Foorum
1
...
4
5
6
...
9
2011-11-13 11:53
täitsa õiget juttu ajad, vanamoore ei taha keegi siia.vaata milline see kiizukas tegelikult välja näeb: http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=249765
jube mutt ju, kiizuka kontol tal ületöödeldud pildid, päris elus näeb nii õudne välja nagu mingi narkomaanist koristaja ja see VanaNaine on ju sies ka, päris rõve vaadata,keegi nagu midagi ei tee et neid penskareid siit eemale hoida, mingid omavanused tädikesed siin on üksteisele toeks ja arvavad et on tegijad, tegelikult ei taha neid enam keegi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 12:14

ma ei tea, kes on sies vananaie, mina igatahes mitte...
aga, mul on tunne, Hundu, et tõesti midagi isiklikku hakkab sinu teemas läbi vedama...ja, ausalt, see ei ole m e h e jutt, mida sa siin räägid
Aga, tegijad on siin need 50-sed omamoodi alati olnud...ikka ja jälle...ja, ausalt öeldes, need ihas tahtjad ja nilbitsejad...ah, jäägugi noorematele
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:12
Kui arvad VanaNaine et 50+ on siin iha keskonnas tegijad siis ma arvan et sa eksid rängalt.
Eks sinagi kuulud sinna seltskonda kes tuunivad enda pilte ja siis eputavad siin aga kas teil endal pensonärid häbi ei ole või teie seniilsus juba nii suur et ei taipa mis moraalne ja eetiline
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:24
uksikunkt, aga kuidas sul muidu suhted laabuvad? kas keegi on viimati veebikast ennast sulle näidanud?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:26
Minul läheb väga hästi tänan küsimast
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:26
Mnjah...kahjuks on pensionini veel ikka häbematult palju aega...võiks tõesti pisut kiiremini see õnnis aeg tulla
aga...mis parata, Hundu, tuleb siis leppida teadmisega, et meil sinuga moraalist ja eetikast vägagi erinev arusaamine on...
Aga...täpselt niikaua, kuni ma, vaba inimene, kelle lapsed täiskasvanuna, absoluutselt sõltumatud minu tegemistest on, ei näe ma küll midagi, mis takistaks mul tegemast asju, mida, rõhutan, vaba inimesena, teha soovin...ikka, muidugi, üritades jääda hea maitse piiridesse
Proovi leppida teadmisega, et Issanda Loomaaed on suht suur ja lai...ja, ma arvan, need 50-sed tädikesed on siin lehel nüüd küll ühed ohutumatest...siinkhal ma nüüd vaid iseendaeest saan rääkida...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:32
uksikhunt - jah, ma tean. sa üritad kõiki selles veenda, aga see on suur vale
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:42
Eks see nii ole et seniilsena olles arvatakse et mida tehakse on moraalne ja eetiline aga samas väga paljud sinu ealised kui seda näeks siis arvan et saaksid korraliku alanduse osaliseks.
Kahju et su lapsed on sama halvasti kasvatatud ja ei tea mis asi on eetiline teatud vanuses.
Oleks ma sinu poeg mida õnneks ma ei ole siis ma ammu ei suhtleks sinuga ja tunneks häbi et ema sellist asja teeb.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 13:45
utha aga ma ei peagi ju kellegile midagi tõestama ja mu lähedased ja sõbrad teavad seda isegi ja ega mul polegi vaja et mingid foorumi nilbikud ja penskarist liputajad must midagi arvaks või teaks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:06
Ossaaa!!!
sa ikka paned nagu miski andunud ja tige nelipühipastor siin tuld ja tõrva taevast alla
aga...lase muudkui rahus aur välja - tegelt, selleks ju foorum ongi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:11
Ma täiesti tavaline korraliku kasvatusega noormees ja püüan teile seniilsed penskarid selgeks teha et see mis siin teete on väär ja kole aga teie loomulikult ei mõista seda sest arvates et 50+ aastasena enda inetu keha eksponeerimine on tänapäeval in ja loodan et ühel päeval näevad seda ka su lapsed ja lapselapsed ja töökaaslased ja siis tunned kuidas sind põlatakse ja suhtutakse kui viimasesse litsi kes püüab midagi tõestada
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:14
AAMEN!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:15
Kas see oli kõik mida suutsid öelda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:18
Korraliku kasvatusega noormees EI solva kaaskodanikke...korraliku kasvatusega noormees EI halvusta kaaskodanikke...korraliku kasvatusega noormees EI külasta selliseid internetiportaale, mis ei ei sobi kokku korraliku kasvatusega, kõrge kirikliku- ja kodanikumoraaliga
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:20
Korralik inimene püüab vahest ka väärastunud teele läinud inimestele seda öelda aga enamus kes siin eksisteerivad 50+ kodanikest ei mõista et neist räägitakse kui inimkonna viimasest saastast eriti neist kes siin millegi üritavad liputada
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:23
sa, Hundu, ehk looda, et ma siin laskun nüüd tavapärasesse foorumi sõnavahetusse, aga...vot, kahjuks, minu kasvatus jälle seda ei eelda...
seega, lisan vaid niipalju, et sinu jäik ja lausa agressiivne seisukoht on minu jaoks nüüd ennast ammendanud ja vabandust...isut igavaks muutunud...soovituseks lisaks, et...alati on ju võimalus sul omi lemmikuid kehasid siin esile tõsta...IHA-s ettenähtud reeglite kohaselt...onju!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:25
See hundi ulgumine meenutab kangesti nõukaaegsete 50+ vanaemade juttu. Minu ämm oli isegi nii tark, et julges USA presidenti matsiks nimetada
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:38
Lp.korraliku kasvatusega teemaalgataja, kellelegi, isegi mitte "korralikule" inimesele(ja seda esmajärjekorras) EI ole antud õigust nimetada kaaskodanikke SAASTAKS, sellised väljaütlemised näitavad puudulikku kasvatust, suisa kasvatamatust, ülbust ja üleolevust.
Juhin tähelepanu, et nii ilmlike, kui ka Jumalike seaduste ees on kõik võrdsed!.Siit minu järeldus, arvestades eeltoodut.." kogu inimkond, sõltumata vanusest, usulistest ja poliitilistest veendumustest, rassilisest kuuluvusest jne...on SAAST!?"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:42
Aikon, aga Hundu on ju erand ja sellepärast ta üksi ulubki.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:43
VanaNaine aga olgem ausad et 50+ ei ole ju sünnis ennast siin nii eksponeerida aga kui tahad olla samal pulgal litsidega ja seda sa ju ka nüüd oled siis anna minna
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:46
mina kogesin praegu midagi deja vu hetke sarnast. mulle ilmutas korraks ennast tunne, et mis siis, kui ma olen siin enne olnud ja midagi sellist enne lugenud, ainult veidi teistsuguses esituses... ? ja siis tuligi flashina tuttav pilt ette - iff123. kes muu, kui tema ise. nagu iff123 oleks surnud ja siis mitu mitu aastat nooremana comeback´i teinud. kas pole nii?

