Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-11-16 17:49
elmar, millisest vanusest alates tuleb naist pidada normaalseks? kui vanalt võib naine sinu arvates tutiga lehvitada ja paljastavaid pilte endast panna? või ei tee sa vanuse osas mingeid erandeid?
ma ei räägi ainult 50+ naistest, vaid erinevas vanuses naistest. sa ju ka vaatad naiste paljastatud alakeha.. või?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 17:51
PushUp...Selle loogika kohaselt ei ole sobilik ka emadel ja isadel ennast eksponeerida avalikult ja alasti seksiportaalides, olgu kehad kuitahes kaunid
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 18:08
Ma emana ka tunn eksin piinlikkust, kui mu laps seksiportaalis endaga eputaks, olgu kui kena tahes Ja IHA pole oma nimetuselt seksiportaal, seksiportaal on midagi muud, kas litsid.com..midagi sellist!! Iha tähendus on juba iseenesest midagi muud, kui seks!!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 18:56
Rebiks bushupi kirjast ühe lõigu välja: Ma pole igatahes lits ja ma ei otsigi mingit suhet...

Seega on ikkagi arvamus, et kui paned intiimsusi paljastava pildi, oled lits!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 19:06
parma!! Mul on küll mulje, et kui oled riietes, just siis oled lits Eriti veel oma näolapiga No kui 2 inimest meievanuseid välja tahab visata, siis mingi 20 tahaks voodisse tulla
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 19:08
No see kes kirja saatis, see vähemalt arvab vastupidist. Kui oled paljas, siis oled lits!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 19:17
aga mulle tundub, et kaksikmoraal ruulib endiselt
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 19:20
Utha,mina küll neid paljaid tutte siin ei vaata olgu see vanus milline tahes.Kui kellegil päriselus ei õnnestu paljast naist näha siis süüdistagu iseennast Pealegi läbi roosa mummude ei näegi siin midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 19:27
elmar. Lukk on ainult loomavari.
Aga hea idee andsid. Lihtsalt päris tutti vaadata. Mittemidagi ei tee, lihtsalt istud ja vaatad! Teen ära selle.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 19:29
Mina olen jätkuvalt seda meelt, et IHA-sait ei ole seksiportaal Minu meelest on see suhtlusportaal..Ja ka vanadel on õigus suhelda .Ja just seal, kus ma ise tahanLisaks, noortel, kenadel naistel peaks muidugi lööki olema, kui portaalis.. Kui nemad suhtlevad niisama, miks mina siis näiteks ei võiks?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 19:31
elmar, mitte kunagi? valetad mis kole.
kuhu sa siis pilgu suunad, kui sul tuleb ekraanil ette selline pilt? automaatse valiku korras nt. lakke või? kui sa veidikegi naiste vastu huvi tunned, siis sa oled ka paljastavate piltidega kokku puutunud ja ma ei usu, et sa alasti naisekeha vaadates pea patjade vahele peidad.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 19:38
Uthake,mina saan naistega kokku ja eks siis paistab,mis saab Ma ei kirjuta neile,kel paljas reitevahe nähtaval
Pildistan ise naist kui vaja ja siis juba tean,mis nurga alt ja kas paljalt või mitte.Muide naised on üsna leplikult ja lasevad ennast küll pildistada
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 19:42
elmar, see ei ole praegu oluline, kas sa nendega ka kokku saad või mitte. sa ei peagi kirjutama kellelegi. küsimus oli vaatamises kui tegevuses, mida on teinud iga kasutaja, iga mees ja naine. sina arvad, et sina ei tee. mis sa soperdad.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 19:45
Utha,ma tõesti pilte ei vaata,olen sellest east väljas Vähemalt paljaid pilte ei vaata.Kui on kena ja riides,miks mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 19:51
millisest sellisest east sa väljas oled? kas piltide vaatamise jaoks on kindel iga? et alat. 5-aasteseks saamisest kuni 50nda eluaastani?
