Minu arust on midagi lahti küll praeguses elus ja suhtes rahakas mees+kena piiga.Ja paljus selles on süüdi MEHED ise,kes lausa ise pakuvad naistele nö sponsorlust,täiesti arulageidaid summasi...ja no kui pakutakse ja naine on valmis nö raha eest tegema seda tsirkust,et oiiii kui hea mees on(samas mõtleb,et saaks ruttu selle raha kätte,sest kui mees..ta mulle üldse ei meeldi)siis neid nö rahapeal väljas olevaid naisi(eriti noori tibisi on küll).Seda näitab ka ilmekalt väga suur osa siinsetest ankeetidest,et "otsin sponsorit".Ja kui võtta nii,et tegelikult see on üks prostitutsiooni peenem vb ka vastuvõetavam vorm.
Toon näite,mis vb pole küll kõige parem...kuid üsna ilmekas.Sellest oli juttu ühes sünnipäeva lauas.Nimelt on täiesti normaalne,iseseisev,tööd ja elamist omav,autot omav maamees,kes on asunud elama Tallinnasse.Suitsu ei tee,no nv võtab õlle....vahest ka rohkem jne...vanuses 32. Ja ta on üksik.Küsiti,et kuule Sa oled suures linnas elanud juba oma paar aastat,et miks ikka üksi,et pole kedagi leidnud? Mehe vastus oli,et selliseid naistuttavaid on ikka olnud...kuid kedagi püsivamat??..."no mida ma hakkan peale sellise naisega,et esimene või teine küsimus on..."kuule mis auto sul on"?Antud mehel on Peugeot...ja kui see on teada saadud,on vastus lühike...EI. Samas kui mõne piigaga olevat jutt läinud nõks kaugemale,et ok mehel on elamine-auto-töö jne...siis piiga on vaid ILUS...köögis on 0,igapäevastes elulistes küsimustes samuti suht 0,sest pole ju suurt midagi hakata peale naisega kes teab hästi kleidi moodi,küünetehnikute aadresse,ilusalongide asukohta,solaariumite hindu jne.Aga noh...teisest küljest,ei jää SELLISED naised siiski hätta või üksi,sest alati leidub mõni hell-rikas rahajõmm,kes peab piigat üleval...ja kui see loobub,tuleb uus ja nii me kultiveerimegi nö selliste noorte piigade klassi,kes elavad oma ILU teenistuses. Ja mis siin salata,olles ilmas küllaltki palju ringi rännanud...on EEsti naised ILUSAD,nad teavad seda ise ja oskavad ka küsida vastavat hinda. Kuid üks-kord saab ka kõige ilusam naine vanemaks...ja mis siis edasi saab?
Usun,et astusin nii mõnelegi inimesele kannale ja kindlasti vaieldakse mulle vastu.Kuid mis teha,ei morjenda mind eriti see ja pealegi vaba maa...sõnavabadus-mõttevabadus jne.