Foorum
2009-11-27 18:39
Kas mees muutub atraktiivsemaks, kui omab rohkelt raha?
Ma ei pea silmas läänes töötavaid (ehitajaid jm selliseid ) vaid ärimehi
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 18:45
töö pidi ahvist inimese tegema
mõningal juhul teeb seda ilmselt ka raha
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 19:28
matsi raha ei riku...tema jääb ikka matsiks...
atraktiivsus on ikka midagi muud...see peab juba enne raha olema....raha annab võimaluse neid rohkem edasi arendada...
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 19:30
Töö ei teinud ahvist inimest,süüdi on hoopis laiskus. Töö vòib hoopis inimese loomaks muuta. Samuti teenitud suur raha.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 19:41
muidugi muutub atraktiivseks. mängi ihas suurt raha omavat meest ja kõik bimbod jooksevad massiga peale. eriti noorem generatsioon kellel pole endal mitte midagi, aga siiski tahaks hästi elada

kuigi jah, milleks suurt bling bling raha omav inimene peaks ainukeseks naiseks just iha naise valima
see jäägu bimbodele närida
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 19:45
Inimene, tegi küll raha aga raha, ei tee inimest
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 19:47
Enamik läänes töötavaid ehitajaid on "ärimehed" Vähemalt osad, kes käivad seal ehitamas ja sõidavad tööle x5, audi q7 või mistahes muu ärimehe mersuga Ja nädalavahetustel käivad eestis "äri" ajamas...
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 19:48
need kes suurt raha ei oma - need räägivadki nii
leiad raha, jutt ja arusaam elus muutub väga kiirelt

raha on kõigest vahend eesmärkide täitmisteks
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 19:49
Minu jaoks küll mitte. Õllekõhuga rahakat vanamehenässi elukaaslaseks ei valiks. Ärimehed pole minu teema, mina neid ei ihalda. Kindlasti ei tule aga rahakamatel meestel ( nais ) tutvustest puudust ja mis siin ikka salata, positsioon ja mammona omab sealjuures märkimisväärset rolli.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 19:53
barb, seegi võib muutuda. pärandab kanada on sulle 100 miljonit, ega sa ei taha enam neid vaeseid mehi näha. sa ei taha mingile mehe räbalale pidevalt välja teha, leiad endale võrdsema kröösuse

õllekõht on mahatreenitav, armastaval mehel käib see pliks-plaks
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 19:53
onu st
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 21:03
Mina eelistan,kui naine tahab mind,aga mitte minu raha. Ja kui seda va krabisevat on,siis vòta sa kinni,kumb on primaarne
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 21:15
rumal jutt, ja nüüd öelge, et otsite sisemist ilu, mitte raha
mida teete sisemise iluga, kui korralikku seksi ei tee ja hrad palka ka koju ei too???
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 21:17
siis tehakse ise sexu ja teenitakse ise raha...
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 21:52
või on lihtsalt masu täpe, pupu jt
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 21:55
Kahtlen selles,et raha eest head seksi saab. Paremal juhul korraliku näitlejatöö.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 21:55
Kahtlen selles,et raha eest head seksi saab. Paremal juhul korraliku näitlejatöö.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 21:57
enesekindel mees ei muretse selliste asjade üle
kes naistest lõpuni aru on saanud?
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 22:18
Alati leidub keegi,kellel on veel rohkem raha.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 22:23
kui kepp on tehtud, ei huvita kedagi enam see raha, siis tuleb niisama leboda ja elust mõnutunda
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 22:45
Kui seksiks peetakse enda naise sisse rahuldamist,siis küll
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 23:17
Otsi lolli kes ei kardaks kolli
kui on kollilraha maitse suus

