Foorum
2011-10-31 23:45
Mul naine pakub ka teenust....viin prugipange välja ja saan seksi hommikuni, pluss massaaz ...teinekord juhtub, et kaldun marsuudilt körvale ja viin ka naabrinaisel prugipange välja....siis saan seksi ka temalt
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 23:47
aga kui sina ja naised saate prügikasti kõrval kokku, kas siis saad kahe pangega
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 23:47
aga oma naiselt ainult massaazi pudrunuiaga..... Viimasel ajal hoidun naabrinaise prugipangest...kui näen naabrinaise prugiämbrit, meenub kohe naise pudrunui
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 23:50
kindlasti seks oli nii hea, isegi naabrid panid suitsu ette
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 23:54
Viimasel ajal head sexi niiiiiiii palju, et isegi foorumeid pole aega lugeda!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 23:59
Jah ongi ja mina valikuid ei tee..on see naine paks vöi peenike, pikk vöi luhike, karvane vöi karvutu...peaasi et naine...ise olen ka paras koll aga seksi saan pidevalt Ma ei ole nöudlik nagu siin näiteks Caribian, et mees peab kui Kreeka jumal olema.....olen tavaline kaloss aga seksi nagu muda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 00:06
No caribiani mõte vist ongi, et ilusat (st. hoolitsetud ja ekskusiivselt presenteeriitud) naist on raske saada. Suvalisi grisette'isid saab igaüks, kes küsida viitsib.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 00:07
kas see hoolitsetus siis seksib parem kui tavaline naine? ega ikka ei seksi küll, nii et mis vahet seal üldse on
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 00:12
Seltskonda minnes on teised mehed kadedad, kui sul on kaasas naine nagu Carmen Kass või Keira Knightley või Caribian.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 00:15
ja kui sängi oled pugenud, siis isegi onaneerimine on ägedam
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 00:22
Oh, mis seal vahet on? Kui eesmärgiks on teisi mehi kadedaks ajada, siis võib end rahuldada ka prostituudi juures ja oma naist vaid presentatsioonideks kasutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 00:24
keeruline
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 06:54
Vaata, naine pole ese, et sellega teisi jorsse kadedaks ajada Ja sul misha öigus, naine vöib kull väliselt kena ollla aga kui voodis nagu puuhalg, siis töepoolest enne valin onanismi, kui mingi ules tuunitud beibe Uheööösuhteks valin alati tavalise naise, mitte tuunitud Caribiani, sest need naised arvavad, et nad lausa kuningannad ja mees peab neid teenindama..ise idagi vastu andmata
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 08:09
Jah, paavst, aga siinkohal Caribian ilmselt naeratab ja ütleb, et "So what?".
On inimesi, kelle jaoks on vorm tähtsam kui sisu. Ja on inimesi, kelle jaoks on sisu ja vorm võrdselt tähtsad. Ja on inimesi, kelle jaoks sisu on täthtsam kui vorm. Kui üks ei meeldi, siis saab valida teise. Ja kuni keegi pole jäänud viimaseks meheks Maal, niikaua on talle alati alternatiiv.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 08:40
Vorm ei võrdu sisuga (oli see vist caribiani algatatud teema, kus ta seda eeldas), aga pole ka vastandid.
Mõistmatu on see, kuidas toimib paavstil tema prügikastiseks kahe kõrvutielava naisega
Ning kusagil hoiab ta veel üheöösuhteid, kus tuunitud variandid ainult tolmu koguvad...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 08:51
minu arvates saab head seksi pakkuda ainult naine, kes ise seksi TAHAB ja mitte raha pole see põhjus, miks ta seda tahab...
naine, kes on ise seksist huvitatud, pakub ka erinevaid seksimisviise ja eksperimente välja ja tuleb mehe poolt pakutavaga kaasa
ideaalne prostituudi variant on nümfomaan, kes nagunii tahab IGAT meest ja boonuseks saab siis veel ju raha kah
mina olen oma elus ainult üht TÕELIST nümfomaani näinud, kellele ei lugenud ei raha, mehe välimus ega muu, vaid ta tahtis kogu aeg seksida...ja oli nii meelas kuju ise, et minul naisena teda vaadates läks imelikuks...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:04
Kaslane, kuna mehed tahavad pea alati, siis ei saa nad halba seksi pakkuda?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:08
romaa, kui sa nii ütled. rohkem selleteemalisi küsimusi mul sulle pole, vabalt
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:08
Siit tekib muidugi küsimus, et kas mehed tahavad seksi või ejakulatsiooni? Või lihtsalt tärni kirja saada uue vallutuse kohta?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:12
jutt käis siin prostituutidest ja teenusepakkujatest...
aga ...kui meestest rääkida, siis siin ikka ka potsatab postkasti kirju, kus mees pakub oma sõnul head seksi
ja kui kirjutaja on 18-20 a, siis tekib kohe huvi, mida see nii noor seal seksis siis nii head oskab
üldjuhul nii noor arvab, et kui ta friktsioonidega hakkama saab, siis ongi seks hea - sest temal on ju hea
mehe puhul on hea seksi pakkumiseks AINULT tahtmisest vähe, peab ka midagi OSKAMA naisele pakkuda...
sest naine on keerulisem olend kui mees
ja mehed, muide, ei taha pea alati...
kahjuks on ka erandeid ja päris palju
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:18
Kaslane, ega mees pole igiliikur ega pioneer, et "alati valmis" Kui ikka pole tahtmist ja tuju...väsimus kontides vms. siis pole mõtet punnida
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:20
Loen ja imestan!!!! Ei no nüüd tõsiselt. Pidevalt käib läbi jutt Demist, kui ilu etaloonist. Kas teile tõesti tundub, et tal kuidagi erilisem välimus, kui tuhandetel teistel naistel. Eestis ju ongi suures piires pooled naised kenad ja nendest pooled väga kenad!!!! (ja nende kenade naiste isad on enamasti ikka Eesti mehed) ----Tõsi väärtushinnandud on paigast ära ka paljudel, kuid loodetavasti mitte nii paljudel.......... -----Kaldun arvama, et normaalsel mehel kena ja mõistlik kaaslane leida on kordi kergem, kui end Kurjaks Printsessiks pidaval naisel oma Prints, kes naise juures hindab iseloomujoontena ülbust ja teiste mahategemist..... -----aga edu otsimisel võrdselt ikka kõigile!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:26
üldjuhul tahavad mehed ju ikkagi ejakulatsiooni, kuna see on ülima mõnu hetk
või olen ma millestki valesti aru saanud?
naine on rohkem suuteline nautima seksi protsessi ennast kui sellist
kui mees jääb ilma ejakulatsioonita, on ta üldjuhul pahur ja solvunud, orgasmist ilma jäänud naine seevastu , kui on saanud head seksi, võib olla omadega vägagi rahulolev
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:30
Kaslane, ejakulatsioon on seksi haripunkt, millega vabanevad pinged ja loomulikult tahab mees selleni jõuda, sest muidu jääb asi poolikuks, samas tee selleni võiks siiski olla pikem, kui vaid minutit paar
Mis Demi või Caribiani välimusse puutub, siis ...täiesti tavaline, kena eesti naine..ei mingit über-super-hüper`it (minu arvamus)
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:37
Ei tea, ma küll rahul ei ole kui olen orgasmist ilma jäänud Tekib tahtmine kedagi lüüa, näiteks meest
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:42
Mina Sinuga ei seksi, Foxy...Sa oled eluohtlik ja ettearvamatu ... aga muidu...täiesti tavaliselt kena Eesti naine
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:44
Orgasm on üks osa seksist, mitte kogu seks. On neid, kes ainult seda püüavadki. Enamus minu arust tahaks siiski ka muud, mis seksiga kaasenb (lähedustunne, eelmäng, seks kui protsess ise).
Foxy, miks Sa siis orgasmist ilma jääd? See peaks ju naise enda teha olema suuresti, kas saab või ei saa.

