Foorum
1
...
5
6
7
...
9
2011-11-14 19:49
Kui Uthale meenutab Hundu Iffi, siis minule sarnaneb ta rohkem Arm3-ga. Mäletate küll seda kuulsat Aivari ahistajat ja taevaliku moraali kandjat
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 21:05
foxi, tegelikult on ka just nii, et 49 sobib, aga kui peetud juba 50-s juubel, siis kohe enam ei kõlba Need mu omad kogemused reaalelust Ja hea et nii läks Muud ei ole, kui kahju oma väärtuslikust ajast
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 21:14
Siin juhtub ka nii vahel kui mõnel naisel saabub 50-mnes sünnipäev siis kontol mõne päeva pärast uuesti 49-aastane
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 21:27
Nojah, kes oskab nii lolli mängida ja kahte elu elada, ma selleks liiga loll ja maakas...Sobin ka oma uhkes 50-ndais paljudele, milleks ma pean valetama??? Pigem uhke tunne, et veel selles eas lööki on
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 22:22
sirruke, ma lihtsalt ei usu, et ühe päevaga midagi nii kardinaalselt muutub
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 22:28
Muutub Foxy, muutub... Sigineb seniilsus, hüpertoonia, düsgraafia, süüfilis ja muud pisivead
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 22:30
foxi, ega ma ise ka ei usu, aga no nii mehed väidavad, et äkitselt liiga vana Loll ju, kes põhjust ei leia..No kui pole vanadus, siis pole naine voodis see, kes peaks olema...mida kõike veel Kah, keda taga nutta, ma olen nii ünnelik ja väga rahul,kahju oma ajast vaid
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 12:42
isegi meie esikommar rõemustab, et rahvas vananeb..... mis teil siis muretseda on
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 12:46
Oh teid ikka arvates et 50+ olete veel ihaldusväärsed no anna abi seda võib vaid sama seniilne inimene väita ja see et sa sirru siin kilkad et sul nii palju kes sind tahavad ju siis ehk asi selles et sa oled lihtsalt nii kergesti kätteandev lits et seda võivad kõik kasutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 12:56
kas sinu ema räägib nii?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 13:40
Kuule hunt, sinu kasvatus on tõesti mingi vangi tasemel..Mina olen juba aasta olnud üksi, ma ei tahagi endale mingit meest ja vot siin jah kirjutavad mulle ikka väga, väga paljud ja ausalt, sinusuguse kirjast ma puudust ei tunnegi...Sina pole see ütleja , kui palju ma kätte annan..Äkki just selleks kirjutatakse, et ma olenghi kättesaamatu..Ju ise oled vastu näppe saanud, elus kibestunud vanapoiss,keda noored naised ka ei taha!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 13:47
Omast arust ilus, tark ja osav ja seda räägib 32-ne vanapoiss!! Naljanumber!!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 14:42
Sa võid ju endale ette kujutada et sulle paljud kirjutavad
Tegelikkuses on asi kindlasti palju hullem ja sellepärast püüad kuidagi plaanile pääseda.
Ja eks ma olen kindel et ega su lapsed ei tea et siin saidil oled muidu oleks sind ammu juba kuhugi viisakamasse kohta saadetud
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 14:56
hunt, kas sa räägid endast?
