aikon, sa said aru küll, millest jutt tegelikult käis. ma ei olnud huvitatud löögitehnikast ega ka mitte kellegi osavusest selle kasutamisel. küsimus oli siiski milleski muus.
ma ei suudaks, aga ma ei taha endale ette kujutada olukorda, kus keegi naine, kes siis on solvatu osas, annab ise oma mehele soovituse, et davai tao seda naist veidi - ta tegi mulle seda ja seda. kui tuleb solvama, siis raisk saab mu mehe rusikat tunda. nii? kas see küüniline ei ole veidi? füüsiliselt vahele sekkuda mehe poolt? mind tegi see tummaks.
ma tean ise elust sellist juhtumit, kus mees nii tegutseksi, et surus vihaseks saades teise naise nurka ja asus tal pead vastu seina taguma. on see normaalne kellegi arvates?
naistel, kes midagi sellist mehele soovitavad, on minu arust miskit seest puru. kas nad on ise kunagi peksuohvrid olnud või pidanud teiste peksu pealt vaatama ja siis ise murdunud. ma ei saa sellest aru. pekstes ei tule kellelgi aru tagasi, sellega võib ise kergelt aru kaotada ja kriminaalkaristusegi kirja saada.