Caribiani (ma oletan, et tema on see "demi" käsitletakse siin kui teatud tüüpi hoolitsetud naise etaloni, mitte kui ilu etaloni. Ja ta on väga selgelt piiritletud vaadete ja olemusega ning väga järjekindel, seega on hea näiteks võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:50
käisin vaatasin foxy pildid uuesti üle. ei, tema suus ei sula isegi või
vana naine, väka väka
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:54
kus need pildid tal on
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:58
misha, oma ema pilte vaatasid jälle? oh sind memmekat
Muide mul ei ole netis pilte üleval.

Aikon, ma tänan komplimendi ees, ettearvatavad inimesed on ju igavad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 10:01
sa näedki nagu ema välja, mehed ei seksi emadega
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 10:05
laadenibin: sex in estonia on tema konto, pole raske teda sealt leida.

kaks täiesti ühesugust kontot ei saa olla, ainult vanus erines ehk siis sies on ta juba 4kümpsine tädi
sie on nii väljasurnud leht, isegi pensiod tulevad siia
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 10:06
misha, ah et sinu emaga ei seksigi keegi?? tunnen südamest kaasa, vaene naine
misha, aga kuidas sinu enda piltidega on? pane ikka OMA pildid kah üles, me ju nagunii teame milline jupatsist karvane vanamees sa oled kaua sa ikka nende netist tõmmatud varvastega siin poosetad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 10:11
kaua sa kaagutad sellest omast nsm korjab alles raha, ma oleks eile juba raha võtnud ja end näidanud, aga mis teha kui üks tädike jälle oma sõna ei pea.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 10:11
Tõsi ta on, Foxy, et ettearvatavad on igavad...ei mingit adrenaliini ega actionit Hoopis huvitavam, kui keset suurt sugutegu, naine ühtäkki lajatab mõne "südamliku" sõnaga või kättesattunud kaisukaruga silmevahele
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 10:18
Aikon

misha, aga äkki teed ise oma emale väikse kepi, ahh? halasta ometi ometi oma kallile mammale, ta ju lubas sul oma tissi imeda ja puha, vaene vana naine tahaks kah mõnd miniviinerit vahest näppida
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 10:21
Lapsed, kohe hakkame teile näitama saadet "Kollane, punane ja roheline". See jutustab sellest, kuidas foxy ja nsm leiavad järvest uppunu.