unt, sa ei veena mind ikkagi vastupidises.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:48
ok, miu poolest võid sa mulle igasugu silte külge kleepida..see jäägu sinu lõbuks
ja, siinkohal tuli mulle meelde üks, tundub täitsa teemakohane ütlemine, mille omal ajal Oscar Wilde kirja on pannud, et;
"Me oleme kõik rentslis, kuid osa meist vaatab tähtede poole."

˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:52
Hundupapal olid vist traksidega püksid. See on see vaba kasvatuse vili, kasvavad lontrused, kes esimesel võimalusel on valmis enda vanematest lahtiütlema. Austusest ja viisakusest ei tasu üldse rääkidagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 14:52
http://www.winechateau.com/sku1036954_A-HARDY-COGNAC-NOCES-DOR-50-YEAR-OLD-750ML?utm_source=Shopping&utm_medium=feed&utm_campaign=A-Hardy-Cognac-Noces-dOr-50-Year-Old&

Ähh, keegi ometi ei pahanda, kui ma SEDA teemat solgin? Keegi niikuinii sinna pähe seda aru ei pane, see on risti-rästi mingeid muid asju täis.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 15:02
Utha sa koged imelisi asju aga arvan et see ikkagi su enda peas vaid kinni ja soovitan kontrollida enda vaimset tervist
VanaNaine ega mina ei pane sulle neid silte vaid sina ise oma käitumisega teenid ühiskonnast sellise suhtumise enda suhtes
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 15:03
"....ilma armastuseta inimese vastu on võimatu ka ligimesearmastus, et enesevihkamine on täpselt seesama, mis kõige hullem egoism ja kutsub lõpuks täpselt sama õudse isoleerituse ja meeleheite esile."

