Foorum
2011-11-03 15:57
kuidas ilma tööl käimata hästi elada ja majandada? kui on mingi algkapital olemas kuidas ruttu juurde teenida?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 16:07
Vaata rubriiki "HOIATUSED", sealt peaksid saama ägedaid äri nippe!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 16:25
Mis summas algkapital oleks,siis saaks edasi m6elda.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 17:37
Jah, vaata parem kasvõi LHV foorumit. Aga kõige mõistlikum on alustuseks paar investeerimisalast raamatut läbi lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 17:43
Näiteks Karl Marxi "Kapital"
Tegelikult on asi lihtne, tuleb kodus töötada
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 17:55
Marxi Kapital on väga hea lugemine, kui tahad makromajandusest ja sotsiaalsest õiglusest süstematiseeritud pilti saada. Aga ma kardan, et reaalseks investeerimisalaseks nõuandeks on ta ebasobiv.
Kõik sõltub muidugi selle algkapitali suurusest. Täieliku võhikuna ei maksaks esimese asjana börsile ronida, aga kui see on eesmärk, siis tuleks hakata meedial hoolsalt silma peal hoidma ja keskenduma konkreetsetele aktsiatele. Ettevõtete majandustulemused ning tulevikus hinda mõjutavad tegurid oleksid olulised asjad, mida jälgida.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 18:02
Ütleme siis nii: tuleb valmiskirjutada raamat, mis paljudele pealeläheb.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 18:05
Hetke maailma majandus on selline,et ei oska kuhugi paigutada kui seda algkapitali oleski...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 18:17
Aktsiaturul on tihti vaist tähtsam kui teadmised. Tuleb osata investeerida enne, kui hind tõusma hakkab. Samas võivad ka kõrgelt koolitatud ja edukad olnud investorid kõrbeda.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 18:23
No paljalt vaistule ma küll ei loodaks. Midagi peab ikka selle ettevõtte kohta ka teadma, mille aktsiaid ostma hakkad. Mida rohkem tead, sh siis ka turu nõudluse kujunemist ettevõtte toodangu osas, seda kindlam su rahapaigutus on.

Näiteks Apple ja Amazon jms aktsiad peaksid enam-vähem stabiilselt edukad olema. Google tundub ka praegu. Aga nende aktsiate hinnad on kõrged ja kasumivõimallus seega mitte just suur. Samas näiiteks ostes vähemtuntud ja hetkel odavaks hinnatud aktsiaid võid sattuda probleemide otsa. Selleks peab turgudel silma peal hoidma ja lugema, lugema, lugema.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 18:24
Suhteliselt hea tootlusega läbi aegade on olnud rahvusvaheliste spordiklubide aktsiad.
Proovi Lissaboni Benfica..see ei ole börsiettevõte...seega pead leidma inimese,kes tahaks neid müüa(suht keeruline)või kinkida(sa pole ilus naine).
Hobuste tõuaretus on alati kasumlik ettevõtmine olnud..
Parem osta toordeemante ja tööta edasi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 18:37
T6ukoerad ,hea äri.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 18:39
LHV pakutav Pärsia lahe fond tundub ka suht stabiilne,kuid seda juhib täielik tropp....ilmselt lühikese rihma otsast..
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 18:43
ps USA turul kauplemiseks peab olema miinimum 55000 taala kontopeal, kui ma õieti mäletan.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 18:48
Kiirelt rikkaks saab vaid illegaalses äris.