kas sinu ema-isa teavad, et sa siin ennast näppimas käid? või lapsed? kui sul neid on

sa ei pane üldse tähele, mida sult küsitakse. küsisin, kes sulle räägib neid litsijutte. ema? või kasvatas isa su ülesse?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 15:06
utha aga ehk olen lastekodulaps ja ise õppinud
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 15:23
see seletab ehk sinu kasvatamatuse ja kohanematuse uue keskkonnaga (kogu aeg leiad ärritajaid), aga lugupidamatus teiste, eriti naiste ja vanemate inimeste vastu... litsiks pidamine jne. kust see sul tuleb? ka lastekodust? miks sa pole salliv ja miks sa teistele oma tahtmist peale suruda tahad?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 16:13
Väljavõte kasutajatingimustest:
KASUTAJA on TEENUST kasutades kohustatud lähtuma eetilisest käitumisest ning mitte laimama, solvama, alandama, halvustama ega ähvardama teisi TEENUSE kasutajaid. Samuti on keelatud moderaatorite (ja nende töö) kritiseerimine/õpetamine!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 16:48
oi foorumo pede tuöi ka tarkusega välja anna abi kas sa ei oska üldse olla ja pead mingeid jaburaid teateid siia vahele toppima.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 16:52
kas lastekodus sa ei õppinud,et kes teisele nime annab,see ise seda kannab?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 17:40
Mis vahet seal on, kus foorumis ma olen? Lapsed ei ela minu elu ja mina nende elu ka mitte ja pole mul vaja sulle midagi tõestada...Kui keegi minuga siin ei suhtleks, ma polekski siin, aga näed, siin on ikka palju normaalseid mehi, kellega saab palju rääkida ja on millest rääkida Kes on öelnud, et iha on mitteviisakas sait? Sina ju, hunt räägid seda! Mis tähendab sõna IHA!!! Iha on jumala puhas ja süütu tunne, mitte nn. "panemine" Needsamad, minu sõbrad soovitasid mul modede poole pöörduda, et sinusugune blokkida, aga ma ei hakka isegi kaebama, kus sa end ikka välja elad, kui mitte siin! Edu sulle, hunt!!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 17:43
Jah sellest järeldan et lapsed ei tea et sellises kohas oled ja olen kindel et kui teaks siis sa oleksid küll nende eludest väljas.
Ja eks sa võid ju kaevata aga mille eest kas selle eest et avaldan arvamust siin avallikult
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 17:44
coya oligi oodata kuna sina sõna võtad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 17:46
ohooooo,vat siis
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 17:56
Vauuu Tere kah penskarperverdid kas teeme sugu kah, või ajame niisama kuivalt kiima?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 17:58
ära risusta teemat,aikon
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 18:07
aikon ei suuda muud kui mingit ila suust välja ajada ja ega tal teema kohta midagi öelda ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 18:07
Aga, kedasa, Hundu, siia siis tegelikult sõna võtma ootasid???
mõtlesid, et kohe kribab siia oma sadakond alla 30-st hulga needusi ja sõimu või?
No,esiteks oleks sa pidanud siis pisut "turuuringuid" teostama...ma kahtlustan, et sul pole aimugi, kes, kui vanad, kui palju ja mida tegelikult siis neile penskaritele kirjutavad?
Kodutöö on sul kehv...seda, et noored eriti siia foorumisse üldseei vaata, peaksid ju ometi teadma?..mis toetust sa ootasid ja kellelt?
Kopid ühtejasama juttu juba mitmendat päeva, ütle miskt asjalikku või tõmba saba jalgevahele ja lepi olukorraga
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 18:10
Jaa jaa, lp.Hunt...ega sellise rumaluse kohta polegi miskit lisada ja nagu ütleb VANAsõna..."Küürakat parandab vaid haud"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 18:16
kuigi otseelt hundu mulle seda küsimust ei esitanud,aga vastaks ikkagi..minu lapsed teavad,et ma siin olen ja ektsepteerivad minu elu ja siinolemist,samuti pilte...pigem kiidavad takka,,et go girl
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 18:17
uksihunt, kas seal lastekodus juhtus sinuga midagi halba?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 18:21
see hundu jutt muutub juba tõsiselt solvavaks... kas tõesti siin pole ühtegi adminni, kes ta tagasi puuri paneks...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 18:24
VanaNaine kui keegi asju ei algata siis ei ole ka muutusi ja küll need noored ka ühinevad minuga ja saame vastu nii foorumi pededele ja teistele kui vaja lihtsalt vaid algatajat vaja.
Ja ma ei näinud tagasisidet just neilt penskaritelt kes siin kiitsid et see normaalne siin nii enda keha näidata ja müüa kui tegin ettepaneku seda uurida kuskil mujal avalikus foorumis.Siis näete et enamused inimesed halvustaks seda ja kirjutaks päris koledasti teie kohta.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 18:25
utha ei ole midagi juhtunud ära nüüd muretse
secure111 kas tunned ennast puudatuna või milles asi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 18:30
Lp.Teemaalgataja, soovitan mälu värskendamiseks lugeda EV Põhiseadus, ptk.II, erilist tähelepanu pöörake paragrahvidele nr.-d: 10; 11; 12; 17; 18; 19; 25; 29; 31; 34; 40
Tänan tähelepanu eest!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 18:45
uksikhunt, aga võib-olla selles ongi asi - sinu elus ei juhtu pikemat aega mitte midagi, teised sinuga eriti suhelda ei taha või oled ise ennast teistest eraldanud ja ainus koht, kus sa veel tunned, et sind kuulatakse ja sa sinu arvamus loeb, on interneti foorumid. seal sa tunned ennast tegijana. tavaelus ei algata sa midagi ja oled arg.