Hermann Hesse "Stepihunt"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 15:04
No, mriks...muidugi, jah....s o l k i m i s e k s....selle lingi pealt nähtut nimetada....oi, minu keel küll ei luba..
pigem naudiks lonkshaaval, aga - no, käed n i i kõrgele ei ulata.!
aga...tänud..meilegi väärtusi näitamast...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 15:07
Oo kas tõesti koonduvad neti pervarid kokku ehk siis vaid need osad kes siin veel eksisteerivad ja arvavad et suudavad enda arvamust siin kajastada.
Aga mis arvate kui teeks kuskil avalikus foorumis selle kohase teema ja vaatame kuidas suhtuvad teised inimesed 50+ naiste ja meeste paljastustesse siin iha.ee saidil ja siis näete et selliseid penskareid vaadatakse ja kommenteeritakse nagu viimased debiile ja meie ühiskonna saasta
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 15:16
Hundu, kui perverti tahad näha, siis vaata peeglisse.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 15:25
Piisab sellest kui sinu kommentaare näen jfjm
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 15:53
Mina küll kellegi arvamuse pärast igatahes minema ei lähe.. Ja ühiskonna saast ma ka ei ole, ma tean ise, kes ma olen
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 16:17
ja mida see f...ing ühiskond mulle andnud on?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 16:19
Ega sellistele nagu sina k64 ei antagi midagi sest sa ei vääri midagi müü oma kortsus keha edasi ja ole õnnelik ise valisid selle tee
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 16:20
mul on keha nagu 20 aastasel...vähemalt osa sellest
ma väärin parimat, et sa õnnetu teaksid, sest ma olen hea ja kaastundlik inimene
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 16:25
Milline osa su kehast võiks olla 20 aastase oma
Ja sellise olekuga ei vääri sa midagi ja õnneks ei saa sa ka
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 16:29
kadedus olevat edasiviiv jõud
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 16:37
Kelle kadedus ja arvan et ega sellist keha nagu sul ei taha keegi endale ja veel vähem julgeks keegi sellega eputada ja seda siin odaval müüa ja eksponeerida
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 16:41
sina oled ju see kade koer (hunt), ise ei söö (ei saa) ja teistele ka ei anna
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 16:42
Kle, hundu, miks sa seda teed? Ajaviiteks? Keegi sellise plära pärast siit astuma nii ehk nii ei hakka.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 16:58
No kuhu kõik kadunud kui tegin ettepaneku et avalikus foorumis uuriks mida inimesed sellisest 50+ penskarite paljastustest arvatakse
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 17:17
penskarite?? mul pensionini veel 15 a. aega näiteks...Ja usu,hunt, et ma saan kirju ikka väga palju,,ketkel on kaustas üle 3000 kirja ja kusjuures mina ise ei alusta kirjutamist,,tutvumise eesmärgil küll mitte, minu arust on iha nagunii vaid nalja ja huumorinurk
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 18:12
Kuna see sind väga huvitab (teiste huvi pole täheldanud), siis oleks aus, et töö teeksid ise ära.
Annan õlekõrre http://www.turu-uuringute.eu/index.php?page=kusi-pakkumist
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 18:16
Ma paneks siis ka eksvangid, kriminaalid hääletusele,,neid ei tohiks üldse siia liikuma lasta ja ju mul on palju aega ja nii kuradi igav, selleks ma sõna võtan ja mingi hääletamine mulle korda ei lähe,,ma siit pallju häid sõpru saanud ja kõik minust nooremad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 18:20
Sirruke, seda viga annab ju parandada
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 18:26
Mis loeb vanus passis? Tead, ma olen jumala kindel, et kui oleks vaja mööda põldu karanud lehmakarja taga ajada, siis ma jooksen kindlasti kiiremini nii mõnestki 37, 38-sest mehest See on juba tõestatud Igatahes enerigiat on veel piisavalt ja ei kavatse mitte sokke kuduma hakata vaid jätkan siin flirtimist, niisama, ajaviiteks, nalja pärast
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 19:07
Minu pärast jookse nende lehmadega palju tahad aga mina räägin 50+ inimestest kelle pildid on keha paljastavad ja liputavad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 20:00
uksikhunt, kas arvad, et 49 on ok siin lehel ja kui juubel peetud, siis enam ei sobi?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 20:53
mina arvan, et siin võivad olla kõik, olenemata vanusest...
kui ma mingeid pilte vaadata ei taha, siis ma neid lihtsalt ei vaata
samas saan aru, et igale pildile leidub ka vaataja - nagu ka igas vanuses inimene võib siit leida omale partneri
ka meeste hulgas on meeldivaid erandeid, kes on 50 ringis, aga käivad jõusaalis ja hoolitsevad enda eest ning näevad ahvatlevad välja
samas on enamusel noortest meestest õllekõht ees ja selle eksponeerimine siin riivab vahel küll silma
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 15:56
Loen viimaste päevade postitusi ja vägisi jääb mulje, et uksikhunt tuli siia oma ema taga otsima
Nii et penskarid, tunnistage üles, kelle õnnetusehunnik siin ulub?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 16:32
just, telefoniseks...mul endal käis ka korra selline mõte peast läbi...
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
9