Foorum
2009-11-29 00:18
no see nüüd teab mis summa laias laastus pole aga mõne ajab lolliks kindlasti :$
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 00:38
Summa pole jah väga suur,aga piisav,et 99% eestimaalastest mòtlema panna. Ja keeldumist ei tingiks mitte eetiline tòekspidamine,vaid vòimalus rohkem kaotada.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 00:42
ei oska öelda kas just 99% aga mingi 75-80 kindlasti. ei küsimus ei oleks eetikas vaid mina arvan ikka mõistuses
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 00:43
Kui nüüd võtta aluseks, et ülikond teeb mehe, siis kallis ülikond teeb atraktiivse mehe. Ju rahal on ikkagi see omadus, et muuta mees paeluvaks. Vähemasti mõnede naiste silmis.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 00:50
nõus sellega ,et mõnede naiste. aga sellega küll mitte ,et ülikond mehe teeb. see võrdlus oleks sama kui välja situtud pohlamoosile pane hõbepaber ümber ja ütle ,et see on pohlamoos. mees teeb ikka ülikonnast ülikonna ja teatud olukordades ja tingimustel ikka väga Å¡iki ülikonnas mehe
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 00:56
No aga kui pohlamoosile panna ümber ...kasutatud kempsupaber. Vaevalt see moos ennast hästi tunneb ja paberi hõbedaseks muudab
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 01:16
ei ole mina kunagi meest raha järgi valinud, ikka selle järgi, mis ta suust välja ajab, kui hooliv ta on jms sellised head omadused
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 01:30
Öeldakse ju,et riie ei riku meest,aga mees vòib riiet küll rikkuda. Nii nagu on luksusautosid, mille soetamiseks ainult rahast ei piisa.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 01:30
Öeldakse ju,et riie ei riku meest,aga mees vòib riiet küll rikkuda. Nii nagu on luksusautosid, mille soetamiseks ainult rahast ei piisa.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 10:10
Jah ega riie meest ei riku aga mees võib riide rikkuda. Sama kehtib ka ju naite kohta. Oma elu spetsiifikle toetudes olen näinud naisi kes nii kaua kui suud pole avanud tunduvad väliselt äärmiselt "Kallid" naised aga nii pea kui suu lahti teeb ja sidesõnaks on kurat ja raiks ja palju muid mahlakusi muutub pilt totaalselt miinustesse kahjuks.
Ma ehk olen karm realist aga mehe materiaalne kindlustatus annab naisele turvatunde. Mida aga tegelikult naised meestelt ka vajavad. Armastus võib olla meeletu ja kirg silmi pimestav aga kui kõht on tühi ja tuba külm kustub armastus ja kirg väga kiiresti. Kõige kohutavam on see kui veel naine hakkab arveid taguma, pea asi, et mees oleks olemas.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 10:36
to: aike mina sain küsimusest aru ,et kas raha muudab mehe atraktiivsemaks ( tutvuse alguses) aga arutelu on jõudnud argipäeva
kus igapäeva mured jne. Minu arust ei paista igapäev päike vahest on pilves ja siis sajab ka. Nagu eluski kus on häid ja halbu aegu.Koos elus tulebki teineteist toetada
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 11:13
Konkreetselt vastates. Jah muudab.
Teem on tõesti laiali valgunud. Vabandust.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 11:58
Aga sama atraktiivne on ta ka teistele naistele. Seega peab naine ise ka midagi väärt olema.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 12:08
Naised on alati midagi väärt.
Ma ei pea silmas materiaalset väärtust.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 12:19
Aga kòik ei ole kòigile.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 12:34
Nii vits ei saa öelda üldistatult et naine on alati midagi väärt. Selle kohta ehk võiks öelda, et nii nagu ilu peiutub vaataja silmades on väärtuslikus suhtline.
Atraktiivsus on aga vist kõigile ühene mõiste.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 12:52
me kõik oleme seda väärt mille me oleme ära teeninud ja rohkem nagu polegi midagi lisada. Su eelmine aus vastus teeb sulle au ilma keerutamata Aike .
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 12:54
Minu arust on midagi lahti küll praeguses elus ja suhtes rahakas mees+kena piiga.Ja paljus selles on süüdi MEHED ise,kes lausa ise pakuvad naistele nö sponsorlust,täiesti arulageidaid summasi...ja no kui pakutakse ja naine on valmis nö raha eest tegema seda tsirkust,et oiiii kui hea mees on(samas mõtleb,et saaks ruttu selle raha kätte,sest kui mees..ta mulle üldse ei meeldi)siis neid nö rahapeal väljas olevaid naisi(eriti noori tibisi on küll).Seda näitab ka ilmekalt väga suur osa siinsetest ankeetidest,et "otsin sponsorit".Ja kui võtta nii,et tegelikult see on üks prostitutsiooni peenem vb ka vastuvõetavam vorm.
Toon näite,mis vb pole küll kõige parem...kuid üsna ilmekas.Sellest oli juttu ühes sünnipäeva lauas.Nimelt on täiesti normaalne,iseseisev,tööd ja elamist omav,autot omav maamees,kes on asunud elama Tallinnasse.Suitsu ei tee,no nv võtab õlle....vahest ka rohkem jne...vanuses 32. Ja ta on üksik.Küsiti,et kuule Sa oled suures linnas elanud juba oma paar aastat,et miks ikka üksi,et pole kedagi leidnud? Mehe vastus oli,et selliseid naistuttavaid on ikka olnud...kuid kedagi püsivamat??..."no mida ma hakkan peale sellise naisega,et esimene või teine küsimus on..."kuule mis auto sul on"?Antud mehel on Peugeot...ja kui see on teada saadud,on vastus lühike...EI. Samas kui mõne piigaga olevat jutt läinud nõks kaugemale,et ok mehel on elamine-auto-töö jne...siis piiga on vaid ILUS...köögis on 0,igapäevastes elulistes küsimustes samuti suht 0,sest pole ju suurt midagi hakata peale naisega kes teab hästi kleidi moodi,küünetehnikute aadresse,ilusalongide asukohta,solaariumite hindu jne.Aga noh...teisest küljest,ei jää SELLISED naised siiski hätta või üksi,sest alati leidub mõni hell-rikas rahajõmm,kes peab piigat üleval...ja kui see loobub,tuleb uus ja nii me kultiveerimegi nö selliste noorte piigade klassi,kes elavad oma ILU teenistuses. Ja mis siin salata,olles ilmas küllaltki palju ringi rännanud...on EEsti naised ILUSAD,nad teavad seda ise ja oskavad ka küsida vastavat hinda. Kuid üks-kord saab ka kõige ilusam naine vanemaks...ja mis siis edasi saab?
Usun,et astusin nii mõnelegi inimesele kannale ja kindlasti vaieldakse mulle vastu.Kuid mis teha,ei morjenda mind eriti see ja pealegi vaba maa...sõnavabadus-mõttevabadus jne.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 13:08
jfjm! Kõik ei peagi olema kõigile.
Sellist koosslust, kus kõik kõigile nimetati kolhoosiks, kus väidetavalt veeti õhtul traktoriga tekk peale.
Mina pole küll nõus, jagama armastatud naist kellegi teisega.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 13:10
mis valu sellega on et koguaeg peab olema naine
maamehel elu paigas, omad hobid ja kui ta pole endale seda õiget leidnud, milleks lüüa oma elu sassi naisega "kes pole see"?