huvitav, kui mitmes foorumis sa korraga sama juttu levitad?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 18:59
Arvan, et see provokatiivne teema on tehtud enda lõbustamiseks. 32a. mees ei saa nii loll ju olla?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 19:00
ei kutsikas... ei tunne... lihtsalt mulle ei meeldi kui teisi solvatakse...aga jaa... ei ole palju öelda... vanarahvas ütleb, et mõistus pole omateha...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 19:02
...100... tundub , et ikka on... ja hullem veel kui arvad...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 19:04
Nii, loeks teema lõpetanuks! Hunt kirjutas isiklikult mulle, palus minult vabandust solvamise pärast..
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 19:04
Utha see ainuke foorum siin kus praegu olen seda teemat algatanud ja miks sa arvad et ma midagi ka reaalselt pole algatanud sest sa ju ei tea kellega on tegemist.
secure111 kas oled teiste eest mõtleja ja arvamuste avaldaja
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 19:12
sa hunt oled rääkinud,mis sind vaevab,aga milles tegelikult sinu probleem on--äkki valgustaksid meid..kaaskannatajaid? miks sind tegelikult häirivad 50 + kasutajad..see ju pole põhjus,et nad sinu arvates näevad välja koledad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 19:19
Asi selles et 50+ pole sünnis siin enda alsti või paljastavat keha näidata. Kas tõesti siis teie arust on normaalne vanaemasid ja vanaisasid siin näha paljalt
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 19:28
Miks peab inimene häbenema oma keha, olgu ta noor või vana? Inimkeha on täiuslikum organism, millega kaasneb ka vananemine ja igas eluetapis on keha omamoodi ilus.
Kas asi pole mitte selles, et ei taheta enesele tunnistada, et "kord tabab ka mind sama saatus", peljatakse vananemist..!?
Ja küsimus selline..."Kas on normaalne, et isad-emad ennast siinses keskkonnas ja ka mujal paljastavad?"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 19:29
minul sellega küll probleeme pole ja mis tähendab sünnis?igas vanuses keha on ilus vaadata,kui ta oskab end eksponeerida....pigem on rõve vaadata suguorganite pilte,,aga igale oma maitse...minu arust peaksid sina õppima nägema ka vanemate inimeste ilu,sest sind ootab sama saatus ees
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 19:38
Pealekauba...me kõik sünnime siia ilma paljalt...enne lõplikku muldaminekut peab keegi kameid samamoodi vaatama...onniiühte kui teist filmitud ja pildil näidatud,mine siis võta kinni - on see sünnis või mitte
aga...kes juhtus praegu "Ringvaadet" vaatama???
...kus näidati kalendrit, millel ülespumbatud noored meesmodellid on omale oravad pähe toppinud ja hoiavad pisikest tuhkrupoissi natist nii, et teisel hing kohe väljas
Need loomakesed ei saa enese kaitseks kusagil midagi öelda ka...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-15 19:39
Hundu, sinu moraaliloogika järgi on siis vanem naine, kui enda keha siin näitab lits, aga nooremad on ok naised? Kummaline loogika sul ikka. Ja tegelikult on ikka päris korralik pervertsus tulla seksisaidile moraali jutlustama
Iha on seksikate inimeste kohtumispaik, aga sina tundud vist seksikas ainult foorumi kaklusklubile ja kodurahu huvides on päris kasulik, kui mõni sinutaoline ennast siin vabatahtlikult poksikotiks pakub
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 17:14
Ja ikka peaks teadma,millised pildid kõlbavad avalikkuse ette tuua..
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 17:32
Push,normaalne naine teab mida välja panna,mitte ei lehvita v.....st
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 17:39
No, aga paljud ju lausa nõuavad neid riivatumaid pilte väites, et iha pole rate
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 17:44
Eks see ole siiski inimese sisetunde küsimus, mida ta endast näitab ja kuidas ta seda teeb. Selge see, et kloostri seinale ei sobi hargitatud jalgadega naisterahvas, siinses keskkonnas on see vast normaalne ja kui kellelegi ei meeldi, siis EI pea vaatama..Lihtne, kas pole!?
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
9