Kõik muud majandusharud nõuavad aega, teadmisi, riskimist, vahel kaotamist, vahel võite. Kiiret rikastumist tühjalt kohalt pole mõtet loota.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 18:50
osta 10 G´d, lahjenda, müü edasi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 18:53
lootusetu värk, eriti eestis kus lihtsalt ei ole suurt raha. midagi saab muidugi teha. kõige lihtsam oleks midagi osta odavalt ja müüa kallilt. aktsiad värgid... nendega saab suurt raha teha ainult, siis kui sa saad sellesse paigutada miljoneid. ülejäänud juhtudel paned oma vaba raha lihtsalt kinni ja noh kui aastaga oled teeninud 5% tootlust.... ostad jalgratta selle raha eest tänapäeval kõik äritsevad kullaga, tehtud mehed, vähemalt neil endil on põnev
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 18:56
Algatuseks ehk on mõistlik iha foorum vahetada LHV foorumi vastu Seda siis ajakasutuse tulusust silmas pidades
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 18:58
LHV suuromanik tegi natuke aega tagasi kõige parema investeeringu ostis endale 24-aastase modelli vähemalt tema oskab raha paigutada....
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 19:01
Ja milles seise "investeeringu" tulusus seisneb kui tohib küsida? Mitu protsenti aastas? mu meelest on see pigem kulu
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 19:03
mõni mees ilma rahata keppi ei saa, siis ostab endale modelli. kulub modell ära või muutub igavaks, ostab uue
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 19:25
caribian, jälle õhutad naisi prostitutsioonile? Jomajoo. Kas sul on mantlipärijat vaja? Sünnitanud endale tütar ja kasvatanud ta siis selliseks.
Kõik on tore aga see jutt, et naised müüge end maha hakkab juba igal sammul silma. Või tegeled vahendamisega. Otsid mingitele rikkuritele naisi siit?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 19:57
paned veits mooniseemneid kevadel maha... sügisene saak nagu maast leitud....
ostad leedust kütust kandid läbi kolme firma, nõuad km´i tagasi, kütuse müüd maha ja leetu jätad raha üle kandmata. raha nagu maast leitud...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 20:05
jan ja kui "äri" untsu läheb siis tehakse sinuga nii nagu kartuliga. (kas kevadel mulda või sügsel kasti)
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 20:17
ma ei kujuta caribiani meest ette, kuidas ta suudab seda raha viginat hommikust õhtuni kuulata.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 20:20
tal pole ju hetkel meest
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 20:27
ta vist rääkis jah, et eksmees peab teda üleval. ikkagi on tegemist peast sooja naisterahvaga
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 20:33
Einoh. Jutt jutuks. Aga palun näidake mulle ühte täiemõistusliku meest, kelle unelmatenaine end raha eest maha parseldab?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 20:39
kui naine ise meest ei armasta, siis tal kama kaks sellest. kui tussuga saab juurde teenida, no las teenib siis. raha viiakse nagunii poodi tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 20:42
NSM. Oli kunagi üks saade, kus rikas välismaalane otsis eestist naist. Vaata kordussaateid, sealt näed neid mehi!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 20:47
miska-soe või kuum..aga kes oleme meie,et teiste elu üle otsustame?eks igaüks elab oma tõekspidamiste järgi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 20:48
aga siis ei peaks nii palju oma tõekspidamisi reklaamima. ikkagi ma ei usu teda, ei usu ja kõik. ma arvan et ta on tagasihoidlik luuser
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 20:49
parma. Nu igasugu imelike on maailm täis. Seetõttu ma lisasingi, et täiemõistuslik mees seda ei teeks.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 20:51
president just ütles telekas - ohtlik on olla mees
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 20:55
Parmaleikin, tegelikult oli see $25k ning veel vähem, kui ei kavatse päevasiseselt sisse-välja sirgeldada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 20:56
Aga mis see meie asi arvustada on? Caribian ise tundub ju täiega rahul olevat oma eluga. Ja kas mitte just see polegi kõige tähtsam?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:01
mriks. Võibolla ega ma ei süübinud asjasse. Selleks, et selles maailmas toimetada, peab mingi bisnessi taip kah olema. Liiga riskantne äri. Ma teen tal ainult arvuti asjandusi ja ühesilmaga/kõrvaga olen kuulanud, kui ta arvuti katki oleku ajal närviliselt toas edasi-tagasi kõnnib ja kurdab, et raha jookseb raha jookseb ja kui korda saan siis valatakse mind kullahunnikuga üle.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:03
foxy kallis. Kui ta oleks rahul oma eluga, siis ta nii vihaselt seda teemat igal sammul ei rõhutaks. OK. Loomulikult vahel ütled välja, mis asjadest arvad. Aga kui sa teed seda igas teemas ja igal sammul, siis on see valus koht ja pigistab koguaeg. Nagu ebamugavad kingad. Ükskõik kus kõnnid, ikka pigistavad ja hõõruvad.

