eluaeg on rumalaid ja naiivseid inimesi ärakasutatud, sest madala enesehinnanguga inimesed saavad nende peal end välja elada ja ometi kord natukenegi oma üleolekut näidata....
mina näiteks lasen kogu aeg end ärakasutada, aga ainult teatud piirini ja teadlikult - sest palju parem ja tulemuslikum on uskumine, sest mitteuskuja ja kõiges halvanägija jääb sest imepisikesestki võimalusest ilma, mis võib juhtuda, kui usud ja usaldad, sest oma sisimuses pole halbu inimesi - mõned lihtsalt eksinud teelt ja vajaksid ise hoopis abi.....ja ennast lolliks teha ma ei karda, sest ainult mina tean, kes ma olen ja ma ei pöe selle pärast, kui Sina aikon (see ainult näide) näiteks minust halvasti mõtled.....
meenub üks kirjutis, kus keegi mainis, et tal oleks häbi võtta endale siin portaalis kuulsaks saanud naine....mina võin vastata sellele nii, et ma ei tahakski sellist meest endale, kes hülgab armastatu ainult selle nimel, et tal poleks häbi ja peab ikka tugev isiksus olema, et armastusest üle olla - nii tugev inimene ajaks hirmu nahka....las ikka inimesel olla mõned nõrgad kohad ka - see ju nii inimlik......täiuslikkusele polegi tuge vaja......DDDDDDD