Foorum
2011-10-31 13:22
Miks naistele ei meeldi bi mehed???
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 13:25
Kindlasti ei kehti see väide kõigi naiste kohta.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 13:35
aga miks küsija seda arvab?
või küsime siis teistpidi: mille poolest peaks bi-d naistele meeldima näiteks rohkem kui tavalised heteroseksuaalsed mehed? ja mille poolest vähem?
teiseks tekib kohe küsimus, kas otsitakse ainult seksi või pikemat suhet.
ma olen seda meelt, et kui suhelda nende isikutega, kes meile sobivad ja kellega meie ise sobime, siis kaovad ka küsimused teemal, miks me teistele ei meeldi. kõigile ei pea meeldima.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 14:24
Mulle meeldivad väga. Enamasti on nad lisaks seksuaalsele avatusele ka üldisemalt maailmavaatelt avatumad ja tolerantsemad. Vähem põdemisi asjade pärast, mille pärast pole vaja põdeda ja isiklik kokkupuude puudub.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 14:27
Mingi kapipedede teema
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 14:38
Ma ei arva, et kapipedede. Enamasti on nii, et nn. biseksuaalsed mehed eelistavad ikkagi naisi partneritena. Aga ei sure ära, kui teine mees neid puudutab (ka seksuaalselt).
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 15:05
Enamasti, aga mitte alati, foxy?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 15:08
JOG, ma ei ole statistik ja ei saa teha üldistust KÕIGI biseksuaalsete meeste kohta. Ma saan vaid rääkida neist meestest, kellega mul kokkupuude on olnud ja kes ise on määratlenud enast biseksuaalsena või bi-huvilisena.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 15:11
Jah. foxyl on õigus. Enamasti nii ongi. Kuid tean ka mõnda, kellel on asjad vastupidi. Eelistatakse mehi ja siis lisaks vahel naisi. Seni olen märganud, et see suhtearv on erinev vastavalt sellele, kas ollaks aktiivne või passiivne pool.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 15:26
see bi-värk on ikka natuke vist haige asi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 15:30
laadenibin, aga biseksuaalsed naised? kas nemad on kah natuke vist haiged?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 15:32
Miks haige? Vaata kusasub mehe g-punkt. Füüsiliselt suurendab selle stimuleerimine kõvast orgasmi. Kunagi nägin üht lahedat selle teemalist lauset: Kes korra proovib, see uuesti soovib.
Ma ise olen kunagi mõtisklenud selle üle, et mis põhjusel see mehel just seal on. Loodus ei loo midagi põhjuseta.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 15:33
bi-naised on paremad sexis, kui heterod
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 15:42
laadenibin, aga täpselt samamoodi on bimehed seksis paremad kui heterod
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 15:53
Oh, foxy, Sa pole kõiki heteroid proovinud veel. Mind näiteks ...
Aga g-punkt ... no kusagil peavad need närvid ju olema. Loodusel ei olnud ilmselt lihtsalt pikalt aega mõelda, pani esimesse ettejuhtuvasse kohta. Mehe ülesanne looduse jaoks on ju eelkõige lapsi viljastada, mitte hüperorgasme saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 15:59
JOG, mul on märkmikus kirjas, et oled heteromehena proovitud Aga kui Sa ikka arvad, et ei ole proovinud, milles küsimus, proovime ära
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 16:02
Heh, ma võin ka igasuguseid asju kirjutada. Lähen poodi ja ostan märkmiku kohe, panen sinna kirja, et proovisin eile järele kaks bi'd ja kolm puhast homo. Seejärel tulen siia ja sõiman kõik läbi, nimetades ennast biseksuaalseks samal ajal. Ongi bi'de positiivsus ümber lükatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 16:09
JOG, osta märkmik, aga ära sõimama küll hakka, seda pole vaja
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 16:19
JohnOfGaunt. Sa ei tee seda. Seda esiteks. Selle kuvandi suudad sa vaid neis inimestes tekitada, kes pealle sinu ei oma kogemusi teiste bi-inimestega. Ülejäänudele oled sa vaid erand, mis kinnitab reeglit. Igas lambakarjas on oma must elukas.

