Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-11-10 15:17
Ku võtta lehe nime siis 50+ paljastavad pildid vanaemadest ja vanaisadest ei ole just iha tekitav. Arvan et neile võiks mingi muu koha teha las see jääb ikka iha tekitavate inimeste leheks. Tõesti ei taha vaadata siin mingit vanaema enda kortsus kehaga eputamas.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 15:25
Kellele ema, kellele tütar
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 15:51
aikon62 sinu aeg võiks ju ka siin juba lõppeda ja võiksid teiste penskaritega mingi enda urka teha kus saate kiibitseda ja muljetada oma igavat elu
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 15:55
Minu kogemus ütleb,et siin ma oma vanusega võin veel kümme aastat vabalt seiklust otsida ja materjali jatkub piisavalt
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 15:56
ihas peaks kõige rohkem olema 18-24 aastaseid naisi ja sealt edasi 30+ mõned normaalsed ja ülejäänud 40+ tädistunud naised. viie kümpiseid on silmajärgi päris vähe.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 15:58
Sa ei kujuta ette palju siin neid vanaemasid on ja neil võiks häbi olla ennast siin nii eksponeerida
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 15:59
Jaa jaa...eks me kõik kord saame vanemaks, ka hundid Paraku vanus ei määra inimese seksuaalsust, kui inimene ise on usin, virk ja kraps
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:00
keda nad ikka segavad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:01
aikon,võta pilt maha ruttu,muidu hirmutad ära inimesed
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:03
sul endal on igav elu, uksikhunt.
muide, ma leidsin sulle huvitavat lugemist.

2011-05-27 11:30:48 Ajajooksul taipad et enamus keda siin nimetasid elavad ju ainult ihas ja muud nad teha ei oska kui igale poole ennast toppida ja halada

mis sa arvad, kes selle kirjutanud on? paku.

saan aru, et sa vihkad siin penskareid (eriti ärritavad/ erutavad sind nende pildid),
rahalunijaid ja teiseks seda, et sulle keegi veebikas strippi teha ei taha. endiselt.
ma soovitan sul leida kiiresti mingi kompromiss. saa aru - tasuta strippi ei tee sulle siin keegi. isegi mitte vanaemad. sinusugusel esivingujal tulebki leppida kaameraaugust penskarite vahtimisega ja veebika lunimisega või siis lepid vaikselt pihku peksmisega. valik on sinu.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:06
issand, see on täitsa segaseks läinud
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:07
kes see? ega mitte mina?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:07
Tead utha neid weebi tibisid siin küll ja küll aga et mitte langeda teemast välja siis esimene mure ikka nilbed penskarite pildid aga eks iga inimene teab enda väärtusi ja kui vanaema tunneb et võib siin enda kortsus keha liputada siis arvan et see ei ole just õige koht selleks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:08
ikka sina, täitsa hulleri kandidaat juba pikemat aega
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:12
Ma arvan hoopis, et alla 30-seid ei tohiks üldse iha lehele lasta, need ju puha lapsed alles, ise ka ei tea mida tahavad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:17
kullakallis, uksihunt. kui minu mälu mind alt ei vea, siis kas sa mitte ei ole sel teemal siin kunagi rääginud? vanadest inimestest ja liputamisest.
ega need penskarid sind salaja eruta tegelikult? sa ju vaatad netist porri. kas sa pole kordagi uurinud saite, kus vanurid pojapoegade vanuses meestega seksivad või kus penskaritest naised ennast nt rahuldavad? mh? oleme otsekohesed.
mis sa keerutad. postkastis käid sa kogu aeg härdalt endalt abi otsimas ja kui siis asi käima ei lähe, tuled siia ja elad järjekordselt ennast penskarite piltide peal välja? või..?

