Foorum
2011-10-29 20:52
Kuidas võtta naiste( põhiliselt tasuliste) ja miks mitte ka meeste kuulutusi/reklaami,et pakun Head Seksi? Mis skaalal seda hinnatakse ,et oled suuteline head seksi pakkuma? Kas mingid kursused läbid,ja siis saad A,B,C kategooria.? Praktikas ehk k6ik kaup üks a,la made in china.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 20:55
see on lihtsalt sõnakõlks
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 20:56
Kas ükski reklaam on kunagi tõele vastanud?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 20:58
Veelgi veidram olek, kui keegi reklaamiks seal, et pakub halba sexi. See on puhas reklaam ju Sa võid alati küsida, et mis siis saab, kui su jaoks pole hea.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 20:59
Veelgi veidram olek, kui keegi reklaamiks seal, et pakub halba sexi. See on puhas reklaam ju Sa võid alati küsida, et mis siis saab, kui su jaoks pole hea.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 21:00
nsm, maksa võlg ära, 20k
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 21:18
Arusaadav et reklaam. Seda enam et mis erilist naudingut üldse v6imalik müüdavalt ,ühekordsest seksist saada oleks. Miks arvata siis et temake..suudab üldse minu maitsele midagi pakkuda. Samas kui m6ningatega teemat aretada,siis k6ik on endas 100% kindlad..LIhtsalt see reklaam nii kulunud,nagu k6ik need s6na-s6nalt korduvad kuulutused. Kas raske veits originaalsem olla. Isegi uue kasutajana täpselt sama tekst neil..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 21:24
me oleme kõik erinevad,kuid meis on väga palju ka ühist.Kõigil omad soovid,vajadused,tõekspidamised.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 21:24
Reklaam uritab teha sitast saia...reklaam on ajupesu....kui inimene ennast reklaamib, et pakun head seksi, siis se on prostitutsioon, nii lihtne see ongi. Ei saa ka aru naistest, kes otsivad sponsoreid...see ju puhas prosti värk. Kui ma tahan head seksi, siis otsin omale naise, kellega on hea keemia, möistmine ja teineteise soovidega arvestamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 21:27
Mind paneb pigem imestama see, et seal üldse keegi kuulutab. V.a tasulised. Veidike seda rubriiki vaadates, peaks ka kõige suurem võhik aru saama, et seal ei ole tõsiselt võetavaid kuulutusi.
Üsna läbunurk Sama nagu see foorum, ainult kasutajanimed on kübe teised
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 21:35
Vöin öelda, et möned naised päris tösiselt siin otsivad sponsoreid, ehk siis tegelevad prostiga...ma arvan ka, et see sait ei ole nende jaoks...olen vist vana kooli mees vöi vanamoeline aga seksida materiaalsete väärtuset pärast on ikka jama...seksitakse ikka löbu ja teinieteisele naudingute pakkumise pärast., mitte...no jah
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 21:37
nsm, ka sina pole tõsiseltvõetav, miks sa neid siis maha teed.

romaa: naised teenivad raha. ega nad ei taha ennast prostituudiks nimetada, see on alandav. ta suudab siis sulle pakkuda kui ta sulle välimuselt meeldib. osad neist on kena välimusega, palju sul rohkem vajagi on.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 22:07
lihtsalt niisama saavad seksi mehed ,kes on....väga heas füüsilises vormis(pekk lubamatu),kes on rühikad-sirged,laiaõlgsed,maskuliinsete näojoontega,hoolitsetud,hästilõhnastatud,kaasaegselt ja shikilt riides ja sõidavad kohale erutava autoga.Ahjaa...nad peavad olema ka täiesti suhtest vabad.
Ülejäänud....neil tulevad need puudujäägid lihtsalt kinni maksta,kui nad tahavad saledat ja kena naist.Niisama saavad nuumakalkuni.
Elu on väga lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 22:14
eksid eksid eksid. ütle kiiresti mida kõik naised hindavad mehes, see on üks asi. ütle mis see sinujaoks on.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 22:21
Ma ei tea mida KÕIK naised hindavad...aga mina hindan mehelikkust,isast olekut,otsustusvõimet ja võimekust pere eest hoolitsemisel,turvalisust ja usaldusväärsust.
Paarikordseks seksiks....mees peab välja nägema nagu kreeka jumal,ta kõht peab meenutama 30.ndate pesulauda(lainetega),ta peab erutavalt lõhnama ja karvavaba olema.Üle paari korra ei eruta isegi selline mees.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 22:23
selleks on enesekindlus caribian, enesekindlus
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 08:57
See, kes väidab, et raha eest saab head seksi, ilmselt ei teagi, mis hea seks ongi.