elmar, elmar.. mida sa seletad. paljastatud piltide vaatamine on normaalne ja eakohane tegevus. ka sinu vanuses mehele. oleks uksihundul sinu meelekindlus
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 20:17
Kui poleks seda pagana madu enda õunaga olnud, siis jookseksime kõik rõõmsalt paljalt ringi ja poleks mingit vigisemist
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 20:24
Selle koha pealt ma elmariga samal tasemel-vanusel..Mina ei vaata ka paljaid meeste riistu, no lihtsalt ei paku pinget Pilte ka eriti ei vaata,ka pildita suhtlejate seas on normaalseid mehi..Tähtsam ongi just huumorimeel, mitte riista välimus, pikkus mida kõike veel
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 22:20
Pushup, sa saa enne väärikaks vanaemaks ja siis räägi seda juttu uuesti
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 22:22
pushup, lõpeta silmakirjalikkus. kui juba minna kõlbeliseks ja hakata isikutel vahet tegema, siis kehtigu nõuded kõigile, east olenemata. kuidas see ennast paljastav vanaema siis väärtusetum on kui ema, kes endast erinevates poosides pilte siia laob?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 22:22
Mida ise ei julge, see on moraalitu Tegelikult on selle värgi nimeks vist kadedus.
Vanema inimese keha on täiesti normaalne nähtus, aga seda tuleb võrrelda samavanustega, mitte noorematega. Viga pole kehas, viga on vaataja kõrvade vahel.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 22:25
Minul näiteks pole kuskil tissid paljad, nii ma käin ka suvel, vabal ajal ringi ja minu laste jaoks ma mark ei ole..Pigem oleks ikka mark, kui lapsevanem, kes peaks kodus oma last kantseldama, teda hooldama, hoolitsema...see oma tisse avalikult lehvitab ja seksib kellega tahes Õigel normaalsel emal on oma mees ja kussutagu oma lapsi..Meiesuguste töö on tehtud, lapsed ellu saadetud ja vot, nüüd naudime noori ja seksikaid mehi, kellest igatahes puudus ei ole.. Emad aga tehku oma tööd, kasvatagu lapsi ise, mitte vanaemad ei pea seda tegema..Lapselapsi hoiavad vanaemad siis, kui neil aega on, aga mitte selleks, et ema ringi litutada saaks..Mina kasvatasin omad ilma igasuguse abita suureks ja mul pole teps mitte mark siin olla.. Pigem vastupidi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 22:26
just, jfjm. kõrvutada vanemaid noortega ja teha mingeid võrdlusi sellel pinnal, kes mida kuhu panna saab, on veidi... diskrimineeriv?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 22:43
Ja mina vaatan viltu ka nende poole, kes ennast alasti poseerivad, oma näo, tissidega, millega tahes ja ise nimetavad end veel EMAKS??? Noorel, kenal naisel oleks niisamagi lööki..Mine Tallinna tänavatele ja kaugele sa jõuaks?? Esimese hotellini või? Mina aga peaks sildi rinda panema, et olen vaba ja vallaline Ma ka ei too iial mulle saadetud kirju teistele näitamiseks.Kuigi, ma võiks neid tuhandeid tuua, aga mul ikka meeste vastu ka mingi austus ja mulle kirjutavad ikka normaalsed mehed..
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 23:03
Ma olen tolerantne..Mul poleks midagi mitte kellegi vastu, aga et näopildiga vanaema ei kõlba ihassee , aga ema oma näopildi ja rohkemaga veel,,tema kõlbab??? Utha on oma näopildita, jäta tema rahule, ta on normaalsemaid persoone siin ja las osaleb, kus tahab! Nii, et Pushap, mina jätkan siin flirtimist, vaatamata sellele, mida sina arvad Ja oma kohtumiste ja seksikogemusi ma ikka teistele profiilis lugemiseks iial ei too Ma olen tolerantne ja ka jään selleks..Igal oma põhjus, miks ta siin on..Oma põhjust ma sulle ei too, seda teavad vaid mu parimad sõbrad ihas ja neid pole teps vähe...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 23:08
1) Iha.ee on pigem seksiportaal kui miski muu (mis muu ta veel olla võiks? teadusportaal? meediaportaal?).

2) Kõik te vaidlejad ju olete nõus, et häirib teid see, kui keegi end avali välja pakub (suguelundeid demonstreerides). Mille üle te siis üldse vaidlete?