miska, ma kardan, et ma mul pole pea kunagi selgem olnud kui praegu.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:21
pilditud võiks kõik ära kustutada, saaks kohe õhu puhtamaks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:23
Utha ära muretse ma suht aus ja otsekohene ja kindlasti ei eruta mind 50+ naised kes kortsus ja oma elu juba ära elanud
Jah tõstatasin selle teem juba kunagi ja teen nüüd jälle uuesti sest on jälle hakanud silma meeletu kogus kortsus vanaemasid kes siin ennast eksponeerivad.
Aga ju siis inimestel endal pole häbi et selliseid asju sellises eas teevad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:25
muretsen ikka, su tervise pärast olen mures
et sulle meeldib niisama vinguda?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:30
Juku tuleb poodi.
„Kas teil ümmargusi vihikuid on?”
„Ei ole poiss.”
„Aga esimese klassi liimi?”
„Ei, seda meil ka ei ole!”
Siis sekkus meesterahvas, kes seisis Juku selja taga.
„Poiss, ära puuderda siin tädil ajusid, astu parem minema. Neiu, ega teil Eesti gloobust ei ole?”
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:35
Utha minu tervis korras nii et pole vaja muretseda
Pigem koondada oma energi penskarite kaotamisele siin lehel
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:36
aga sa hoia oma energiat parem kokku, pihku peksmine on energiakulukas tegevus.
kuidas sa neid siit kaotada kavatsed siis?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:37
Pigem koondada oma energia selleks, mida siinselt saidilt otsitakse, elik sekimisele
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:37
kuule hunt, parem kuluta energia sebimisele, sest mitte keegi ei hakka siit kedagi ära kaotama. asjatu lootus
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:43
Miski pole asjatu kui inimesed koonduvad ja leian mõttekaaslasi siis saab alati midagi korda saata ja eks siis kui penskarite survet avaldada viisakalt siis ehk saavad ise aru et see mis nemad teevad ei ole just viisakas ja meeldiv teiste kasutajate suhtes
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:44
sa pead tegema sellisel juhul oma saidi. iha.ee pole mingi riigiasutus, kus kodanikul on õigused kaasarääkida.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:47
Eks ikka inimesed saavad oma sõna sekka öelda ja nii tekib vestlus mis viim moderaatorid teguteni ja penskarid ise ja saavad ka lõpuks aru et see ei ole nende koht siin
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:49
elagu lihtsameelsed

vaadake, tegelikult ta ju ei soovinud vanainimesi saidilt kaotada. tema mure seisnes selles, et nende pildid ei suuda temas iha tekitada.
tsiteerin: „....50+ paljastavad pildid vanaemadest ja vanaisadest ei ole just iha tekitav“
selge vihje. ta vajab nooremaid. probleem tundub olevat selles, et ta ei erutu enam teatud naiste peale. vahest ongi tegu impotendiga?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:54
Kui seda nn."probleemi" laiemalt lahata, siis võiks ju ühiskonnast ära ajada ka mustanahalised, pilusilmsed, üle- ja alakaalulised, moslemid , juudid jne. jne. Huvitav, kes on see nn. "õige" inimene ja milline on "õige" vanus??? Teema algataja aga võiks ka sellele mõtelda, et keegi ei jää nooreks, kui ta just noorelt ei sure.
Ah jaa, käimas on selline nädal, nagu..."Erinevus rikastab"...Kõigile on koht siin päikese all
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:55
Jah sina naisena tead seda ju kuidas mehed sinu peale enam ei reageeri ja sellepärast ka võtad siin sõna aga olgem ausad minu ealistel meestel vaevalt tõuseb mingi kortsus inimese peale see oleks ju natuke imelik ja haiglane kui see toimuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:57
minul ei ole kortse
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 17:01
Küll nad tulevad, Misha
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 17:01
Ma ei vaata asja praegu nii suurel ja laiaulatuslikult mind häirivad penskarid kelle koht ei ole siin saidil
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 17:04
kuidas nad saavad tulla, ma ei usu nende tulekusse
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 17:07
Misha, usud või mitte aga nad tulevad ja ega sellest ju midagi ei muutu, kui Su hing on noor ja veri vemmeldab.
Muuses pensioni iga saabub meil alates 63.-st eluaastast, või pidas lp.teemaalgataja silmas "penskarit", kui mõtteviisi?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 17:15
lp teemaalgataja avaldas, kes teda häirivad. no las häirivad siis, keda see lp teemaalgataja mure ka kotib...ta võib ju ise omale privaaturka teha, kus teda keegi ei häiri...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 17:23
Kas Hr koogel tundis ennast puudutatuna sest tema pole julgenud isegi enda vanust panna
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 17:27
uksikhunt - sa unustad, et lisaks sinule suhtlevad/otsivad siin saidil ka vanemaid mehed kui 30+. ..siin on mehi 50+, 60+ jne. kui sa penskarid kaotad, kellega nemad siis tutvuma hakkavad?
kui mängida vanused veidi ümber, siis kas nt 50+ vanuses oleval mehel on lubatud ihaldada 20+ vanuses plikse või mitte? kah suur vahe sees ju.

