Muideks, push, nägin sind esmaspäeval rocca keskuses. Ausalt, sinu nägemine on rabav, püüan taktitundeline veits olla, sinu puhul see suht raske. Tulin poest välja, kui astusid mööda, mingi naisterahvaga. Hetkeks, vabandust, lõi silme ette film, "King kong". Su pikkus, mis ületab kindlasti 2m, on vapustav ja see suurus, laius, jumalast hirmuäratav. tulin su järgi, et vaadata, ehk on kontsad all, mõhkugi, madalamaid sandaale pole olemas. Kunagi kelkisid siin, kuidas nende imeliste juustega oled kuskil võistlustel auhinna kinni pannud. Võistlus võis toimuda ainult pimedate ühingu klubis, vabanda väga. Juuksed mis pole kuid Å¡ampooni näinud ja püütud imiteerida mingi äpu poolt olematuid rastapatse teha, ausalt, võigas pilt. Su make-up-i kohta olen öelnud kunagi, et suht maitsetult oled ennast täis plätserdanud, nüüd soovitan soojalt kallata kilodega krohvi peale, see meigita, laiguline, vistrikuline vaatepilt on jubeeeee.
Väljaveninud, pesemata teksad oli ka omaette vaateelamus, pole midagi sellist tänavapildis kohanud siiani.
Sa oled nii salapärane, pole vanust, pikkust, ei midagi, samas ajad siin mõne kasutaja jälgi mööda interneti sügavusi taga, nagu marutaudis elukas.
Nagu su mõistukõnedest olen pihta saanud ja toonitanud oled ka pidevalt, kui noor sa oled ja kui palju sinust vanemaid naisi siin on, ausalt, olen nõus lisama endale kümme aastat lisaks, aga sinu sarnaseks nooreks passiandmetelt ja välimuselt ei tahaks iial saada. Olen rõõmuga edasi, nagu sa siin ilkunud olen tädi, vanadaam, ma armastan väga iseennast ja oma jubedalt tuunitud pilte
. Unista edasi, kui töödeldud olen.
Ja siin on sinu kurbuseks väga palju kenasi 40+, 50+ naisi ja neil on sitaks lööki, vastupidi sinu noorusele.
Nii, et noorus ei ruuli ikka midagi.