Foorum
2011-11-04 10:12
parmaleikin. Tehnika mida ma kasutasin on pöördpeegeldamine. Kui tahad teada, mis see endast kujutab, siis küsi.
PS. Sa ei lugenud mutekstist seda välja, mida väidad. Ära valeta Sa said väga hästi aru, mida ma ütlesin ja mõtlesin.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 18:39
Mina tean naeratust,mille eest saab väga palju kasukaid Mona Lisa...soovib selle keegi mulle kinkida?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 18:58
Eksid Caribian, selle naeratuse eest ei saa mitte ühtegi kasukat. See pilt pole lihtsalt müügil.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 18:59
nendel raudteepiltidel sul polnud eriti tuus kasukas. siis kui ma laps olin, siis näärivanal oli selline kasukas
näita oma kõige tuusamat kasukat
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:01
Kasukad pole troppidele näitamiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:02
foxy, õelus sobib sulle, teeb su nii pisikeseks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:05
Ma olengi pisike, tropid ihas enam kuidagi pisemaks ei tee
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:06
Jutt ei olnudki ju müügist..kinkimisest ikka.Mina ei osta-müü midagi,aga kingitusi võtan alati vastu
Misha..mõtled seda musta...selles sa eksid...see on Ferre tsintsiljakasukas,A-lõige,alumine osa karv vaheldumisi pööratud nahaga,pealt vööga.ma ei tea,palju see maksab..aga odav see ei ole.Väga ilus on.Igapäevaselt ei kanna,keegi ei kannaks.See on vaatamise ja katsumisekasukas
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:07
sa kahaned nabani, siis põlvepikkuseks ja sealt edasi võistled juba suure varbaga.

car: see must nägi välja nii näritud
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:13
Milleks mingile tropile kallist kasukat näidata? Hinnata ta seda nagunii ei oska. Sigade ette pole mõtet pärleid loopida. Tropile tuleks näidata midagi sellist, millest ta aru saab, näiteks keskmist sõrme
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:13
Misha...sa pole vist suurem kasukaspets...siledad naaritsad on odavad,väga karvased(kährik,sinirebane)on out..nõukaaegne värk.
Lõigatud rebased on ilusad.Väga kvaliteetsel tsintsiljakasukal on "pöörised"...sina nimetad seda pulstumiseks...
Kui jutt käib sellest raudtee pildist..imelik,et kingi ei märganud laenasin sõbrannalt,mulle väikesed,aga surusin jalga..
need olid maiuspala..sul on hea mälu naiste riiete peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:15
foxy, küll sa alles kenitled, armund oled väääää

car: muidugi ei ole ma kasuka spets. kasukad on ju tädide ja neegrite värk kingi ma ei mäleta, aga välja piiluvat rinnanibu - mäletan
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:17
Selles nibus on siis asi...pole ime,et kõik selle nibu ümber pulstunud näis...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:21
nojah, kes mida näeb
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:24
caribiani eluvorm on nagu puugil?? imeb külge ja .... kuivaks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:24
Muide,ma värskendasin mälu...selle musta kasukaga olid ainult jalad ...nibu ei ole...
nibu on teisel pildil....seal on vest....naaritsaääristega,helepruun ja saapad,Westvood Anglomania...pole enam meelski..peaks välja otsima,igati sheffid..
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:25
pane see nibuga pilt üles
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:30
hetkel ei viitsi,mul pole pilte arvutis ja plaadilt leidmine....mul on liiga palju pilte..
