Foorum
2011-11-03 21:33
lihtsam on hukka mõista,kui mõista inimest..õnneks kõik inimesed ei mõtle ühte moodi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:36
Natuke filsofeerimist. Ka hukka mõistmine on inimese mõistmine. Saadakse ju inimesest aru ja konstateeritakse fakti, et njah on teistmoodi ja see on paha. Kahju, et inimesed ei mõtle ühtemoodi Aga see oleks vist ka siis see viimnepäev.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:38
ehhhhh,parma
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:39
coya, kas sa tõesti jõuad 24/7 ja 365 päeva aastas kõiki mõista? Siis müts maha su ees. Mina püüan kõiki respekteerida. Kahjuks vahel, ei tea kas väsimusest või tüdimusest kaob see respekt lihtsalt ära.
Mis mul siis muud üle jääb kui tunnistada taas endale, et olen inimene oma inimlike vigadega ja nii ongi - täna ma ei respekteeri kedagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:43
Filosofeeriks parem niipidi, et kelle probleem see on? Caribianil probleemi pole, tema on rahul. Tema mehed ilmselt ka on rahul (need, kes maksavad), neist, kellel pappi ei ole, praegu ei räägiks Probleem tundub olevat meil. Et pole moraalne. Et nii pole ilus jne. Ja so what? Elus on palju tegevusi, mis ei vasta moraalinormidele, aga tehakse ikkagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:45
Väga hea "tädidele tuld"
Kui see respekteerimine käib suvaliselt tujude ajel, siis on see maskiball. "Vot täna ma ei respekteeri ja käige kuradile." Homme olen jälle mõistuse juures ja tahan ja repekteerin. Kaootiline! Sinu tutvused on pealiskaudsed. Kust sa küll tutvusi leiad? Käid neid Sõle tänavalt või Narvast otsimas ja kenasti naeratamas, ning siis ühtäkki ei viitsi nendega lihtsalt tegeleda.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:48
aga ta pole ju niiiiiiiii ilus ta on täiesti tavaline naine
˅ näita rohkem ˅
ei nsm..kõiki ma kindlasti ei mõista,ega tahagi mõista..lihtsalt tahtsingi öelda seda,et lihtsam on hukka mõista,kui mõista..võõrastega on savi,tehku ja elagu,kuidas tahavad,mul suht ükskõik..aga inimestega,keda isiklikult tunnen,neid ja nende elustiilist katsuks ikka enne aru saada,kui hukka mõistma hakkan,aga siiski rohkem tolerantsust võiks ka siinses keskkonnas olla.
˅ näita rohkem ˅
foxy. Filosoofia seisneb selles, et see on kadedus Sina rassid palja ülakehaga asfalti laotada aga tema lihtsalt naeratab ja juba saab kasuka. Sellest tekib tusatunne, ning moraali piirid on kohe platsis.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:53
see kasukas nägi nii näritud välja
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:58
parma. Päris nii see ka pole. Pigem, et enamus ajast jätab mind täiesti külmaks mis juttu keegi ajab ja mida pühaks tõeks peab. Enamus ajast mul ongi see suhtumine - tehke mis tahate. Kuni see mind isiklikult ei puutu on mul savi.
Aga vahel jääb silma riivama (ära küsi miks. ju siis on tähtedeseis selline) - NAGU MEIL KÕIGIL! Siis ma lihtsalt ütlen selle välja. Kogu armastus.

Miks see kaootiline on? Või mis selles nii kummalist on? Maskiballi etendavad pigem ikka need, kes mõtlevad üht ja ütlevad teist. See on minu arvamus. Sõle tänaval käin küll jah. Sa tead seda väga hästi. See krt on mu lähim bensukas. Aga seal ma tangin autot, mitte ei loo tutvusi.
Aga ma ei välista ka seda, et bensukas võib tutvusi luua.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:59
Natuke veel õrritamiseks hukkamõistmisest. Miks on lihtsam hukka mõista? Kas see mitte ei ole enda teadmatus või enda võime millestki aru saada? "Ma lihtsalt ei saa aru ja löön käega ja arvan kohe, et ah see on jura ja jäägu sulle sinu arvamus."
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:00
parma, mina ei rassi mingit asfalti laotada, eriti veel palja ülakehaga
ma pigem naeratan ja saan kasuka Nali
Tegelikult on nii, et loomilikult meeldib mullegi luksus, kellele ei meeldiks. Aga ma olen leidnud mingi optimaalse tasakaalu oma võimaluste ja selle vahel, mida ma kindlasti pean saama või omama.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:00
coya. Kullake. Tolerants on siin saidil nii harukordne nähtus, et hakka või kulda juurde ostma. Teeks esimesele 100% tolerantsele 2 meetrise postamendi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:02
Foxy: Aga ma olen leidnud mingi optimaalse tasakaalu oma võimaluste ja selle vahel, mida ma kindlasti pean saama või omama.
Väänaks natuke meestele käepäraseks: Aga ma olen leidnud mingi optimaalse tasakaalu oma võimaluste ja selle vahel, keda ma kindlasti pean saama või onama.

˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:10
mind hakkas ka huvitama, kust lihtsalt raha saada...
kas tolerantselt, foorumi naistele, teenust pakkudes saaks õndsaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:10
foxy see paljas ülakeha ja asfalt oli metafoor.
Seee optimaalne tasakaal ongi see moraali piir. Sellest, mida sa ei suuda saavutada, näed kohe negatiivses võtmes ja teed maha. Sina ju ei saa naeratuse eest kasukat ja kohe on caribian kindlasti lits

NSM. Miks võõrad asjad, millesse sa ei süüvi sügavalt, sinu silma riivavad? "Tahaks ikka käru keerata" on ju selle asja nimi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:12
parma-lihtsam on hukka mõista sellepärast,et ei vaevutagi mõistma teise inimese seisukohti või siin kirja pandut..lihtsalt aktsepteeritakse enda seisukohta antud teemas....sa kas löödki käega,kui ei mõista,või ,kui inimene ei saa sinust aru ja sa näed,et pole mõtet sellele inimesele seletada,kuna ta ei taha mõista ja lihtsalt ajab oma joru.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:12
Ok, olgu siis meestele sama sentens omas väändes
Tegelikult pidasin ma silmas seda, et mul on kindlad kaubamärgid välja kujunenud pea igas valdkonnas, mida eelistan (toit, riided, kosmeetika jne.), mis on kvaliteetsed, mitte kõige odavamad, aga ka mitte kõige kalimad. Sealt allapoole ei tahaks minna, sest tähendaks järeleandmist kvaliteedis, ülespoole kah pole mõtet, see oleks mõttetu raiskamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:15
parma, käi jala. Kui ma käru keerata tahan, siis ma ei pasundaks sellest foorumis! Nii naine olen küll.
Sinu küsimusel miks, ma juba vastasin "Aga vahel jääb silma riivama (ära küsi miks. ju siis on tähtedeseis selline) - NAGU MEIL KÕIGIL! Siis ma lihtsalt ütlen selle välja. Kogu armastus."

Ok lillekapsad. Ma jätan teid nüüd siia arutlema teemal, kuda rikkaks saab. Kas otsite rikkad mehed või rikkad naised.
Ju ma jah ei mõista seda piisavalt, sest ma olen oma materiaalsed vajaduse muul moel rahuldanud. Pole pidanud selleks tarbeks ennast müüma.
Rumal naine istub ikka rahkoti otsas ja ei taipa seda rahateenimisvõimalust rakendada. Olen ma kunagi väitnud, et ma tark olen?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:16
parma, kui sa panid tähele, siis ma ei öelnud, et caribian on lits. püüa tähelepanelikumat lugeda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:20
aga sa mõtlesid....
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:23
Foxy, umbes sama. Oma lisand on, et sisse peab jääma rohkem kui välja annan.
˅ näita rohkem ˅
jan, püüa vähem asju juurde mõelda, on kergem õhtul magama jääda
˅ näita rohkem ˅
foxy loe ka mõttega. Minu jutus ei ole ühtegi väidet, et sa oled seda öelnud, vaid ma eeldan, et sa kohe nii mõtled. See oleks loogiline järledus, sinu moraalipiirist.

NSM tähtede seis näitab, et sul on vajadus ennast kehtestada. Selleks siis riivab silma. Ja pealegi oma eelviimase lausega sa propageerid prostitutsiooni!
Nüüd võid selle mõttega uinuda, et tegid Caribiani maha olles ise sama mõttega
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:27
Muidu nutikas parma ei olnud seekord piisavalt nutikas. Minu viimane tsitaat ütles: Tark naine caribian, loll naine NSM.
Nüüd tõesti hääd ööd nutimees.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:29
parma, kas oled ikka päris kindel, et tunned mind foorumi vahendusel nii hästi, et saad teha oletusi, mda ma mõtlen ja milline on minu moraalipiir? sellistel juhtudel on minu soovitus alati veidi vähem eeldada
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:45
"Rumal naine istub ikka rahkoti otsas ja ei taipa seda rahateenimisvõimalust rakendada." Puhas prostitusioonile õhtuamise tagamõttega.