foxy, ära aja südant pahaks. kui sina oma lapsi kepid, kepi neid kusagil tekiall. ära nii rõvedaks ka muutu
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 10:22
pedofiilsete huvidega inimesed ei sobi ihasse! mine sex in estoniasse sellist joga ajama
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 10:30
misha, kui sulle meie iha seltskond ei meeldi, võid vabalt minna oma ema keppima või kuhu iganes tahad.
kõige mõistlikum oleks minna tööle, siis tunneksid ennast vähem jobuna ja ei risustaks niipalju avalikku interneti ruumi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 10:39
ainult tädi saab nii rõve olla, ainult tädi ja tädi sa oled sajaga
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 12:28
JohnOfGaunt. On veel kolmas võimalus. Peab olema nii vorm kui sisu. Mis kasu on vormist, kui silmist kumab vaid tühjus. Meeldiv sisu tekitab soovi olla hea sõber aga ei eruta kuidagi.
Ise sa enne ühes teemas ohkasid, et mis kaader meil siin kuulutusterubriigis ringi tatsab ja pidasid end friigiks, sest sinu jaoks on oluline inimene kui tervik. Nagu ma ütlesin, pole sa mingi friik. Tegelikult ongi tervik oluline. Inimene on oluline.
Samas on sul ka õigus olnud selles, et siin saidil on need inimesed, keda huvitab tervik, üsna harv nähtus. Mis on omamoodi tore, sest teeb valikud kergemaks Muidu näiteks naisen siin olles oleks varsti mõistus otsas, kellele öelda JAH ja kellele EI.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 13:09
mõned tädid saavad ka väga apetiitsed olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 17:43
Vaatan,et minu välimus on nii erutav teema Noh..on ka millest rääkida muidugi..
Üldiselt on nii,et treenitud ja väga ilusa kehaga naine pakub paremat seksi.Põhjus lihtne-ta ei kuluta energiat hinge kinnihoidmisele(Et taljet tekitada),ta armastab oma keha eksponeerida....see loob vaba õhkkonna....Paks muretseb pidevalt,kas pekike korseti alt välja ei valgu,reierasv ikka suka sees püsib jne.
Mehed....proovige korra seksida paksu naisega,kes ei kanna voodis korsetti.Ma tean üht meest(tõelist meest),kes kunagi korra üritas....sellest ei saanud asja.....venitusarmide-rasva-ja tsellusegune kõht ajas tal südame pahaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 18:31
demi, sa ajad naised vihaseks ja siis nad küsivad sinult: kas sa vihkad naisi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 18:42
Vale jutt....köik oleneb naisest.....ka voluumikad naised naduivad seksi ja ei peida oma voldikesi kusagile. Samas vöib treenitud ja tuunitud naine olla väga ebakindel, sest ta vöib arvata, et tema keha pole ikka veel täiuslik ja mötlebki seksi ajal, et kuidas ma nuud selles poosis välja näen, kas olen ikka atraktiivne ja kas mul siit ei paista tselluliit jne Ja kui sulle ei meeldi paks naine, siis mile kuramuse pärast temaga uldse hakkad seksima....naine saab ju sellest väga hästi aru, kui sa seksid temaga vastumeelselt ning see pärsib ju ka tema tegevust. Ja kui sa juba paksu naisega oled otsustanud uhte eita, siis töeline mees viib asja löpuni, mitte et ei hakka öökima.....töeline mees on Caribian see, kes kui on otsustanud asja käsile vötta siis viib selle ka löpuni
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 18:46
tõelised mehed said mammuteid küttides surma
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 18:56
Mees tõreleb caribianiga, kes raiskas suure hulga raha oma uusaasta ballikleidi peale. "Aga kallis," vastab caribian talle imestunult. "Me oleme ju küllalt rikkad, et sellest mitte rääkida. Ma nägin juhuslikult sinu tÅ¡ekiraamatut ja seal seisis, et sinu pangaarvel on veel 8 885 650 krooni."
"Mis kroonidest sa räägid?" oigab mees. "See on minu pangaarve number."
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 20:38
ei, TÕELISED mehed kütivad ka praegu mammuteid, aga ülekantud tähenduses
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 20:50
need on mingid rakuteadlased nagunii, otsivad oma spermast mammutit
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 20:53
vale vastus
˅ näita rohkem ˅