Mind köidab raha.Kuulsust ei soovi absoluutselt,eelistan jääda anonüümseks,see annab suurema tegutsemisvabaduse.Raha oleks ka ilmselt vale sõna....ma armastan ilusaid asju,kaugeid reise jne.Olen need ka saanud.
Caribian on põhimõttelage inimene,täiesti aus ülestunnistus....ma pole mitte kunagi pidanud suhet rahatu mehega isegi võimalikuks.
Kui tutvudes selgub,et mees ei oma finantse või on lihtsalt kooner,siis mu huvi kaob sekunditega.Lihtsalt kaob...pole tähtis,kui ilus,tark ja osav see mees on.Ta võib jääda sõbraks ja ma võin austada teda inimesena,aga mehe-naise suhet sellest ei tule.
Ausus on õiglane-keegi ei raiska oma aega.
Üks mu väga elukogenud sõbranna ütleb alati-mehed on täpselt nagu naised.Mingit erinevust ei ole.Kes tahab raha,kes tahab keha.
Ehk siis lihtsustatult...kes tahab raha,sel peab olema keha(mehel)ja ta üritab leida rikka mehe tütart või rikast naist.Veel lihtsamalt...selline mees otsib naist,kes oleks nõus temaga vähemalt võrdselt teenima ja lisaks sellele kõik kodutööd tegema.Ori ühesõnaga.
Mees,kes tahab keha on tavaliselt ise kindlustatud ja ta tahab ilu vaadata-katsuda-nautida.
Need,kes jahuvad sisemisest ilust otsivad seda esimest varianti ehk raha.
Kõik inimesed on sisemiselt ilusad,inimesed muutuvad sisemiselt koledaks ebapiisavast rahakogusest.Olen täheldanud.Stress teeb tigedaks ja närviliseks.