3) Vanaema on ka ema. Ja ema on tulevikus vanaema (kui hästi läheb). Kas siis vanaemaks saades hakkab kohe häbi, et näe, sai kunagi seksiportaalis oldud? Seks ei ole häbiasi. Ei ole ei 20-aastaste jaoks ega 60-aastaste jaoks. Kes leiaab, et seks on häbiasi, siis kloostrites peaks ruumi jaguma.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 23:17
Ok, mul pole siin rinnapartiid täies hiilguses ja kui olekski, siis päevitusriiete väel, mis on jumala normaalne ju..Kuskil rannas tehtud pilt vms. Sa ju otse vihjasid ise sellele, et näopildiga vanaema siin?? Miks meie ei võiks siin olla?? Mis nüüd rinnapartiiga pistmist, kui oli ju jutt just näopildist?? Minu rinnapartii on nagu on ja kujuta Push ette, et isegi täiesti loomulikuna selline ja seda 50+ vanuses?? Pole isegi vaja raha rinnahoidja peale raista, silikoonidest rääkimata Sünnita ja kasvata ka üksi 4 last ja ole ka samasuguse kehaga 50+ vanuses, eks???
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 23:23
Kulla PushUp...palun tee minule, vanale inimesele selgeks, kes määrab eelise emale -isale osaleda SELLISTES portaalides, kes, kus, millal ja mille alusel liigitab inimesi "kastidesse"?
Ma kordan veelkord oma väidet, et ainus, mis häirib nn. noort inimest vanema inimese alastuses on HIRM, HIRM vananemise ees. Keegi ei taha meist olla "kole" ja kortsus, paraku looduse vastu ei saa, sellega peab leppima aga häbeneda ja suisa raevukalt vastanduda inimkeha loomulikule arengule....Milleks?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 23:24
Ääremärkusena, et vanaemal ei ole enam midagi kaotada, kui tema valusi ja võlusi taadile räägitakse.
Aga noorematsorti naisel on suht raske sellest minevikust mehele rääkida. Oleneb kõik mehest aga .............reting langeb kohinal ja alati võetakse mingi luukere kapist välja ja ongi su karjäär mokas!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 23:26
Push, kes on teinud iha-st seksiportaali?? IHA, kas tead, mida see otsetõlkes tähendab??? Iha on ju süütu, puhas tunne ja ka vanaemad, vanaisad võivad seda nautida...Ja kui neil on, mida näidata, siis muudkui laotagu siia... Jumala lahe on noortele tibidele meievanuses oma kehaga silmad ette teha ja lööki ka rohkem kui kenal, suurte tissidega emal,kes ikkagi peaks kodus oma lapsega tegelema Meil on lapsed suured, meil aega piisavalt ja oskusi ka palju, palju,,,nii et Push, ma olen tolerantsem, kui sina..Mina sinuvanuseid minema ei ajaks,..Peaasi, et oma elu tähtsaim töö - olla HEA EMA, et see oleks korras, et laps oleks seksist tähtsam..!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 23:29
Parma
PushUp...Ma väidan, et kenasti pakendatud noor neidis on samuti ilusam silmale ja jätab fantaasiale ruumi, kui et paljaste rindade ja alakehaga piiga
Minu arvamus jääb selliseks, et..."Mis on lubatud Jupiterile, see on lubatud ka härjale"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 23:39
JOG, tõi väga täpselt asja olemuse välja ja sellega isiklikult mina nõustun...väikese mööndusega ja nimelt..."mind isiklikult ei häiri, kui oma suguelundeid avalikkusele demonstreeritakse, kellele ei meeldi ei pea vaatama"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 23:47
Ok, Push, aga sama ka mul Ma ka olen hea ema ja hea vanaema ja ka minul on õigus teha showd Ma teen ka reaalis seda, karaokes, tantsuklubides ja lapsed peavad mind normaalseks Ma usun ka sind, tegelikult, nii et peaks jätma selle teema, mis vanuses kuskil olla tohib-sobib ja mis pilte keegi paneb siia. Kas näopildid,tissipildid, vahet ju ei ole TEGELIKULT oleme samasugused kõik..Armutakse ja armastatkse ka 80-90-selt. Kui eluiga on niikaua Ise olen kunagi näinud paari, kes olid selles eas armunud
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 00:02
Ja ka minul sama. ma ka julgen välja öelda, mida mina arvan ja mis teised teevad, miks nad siin portaalis on,,see on igaühe oma asi ja mind ei huvitagi..Mina teemat ei algatanud, aga ma kaitsen ka minuealisi Nii et rahumeelselt edasi, nii emad, vanaemad, kui ka vanavanaemad Lahe koht tegelikult, parem kui perekool.ee
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 00:27
ei, pushup. sa said minust valesti aru. see, kus mina emana tegutseksin, ei olnud oluline.