Hea seks pole kunagi garanteeritud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 09:49
Kaldun arvama jfjm, et nii trööstitu see asi kohe kindlasti pole. Raha võim on meie maailmas tohutu. See mida sa raha eest saad, sõltub raha kogusest, mida sa pakud. Igas äris kehtib üks reegel. Mida suuremad summad sul on seda parema teeninduse sa saad. Nii ka sexiäris. Piisavalt suurte summade eest saad osta kõike ja kõiki, ning just seda mida sa soovid ja sel moel, nagu see sulle meeldib. Lihtsalt raha peab piisavalt olema.
4 euri eest saad kondijahumassist koosnevat vorsti. 15 euriga puhtast lihast koosnevat suitsuvorsti. 300-400 euriga kuus saad endale töötaja, kes põhimõtteliselt teeb asjad ära, 1000 euri eest juba inimese, kellele võid töö usaldada jne. Mida nõudlikum oled, seda rohkem pead ka raha lauale panema
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 10:05
Teenus jääb teenuseks ja rahalõhn rikub asja ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 10:35
Jutt või midagi,et suure raha eest saab parem seksi Toon võrdluse..meeste juuksur teeb su pea korda ca 5 euriga.Kui maksad talle näteks 50 teenuse eest,mis ta siis rohkem saaks üldse teha.Nii ka seksiga.
Kui keegi peaks tahtma raha eest seksi..siis leidku enne hea partner,kes seda seksi tõesti tõsiselt võtab ja siis alles maksa talle.
Meil paistab vist nii olema,et jookstakse ühe prosti juures teise juurde ja loodetakse niimoodi seda head leida aga kokkuvõttes nad ikka ühesugused lõpuks..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 10:55
Nu eks prostituutidel ja prostituutidel ole ju ka vahe sees. Pealegi raha pärast sexi pakkumine ei ole alati prostituutide teema. Väga suur osa naisi on nõus nahast välja pugema, kui neile "tahan sind" pilgu heidab mõni rahakam härra. Lisaks armukesed, keda üleval peetakse, kellele ostetakse korterid, autod, soojamaareisid. Vaevalt mõni mees seda kõik ostaks, kui sex hea poleks. Siis ta lihtsalt tõmbaks püksid üles, raputaks selja sirgeks ja läinud ta olekski.
Loomulikult ei ole see 100% kõigi mõttemaailm. Oleme ju kõik näinud ja kuulnud naisi ütlemas, mind ei huvita ühegi mehe rahakoti suurus. Ju siis otsitakse muid asju mehe juures, mis tekitavad selle ükskõik milliseks suhteks olulise usalduse ja turvatunde.
Tehniline osa sexist on väga oluline (need mõõtmed ja parameetrid ja tempod ja puudutused ja lähenemisviisid). Samas mitte vähem oluline pole vaimne osa. Ainult õigetest puudutustest, õigetest mõõtmetest üksi ei piisa. Ikka on vaja veel midagi. Midagi, mis on meie peas ja mis tekitab selle usalduse ja turvatunde. Ilma nende kahe asjata on inimene krampis sex, olgu ta kui tehniliselt õige tahes jääb ikka pinnapealseks ja vähenauditavaks.
Mis tekitab inimese peas selle usalduse ja turvatunde, see ongi erinev. Kellele tagab selle tunde materiaalne seisund, kellele vaimne (näiteks mees on romantiline luuletaja, kes tekitab selle erilise atmosfääri), kellel on oluline, et mees on mõistev ja hell oma olemuselt, kellel on vajalik tunda enda mehe kõrval väikse hapra ja kaitsetuna, vajab nö isast.
Heaks sexiks on vaja, et see naine oleks ka mehe jaoks õige. Kellel meeldib emalik hoolitsev naine, kellel habras ja õrn, kellele iseseisev ja pigem kangekaelne kergelt feministlik, kellel peab ta olema lihtsalt sõbralik, kellel litsilik või riivatu.
Kui kaks inimest saavad kokku just selle olemuslikult õigega, on tõenäoline, et sex on mõlema mõistes "hea".

Samas olen romaa mõttega täiesti nõus. Ma ei taha kuidagi uskuda, et üks inimene suudab pakkuda sellist sexi mis kõigile meeldib ja kõigi mõistes on "hea". Meenub taas vana kulunud ütlus, mis kõlbab kõigile, ei kõlba mitte kellelegi.