Raha mängib elus põhirolli
raha see on õnn ja armastus

Kõrged mõtted see on puha möga
pole elu ilma rahata

Söö ja maga sarvevahet süga
ega elult muud ei taha ka

Raha võim on suur ja igavene
elu lühikene raha pikk

Kellel vähe või on natukene
sellel puudub helge tulevik
˅ näita rohkem ˅
2009-11-27 23:55
no nii pateetilised olete kohe
ikka tõde ja õigus kes keda rahuldab ja kui õiglane on
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 09:00
...ilma rahata ei saa peksa ka....
inimesel on õnneks nii vähe vaja - süüa, koht kus magada, kehakatteid ja veel mõningaid elementaarseid asju ning tarbeesemeid ja vastastikust armastust.....kõik muu on ainult teistele näitamiseks.....ja kui see teistele näitamine on kellelgi hobiks, siis las ta ,, rikastub,, - ta ju ei teagi seda, millest ta ilma jääb ja ei oska kahetseda ka....
rahakas e. rikas inimene on igav, kui ta just pärandusega seda rikkust pole saanud ja ta teenib ühte ,, jumalat,,,....kust võtab ta aja elamiseks ja kuidas suudab ta rõõmu tunda pisiasjadest .....
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 09:56
mareelia, n6us Sinuga
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 11:12
Materiaalne kindlustatus muudab inimese eneskindlaks ja olemuse mis teistele näha meeldivamaks kui inimesel kel pole stabiilsust sisemuses.
Kuida seda aga osatakse esitleda koos endaga on muidugi kõrvade vaheline probleem.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 11:43
Ja kui kòrvade vahel ongi vaid raha?
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 12:00
to Aike, kas tõesti arvad nii?...aga kuhu jääb hirm - varandus kaotada ja painav mõte, kust juurde saab, sest kui see rikastumine on ta hobi, siis ei jää ta kunagi rahule ja kuidas ta siis enesekindel...ja olemuse kohapealt nii palju, et mida keegi vaatamisväärsuseks peab - kalleid autosid või tärkavat loodust.....ja ma ei kirjuta siin selleks, et rikkaid hukka mõista, vaid tahan õelda seda, et vaene inimene suudab olla isegi õnnelikum ja endast palju rohkem teistele anda, kui rikas....
näiteks....rikas saab kindlalt raha eest seksi, aga vaese inimese kepp on ,, magusam,,.....
lõpetuseks väike luuletus...
läbi tuledes linna tuleb minna
tuleb minna ja ära panna
tuleb panna tädi Leenile
ta päevinäind kepp toolileenile.....
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 12:50
tushka: Kunagi kui Anna - Nicole Smithi fännatud sai siis mõtlesin ka et oleks samas olukorras, sebiks mingi papi ää, saaks tissid ette ja voila! Ega 100 milj. ära vast ei ütleks Reaalsusesse tagasi tulles siis kui endal oleks hetkel ( võimalik et kunagi muudaksin oma arvamust ) valida positsioonika, rahaliselt kindlustatud härrase vahel kes võimaldaks mulle head elu ja meeldiva, noore kuid n. ö. vaese noormehe vahel kellega mul tekiks hingeline ja füüsiline klapp siis minu valikuks jääks viimane.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 13:25
barb: esimese suhteprobleemi korral kahetseksid oma tegu
teatud mõttes on vaesus saamatuse tundemärk. eluks pole palju vaja, mõni elatub kerjamisest, ei ole ju kuigi auväärikas elu kuigi saab elatud
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 13:32
tushka: Võimalik
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 13:44
ikkagi teeb raha atraktiivseks. mõtle kui oled nii vaene et ei saa isegi teist näiteks sööma kutsuda või kui kutsud siis loed mõttes teise ampse raha annab vabaduse nautida hetke
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 14:17
tushka: Kõik on võimalik Samas kui sa oled jõudnud nii kaugele et oled saanud juba nautida neid maiseid hüvesi siis ei pruugi enam see kõik nii ahvatlev tunduda
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 14:38
siis tulevad uued ahvatlused
midagi sellist millest täna isegi unistada ei mõista
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 15:43
paadiall elamine ja turuväravas passimine on muidugi tänapäeval häbiasi, aga et saaksid kõhu täis süüa, kasvõi restoranis vahel - see pole ju rikkus....loomulik ju, et raha peab elementaarseteks asjadeks olema ja vahel ka lõõgastumiseks - olgu see siis kasvõi sõbra - sõbrannega restoskäik....kui täna ei saa, siis homme ikka saab - see pole ju nii oluline....