Mul ka jumala savi kelle rahakotti ta kergendab. Aga pidev prostitutsiooni propageerimine, vaikselt kisub ära. Eriti see, et kui ikka raha ei küsi, oled loll. Ausalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:11
NSM. Aga mis selles valet on kui raha küsida? Nii rikkaks saadaksegi ju. Iga asi maksab. Ma tahan näha kuidas sa poes niisama ilusate silmade eest midagi saad!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:14
Misha ütles kunagi 100% tõtt. Ja eks siin v6ivad koik oma unistuste elu elada..näiliselt.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:14
parma, mismoodi sa küsid igaasja eest raha? kerjamiseks kisub, sest igal inimesel, eriti täiskasvanul peaks olema oma raha.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:15
Vähemalt kõigil vähegi rikkamatel eesti meestel on teada, kust kasuka eest keppi saab
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:17
miska..ei süvene sellesse..aga äkki ongi elustiil?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:17
miska..ei süvene sellesse..aga äkki ongi elustiil?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:18
OK. parma. Nõus. Ju olen ma veel poolel teel puuotsa. Ma saan aru, et prostitutsioon on amet ja on inimesi, kes seda peavad. Jumala pärast. Andku minna. Aga kui see inimene tuleb igal sammul seda propageerima kui ainuõiget eluviisi, siis on see ju liig.
Me kõik oleme siin toas kiiksuga. Iga üks omamoodi. Paljud julgevad ka oma kiiksud välja öelda aga me ei käi teemast teemasse seda oma eluviisi propageerimas.
Mina pole monogaamne, mulle meeldivad oluliselt vabameelsemad inimesed aga ma ei pasunda seda igas teemas, ammugi mitte ei nimeta ma seda ainuõigeks eluviisiks. Iga ühe oma asi, kuidas elab ja kellega kepib.
Sama on prostidega. Oled prostituut, ole edasi. Mida sa ikka korrutad. Pangu oma hinnakiri üles ja asi tahe.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:20
Vat minul on ka see raha mitteküsimise probleem. Kuu lõpus annab see selgelt tunda Aga ma harjutan seda vaikselt välja.
Jah alati ei pea just otse raha küsima vaid võib ka mingi samaväärne vidin või mingi muu vaimne väärtus olla. Aga KÜSIDA tuleb igaljuhul midagi! Raha on selleks väärtuseks ainuke hea lahendus. See ei ole kerjamine. Kerjamine on siis, kui nurud ja nurud ja tahad seda raha niisama saada, mittemillegieest.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:23
aga vahetad spelle ja magicut
˅ näita rohkem ˅
Ma ikkagi arvan, et igaüks elab nii nagu oskab. Vähemalt on ta aus ja ütleb otse, et kui raha netu, siis keppi ei saa Mõni teine siin udutab massaažist ja sellest, et pole nõus ühe ja teise asjaga, kui tegelikut on nõus kõigega ja massaažist rääkides tueks kindlasti kasutada jutumärke
˅ näita rohkem ˅
aga caribian ju tahabki mitte millegi eest saada. tema on niisama ilus ja mehed on talle võlgu
˅ näita rohkem ˅
2011-11-03 21:29
Seda caribiani värki nimetan ma tasaarvelduseks. Ta on ju ka oma ilusse investeerinud. Misiganesmoel ta ka seda teinud on. Investeering seegi ja kui see aitab tal elada ja leiva lauale tuua, siis on see tagasi teenimine.
Jagajale jäävad tühjad näpud ja andmiserõõmuga pole ka poes midagi peale hakata!
˅ näita rohkem ˅