Foorum
1
...
3
4
5
...
9
2011-11-11 11:15
Huhh, see võib kole olla küll, kui kole kortsus vanaisa või vanaema väikest poissi ahistas, nii et ta sellest elu aeg üle ei saa ja nüüd iha-lehel sellest lõpuks rääkida julgeb Kus olid lastekaitsjate silmad???? Või ema ja isa????
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 11:19
Mis lastekaitsjatest rääkida, kui isegi restorane meil polnud Pime ja külm keskaeg valitses
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 11:39
ehhh sind küll, vanamees, sa mine kärva parem ise maha, muidu võid shoppama minnes infarkti saada....
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 11:51
Tänan Sind Janpoiss...Sa oled nii sõbralik
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 12:05
hallpead austa, kulupead kummarda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 12:16
Kummarda siis, ainult ära oma rumalat pead ära löö
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 12:52
aikon62 kas sul muud ei ole teha kui siin enda vaimukusi loopida.
Aga mõnele tadmiseks siis ka siin keskonnas liiguvad lastekaitsjad ringi enda paljastavate piltidega
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 13:23
Lp.teemaalgatajale...See, kas minul on midagi teha või pole seda mitte, on minu ja vaid minu isiklik asi ega kuulu laialdastele rahvamassidele arutlemiseks
ja minu küsimus oleks, et..."Kas kombluspolitsei ja tsensuur on asunud siinset keskkonda monitoorima?"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 13:49
uksikhunt, sa ise kah ju siin vanuritega ööpäevaringselt võitlemas. Kas teha ei ole midagi?
Ma arvan ihas tuleks kestestada range kord Täpselt tuleks regelementeerida, milliste elukutsete esindajad võivad siia oma pilte panna Samuti millises vanuses ja millise seksuaalse orintatsiooniga inimesed võivad foorumis sõna võtta. Paksudel ja ülekaalulistel meestel, tuleks sisselogimine rangelt keelata.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 16:48
pljäd.... maru harva, kui viitsin mingit teemat jälgida ja veel harvemini sõna võtta
...."hundu", mina olen 40+ ja Sulle tahan öelda, et SA oled ikka "madalalaubaline" küll , loe ja naera puruks
.... telefoniseks, olen Sinuga sama meelt vaene "kriimsilm" näeb ikka koledaid asju
pljäd piider, ära vahi kui ei meeldi... oled nagu selka plika, kes ei julge munni ka pihku võtta
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 17:50
eisaamaaru... kus on adminnide silmad, et sellist jura lasta siin hundul kirjutada.. äkki mõni admin oleks 50´+ ja lõpetaks siin selle ajukääbiku kirjutise...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 17:53
kahjuks on kõik nooremad......ja teema jääbki siia..sest keda kotib mingisuguse pooletoobise mure
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 18:56
http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=252890
Uthale...soovitud link.Ei hakanud ekstreemsustesse(alastipildid)laskuma,ei kannata vaadata.Selle leidsin lisatud piltide esilehelt...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 18:59
Lisaks juurde..tegu on 18-aastase(väidetavalt,mina ei usu)neiuga.
Nüüd palun külastage kasutajate Kiizukas ja vana naine kontosid....
Kommentaarid on liigsed....
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 19:11
kas siis tõesti keegi ei saa sellele hundile suukorvi pähe panna see tema jutt ju muutub lausa mölaks...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 19:15
pane pähe
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 19:20
Kriimsilm on arvatavasti emane...kes on hirmus kuri "vanemate prouade"suhtes...need varastavad tema saagi ja riisuvad koore
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 20:04

Täitsa juhuslikult sattusin lugema ja ega kõike siit ei viitsind lõpuni veerida ka!
ja...ei tõtanud sellepärast kribama, et asuda kaitsesse...ega omi "kortsus" pilte õigustama...pigem, käiks ühe sootuks vastupidise mõtte välja
et...IHA hakkab tasapisi nagu näoraamatuks hoopis muutuma...järjest rohkem imekauneid, alla 20- aastasi neide omi portreesid siia ritta seadmas..!!!
Mitte, et mul mdagi selle vastu oleks, kenad neiud kõik, aga...huvitav, kas tõesti nii kena noor inimene peab oma enesehinnangut parandama vaid, sadu nilbeid kirju saades???
Vot, just siia Ihasse, peaks sattuma vaid need, kes on juba läbi teinud n o r m a a l s e ja reaalse tutvumise-, armumise- iha kui normaalse nähtuse tekkimise-, vastastikuse tõmbe tunnetamise- ja lõpuks kokkuminemise, - jäämise ja normaalse perekonnaelu perioodi, s.t. reaalselt ikka tunda saama kõike seda, mida elu ja armastus pakkuda suudavad...olgem ausad, internetis kaotame siiski väga suure osa omaenese minast, alustagem elu ikka nii nagu loodus seadnud ja seesama elu pakub!