Kusagil foorumis jooksis läbi kunagi teema, et kuidas öelda viisakalt, et polnud hea. Äkki on see õige fraas, et polnud päris minu stiil. Ehk siis jäi midagi puudu. See ei tähenda, et ta halb oli. Lihtsalt minule ei andnud seda õiget fiilingut
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 11:17
NSM,sa oskad mõnest asjast nii ilusasti ja arusaadavalt kirjutada kohe
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 11:21
romaa, kas sa oled siit kunagi endale raha eest naist ostnud või osta tahtnud?
sa oled vist müüdavate kuulutuste pidev jälgija siin olnud. ma järeldasin seda praegu sinu enda väitest.
lugesin, et oled nendega palju kirjutanud/suhelnud ja tead isegi seda, kes endale uue kasutaja teinud jne. kuna sa seda pikalt teinud oled, siis on sul need kuulutused ilmselt eest tahapoole ja tagant etepoole läbi loetud ja igav hakanud. tahaks midagi muud.
mainisid, et ei osata olla originaalsed. kas ma eksin?
millist teksti sa neilt naistelt siis ise ootaksid või millist pakkumist?
vabanda mu arvamus, kuid sa räägid nagu mees, kes tahaks saada, aga ei ole eriti kindel selles, kas antav talle ka meeldib ja siis jätab tegemata. samas otsib kogu aeg edasi. miski ju ajendab sind sellega tegelema ja huvi tundma nende naiste vastu.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 11:35
Utha,raha on vahend,millega pääseb naistele kergemini ligi ja siis niimoodi ka tutvusi luua,kes konkreetse seksi eest maksab,neid mehi on üldiselt vähe.Ainult rahaeest seks ei lahenda seksi probleeme.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:56
elmar, mul kunagi oli juuksuriga huvitav olukord. läksin mina mingisse salongi ja seal oli ainult üks juuksur, mitte kedagi teist ei olnud. mina käisin oma ainukese soovi välja - nulli, nagu ikka. aga tema kõigepealt pesi mu pea ära, siis ajas nulli, siis tegi veel mingi imepeenikese masinaga üle, siis pesi uuesti pea, siis tegi peanahale mingit imemudimist ja lõpuks kreemitas veel ära kah.

kõige eest küsis 25 krooni, ma andsin 50 ja ta oli häpi. see on minu kõige veidram juuksurikogemus elus.

eks seksiga on ka sama värk. hea seks oleks selline kus naine tegelebki mehega. kõigepealt lõdvestav maÅ¡Å¡aaÅ¡, siis mehe keha õliga määrimine, siis aeglane seks ja oskuslikult lihvitud mehe lõpetamisele viimine.
sellist asja tavaline naine ei paku, aga raha eest saab sest on teenus.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 13:31
Misha, aga sa kujuta nüüd ette, et palud mõnel tibil enda pead pügada. Sina soovisidki vaid, et ta sul kiirelt masinaga ülevuristaks, aga tema teeks tõishoolduse ja täitsa ilma rahata. Kas poleks mõnus tunne? Juuksur tegi lihtsalt korralikult oma tööd, aga see tibi näitaks, et hoolib sinust.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 13:36
jeap, aga mis siis kui kõigil ei ole sellist naist, siis nad vaatavad mõne teenuse
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 13:45
Seksiteenus võib rahuldada vaid neid, kellele seks on vaid saamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 13:47
jah, aga see ongi eesmärk. palju lihtsam oleks maksta, nautida teenust kui muretseda naise pärast jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 14:21
Elmariga nõus....seksi enda eest vist tõesti keegi ei maksa.Raha on vaja,et selle va seksini üldse jõuda.Mida rohkem raha kulutada,seda suuremaks läheb tõenäosus,et seksini ka jõutakse.Jahindus on üldiselt kallis spordiala..pole vahet,kas jahtida metsas põtra või linnas naist.
Mida veel saab osta teenusena...perverssusi.Oma pruut või naine ei hakka neid kaasa tegema,ta valab selliste soovidega mehe lihtsalt keeva veega üle.Selleks on vaja teenusepakkujaid.Sellles kohas on jällegi NSM-il õigus-mida rohkem cashi välja käid,seda kvaliteetsem on pakend ja teenus.
Iha probleem ja see pidev teenusepakkumise teema tõuseb üles sellest,et mehed ei hinda oma võimalusi realistlikult.
Täiesti keskpärane,kõhukesega,karvastunud abielus mees kujutab ette,et ainult kirja kirjutades saab reaalselt seksida näiteks kasutaja Sofia90,karusmari,caribian jne.Reaalsus ikkagi selline,et ei saa.Sellist keha ei saa.Ei saa reaalis ja ei saa virtuaalis.
Saadaval on hulk priskeid ripprindadega daame vanuses 40+.Kodus juba on mehel üks selline,tahaks ikka ilusat....ja siis kukutakse hädaldama ja naisi litsideks sõimama.
