Nu eks prostituutidel ja prostituutidel ole ju ka vahe sees. Pealegi raha pärast sexi pakkumine ei ole alati prostituutide teema. Väga suur osa naisi on nõus nahast välja pugema, kui neile "tahan sind" pilgu heidab mõni rahakam härra. Lisaks armukesed, keda üleval peetakse, kellele ostetakse korterid, autod, soojamaareisid. Vaevalt mõni mees seda kõik ostaks, kui sex hea poleks. Siis ta lihtsalt tõmbaks püksid üles, raputaks selja sirgeks ja läinud ta olekski.
Loomulikult ei ole see 100% kõigi mõttemaailm. Oleme ju kõik näinud ja kuulnud naisi ütlemas, mind ei huvita ühegi mehe rahakoti suurus. Ju siis otsitakse muid asju mehe juures, mis tekitavad selle ükskõik milliseks suhteks olulise usalduse ja turvatunde.
Tehniline osa sexist on väga oluline (need mõõtmed ja parameetrid ja tempod ja puudutused ja lähenemisviisid). Samas mitte vähem oluline pole vaimne osa. Ainult õigetest puudutustest, õigetest mõõtmetest üksi ei piisa. Ikka on vaja veel midagi. Midagi, mis on meie peas ja mis tekitab selle usalduse ja turvatunde. Ilma nende kahe asjata on inimene krampis sex, olgu ta kui tehniliselt õige tahes jääb ikka pinnapealseks ja vähenauditavaks.
Mis tekitab inimese peas selle usalduse ja turvatunde, see ongi erinev. Kellele tagab selle tunde materiaalne seisund, kellele vaimne (näiteks mees on romantiline luuletaja, kes tekitab selle erilise atmosfääri), kellel on oluline, et mees on mõistev ja hell oma olemuselt, kellel on vajalik tunda enda mehe kõrval väikse hapra ja kaitsetuna, vajab nö isast.
Heaks sexiks on vaja, et see naine oleks ka mehe jaoks õige. Kellel meeldib emalik hoolitsev naine, kellel habras ja õrn, kellele iseseisev ja pigem kangekaelne kergelt feministlik, kellel peab ta olema lihtsalt sõbralik, kellel litsilik või riivatu.
Kui kaks inimest saavad kokku just selle olemuslikult õigega, on tõenäoline, et sex on mõlema mõistes "hea".
Samas olen romaa mõttega täiesti nõus. Ma ei taha kuidagi uskuda, et üks inimene suudab pakkuda sellist sexi mis kõigile meeldib ja kõigi mõistes on "hea". Meenub taas vana kulunud ütlus, mis kõlbab kõigile, ei kõlba mitte kellelegi.
Kusagil foorumis jooksis läbi kunagi teema, et kuidas öelda viisakalt, et polnud hea. Äkki on see õige fraas, et polnud päris minu stiil. Ehk siis jäi midagi puudu. See ei tähenda, et ta halb oli. Lihtsalt minule ei andnud seda õiget fiilingut