ja mis vanema inimese peale erutumises siis nii imelikku ja haiglast on. kas sa pead ka „vanurite“ vahelist seksi pahaks?
ega sa süütundes ei ela?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 17:34
Soovitan teemaalgatajale sellist artiklit...www.ohtuleht.ee/450333
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 17:39
Arvan et sellistel penskaritel võiks mingi oma leht olla kus nad saavad kiibitseda ja mängida alaarenenud penskareid
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 17:53
hunt, kuule, sa ajad nii mõtetut juttu, et lausa valus hakkab. kas sa lammas aru ei saa, see täiskasvanute tutvussait. tundub, sa lastelembeline, soovitaks kodinad kokku korjata ja rate.ee-sse kolida, seal palju noori. samuti väike ravikuur ei tee paha, täiskasvanud meesterahva suust sellist debiilset halamist kuulda on imelik, ausalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 18:00
Kuule kats76 ma saan aru et see täiskasvanute aga mitte penskarite tutvumis sait ja ravimisest on asi kaugel kui pole mida ravida vaid olen lihtsalt julge ja julgen enda arvamust avaldada tembeldab mind kohe haigeks inimeseks.Sinu mõttemaailm on küll veits jabur aga eks sellega pead sina elama mitte mina.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 18:12
Mina arvan, et iha on siiski tolerantsete ja vabameelsete inimeste sait. Avatud kõigile olenemata vanusest, rassilisest kuuluvusest või seksuaalsest orientatsioonist. Kui uksikhundile siin ei meeldi, on alati võimalus teha endale oma sait ja komplekteerida see ainult talle sobivatest inimestest. Kui selliseid üldse muidugi on, kes nii ebatolerantse ja kitsarinnalise inimesega suhelda tahavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 18:18
Mina arvan et mõnigatel asjadel on ikka ka vanusepiir ja kui ei ole sünnis alla 18 siin olla siis ei oleks ka sünnis 50+ siin olla
Kas siis need penskarid ise aru ei saa kui nilbelt nad käituvad vääritult ennast siin näitavad või nendele on see normaalne et vanaema ja lapselaps koos ühel saidil tisse vilgutavad või siis vanaisa ja pojapoeg mõlemad riistadega siin ühte ja sama naist jahivad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 18:33
hmhhh,jahipidamiseks on ikka riistad..millega nad sis peaks jahti pidama?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 18:59
Reaalses elus on nii vanaisa kui pojapoeg koos ja vahel juhtub tõesti, et jahivad ka sama naist. Kas ei tohiks? Kas sa pooldad segregatsiooni kehtestamist Eesti Vabariigis, üksik hunt?
Tundub, et sa oled selles küsimuses vähemalt siin foorumis tõesti üksi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 19:01
Sündsusest rääkides, siis sünnis pole ka kaaskodanikke halvustada ...sündsusest rääkides, siis sünnis pole ka seksist kõigi kuuldes rääkida
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 19:03
Katsiga täiesti nõus... kuule hundu Sa ei pea ju neid penskareid vaatama, kui ei meeldi...samas paljud 50+ parema kehaga kui mõned noored20+ja 30+...ja kuna Sa ise ei julge siia oma pilti panna siis mis Sul rääkida...tean ka vanaemasi, kes 40+ ja keha ilusam kui Sa suudad unistada... ega see vanaisaks- vanaemaks olemine mingi häbiasi pole... ja arvesta sellega, et Sa ise kah kunagi 50+...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 19:12
secure111 jah ma pole siia pilti pannud ja ei hakka ka kunagi sellist pilti panema nagu sina ja paljud siin kes riistasid näitavad.
Teiseks päris huvitav oleks kui teie enda emad isad siin paljastaks ennast ja kas siis räägite ka sama juttu et las olla
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 19:20
jaa.. jah... siis pead ikka rate`sse tagasi kolima...iha moto on: seksikate inimeste kohtumispaik...
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9