Foorum
2011-10-30 10:42
Näen, et öösel on keegi usinasti siin kustukummiga tööd teinud. Kas on mõtet siia üldse midagi kirjutada kui keegi oma suva järgi, postituse autoriga konsulteerimata ja teda sellest teavitamata , lihtsalt lambist teksti kustutab? Lihtsalt sellepärast, et see mõnele tropile ei meeldi??? Äkki juhtus ime ja tal hakkas isegi piinlik oma kirja andud möla pärast?

Mida teie arvate, kas kellelgi peale postituse autori on õigus foorumisse kirjutatud teksti kustutada, kui see ei sisalda otsest seadusevastast teksti? Solvanguid siin ju üldiselt aktsepteeritakse, neid pole varem kustutatud. Kõik foorumid siiski ei peaks sarnanema delfi-taolise peldikuseinaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 11:20
foxy, kas sa ikka kahtled selles, mis ma rääkisin
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 11:42
hommikul 6.00 olid absoluutselt kõik teemad seda sama jama täis mis on ka hoiatuste alguses praegu ,keegi misha 35 oli aega viitnud
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 11:47
UVE, küsimus on pigem selles, et eile õhtul juba kustutati nii minu kui ühe moderaatori kommentaarid. Nimetatud moderaator julges veidi kriitilisemalt sõna võtta ja kodanikke mõistusele kutsuda, see aga ei sobi paraku kõigile Pühapäeva hommikul kell 6 ma üldjuhul magan
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 11:51
ta ise kustutas selle teema ära ja siis blokeeris iseennast. foxy, sa oled tõesti sama rumal nagu nsm. vaadake vähem telekat, saate rohkem elust aru
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 11:52
ja selle eest ta (misha35) sai ka bloki.
kui rääkida kustutamise õigustest, siis praegu kasutas seda õigust ja arvatavasti kasutab ka edaspidi saidi administraator. mul pole olnud veel kogemusi sellega, et keegi peale nende siin kustutada midagi võiks.
foxy, tundub, et sa nimetasid just administraatorit tropiks
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 11:53
tädi blokeeris mu ära foxy, mine palun sex in estoniasse tagasi, miks sa tuled siia nõmetsema.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 11:54
misha, mäletan, et sa lubasid eile edaspidi foorumisse postitamisest loobuda?

ei, Utha, sa oled asjast valesti aru saanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 11:56
ainult siis kui seneca hakkab ise foorumit vedama, aga ta loobus. ausalt foxy, ma täitsa usun et sa oled sex in estonia poolt siia ebastabiilsust külvama saadetud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 11:56
misha, mul pole valikut, sa läbustad mu postkasti ja ma ei jõua niipalju kustutada, kui sina jõuad kribada. poleks oodanud sellist isiklikku tähelepanu avaldust ilmselt olen ma mishale ikka kõvasti konnasilmale astunud

Aga nüüd lähen ma õue, ilm on ilus kakelge edasi, pärast loen kui viitsin
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:00
läbustasin?

------------------------------------
Autor: misha36
Saaja: foxy
Teema: hei
Saadeti: 2011-10-30 11:26:29
Loeti: 2011-10-30 11:30:03
kustuta kiri

see misha35 on tohutult läbustanud öösel, mul on postkastis 369 kirja temalt, minu piltide all on sadu kommentaare, terve foorumis oli sadu spam poste tema poolt.

mitte ühtegi minu teemat ega kommentaari pole kustutatud peale selle vägistamise teema kus seneca ei suutnud kriitikat taluda. mine pane senecale hinne 1 ja ta kustutab su konto

sellised ongi ihas moded, kriitikatalumatud
Teema: 2011-10-30 11:40:27
Loeti: 2011-10-30 11:47:45
kustuta kiri

irwww, seneca on oma konto blokeerinud. sähh sulle intelligentsust
ei olnud temagi nõus tädihaisudega võitlema, loobus, kuigi pidas end kindraliks
Teema: 2011-10-30 11:49:28
Loeti: 2011-10-30 11:50:33
kustuta kiri

kuidas sa aru ei saa, seneca ise kustutas tolle teema. ühtegi teist adminni ei olnud siis foorumis, ma ise seda vaatasin kui plaksust teema kadus. miks ta siis ennast kohe blokeeris?

foxy, okei sa vihkad mind, aga jää reaalsusesse, ära täisjura ka hakka ajama.