Jan...sa oled asjadest täiesti valesti aru saanud.Mina ei ime end kuhugi külge,ikka minu külge imetakse ja kui sobib...siis võin tühjaks imeda küll Kõik naised võivad.Ettevaatust,naised!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:36
sul ainult kaks pilti ju ongi, pilu ja nibuga
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 19:45
salvestunud igaveseks Misha mällu....ilusaid asju ikka mäletatakse
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 09:11
oh teid t88p6lgureid (naised)
tykit88na imete ainult asju mul naine imes 2 kuud enne kui sai saapad
aga kui naised te t88l k2iia ei saa kuna geelkyyned ja silikoonrinnad ei luba siis j6udu imemisel ma loodan et kunagi korraldatakse imemis MM paneks eesti koondise ka v2lja meil siin ju p2ris palju h2id imejaid kes imevad n2nni v2lja
huvitav kysimus kas meeste munn on t6esti v6lukepike kui imed ja soovid midagi k6va h22lega siis saab see t6eks?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 09:46
Habe30 naise vanasõna: saapad ime suvel, sussid ime talvel.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 10:32
mriks naine ytles et v6ttis su 6petuss6nad kuulda lubati nyyd imema hakata uut aiam88blit
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 11:23
Ka sina Brutus..tahtsin öelda habe30...niipalju siis põhimõtetest,et ei sponni ühtki naist.Alguseks väikesed saapad jne
Väikesed päevarahad jätame märkimata Iga mees on oma naise sponsor.Lõpuks sai isegi Habe sellest aru...vist ei saanud,aga mängib kaasa..põhimõttelage oled Põhimõttekindel mees oleks lasknud naisel talve saabudes kingadega edasi käia,neerupõletiku saada ja maha surra...siis oleksid uue imeja saanud võtta Põhimõttelage oled..hakkas naisest hale?Ikkagi põhimõttelage!Saapad ja juba aiamööbel...korralikus perekonnas ostab need asjad ikkagi naine...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 11:28
demi, sa muudad sedasi mehe/naise vahelise suhtlemise jälgiks ainult raha, millegi saamiseks tuleb km kaupa munni imeda nüüd oleme jõudnud juba saabasteni... aga kui mees leiab teise naise, mis eksnaine teeb, peab ruttu leidma teise imetava

˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 11:32
Habe ise ju kuulutas kõva häälega,et ühtki naist ei sponni....ja nüüd..saapad,aiamööbel,taskurahad...
Hästi imetud siis
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 13:26
Ma arvan, et habe perekonnas saavad need saapad ja aiamööbel ka ilma imemiseta ostetud. Ja kui poest koju tuldud siis on vaja ju uue ostu puhul liiku teha, uus asi sisse õnnistada Selleks sobib imemine ja muu sinna juurde kuuluv ju ideaalselt
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 13:37
Naturaalmajandus. Tahad ajamööblit, imed tisleri riista, tahad saapaid, imed kingsepa riista, tahad süüa, imed koka riista.
Minu isa ütles ikka alati hästi. Kellel aju pole, see peab pu***iga teenima, kellel pole aju ega pu****si, see vaeseke peab käte ja jalgadega leiva lauale teenima.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 17:42
cariba see oli lihtsalt v2ike t8gamine sinu aadressil irooniaga aga sa ei saanud aru
6ige foxy ei ole vaja midagi v2lja imeda. kui vaja tuleb osta ja asi mutt no liikute tegemine ikka kohustuslik uue asja puhul muidu l2heb katki
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 17:48
Normaalne mees oled,habe.naisel peavad korralikud saapad olema,sest naiste teatud organid on jalgade külmetuse vastu eriti vastuvõtlikud.
Mul oli paar aastat tagasi ulmekogemus....Viru keskuses tuli minu juurde võõras mees ja teatas,et ma näen nii oivaline välja.ma tänasin.Ja ta tahtis mulle midagi tingimata kinkida....ma ei osanud reageeridagi..seisime ECCO poe ees....ma ei osta tavaliselt seda brändi,aga...ta kinkis mulle saapad..~200 euri,ei miskit eksklusiivset...ajasime natuke kohvikus juttu.Praeguseks oleme head sõbrad,ta on gay.Väga ekstreemne kogemus.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 21:36
oi jah....cariba,sa näed enda tuunimisega hullult vaeva-ja saak missugune
mina olen paks ja laisk ja ei näe ECCO saapaid unes ka mitte
elu ongi selline,
igaühele oma mõte ja tegu...
muide,ma omamoodi kadestan caribasid-kõik on plaaneritud,paigas ja toimib kui kellavärk
meie,tavalised naised ,saame vorsti leivale ja kommunaalid makstud ja konnasilmad-ütles pipi pikksukk..aa ok,see teemast välja valgub..
sry,teeme saabaste liiku mehega
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 21:46
Tsiteerides Habe30-t..."l...liikude tegemine kohustuslik uue asja puhul, muidu läheb katki" ...et siis...võtan uue naise ja teen liigud, sest mine muidu tea...äkki läheb pauguga lõhki
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 21:49
ikka,ikka...kuigi siiani pole läinud,aga väike ebausk ikka
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 23:36
No uue naisega tuleb ikka väga usinalt liigutada
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 00:00
Kusjuures mina pole sellest kooslusest veel aru saanud...habe30 ja iliar...palju vanem naine ja välimust ei ole...ju siis imeb tõesti hästi Selles vanuses mehed tahavad tavaliselt peret luua ja oma lapsi saada....pole muidugi minu asi..