kui ilus naine saab vanemaks, kaubanduslik väärtus on langenud siis lähebki maamehele naiseks ja on igati viks naine mõlemile rõõmuks. eelnev elu naisel oli mahavisatud elu ja lõpuks tuli elu elama hakata.

kooselus välimus on nagunii sekundaarne.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 13:55
Leidub ju siingi lehel pensjonile saadetud tipptibisid. Aga vanad trikid on visad kaduma. Ei taha ju meeski,kes on harjunud saama kümneid tuhandeid, leppida miinimumpalgaga
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 14:22
Jääks teemasse?? Mis arvate?
Nii siis atraktiivsus ja mehe matreiaalne kindlustatuse primaarsus suhet luues.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 14:43
miks just suhet, ka tutvumist luues. inimesed siiski tutvuvad kõigepealt, alles siis võib tekkida suhe
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 15:44
Reeglina naised valivad mehi,kui aga naine seab tingimuseks raha, siis loobub ta enda valiku eesòigusest. Ta peab leppima rahavaldaja valikuga. Ja ta ei tea,kas teda valiti väikseks meelelahutuseks vòi on plaanis midagi püsivamat.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 16:39
ei muutu,enamaltjaolt rikub (palju)raha inimese
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 16:41
coya: Võib ette tulla Samas võib raha just inimesest inimese teha.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 17:11
Jah et kui valin rikka mehe siis olen sunnitud tema pillijärgi tantsima? No ei. tema rikkust läheb tal endal vaja. Naisel pole sellega midagi pistmist. Naine on rikas kas või ainult selle tõttu et ta on naine. Küll sa nüüd aru said mis öelda tahtsin.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 17:11
tegelikult taandub kõik jälle harituse taha....st.et haritud inimene jääb rikkana ka lihtsaks ja mõnusaks inimeseks....näiteks jõhkardile poleks ka nagu mõistust vaja, samamoodi pole ka harimatule suurt rikkust vaja, sest üldjuhul muutub ta kõrgiks ja eneseimetlejaks - ilmtingimata hakkab ta ka suurustama ja vaeseid maha tegema....rumal inimene on nuhtlus iseendale ja teistele - vaimupuudega inimesed on ka neist etemad......
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 17:23
barb-raha ei tee inimesest inimest
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 18:06
mina ei arva nagu naised on alati valivam pool. mõnel mehel tiirleb sada naist ümber, kindel see et valib mees. mina olen omale kõik naised ise valinud, mõni ei ole minust huvitatud olnud, aga siiski mina valisin tema, mitte tema minu

