
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:11
Ma täiendaksin Elmarit..."Ja siis saab noorest mehest vanem mees, aga sugutung vajab jätkuvalt rahuldamist ja kuna vanakuradi vanaemad on juba surnud, siis ongi loogiline, et noori tahetakse Aga pole hullu, see vajadus kaob mõne aja pä'rast, kui kaas kolksuga kinni pannakse"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:14
oioi utha, sul nüüd mingitel teemadel siin tekkinud mälukas. mina polnud pushupi keha maha teinud, kui tibi kukkus sakkima siin minu vigades. mis haigus eredalt meeles, maks, leidis mul maksaplekke , vohav tsellukas, mis isegi nn. töödeldud piltidel eredalt näha , ahjaa, mul pidavat olema veel veresooned, üllatus täiega mulle. nii, et su väited siin kummalised.
aga eks meil kõigil oma arusaam asjadest. ega samas pole ka kõigi sinu postitustega ühte meelt olnud, aga see ju sinu seisukoht asjadest. nagu olen öelnud, ma ei kannata seda vassimist, mida ta siin teeb ja vahel on soov see välja öelda. kasuks tuleks tal ikka oma ninaesise ülevaatamine ja siis kui kõik tiba-toba, lasku käia. aga tema seisukoht, tema ja maailm, vabandust, vaidlen vastu. ja ütlengi välja, mida asjast mõtlen, kaheperselisus pole mulle omane.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:16
elmar, huvitav, kuidas naine sinuga koos elada suutis. ma arvasin, et meestel on loogikapool natuke tugevam, aga sul seisab see emotsionoonide najal rohkem. saa aru, et sinu vastustest on raske loogikat tabada. sa ei seosta nagu oma juttu vms... siis peab ju sinult uurima. ära solvu, kuid sul puudub argumenteerimisoskus.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:18
kiizukas, ok. aga jätke mind sellest võitlusest kõrvale. ma ei soovi saata siin mööda kuid puhsupist ainult rääkides. ei näe, et see eriti asja edasi viiks. see on minu isiklik arvamus. ise tead, mida teed
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:24
kiizukas, ma pidasin kehast rääkimise all silmas praegust teemat (vt paar postitust tagasi, kus sa kirjeldasid temaga kohtumist), mitte kunagi toimunut. kust miski algas, seda tead sa ise.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:28
Utha,foorum ei ole mingi kontrolltöö ega riigieksam Siin oluline,et teema päris käest ära ei lähe.Igaüks ütleb,mida hetkel mõtleb ja samas homme ta räägib hoopis teisiti või ei räägi üldse midagi..Päriselu on ikka ka olemas igalühel või sul on ainult netis?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 14:40
olgu, elmar, jätan su rahule. ei tahaks su mäluga mängima hakata, muidu on veel tulemused ettearvamatud. austame vanemaid inimesi, sest nad on alati targemad kui nooremad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 15:03
Ei saa aru utha, mis mõttes jätku sind rahule, ei kutsunud sind siin endale turvakaks, ega midagi, ise hakkasid teematama.
Rocca keskuses nägin sellel esmaspäeval umb. peale 14-st pushup-i, see fakt.
Ega rohkem mul lisada polegi.

Kena jätku, armastust, päikest!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 15:07
misha, ma hakkan sinust aru saama
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 15:37
Utha kutsub mishat appi w
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 16:16
mis appi? kas sul meeldib naistekambas olla või?
asi pole abi vajamises. lihtsalt ma saan temast praegu paremini aru
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 16:17
selge pilt
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 16:44
samas hea nali, kutsuda kirekat siia pasandama, ta ju selline autoriteet. tõesti, korralikku sapi pritsimist polegi veel toimunud, iha foorumi ristiisa puudub. kummardus ette juba.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 17:02
mis krt teil kahel viga on. miks te oma elu elada ei suuda ja nii sapised olete?
kiizukas, ma kuulan ennem meest, kes julgeb eriarvamust omada, kui et heidan kampa tegelasega, kellel pole iseloomu, aga enesehinnang on nagu presidendil.
andke andeks, aga mulle tundub, et enamik siit on segi. kuskil on keegi poole tee peal selge aru kaotanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 17:32
ma pole sapine, ehk väike iroonia noot teemas sees. utha, sa ei tea mu iseloomust halligi, ära nüüd sellist jama kuku ajama. sapine sina ikka oma sõnavõttudes. kampadest, grupikatest osa ma ei võta, olen vanamoodne mõnes teemas.