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 08:24
Mida sa siis plärised, kui sinu asi ei ole.
Kas ikka tõesti ei ole häbi rumal olla?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 10:37
oh jah caribasa oled ikka ainult materjalist kui mina puudutan oma naist v6i naine mind siis m6lemad syttime see ongi armastus ju sul pole kunagi sellist t6mmet yhegi mehega olnud sind t6mbab ainult mehe rahakott :$ :$ :$
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 10:48
cariba sry kui sind hingep6hjani solvasime...
t6esti, iliar ei ole v6ibolla sinu maitse,
meil on pere ja meil on kokku neli last
loeme selle teema l6ppenuks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:03
miks me üksteist solvame...teadmata,tundmata....et varjata enda kibestumisi ja haiget saamisi siin elus....
ei usu mina,et kõik nii must-valge on.hää meelega vaataksin ma ka sinu,cariba tuunimata alasti pilti...
sinu demi-pildid olid jumala ok,nüüd sa ise pushid enda imen-raha-eest-imagot.
küllap oled väike elus haiget saanud plika lihtsalt...
anna andeks vanale naisele
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:09
Mees ja naine tülitsevad.
Naine: "Kõik mehed on sead!"
Mees: "Väga õige!"
Naine imestunult: "Sa pead ennast ka seaks?"
Mees: "Ma olen kõige suurem siga siin maamuna peal!"
Naine: "Huvitav, miks ma küll nii pikki aastaid olen tõelise seaga koos elanud?!"
Mees: "Aga sellepärast, et sa oled lammas!"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:17
Eks ta nii kaua lõksutab oma lõugasid, kuni vale mehe naise otsa koperdab. Kui ikka sihverplaat uue kujunduse saab., küll siis oma lõugu ka koomale õpib hoidma.
Tagasihoidliku eesti mehe naise kallal on ju hea turvaline ülbitseda.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:19
mehhhhhh???
mees läheb oma naise eest teist naist lööma? oh sind küll
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:22
Naised, naised...no mis te nüüd pühapäeva hommikul sedasi...!? ...Andestust ja vennaarmu jagagem eksinuile Ütleb ju piibelgi..."õndsad on need, kes vaimust vaesed "...ja ka sedasi ütleb piibel.."andkem talle andeks, sest ta ei tea mida teeb"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:24
caribianil on ka raske. mõelge ise, teistel naistel on mees, temal ei ole. suur asi on kui naisel on oma, päris mees. olgugi et siga ja loll, ikkagi oma nässakas kes vahest (kordan vahest, jaanipäeval ja jõuludeajal) kohvi voodisse toob, kelle karvadest saab kirpe otsida.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:26
....ja keerakem teine põsk ette
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:27
Ei Foxy...teine kannikas
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:30
kui keegi mäletab veel millist juttu demi rääkis kevadel, talvel
siis ta oli kade oma sõbranna peale, kes leidis omale mehe kes oli jõukas, viis sõbranna koos lastega reisile, tõi kalleid kinke jne.
kõik sellised mehed olid toona ägedad, aga meie vaesed, luuserid

raha muudab inimesi, tavaliselt halvemuse poole
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:32
misha, mõni naine ei saagi enne aru, kui ta korralikult peksa saab. Näed isegi kuhu see karistamatuse tunne inimese viib. Mis vahet sel on kas on tegemist naise või mehega, kui inimene ikka teenib selle kolaka ära, siis peab ta selle ka saama.
Kahjuks ei saa alati ninnu-nännuga hakkama. Ja minu silmis see mees küll põrmu ei langeks, kes antud käitumise puhul, kus mingi nähvits ta naist solvama sedasi tuleb, sellele nähvitsale korralikult vastu vahtimist kaljatab. Pigem vastupidi. Suudab ka sellises olukorras mees olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:34
Kes vana asja meenutab sel silm siniseks...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:39
Just ca kuu aega värvi muutev püsimek ja tasuta Ei pea värvimise peale raha kulutama. Püsib kaunilt nii päeval kui ööl
˅ näita rohkem ˅