kui sa rääkisid emadest- isadest ja vanaemadest-vanaisadest ning sellest, mida sinu arvatest on teatud vanuses eetiline teha, siis tekkis teatav huvidekonflikt nooremad versus vanemad. ma ei saanud aru, miks peaks eriliselt taunima ainult „vanaemade“ paljastavaid pilte, aga veidi nooremate emade omi mitte.
kas küsimus on mingitele ette antud rolliootustele vastamises (nt vanaema/vanaisa kui teatud sotsiaalse rolli esindajad, kellelt emarollis olevad isikud ootavad teatud pilte, tegevust jne) või pildi välises pooles ehk siis selles, kuidas vanaema ennast teistele esitleda kavatseb.
uksikhundil, nagu ma aru olen saanud, on kinnisidee, mis on rohkem seotud soorolliga ja tema ettekujutusega sellest, kuidas vanemad inimesed elavad ja on - nad ei sobitu siia tema arvates. see, kas pildil olev isik omab tema eas mingit välimust või mitte, ei olnud vist eriti määrav.
et äkki ei diskrimineeriks siin vanu ega ka mitte noori emasid, vaid keskenduks sisule ja esitlusele. räägiks sellest, kas pildi sisu vastab ootustele. seda sa ju tahtsid? või eksin?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 09:41
No nii ka ei saa lausa öelda,et noortel piigadel pole siin lööki ja et vanematel naistel jälle on.Kirjade üldarv postkastis ei ütle mitte midagi.Teadagi,mida neis kirjades mehed tahavad ja teadagi,kuidas keegi asjale läheneb
Paljud kenad,noored neiud ei tulegi siia ihasse vaid leiavad mujalt tutvusi.Muidugi,kes niisama ennnast piltidega lollitab või otse raha peal väljas on
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 09:47
Elmarpoiss, ja mida Sina VANA känd siit veel otsid, marss koju kotile puulusikaid treima
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 09:57
aikon,see on üks väga õige lause sinu poolt Ma kohe teen seda aga enne kirjutan privasse ühele hästi noorele neiule kirja ära ja lepin kohtamise ära kiiresti ,muidu see vanus jõuab minust ette
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 10:00
Vaata siis Elmar et hästi kiirelt ka neidis kohale kappaks, muidu vajub "lusikas" longu
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 10:14
Vaata aikon,kui nende vanemate naiste peale lootma jääda siis jääb lusikas tõesti longu Noorematel on see imerohi kaasas,mis kogu aeg lusika püsti hoiab..
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 10:19
Ei ei...lootma jäädes, võib tõesti lusika nurka visata olgu ta longus või kaunilt kikkis Ikka asja kallale, vaatamata vanusele või sotsiaalsele seisundile Mis käes, see käes, mis sees, see sees, kes ees, see mees...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 10:27
elmar, imerohi? nagu Bittneri palsam? räägi nendest komponenditest
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 10:30
Vanus pole küll nii oluline kui sotsiaalne seisund Kui kohtingule tullakse ikka trammi asemel lasnamäelt taksoga siis on imerohu maitse natuke kohe olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 10:32
Eile, kui viskasin korraks siia teemale pilgu peale, ajas täiega muigama pushi hüüdlause " Kui tolerantne ta on. "
Samas pakib siin kõiki riidesse, oma äranägemise järgi. Pushilik kaheperselisus, see tema puhul väga tavaline. Ja muidugi see järjekordse kirja nn. copy, mis justkui kellegi naiskasutaja poolt talle saadetud, naljanumber. Kujutab teine ette on nii asjalik, et lase olla. Muideks push, vanus pole minu puhul määrav, pojad teavad, et siin olen ja ei pea mind häbenema, loomulikult ei käi nad mu pilte siin vaatamas. Ja hea ema olen ma ka olnud, nii väidavad mu pojad, järelikult tõsi. Ja teavad, et välimuselt olen nooruslik, elan nüüd endale, mitte nii väga neile. Meil kõigil ikka omad isiklikud elud, nina ei topi sinna, respect, kui selline eksisteerib meil omavahel. Ise käin klubides, pubides chillimas ja push, sa väetike ei kujuta ettegi, kui palju lööki mul on.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 10:33
Utha,sa ei tohi kõike imerohu saladusi teada mida naised kaasas kannavad,sest mõni asi toimib ka vastupidiselt..