meest kellel on oma arvamus, kas räägime samast mehest. see ju katki läinud plaat, jutt pidev tädide kordus, ei iial midagi asjalikku.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 18:01
Kiizukas, tegelikult ootasin sind juba eile siia ja ilmselt Barb kah. Neelasid konksu alla
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 18:09
taas saad sa valesti aru. jutt ei olnud sinu iseloomust.
jah, mishal on oma arvamus olemas. miks sa arvad, et tal pole? tal võib olla kinnisidee, aga see on tema kinnisideee, mitte kelleltki laenatud. nii et kui ma peaks valima misha ja terasmehe vahel, siis ma loomulikult valiks kahest halvast parema ehk siis suhtleks enne esimesega kui teisega. igati loogiline valik mu meelest. ma siiski eelistan sisukaid arutelusid ja korralikke vaidlusi verevaestele kommentaaridele, vastastikustele torkimistele ja virinale (ära loe siit välja vihjet endale, jutt on meestest).
ja kui sa pead mind sapiseks, siis sa ei tunne mind. ma pole kordagi sinuga seda olnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 18:39
Kuidas nende 50+ piltidega sisi jääb? Või vaidleme jälle teemal, kes meist on siin targem, õigem ja kes kelle sõber on?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 18:42
NSM, pane pildid välja, vaatame üle, et kas kõlbavad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 23:53
Tulen siia, et lugeda paari mõtet, jälle lahing käimas.

Kiizukas, vabandage, aga Te ei ole täie mõistuse juures.

Ja see teema võiks iseenesest juba ammendatud olla. Lõppkokkuvõttes on iga inimese enese asi, milliseid pilte ta endast kuhu riputada soovib. Nagu palju kordi juba korrutatud, siis ei pea vaatama, kui ei meeldi. Ja ei pea omaette teiste pilte vaadates mõtisklema, kas keegi on ema, vanaema või lapselaps. Seksida tohivad kõik, kel puberteet läbitud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 02:39
Kui mina oma pildi siia paneks, siis kukute kõik perseli vana nagu ma olen
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 08:44
oi huvitav vaadata et minu postitus on hakanud vaikselt edasi elama ja arutelu on juba päris huvitav kui jätta välja mõned foorumi peded kes püüavad siin midagi risustada siis tegelikult mingi vestlus ja arutelu ikkagi vaikselt käib
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 10:20
jfjm. Mul on sinna 50+ tiba aega. Nii, et ootame ikka selle 50 ära.
PS. Mind isiklikult kellegi arvamus minu piltidest, välimusest või mis iganes vähe huvitab. Oma viga kui vahtima jääb.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 13:43
Mingi ütlemine oli kunagi..... Loll pole see kes näitab vaid see kes vaatab
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 13:51
Mjah,eks liputajaid oli juba nõuka ajal naiste sauna akende taga
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 13:53
50 ju täitsa tibi veel võtaks naiseks sellise nooriku
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 13:58
Njahh...ega ära ei ütleks, sest noored on rumalad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 14:42
Mul viimased hingetõmbed 50+ veel alles, ahmin hoolega elu, kohe pensile minek, siis jalad seinale.

jfjm...milline see konks nüüd oli , see, et push on tolerantne, tean ju, et pole, nii, et midagi ei neelanud alla.
mõtlesin, ta sõnavõtte vaadates, et vaikin. aga teemasse uuesti keskendudes, hmm. kui sirruke julges oma seisukoha öelda, kukkus kaunitar enda oma peale suruma ja kui ei nõustutud sellega, leidis, et teda väetikest rünnatakse, loogika puudub.
samas toob põlastades teemasse vananaise, kellel pidavat kõik võlud välja laotatud siin olema. üldjuhul ei käi siin naiste ja ka meeste ankeetidel, kellega ei suhtle, tegin erandi. käisin vananaine ankeedil, mis seal pushi jaoks siis nii põlastavat on, et vaja sakkida siin. väga kenad pildid ja ei mingit porri. neiu push, sellist teemat nimetatakse aktifotodeks ja sina ära mängi küll mingit eksperti, oled ette läbikukkunud sellistes teemas.