SEE OLIGI SIIS SINU POSTKASTI LÄBUSTAMINE, BLOKKI VÄÄRT?

˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:09
foxy, mis lased selliseid enda postkastile ligi
Foorumi ja saidi kohta ütleks vaid niipalju, et siin on ennegi ühe inimese vastaseid inimesi adminnide poolt blokeeritud ja selle ühe inimese tekste pisteliselt vahelt välja võetud. Pane 1+1 kokku, saad ise ka aru, et pole mõtet imestada, et öösel keegi toimetab.
Ps. Loeb ka sinu postkasti Tere tulemast ihasse
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:10
nsm, miks oled siis siin? minge oma sex in estoniasse tagasi, saab rahu teist kahest
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:12
Ei lähe ma kusagile.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:13
miks? ihas on paha, 80% idioodid. kustutatakse, loetakse sinu postkasti. ikka ei lähe ära, sul on mingi stockholmi sündroom vä?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:16
Mis see sinu asi on, mida mina siin teen? Sina pane seelik selga ja mina lastele poest piima ostma, mitte ära mängi siin oma valeidenti.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:19
sa oled haige inimene
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:20
Misha kui sa juba poodi lähed, ole hea ja too mulle suhkrut ka. Näppu kohvisees leotamine (kuigi ma olen magus poiss) ei aita.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:21
joo kohvi piimaga, siis on sama magus.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:43
Minu arust võiks selle foorumi igal ööl tühjaks kustutada. Saab hommikul puhtalt lehelt alustada.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:50
misha34 alustas
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 14:30
Ainult loll kirjutab oma postkastis isikuandmeid.Kui ikka väga vaja,siis edastatakse seal mingi kõnekaardi number ja suheldakse seal edasi.MSN-is tuleks igal normaalsel inimesel kindlasti loobuda.see on pervopesa,kus ööpäevaringsed pervarid varitsevad järgmist ohvrit.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 14:34
caribian: kõike kuulatakse pealt. abs kõik telefonikõned maailmas lindistatakse. lindistavad ka tele2, emt, elisa, elion. kõik internetiliiklus logitakse, sms-id salvestatakse. sinu e-mailid on kõik andmebaasides, kõigile kellele sa kunagi oled kirjutanud, viiakse andmed kokku ja tehakse sellest sinu nö sõprade list isegi kui sa küsisid mõnest firmast halupuude hinda. juba on olemas tarkvara mis oskab sind tuvastada suvaliselt netti laotud fotolt. kosmosest saab laseriga pealt kuulata mida sa kõnnumaal sõbrale räägid jne.