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 11:05
Muideks, push, nägin sind esmaspäeval rocca keskuses. Ausalt, sinu nägemine on rabav, püüan taktitundeline veits olla, sinu puhul see suht raske. Tulin poest välja, kui astusid mööda, mingi naisterahvaga. Hetkeks, vabandust, lõi silme ette film, "King kong". Su pikkus, mis ületab kindlasti 2m, on vapustav ja see suurus, laius, jumalast hirmuäratav. tulin su järgi, et vaadata, ehk on kontsad all, mõhkugi, madalamaid sandaale pole olemas. Kunagi kelkisid siin, kuidas nende imeliste juustega oled kuskil võistlustel auhinna kinni pannud. Võistlus võis toimuda ainult pimedate ühingu klubis, vabanda väga. Juuksed mis pole kuid Å¡ampooni näinud ja püütud imiteerida mingi äpu poolt olematuid rastapatse teha, ausalt, võigas pilt. Su make-up-i kohta olen öelnud kunagi, et suht maitsetult oled ennast täis plätserdanud, nüüd soovitan soojalt kallata kilodega krohvi peale, see meigita, laiguline, vistrikuline vaatepilt on jubeeeee. Väljaveninud, pesemata teksad oli ka omaette vaateelamus, pole midagi sellist tänavapildis kohanud siiani.
Sa oled nii salapärane, pole vanust, pikkust, ei midagi, samas ajad siin mõne kasutaja jälgi mööda interneti sügavusi taga, nagu marutaudis elukas. Nagu su mõistukõnedest olen pihta saanud ja toonitanud oled ka pidevalt, kui noor sa oled ja kui palju sinust vanemaid naisi siin on, ausalt, olen nõus lisama endale kümme aastat lisaks, aga sinu sarnaseks nooreks passiandmetelt ja välimuselt ei tahaks iial saada. Olen rõõmuga edasi, nagu sa siin ilkunud olen tädi, vanadaam, ma armastan väga iseennast ja oma jubedalt tuunitud pilte . Unista edasi, kui töödeldud olen. Ja siin on sinu kurbuseks väga palju kenasi 40+, 50+ naisi ja neil on sitaks lööki, vastupidi sinu noorusele. Nii, et noorus ei ruuli ikka midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 11:07
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 11:59
elmar, hakkab peale. vanus on oluline, vanus ei ole oluline. ennist sa just eelistasid nooremaid tsikke.
ja ma ei saanud aru, mis dilemma sul sotsiaalse sisundiga on. probleemid transpordivahendiga? vihkad trammi või taksosid?
või probleemid Lasnamäega? sul paistab mingi side selle kohaga olevat.
nii et seleta see trammi ja takso teema ilusti lahti. kuidas transa alusel naine paika pannakse. et mis saab naisest siis, kui tuleb rammiga jne.
ja ma ikka loodan, et sa avaldad mulle oma imerohu saladuse ka ole kordki avameelne ja ära aja asja põnevamaks kui see tegelikult on
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 12:32
kiizukas, tead mis. sa oled hea sellisena nagu sa oled ja las pushup olla nagu tema on. ju tal on nii hea.
sa ei võida sellega, kui sa teda siin teiste ees alandad ja tema enesehinnagu peal vihaselt tallud, mitte midagi. usu mind, ma tean. seda tehes sa ainult laskud ise aina madalamale. iga korraga kaotad sa midagi endast. viha ei ole hea energiaallikas. tahad end kaotada? ma ei usu, et sa tahad. austa ennast ja saada see, mis teie vahel kunagi oli, kuradile. aitab sellele teemale keskendumisest ja tee loobumisotsus. teine pool on ju loobunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 13:06
Minu arust küll kiizukas madalamale ei langenud. Ja nagu ikka on emme Utha platsis teiste tulekahju kustutamas. Või siis lõket kohendamas
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 13:12
sinu arvamust ei ole keegi teada tahtnud
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9