Ja...kangesti murelikult kodanikule, kes vanaemade lastelaste pärast pabistab, ütleks, et....vaadake - palju koledam, mu meelest on see, kui....kunagi, värskele ja õnnelikule abielumehele tuttavad nii poolparastavalt teatavad, et: " Ah, sa võtsidki selle tibi ära, kes aasta tagasi oma näolappi seksisaidil kogu maailmale demonstreeris!"...

eks vanaemadele ole elu jaganud ka mõistust erinevalt, mõnele rohkem, mõnele vähem...kuid, elutarkust kindlasti

Lihtsalt panin oma arvamuse kirja, ega seda pea püha tõena võtma, kedagi solvata ei soovi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 20:17
Caribian. Aga kommentaarid on ju ülihead. Järelikult meeldib. Ja kui kõik ikka ütlevad, et kena oled, ju siis on ka õigus.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 20:17
Väga õige arvamus
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 20:18
To VanaNaine
väga õige arvamus
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 10:01
Parma...mida see näitab?Ainult seda,et meestel pole abs mingit vahet mida-kuhu-keda panna.Õudne.
Parma,kas sina teeks-paneks? või valiksid "tädi",kel on keha.... pole vaja vastata,ma tean juba vastust
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 10:43
Miks te langete teemast välja ja kui pole teema siseselt midagi öelda siis olge vait
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 10:47
Uksikhunt on elav hoiatus, et loomkatseid ei tohiks lubada.

Oops, i did it again
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 11:16
Caribian. Kes valib vittu, saab vähe nikku!
Kui valida antakse, siis ma vist ei suudagi valida ja võtan kõik ükshaaval. Voodipeale ritta ja siis käib nagu masina õlitamine järjest.
Aa noh perverssuse mõttes võib ka igalepoole panna. Läki-läki näiteks või Gucci käekotti jne jne...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 11:16
uksikhunt, ära erutu. palun, saa aru - sinu poolt tehtav vastupropaganda "vanuritele" ei leia siin endale pooldajaid. ei leidnud enne, ega leia ka praegu. oled sa sama tegevusega midagi uut saavutanud? visadus on hea, aga agarus ei vii sind praegu sihile. ogaraks ajad asja
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 11:58
Hundu, tead ju küll seda ütlemist: "Kui tahad maailma parandada, siis alusta iseendast" Pole ju mõtet maailmaga jamama hakata, kui sa iseendagagi hakkama ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 12:49
Kas proua Saagim näeb siis hea välja
Muide vanemas eas peaks pilte küll valima,mida võiks üldse välja panna...
parma kuulivestiga sobib kindlasti siia
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 15:35
vananaine, su jutus on iva sees, aga mida rohkem neid saite tuleb, seda rohkem inimesed sellega harjuvad. eks kõverdi vaadatakse nagunii, mõni vaatab ka siis kui sul on FBs konto.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 17:17
Saagim möllab ja kulutab ka megalt,et hea välja näha...hoolitsetud naine ongi ilus.Ainult ilu muidugi ei skoori,ikka sära ja avatud isiksus lisandiks.Miks siin saidil on 30+ naised tunduvalt kenamad,kui nooremad...eks ikka seepärast,et see on nii igal pool.Need naised hoolitsevad enda eest.
Noorte naiste arvamus,et noorus on argument ei leia kinnitust.
Isiklikust seisukohast...kui mul tekib konkurents millelegi,siis elu on näidanud...karta tuleb endasuguseid,30+,ilusaid,hoolitsetuid.
20-sed tõmbavad endale tavaliselt ise vee peale ja kui juhtub,et mõni ei tõmba,siis saab teda alati selles osas aidata,lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 17:58
Hundi kisa siin lugeda, raske juhus. Võimatu on öelda, et inimene täiemõistuslik, tugev hälve küljes. Tundub, et sellise kestaga, nagu temal, reaalis küll kohtuda ei tahaks ja noh, igati paras mädapaise. Keelama peaks ihas hoopis debiilidel kontosi teha, nii oleks ikka igati rahulikum.