Tean, et me peaks siin teemataja lõbuks kõik olema karupüksikutes, kasukates ja vist isegi maskid peas, nii oleks rahu majas.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 14:43
John, sa meeldid mulle ka, tänan.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 19:03
Hmmm...lugedes siin viimaste päevade postitusi, kargas mulle kohe äkki ja ootamatult silma ette üks...no, igatahes, mingil määral just siia temasse haakuv situatsioon!...ütleme, siis, et läheneks nüüd kogu sellele asjale veits teisest küljest
et...no, neil üle 50-stel, enamuses ikka siis lapsed...sellised üle 25-sed, ütleme ja....oletame, et, täitsa pahaaaimamatult siin surfates, avastaks, et näiteks seesama üle 25-ne tütar...selleasemel, et noore ja kena inimesena nautida kõike, mis reaalne elu pakub, õppida, teha oma tööd, reisida ja avastada, teha sporti, kasvõi pidutseda sõpradega, rääkimata veel siis...no, sellesama lapselapse emana, olla lapsega võimalikult rohkem värseks õhus, liikuda ringi ja avardada lapse maailma..., tegeleda oma toimetustega...
...istub hoopis päevad ja ööd netisaitidel, poseerib ohjeldamatult, no, oletame, et mitte eriti maitsekatelgi, fotodel...targutab, klatshib ja intrigeerib kõikvõimalikes foorumites, ülbitsedes kaasrääkijatega, hoolimata vanusevahest või kogemustest...seletades asjadest, millest ta teadagi ei või, sest aega pole olnud ju üle koduläve astuda....- JEERUM!!!!...küll oleks ikka kole avastamine see
..ei teakski, kas selle pärast juukseid katkuda, et teda kasvatada pole mõistnud, või et ta ise selliseks kasvanud
vot...selline mõte kargas pähe...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 20:18
VanaNaine,neti suhtluses on kõik asjad võimalikud.Olen kuulnud juhtumist,kus 16-aastane neiu esineb 50+ naisena ja tutvub 74-aastase mehega.Osavalt kirjavahetust pidades,mitte oma vanust reetes õnnestub tal kohtumine vana mehega kokkuleppida ja kohting ka toimib kusagil pargis.Kokkusaamisele tuleb noor neiu koos poisssõbraga ja vabandab,et see kõik oli nali
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 20:42
VanaNaine, jutt jumalast õige. Moraali julgeb mõni kisada nii, et suu vahtu välja ajab, nagu langetõbisel, peeglid keeratud kõik vist pahupidi, iseennast ei juleta seal näha. Aga teisi ju hea arvustada, vahet pole, milline kährik ma olen. Pildid mis maitsekad, ajavad ikka harja punaseks, kui ise midagi asjalikku oma härjastunud torsoga pole peale hakata. Oleks mul vaid süda õiges kohas, tunneksin kaasa pushupile, kahjuks pole, paigast nihkunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 22:14
Tekkis pisikene arusaamatus Push: Ühes postituses väidad enda arvavat et see sait pole teps mitte seksiportaal ja paar postitust edasi on see juba Sinu arvates EELKÕIGE seksiportaal... Kas Sa võiksit ehk kunagi ka selgeid mõtteid avaldada? Ehk püüad edaspidi enne otsusele jõuda ja alles siis postituse teele läkitada, mitte vastupidi Ei viitsi enam Sinu mõttetut kaheti arvamist sirvida
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 22:14
Võiksid
˅ näita rohkem ˅
2011-11-19 01:02
Aga laadenibin - pane ikka oma pilt välja, äkki Su salakiindumusele hakkab meeldima...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-19 01:09
uksikhunt - kindlasti ei tahks Sinu nahas tulevikus olla, saad igalt poolt pika puuga. Oma suures valgusesäras ei saa Sa sugugi aru, et juba ammu oled libisenud pimedusse...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-19 08:13
Elmar, sa kõndisid nüüd küll teemast kaugele, aga, eks see on ka teema...
aga, kats76, minu eesmärk ei ole siin intriige tekitada, käin ikka suhtlemas vaid, seega, kedagi konkreetset silmas küll ei pidanud, situatsioon, kui selline üleüldse tuli lihtsalt silma ette...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-19 09:14
VanaNaine, aga mõtle, milline õnn, et meie nooruses interneti polnud. Kui oleks ikka siis ka selle nakkuse saanud, mille arvelt oleks siis need tunnid näpistanud? Reeglina ei olnud ju sellist tühja aega, midagi olulist oleks jäänud tegemata.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9