PS. Kõigile kindlasti bi-ei meeldi. Kõik olneb sellest ikka mida inimene eelistab.
Sexis sõltub eelistus ikak enda soovidest, mitte tuttavate arvamusest. Kes tahab aktiivset naist/meest, kes passiivset, kes naudib piitsa, kes hellitusi, kes tahab tunda end ainukesena maailmas, kes eelistab grupisexi. Vastavalt sellele ka tekivad hoiakud.
Mõnele naisele on 2 kg kuldketiga ja BMWga kiilaspäine kõva kutt unelmate mees, nii suhtluses, kui voodis. Teisele näe on vaja teadlast kellega enen sexi tuumafüüsikast rääkida, kui sex ära jääb, pole ka midagi hullu.

Mulle üldjuhul bi-mehed meeldivad. Seda olen ennegi öelnud. Nendega on lihtsalt oluliselt lihtsam suhelda - minul. Ei tasu nüüd siist mingit "tõde" jälle otsida.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 16:31
Huvitav, miks nad heteromeestele ei meeldi? Sellepärast, et nad naistele meeldivad?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 16:35
Vot ei tea. Pigem ma arvan, et see on meeste üleolemise näitamise võimalus. Mees kui võitleja ikka tahab näida paremana, kui teised mehed. Hea võimalus on oma "üleolekut" näidata sellega, et kellegile saab näpuga näidata. Peavad enda paremaks, rohkem isaseks või midagi säärast.
See on minu arvamus. Ei ole jälle ainuma "tõe" kuulutamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 18:39
Asi selles, et heterod ei pea selliseid pepupoisse meesteks...NSM, kujuta ette, et sa teed sellisele minetti enne sind keppis kedagi perse ja sina maiustad nüüd
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 18:42
Bi mees ei tähenda puuduliku hügieeni
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 19:03
laadenibin. sama hästi võiks ju ette kujutada, et mees on enne mind teisi naisi keppinud (mõnda neist isegi korduvalt, mõnega neist isegi abielus olnud ) ja nüüd mina peaks talle suuseksi tegema? Selline ettekujutamine võib üsna kiirelt absurdiks kätte ära minna. Süütud on tänapäeval vist ainult 13 aastased.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 19:24
laadenbin on lorude loru. ma ei saa vahel aru, kas ta teebki pidevalt nalja ja kujutab endale neid olukordi mingis teises reaalsuses ette või esinebki siin oma tegeliku arvamusega. absurdne jutt
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 19:28
laadenibin tundub olema koolipoisist killuvend. Aga kui mitte, siis jah(ohe).
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 20:26
Meeste G punkt asub ajus, mitte pärasooles
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 21:24
Seda ma olen ka enne kuulnud, et mõnel inimesel see aju seal pees on
Neile, kes ei tunne antud piirkonna anatoomiat ja ei tea kus asub eesnääre. Ei asu ta ei pärasooles ega ka jämesooles.
http://www.hariduskeskus.ee/opiobjektid/massaaz/images/suguelundid_2.jpg

Labane, ropp ja harimatu mees on nagunii minu jaoks OUT, olenemata tema orientatsioonist.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 22:13
No nii, nuud tead juba ka meeste anatomiat....see on eesnääre, mitte G punkt ja seda stimuleeritaksegi pärasoole kaudu....vöibolla mönele homole vöi bi mehel see töesti meedlib, kui sinna näpp vöi riist topitakse aga minule on see ropp ja vastuvöetamatu tegevus See meeste ja naiste G punkt on uldse ule tähtsustatud ja mustifitseerituid....mönel vöib ta töesti olla, mönel mitte. Pealegi eesnäärme massaazi teevad med.töötajad mehele, kellel on eesnäärmega probleemid, mitte suvalused tibid, kes ei tea eesnäärmest tuhkagi Ja muuseas, pärasool on med, termin....ropp on see, kes ropult mötleb
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:46
Pakun, et homde ja bi-elukate maailm pole jätkusuutlik. Ärge propageerige selliseid valikuid.
˅ näita rohkem ˅