Caribian, olen sinuga täiesti nõus. Noorus tihti teps mitte ei ruuli, kasimatus, lollus käivad nendega vahel hoopis käsikäes.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 18:01
turbosõimaja laseb nüüd jälle mitu lehte järjest...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 18:18
kirekas, sa nii kriitiline enda suhtes, pole hullu, vahel võib su mõtetu sõimu ära kuulata. see ju nagu jonniva tite kisa.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 21:23
kiizukas sinagi vist kuulud nende seltskonda kes 50+ siin ikka veel töllerdaba ja ennast siin paljastab ja loodab et keegi sind vaataks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 21:28
töllerdab
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 21:33
kiizukal pole nüüd küll põhjust oma pilte häbeneda. pigem on põhjust uhkust tunda, et näeb oma vanuses parem välja kui mõni 20 a. noorem. Ostke ära või tehke järgi
sa uksikhunt oled ju nii kole, et ei ei julge ennast siin kenadele naistele näidatagi, mis õigust on kellegi vanust või välimust arvustada?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 21:41
Eks see ole foxy sinu arvamus sest sa pole mind näinud aga asi lihtsalt põhimõttes et 50+ pole enam aktraktiivne ja näitab kui madalale võivad osad vanurid langeda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 21:56
uksikhunt, sa ise ju tunnistasid, et oled ülekaaliline.
sa ometi aru, et see, mis sulle ei meeldi, meeldib kellegile teisele. sulle pole siin korrapidaja üleandeid keegi andnud, et oleks õigus määrata, kes võib siin olla ja kes mitte. ok, ütlesid oma arvamuse välja, selgus, et keegi teine ei jaga seda ja teema võiks lõpetatuks lugeda. MOTT.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 22:01
Nii, vanaemad, tunnistage nüüd ausalt üles, kes teist hundipoisile korvi andis?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 22:07
Kui madal on madal ja kes on need kõrgused paika säädnud...ega ometigi mitte Jeesus Naatsaretist?
Paneb imestama, kui paranoiline, empaatiavõimetu, võib mõni inimene olla. Samas...eks igal ole oma, isiklik arvamus ja sellega võib kas nõustuda või ka mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 22:27
Ja, mina, ikka see üle 50-ne, jään siiski rõõmsalt ka oma arvamuse juurde...pgem häbenegu need kenad, alla 25-sed siin...et tavaelus enam ei mõista end kenaks tea ja normaalset kaaslast leida, et...reaalsed võrgutamismängud ja -mõnud jäävadki olemata...
õnneks, kuna 50-st veel täisseniilsus ei ähvarda, on meil miskit mäletada veel ...ikka seda ehtsa ja sooja käe puudutust...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 22:38
Ma ei saa üldse aru, mida see Hundu siin ulub? Pöördugu adminnide poole, nemad ju otsustavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 22:41
Oi foorumi pervar nr1 jfjm ka platsis ja püüab oma ilaga solkida arvamust
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 22:52
Mh...ühte asja ei saa mina ka siin iial mõistma...et - miks alati enamus algatatud teemasid muutub siin, arutelu asemel, teemaalgataja s..ga loopimiseks???
Ja, ülejäänud aur läheb selle teema algataja enesekaitse peale, või, olenevalt siis lastetoast viskab s...a vastu
olgu siis see teema mistahes imelik või mitte, aga...foormu eeldaks ikkagi kas pooldamist või normaalseid argumente vastuväitja poolt..., ja, kui siis, harva harva, tekib tahtmine ka sõna sekka öelda...tahaks kohe automaatselt vabandada...et tülitasin...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 00:31
VanaNaine. See teema algataja sitaga loobimine juhtub siis ja ainult siis, kui teema algataja teeb teema mis on heade kommete ja Eesti Vabariigi seadusandlusega vastuolus! (vihakõned, rassism, diskrimineerimine, jne jne jne)
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 00:46
*loobimine=loopimine
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 01:11
parmaleikin as ei ole millegiga vastuolus vaid arvan et paljude inimeste arusaam sellest et 50+ inimestel pole nagu sünnis ja viisakas ennast siin paljastades ja seda enam kui lehe nimi on iha siis vaevalt et need 50+ kottis rinnad kortsus jalad ja igati koledad penskarid kellegis iha tekitavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 01:21
See on diskrimineerimine! Ja seega oled IHA.EE lehe kasutajatingimustega vastuolus. Nii, et ühel ilusal päeval pole sul kontot enam.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 01:41
uksikhunt: "paljude inimeste arusaam...."
seni oleme näinud ainult ühe inimese arusaama. matemaatikast mäletan, et üks ei ole palju seda enam, et oleme näinud väga kenasid ja ihatekitavaid 50+ daamide pilte (VanaNaine, kiizukas jt.). küsiks, et kus need kottis rinnad ja kortsus jalad on?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 09:32
No, tänan, foxy...prooviks ka edaspidi ehk jääda ikka nendesamade heade tavade piiridesse ja kellegi ilumeelt mitte väga riivata...
Aga, ülimaks kahjuks võib neid kottis kehaosi siin IHA lehel kohata sagedamini küll poole nooremate piltidel...õieti keegi siin mainis, et noorus arvatakse nii suur trump olevat, et kõik kotid sirgeks veab
Ja...eks ta õige ole, kes siia kottis ja kortsus koledusi näitamiseks paneb...ega seda vist ei koti elus ka miski...sedaenam see, mida keegi sellest kusagil foorumis arvab
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
9