Foorum
2011-11-06 11:42
kui naised tahavad kakelda, palun väga
aga kui mees läheb teise naisega oma naise eest kaklema... nõme mees ja veel nõmedam naine kui ta paneb oma mehe sellise valiku ette. kes juba naist lööb, see võib hiljem lüüa ka oma naist, sest mees on arusaanud, et kätega on palju lihtsam erimeelsust lahendada.

nsm, sa pole ka sirgjooneline ega aus inimene. su jutt muutub lausa igapäevaselt, see mida sa täna takka kiidad võid sa homme maruliselt laita. mina sulle ei panustaks. ma olen näinud selliseid naisi päris palju, kunagi ei tohi selliseid uskuda, pärast oled ennast nii lolliks teinud...

aikon: kindlasti demi saab õnnelikuks, aga ta peab end natuke ravima
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:46
Ei tahaks küll kedagi hingeliselt traumeerida...aga...
10% Eesti elanikkonnast on puudega (puue-puudega, mitte puud-puudega ), sinna hulka kuulub ka vaimne, elik mõistust puudutav puue ja mis kõikse huvitavam, et naisi on puudega enam, kui mehi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:49
See on ametlik statistika. Teine 10% (või isegi rohkem) on ilmselt neid, kes ei ole oma puuet endale ega teistele teadvustanud
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:49
oodake, ma ei saa aru. mismoodi korralikult lajatab vastu vahtimist? mees naisele??
kas keegi tahab väita, et teise naise vastu suunatud vägivald on austust vääriv tegu?
et kui mehe pruuti/naist/kaaslast jne on tema arvates rängalt solvatud, siis on igati mehelik solvaja füüsiliselt ette võtta, vaatamata sellele, kas tegu on naise või mehega?
tahaks loota, et ma sain millestki äärmiselt valesti aru ja see ei vasta tegelikkusele.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:50
Tubi misha. Ära kunagi oma tulevase naise kaitseks välja astu. Aamen!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:52
Utha, millest Sa aru ei saa??? Lajatatakse korralikult, tähendabki seda, et üks korralik kolakas silmevahele ja ööbikud laulavad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:56
ära manipuleeri
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:58
aikon, sa oled tark mees, aga vahel sa pakud oma naljadega veidi õle. praegu pole sellisteks teravusteks õige aeg ega koht. mina loen sinu vastuse kohatuks. ära unusta ennast
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 12:00
juuksur teeb nüüd kõigile analüüsi olukord on terav
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 12:01
miska, ära muutu tropiks. veidi aega tagasi ma hakkasin juba arvama, et sa oled inimene
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 12:02
oehhhhhh, ma olen parem troppp ehk vabamees kui inimene kui tädide lemmik
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 12:03
Mina ei unustagi ennast, lp.Utha...ja selle nn. teravusega ei pidanud ma kedagi konkreetselt silmas seda enam, et minu nn. kreedo ei hõlma füüsilist vägivalda. Samas peab nentima et sõnaga võib inimesel palju suuremaid traumasid tekitada, kui füüsiliselt. Hingehaavad paranevad palju visamalt, kui seda on üks sinine silm...aga teadjad räägivad et vahel on "latern" silma all üpriski kasulik ja kainestav
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 12:19
miska, kas sa ei mulle tahaks selgitada, mis sul kogu aeg viga on? sa ei suuda oma esinemishoogu pidurdada? mingid keskendumisraskused? pühapäevahommikune stress?
nagu keramsiit sealt hoiatustest juba. emotsionaalselt ebastabiilne
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 12:24
juuksur, pigem asi selles, et ma ei poe sulle sulle meeldivad pugejad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 12:43
misha, täiesti teemaväline küsimus. Miks sa arvad, et inimesed tahavad sulle meeldida või, et sina neile meeldiksid?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 12:58
Teema läkes vahepeal huvitavaks. Mulle kohe tulid meelde kõik need jubedad ütlemised-siunamised-mõnitused veebilehtede kommentaariumites meie "kalli" presidendiproua kohta. Ok, ok- olgu ta kui tahes nõmedaid asju teinud/öelnud, aga sedasi lasta oma naist e. Eesti esileedit s...ga loopida...nomaeitea.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 13:00
aga ma polegi seda arvanud, seda arvad sina mina rääkisin juuksurist, juuksur hindab ainult selliseid mehi, kes teda kaasa kiidavad. üha rohkem olen ma selles veendunud...