ei ole olemas enam isiklikke andmeid, lepi sellega.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 14:36
pisikesed gsm mikrofonid, kaamerad, kõik on vabamüügis. viska üks sulle käekotti...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 14:39
Loomulikult lindistatakse...tähelepanu pööratakse kõnedele,kus kasutatakse teatud sõnu.
Kutse Kaposse tuleb väga lihtsalt,ma olen selle ise saanud ja ka kohvil ära käinud.Minu tegevuses miskit kahtlast ei tuvastatud.
Piisab,kui osta korduvaid lennupileteid Lõuna-Ameerikasse ja tagasi.ja ka reaalselt lennata.Selle eest saab pääsme kapokohvile.
Selle eest saab ka koerterivi Frankfurdis...selle olen ka korduvalt läbi teinud...rivi olen saanud,koerte käest
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 14:41
Mina olen selles suhtes paranoiline...ma avastaks võõra eseme oma käekotist väga kiirelt.ma vahet käekotti igapäevaselt,vastavalt riietusele,seega..mind sellega ei jälita.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 14:43
kas sulle pisteti ka näpp peppu ja otsiti pampe?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 14:52
Ei,selleks puudub vajadus.Kõik lennukimeeskonnad on vastava väljaõppe saanud.Kindel märk,et keegi miskit veab on see,kui reisija ei söö ega joo 20 tundi kestva lennu ajal midagi.need reisijad võetakse ilmselt maandudes ette.Mina olen alati champagnet tinistanud ja lasknud end kõige hea ja paremaga kostitada.Lufthansa longhaul flights pakub absoluutset gurmeemenüüd.Juba maha istudes ootab sind jääs pudel Mummi tooli käetoes.Kui juua ei taha võid lihtsalt pärast kaasa võtta.pakutakse hennesyt jne piiramatult.Kuigi korra olen näinud ka piiramist Sao Paolost koju tagasi reisvad seksitripil käinud vanaprouad võtsid juba sellise tuju sisse,et hakkasid omavahel tantsima.kapteni käskudele nad ei allunud ja lõpuks suruti nad lihtsalt tooli ja keelati alkohol.Nad õritasid varastada ka champagnet mittejoonud reisijate pudeleid Päris fun oli.prouad 50+ ja selgelt paar nädalat 20-ste poistega pidutsenud...
Koerad leiavad üles iga väiksemagi koguse.Üldiselt tõsiseid koguseid selliste lendudega ei tooda.need vist käivad meritsi.Pole kursis,aga arvan.Turvameetmed on ikka sellised,et ma ei kujutaks ette.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 14:55
sa muutud jälle nii igavaks oma memuaaridega
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 15:00
Sulle meeldiks ilmselt,kui mind oleks läbi otsitud.... nii põhjalikku läbiotsimist,mis sind erutaks minuga tehtud ei ole...
Erootilise alatooniga läbiotsime leidis paar aastat tagasi Tallinna lennujaamas....naisturva nuusutas mu kingi(täiesti uued ferragamod olid)ja siis libistas oma pulgaga minust üle,korduvalt....ilmselt lesbi.
kas on erutav?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 15:03
jaaa, see oleks kohe huvitavam. kummikindaga kogemata tõmme üle pilu....niuhtiiii
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 15:09
Caribian, Sinu stiilitruudus on muljetavaldav.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 16:17
Käitud ise inimesena, ei peedista sind lennujaamas keegi. Suurtest sõlmjaamdest käib päevas tuhandeid inimesi läbi ning töötajail on muudki teha, kui heast peast asjus sobrada. Rajalt võetakse ikka siis, kui kahtlus tekib.
Teatud maades läbivad mehed ja naised eraldi turvaväravad ja ka läbi "piiksutab" naist naine ning meest mees. Lääne inimesel rõõmu kui palju, saab end kohe jälle moodsas võtmes bi-ks pidada ning lennujaamatöötaja on kindlasti homoseksuaalne.
Lahe sterotüüp
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 18:35
Sõlmjaamades käib läbi kümneid tuhandeid inimesi päevas...mina armastan kasutada Frankfurti....5-6 tundi on ülinauditav aeg...istud ja vaatled inimesi,püüad mõistatada kes on pedofiil teel Aasiasse,kes on seksinäljas eurooplanna teel Gambiasse jne...
Üldiselt peedistatakse teatud gruppe.EU vahelistel lendudel võiks vist tuumalõhkepeaga reisida-kedagi ei huvita.Väljapoole sellest läheb juba põnevaks.....Vietnamist saabunud reis tõsteti eraldi kontrollruumi,mil olid klaasist aknad ja kuna ma ise seisin tollideklaratsiooni sabas,siis jälgisin toimunut 30 minutit.Toimetati kohale suur konteiner ja hakati järjest avama reisijate pagasit....ja asjad hakkasid konteinerisse lendama...toiduained,sellised imelikud..kõik viimseni peedistati ära...
Mina pääsesin 16-eurise tollimaksuga liitri üleliigse pisco eest...kui nad oleks viitsinud mu teist kohvrit avada....siis oleks trahv ulatunud juba tuhandeni nad ei viitsinud...ma olin äriklassis reisiv valge inimene....vahe tuli sisse.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 18:57
Ise valge naine aga vead põlle all igasugu nodi nagu turumoor.
˅ näita rohkem ˅