paljud lihtsalt kadestavad rikkaid ja ei suuda leppida sellega, mis neil on ja nad ei ole kunagi rahul, sest äkki keegi ikka elab veel paremini.....
...ja ega see, kui tubli ja kohusetundlik pereisa rabab tööd teha ja saab selle eest vastava tasu, pole veel rikkuse tagaajamine...ma ei mõelnud kirjutades nii kitsarinnaliselt....ja ka auto ja maja on tänapäeval tarbeesemed....
aga unistama peab, muidu ei saa seda elementaarsetki.....
ja nautida võiks midagi niisugust, millel on jääv väärtus.....varandus tuleb ja varandus läheb......
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 16:16
hästi omapärane uudis oli kuskil elu24 vist. keegi edukas ärimees londonist annetas oma vara heategevusele ja ostis endale mingi haagiselamu ja loobus kõigest. ei pidanud solvavaks ka prügikastis sobrada. ise väitis et on eluga väga rahul ja siis tekkis mõte kirjutada sellest raamat. muidu tekkis tal kohe probleem - raamat toob sisse raha mida ta enam elus ei soovi
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 19:37
Raha pole kunagi õnne toonud, küll aga on selle puudumine õnnetus. Võta nüüd kinni, kumb see parem variant.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 19:49
aikon62: Raha puudumine on kõikse suurem õnnetus. Pigem siis ikka rahaga kui ilma temata
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 19:49
Räägin juba endale vastu
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 19:55
BarbWire :Ja kui on suur hunnik raha ja teda pole. On see siis suur õnn?
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 20:24
Palju või vähe on jah suhteline. Selge see aga kui lähed välja ja selgub et mees on vaene kui kirikurott. No vabandust kellel sellist vaja. Ei taha ju ka mees naist kes on otsimas mees kelle najal oma materiaalset taset tõsta.
Nii et kui ikka pee paljas siis ära kilka siin. Elu on karm, Sind ei ole kellelegi vaja.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 20:26
Aike! Kas see käis nüüd minu pihta....?
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 21:35
kuumaks läheb teil laupäeva õhtul. Arvamus: rahas ei peitu õnn vaid selle koguses mis võimaldab sulle ja su lähedastele elu mis on elamist väärt.See mis on kellelegi elamis väärne on omaette teema.Olge ikka rõõmsad
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 21:45
paip! Saunas on ikka kuum ja pee on seal paljas kah
Aga väljaspool sauna on meel rõõmus ja elu elamist väärt
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 22:43
just ja nii see ongi ,pole mõtet minu arust küll targutada teemal raha. kõik me teenime ja enamusel on õnneks ka võimalus teenida ja kuhu keegi oma raha paneb või mida sellega teeb on iga ühe sügavalt oma tahe ja asi ja kui kui keegi omale naist või meest teisiti ei saa eks siis las maksab-see ka onimese oma tahe
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 22:51
paip: aga teema oli kas raha muudab mehe atraktiivsemaks. juttu polnud kellegi kinnimaksmisest
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 22:56
sorry, algus jäi välja. aga tea kas raha aga kui on ikka kenarahakott sihuke nahast käsitöö siis ehk mõne naise jaoks küll,mina olen mees ning ausalt ei raha ega kotid ei muuda küll kedagi atraktiivseks.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 23:40
Tegelikult ongi atraktiivne raha ja paljud mehed ainult üritavad seda ärakasutada. Lòpeb raha,pole ka sellega särada üritanut rohkem vaja
˅ näita rohkem ˅
2009-11-28 23:46
see on ostetavus ja müüdavus nagu turul aga eks kuidas kellelgi kui seob ainult raha siis nii on, oleme kõik mingil määral ostetavad ja müüdavad see on igaühe enda äratundmis rõõm
˅ näita rohkem ˅
2009-11-29 00:13
Kòik me oleme müüdavad.küsimus ongi vaid,et kas leidub piisavalt rikast ostjat. Inimene vòib ka ise uskuda,et pole müüdav,aga mida teeks ta siis,kui äkki olekski laual reaalsed 1000000$???
˅ näita rohkem ˅