Miska..sa kirjutad,et enesekindlus on see,mis kõigile naistele mehe juures meeldib.Tõsi.Aga....enesekindlus peab millelegi toetuma...ehk olen ma ainuke naine planeedil,aga enesekindluses pakatav lontrus,kel peale selle kindluse miskit polegi...minu tähelepanu ei köida..köidab hetkeni,mil saan aru,et muud nagu polegi.Sellest saavad naised ruttu aru.
Mida me siis teeme?Soovitaks meestel enne kirjutamist ikka realistlik olla...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 14:24
priskeid ripprindadega daame vanuses 40+ jeaaaaaaaahhhhhhh
hale litter käis praegu, nättttttakiiiiii
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 17:08
caribian. Siin pean Sinuga nõustuma.
Päris palju liigub netis ringi mehi, kelle soovunelm on järgmine "100/55/90 mõõtudega, pikkade juustega, nukunäoga, vähemal 3000 eurises riietuses, ülisexikas kiisu, kes teeb algul strippi, siis teeb veel umbes kümmet nippi, lõpuks neelab riista koos spermaga alla". PS. ei lähe sentigi maksma. S.t kustub mehe endale külla lõunapausiks.
Unistada ju võib. unistamine ei maksa midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 17:13
priskeid ripprindadega daamed vanuses 40+ on alati saadavad
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 17:18
Aga ei. Mida inetum oled, seda enam peab väärikust olema.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 17:19
issand kui palju kulutavad naised meeste pärast muretsemisele energiat. mehed saavad hakkama, on alati saanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 09:12
miÅ¡ka erutus selle priskete ripprindadega 40+ daamede jutu peale kohe nii kõvasti, et võiks arvata, nagu ta ise olekski selline või vähemalt nagu oleks tal omal kodus selline olemas...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 09:47
Eks inimene räägib ikak sellest, mis ta südant vaevab. Selel asemel, et haliseda siin, mingu tehku väike ilulõikus ja ajagu ennast vormi. Aga ei. Halised on kergem alati. See ei nõua erilist pingutust.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 10:25
oh kui pisikeselt te kõlate. itsitan iga lause peale
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 11:19
Täiesti keskpärane kõhukesega karvastunud keskealine mees võib saada ka piltilusa modelli voodisse. Caribiani võibolla ei saa, aga neid kenasid saledaid 18-25-aastaseid on päris palju. Mina pole mingi rikas Adonis, aga isegi mulle on sellised ilusad naised külge löönud. See sõltub ikkagi konkreetsest hetkest ja inimestest ja vajadustest ja tuhandest pisiasjast.
Internetis on muidugi kõik lihtne. Reaalses elus nii üksühene sageli ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 11:49
john, saa aru, kõik naised valetavad ja valetavad metsikult, eriti internetis. mida rohkem valetab, seda vähem teeb
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 21:02
miška - aga mehed?
kas nende puhul on siis, et mida rohkem valetab, seda rohkem teeb ve?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 21:04
mehed pole minu ampluaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 21:05
no sa ise kah nagu mees, räägi enda eest
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 21:09
enda eest vastutan, teiste eest mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 21:11
no ja kuidas sinuga siis on - kas mida rohkem valetad, seda rohkem ka teed
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 21:12
jeaps, kui suu suitseb siis munn saeb
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 21:13
Utha. Ei, ma ei osta seksi,pole mingit vajadust osta.Samas ei osta kunagi mingisugust teenust mis pole ostmist väärt,v6i rāigelt ülehinnatud.(kasvõi autorem.esinduses) Jālle vana teema,et kui midagi kÅ«sid,peab sel kohe endaga mingi seos olema..Ja samuti ei jālgi kuulutusi ega suhtle eriliselt teenuse müüjatega. Lihtsalt kes vähegi pikemalt ihas olnud,see märkab isegi neid korduvaid kuulutusi,ja näeb et neil muutub vaid kasutaja-nimi-. Pole vahet kas vaatad kuulutusi kord päevas,nädalas,kuus. KINDLASTI saab eristuda originaalsusega,loe siis vahel m6nda kuulutust ja märkad isegi. SEDA-enam, et siin ihas ammu k6ik nii ette-aimatav,eriti kuulutuste osas,pole mingit pinget neid isegi enam vahel sirvida. TEINEKord ehk viskab pilgu veel viimati lisatud teemale.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 21:25
miška - kui mehel juba seisab, siis ta tavaliselt enam oma suud ei suitseta, vaid tegutseb...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 21:34
aga ilmad on jahedad ja mees peab ometi hingama
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 21:37
õige mees hingab kaudu...
˅ näita rohkem ˅