kui mina ei taha siis võib naine end kõveraks valida irwwwww
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 18:11
coya: Sõnastus polnud just täpne, mõtlesin et lorust võib papp inimese teha, ka nii on juhtunud.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 18:46
kõik võib olla-a südames jääb ta ikka loruks
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 18:47
Raha ei tee kunagi inimesest inimest.ta mudab inimese lihtsalt nähtavamaks.
Raha vòib inimeses inimese hoopis hävitada
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 19:01
kuidas ei tee. rahaga saab palju head teha, annetada näiteks abivajajatele. saad sponsoreerida sportlasi, osta kunsti. saad osaleda heades ettevõtmistes mis eeldavad raha olemasolu jne. teatud mõttes on rikkad majandusele head asjad, nad ostavad kalleid eksklusiivseid tooteid ja inimestel on tööd, kõik saavad raha ja on häpid

mulle tundub et mõned kardavad siin raha kuna sellega võib kaasneda teatud surve - miks sul siis raha pole
pole elu vast nii karm
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 19:09
täitsa nõus raha lihtsalt raha pärast noh jah,aga selle vabaduse mis raha olemasolu annab ja kuidas sa seda kasutad ja kui oled ettevõtja siis heita ette et sul raha on ja võimalusi ,sorry me juba oleme sellest ühiskonnast tulnud ja tagasi ei taha.Kui inimene on ettevõtlik ja ta annab ka sellega tööd ja loob teatud väärtusi millest ühiskonnale ka kasu on ja ettevõtluse puhul on, siis on kõik korras .
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 19:16
mina arvan ka et raha on raha, hakata raha olemas olu pärast kedagi sildistama või väärama on juba kadedusehõng

ja kui mõni ehitaja ostab, liisib endale änksa massina, on ta siis kohe lollakas?
edvistab oma isu täis ja muutub normaalseks
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 19:47
Kumb on suurem heategija. Kas Urmas Sòòruma annetades 10000eeki vòi vaene pensjonäär annetades 100eeki?
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 19:53
mõlemad on võrdsed. egas siis ei saa nõuda miljardärilt rohkemat kui ise suudame anda.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 20:10
eks nad mõlemad on oma võimaluste piires andnud ja pensionäär on kindlasti oma elu jooksul tunduvalt rohkem kui see 100 eek.ija eks rikkadgi annavad.ei pea ennast rikkaks ja ei loe küll seda palju andnud olen aga oma võimaluste piires piisavalt kui on asjaette tahetud .ja minu arust on selle affiseerimine kroonikates ja lehtedes natuke nõme. Kindlasti on ka sõõrumaa annetanud ja rahavas teab seda sest ta on edev inimene ja talle meeldib ennast affiseerida ja eks ta sellepärast ka atraktiivne teatud inimeste seas
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 20:24
Asi ongi selles, et suuremad vòimalused ei tee sinust paremat inimest
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 20:32
kas ma olen seda väitnud ifim. ma ei ole see pärast parem inimene kui sina või keegi teine siin et midagi teen ja ma ei tahtnud seda ka siin affiseerida ja rohkem ma sellel teemal sõna ei võta sest meie aritelu on läinud teemast algsest kaugelt välja
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 21:08
üheõnaga - raha on hea asi kui sellega osatakse ümber käia ja kui raha ei muuda inimese olemust....
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 21:18
Raha,
see pole ju paha
aina rohkem sind tahan
oo jumalik raha
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 21:36
ifim vist mingi okas paremaks inimeseks olemisega
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 21:40
igal inimesel on õigus oma arvamusele aga täpselt niikaua kuni seda peale ei suruta ja ifim-l on oma arvamus ning seda tuleb austada nagu ka kõigi teista puhul
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 21:45
rahu,ainult rahu-ütles karlsson katuselt
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 21:48
Me kõik tahame paremaks saada, paremad olla ja siin raha ei loe.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 21:50
njaaaa, peenike joon see värk
eks vaated elule on erinevad kõigil
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 22:08
Kui majanduslik olukord paraneb, siis kõik muu halveneb

Buckwaldi seadus
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 22:09
elu ongi mitmekesine tänu ma ei tea kellele aga igal juhul tänu
˅ näita rohkem ˅