mulle pole oluline kellelegi meeldida, mida vähem ma meeldin seda lihtsam on. ma saan rääkida kõigest ja olla avameelne, ma ei ole silmakirjalik. vot kui ma meeldiks kõigile, siis ma peaks koguaeg laveerima ja mingit ila suust ajama, sest keegi võib solvuda, pettuda minus. aga kui kõik on kohe ette pettunud, siis neid pole võimalik enam üllatada

aga tegelikult, eks ma ikka meeldin paljudele naistele
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 17:18
aikon, sa said aru küll, millest jutt tegelikult käis. ma ei olnud huvitatud löögitehnikast ega ka mitte kellegi osavusest selle kasutamisel. küsimus oli siiski milleski muus.
ma ei suudaks, aga ma ei taha endale ette kujutada olukorda, kus keegi naine, kes siis on solvatu osas, annab ise oma mehele soovituse, et davai tao seda naist veidi - ta tegi mulle seda ja seda. kui tuleb solvama, siis raisk saab mu mehe rusikat tunda. nii? kas see küüniline ei ole veidi? füüsiliselt vahele sekkuda mehe poolt? mind tegi see tummaks.
ma tean ise elust sellist juhtumit, kus mees nii tegutseksi, et surus vihaseks saades teise naise nurka ja asus tal pead vastu seina taguma. on see normaalne kellegi arvates?
naistel, kes midagi sellist mehele soovitavad, on minu arust miskit seest puru. kas nad on ise kunagi peksuohvrid olnud või pidanud teiste peksu pealt vaatama ja siis ise murdunud. ma ei saa sellest aru. pekstes ei tule kellelgi aru tagasi, sellega võib ise kergelt aru kaotada ja kriminaalkaristusegi kirja saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 18:20
miska, sinul ei olegi vaja mulle pugeda. teisi provotseerivana ja mittepugevana meeldid sa mulle palju rohkem. onju?
ja pole sa midagi nii kehv tegija, nagu sa luiskad. ka teistmoodi pugemine on muide pugemine!! osad mehed löövad meeldivusega, sina teed seda ebameeldivusega. igal tegelased omad trumbid.

teine asi, milles sind üle trumbata ei suudetaks, on pidevad vahelepugemised. oskus eriliselt ebasobivatel aegadel ennast teemasse (st teiste jutu) vahele segada ja hakata seal siis kaost ja oma korda looma, on ainult sulle omane. osava liigutusega paistatakse teiste postitused segi ja kogu jutu viiakse kergesti mujale - st nendele teemadele, mis pigem sind huvitavad ja siis sa lendled kogu aeg nende teemade vahet edasi-tagasi. kui kuskil peaks isu otsa saama, siis alustad teises kohas otsast peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 21:00
aga sa ise ju teed seda sama, kui võimalust näed, kohe kukud psühhoanalüüsi tegema. silmakirjalikust võiks sul vähem olla
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 21:05
Läksid ükskord 2 munka pardijahile. Võtsid noviitsi ka kaasa. Esimene munk võtab püssi, laseb "põmm", part kukub. Läheb siis seda üle vee ära tooma.Tuleb tagasi, ütleb teisele: "Sinu kord." Teine võtab ka püssi, laseb; part kukub. Toob ka üle vee ära. Lõpuks laseb noviits. Part kukub, noviits läheb ära tooma, aga kukub vette. "Jaa," ütleb üks munk teisele. "Usk on tal juba tugev, aga ta ei tea, kus kivid on."
˅ näita rohkem ˅