Foxy loe veel 2 korda ja seekord mõttega. Sina olid lihtsalt mängukann seal lauses. Jutt oli loogilisest jätkust ja moraalipiiri näitest. Sinu isk seal sees ei ole oluline.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:48
parma, see on NSM-i postitus, mitte minu oma ole lugemisel tähelepanelikum
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:49
foxy sa oled nagu misha juba. Plätrad, ise ei saa asjadest üldsegi aru.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:51
Ei saa aru jah: Seleta siis rumalale, mina ei ole hiromant ja mõtteid ei loe
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 22:56
Jep eks sa olid jah natuke väle isik selles kontekstis kaasa rebimiseks. Aga no näed, iga postitusega õpib midagi. Isegi mina õpin. Ma ei saa sulle seletada, sest kulbiga ei saa panna, kui kaussi mahaub ainult lusikatäis.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:06
Sul polegi midagi seletada Lihtsalt eeldasid ja mõtlesid natuke asju juurde, nii nagu sinu arvates asjad peaksid olema ja ajasid minu jutu NSM-i omaga segamini Pole hullu, aeg on hiline ja juhtub sedagi ka paremas perekonnas
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:08
Viga oli selles, et see käis sinu ego pihta ja sa ei suutnud jääda erapooletuks ja konteksti mõista Sinuga juhtub seda pidevalt. Minuga vahel harva.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:11
Kui nüüd sulle, kui rumalale seda seletada, siis saab ju igaüks aru, et jutu ülemine pool on NSM ile ja sinule on alumine pool tektsist.
Et sa nüüd aru saaksid, siis natuke punasemalt: Jutt käib 2011-11-03 22:45:28 sellest postitusest. muidu sa vatrad veel poolööd selleüle vaagida.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:12
Et misasi siis minu ego pihta täpsemalt käis? Ja kust sa selle välja lugesid? Või on sul täna õhtul eriti elav kujutlusvõime?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:17
Ma lihtsalt hoain "tädidel" "kätt pulsil", et teil vererõhku tõsta ja selleläbi näete ka nooruslikumad välja.

Foxy sa paned misha't täiega.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:23
parma,tädid näevad niigi nooruslikud välja
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:23
mis mis te minust nüüd räägite
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:24
Tänud hoolitsuse eest. Aga "tädina" ma ennast mitte mingi nipiga ei tunne, see illusioon jätke mishaga omavahel unistamiseks.
Samuti on minu võrdlemine mishaga äärmiselt kohatu.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:25
foxy, aga te olete tädid, kõik mehed peavad teid siin tädideks. loe kommentaare.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:29
Foxy. Küll sa tunned.
Natuke on jah kohatu. Mishaga ei tekiks sellist jauramist, sest misha ablab matsu lahti ja ei muutu üdini isiklikuks.

Coya näed nüüd kuidas rakendub teoorija. Mõistmise tagajärjel toimub hukka mõistmine. Ehk siis minnakse lihtsamat vastupanu teed. Muidu oleks veel 10 lehte seletamist.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:32
täna õnne,et see 10 lk jääb homseks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:33
Misha, sina ei ole j üldse mees, seega ei tule sinu arvamus arvesse. sa oled lihtne jobu.

Parmast ma arvan natuke paremini. Aga täna õhtul on tal küll miskit sassi läinud Muide teooria kirjutatakse ilma "j" täheta
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:36
iha on nii aeglane

foxy, poogen pole kellest sa midagi arvad sinu tädiks olemise fakt on tõestatud ka teiste meeste poolt pole mina ainuke kes sinus täditsemist näeb
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:39
Kirjutamine kirjutamiseks. Sellega sa "tädist" lahti ei saa.
Coya. Tädidele tuleb piitsa ja präänikut vaheldumisi anda. Seda kauem põsepuna palgeil püsib.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:50
ok,loodan,et järgmine kord saab kohvi juurde ka präänikut piitsa sul niikuinii kaasas pole
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 23:53
Mul on see müstiline kohver, mis sisaldab vajalikke vidinaid.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 01:08
Kahjuks ei märka keegi,kuidas üks tädi teile mütsi m6nusalt pähe kudunud.sellise karvase kohe.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-04 06:01
Loen ja itsitan sama mõtet. Poisid: te ei saa teda
˅ näita rohkem ˅