Foorum
1
2
2011-10-27 22:09
See hantlitega zonglööriv noormees siis otsib nimelt peespartnerit, ent ei julge seda avalikult teha. Ta küll vihjamisi üritab siin selgeks teha mis eesmärkidel ta iha.eed kasutab aga otse midagi välja ei ütle.
Küll aga selgus et misha36 on olnud minevikus ohver, ehk saanud suuremalt poisilt natuke kannikate vahele ja ilmselt hakkas see asi talle meeldima.
kui siin on mõni aktiivne homopoiss kes aitaks misha36 hädast välja, siis kirjutage talle kindlasti ja tehke oma pakkumine
˅ näita rohkem ˅
2011-10-27 22:39
ma julgeks selles väites kahelda....asi nimelt selles,et Miska soovib väga-väga Caribianiga seksida.Caribian on väga-väga emane olend.Kuidas need asjaolud kokku sobivad?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-27 22:45
oo äge, mulle on kloun tekkinud. krt täna on normaalne päev, rks kohe oleks tahnud ühele sissesõita
˅ näita rohkem ˅
2011-10-27 22:54
Tahad ju minuga seksida? Ütle selgelt ja ausalt-jah,ma tahan Kõigil hea rahulik edasi elada.
Tundub,et sa ei meeldi vist teemaalgatajale. Huvitav...kas selle konto taga on mõni su hiljutine kinosõber?
Keda sa peale minu ja Utha veel viimasel ajal trampinud oled?....Push ehk solvus,et sa teda ei taha
Nagu india film...kaks seeriat korraga..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-27 23:03
ei taha, kus sa selle rumalale ideele tulid? ma nägin eile ühte ilusat neiut tänaval, tuli minuga ise rääkima kontakte ei vahetanud, aga äkki trehvab. hästi nunnu tibi oli
˅ näita rohkem ˅
2011-10-27 23:07
Ma pole näinud veel ühtki heteroseksuaalset meest,kes mind läbi k....da ei tahaks......sa tahad miks muidu rabeled
˅ näita rohkem ˅
2011-10-27 23:15
ei taha, ausalt. sa ei ole nunnu naine. naine peab olema sõbralik ja nämps. selline kellega on mõnus veini juua, kes poeb mulle sülle ja siis saab suudelda tunde. sina ainult jutustaks rahast ja oma käekottides, mega igav
˅ näita rohkem ˅
2011-10-27 23:22
Mina jutustan rahast? never...käekottidest küll minu lemmikud...igal on oma hobi ja kiindumus..kes kogub marke,kes vanu autosid.Mina olen kotikollektsionäär.Mulle tunduvad margikogujad ka igavad...
Ma ei ole nunnu naine...selles on sul õigus.Ma olen ülitreenitud ja selgelt määratlevate(ilus)näojoontega naine.Nunnukategooriasse ma ei lähe..amatsoon pigem
Seksida tahaks ikkagi....ütle nüüd ausalt ei või ja
˅ näita rohkem ˅
2011-10-27 23:33
Iga tegija saab lõpuks siin portaalis oma teema?
Coya, Utha ... tõenäoliselt veel mõned on saanud.

Caribian, kõik mehed tahavad Sinuga seksida, keppida Sind nagu ei kedagi teist iial varem. Mida Sa pärid, niikuinii keegi ei saa Sind ja rikud selle õrritamisega vaid tuju ära. Ma juba hakkasin ette kujutama Su hoolikalt puhastatud nahka reitel ja kõhul, Su vagiina ja päraku puhtust ja lõhnasid, mille sulnidus viiks viimsegi aru mehelt, keda saadaks õnn neile lähedale jõuda. Ohjahhhh ...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-27 23:36
surmigav, ma tahan hoopis suudelda naisega. ei taha seksida, miks sa aru ei saa et sa ei eruta?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-27 23:36
See totrus pole sugugi naljakas, mis Misha36'le on kokku korraldatud. Tunnistasin alles äsja ühes teemas, et austan Misha arvamusi, kuigi ma temaga alati nõus ei ole, ent niisamuti austan ka tema nö. "vastaste" omi, sest kõik, mis kusagil internetisügavustes üksteise vastu on üles ehitatud, pole midagi enamat, kui puhas bullshit, ilma tegelikku inimesest tundmata. Usun oma südames, et iga mõistusega inimene peaks seda tajuma ja tundma, ja kui ei, siis olete paraku liialt sügavale internetti juba tiritud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-27 23:40
Suudlemine on hea.....Miska,sa tahad armastust,mitte seksi.....vales kohas oled.....it`s a shame..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-27 23:43
ihast ei saa ju seksi, te keegi ju ei seksi siin ma seksi kohapealt ei saa rääkida, sest see on konf. info
˅ näita rohkem ˅
2011-10-27 23:49
Suudlemine on tunduvalt intiimsem tegevus,kui seks.See eeldab tundeid,emotsioone.
Seks võib olla lihtsalt füüsiline väljund ihale,keha soov.
Samas....sa tahad suudelda suud,kus on hambad reas nagu pärlid karbis..mis lõhnab hästi....
Olgu sisemine ilu suurim võimalikest,sa ei taha suudelda rotitanud hambaid,tuhatoosi jne.
Miska,sul on aeg püsisuhe luua naisega,keda sa tahad suudelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-27 23:51
suudlemine ongi äge, näiteks talvel, sajab sellist sooja lund, kõik on nii vaikne, linnatuled, nii romantiline
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:01
Ära aja naisi kiima.... urrrr...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:03
tead kui mõnus on pargipingil lesida pea naise süles, juua veini ja rääkida maailma asjadest
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:04
Vastupidi ikka...naise pea on sinu süles...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:05
Naise pea on sinu süles.... ja siis on hea veinipudelit peapeale toetada
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:06
Kui vein on ka mängus, siis sõltub see vist joobeastmest, kelle pea kelle süles on
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:08
oleneb kuidas juua, väike sakk ongi seksi. aga kui on jahe siis ei teki purjustunne nii kiiresti.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:09
parma siis saab silma vaadata, alt üles. näed silmi ja tähti
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:09
Millist veini pakud?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:12
bollino. väga hea vein, hästi palju maitseid ja odav
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:17
ma ei taha isegi ette kujutada...see ei ole vein.See on ingi kahtlane jook.Olen korra elus ühe lonksu proovinud...sülitasin valamusse...see on magus läga.Kuluta paar eurot rohkem ja saad juba soodukaga mingi joodava asja..Santa Ana Cabernet Savignin etc.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:19
Head veinid ei ole tavaliselt odavad. Kui juba õues ja jahe, siis ma eelistaks üleüldse kangemat jooki, rummi või konjakit.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:21
foxy on, mine hispaaniassi, itaaliasse, kõik joovad odavaid veine. kallist veini kingitakse pigem. bollino on puuvilja vein ja isegi mingi eesti staarkokk pidas seda joodavaks. ma kunagi ostsin ilgelt kalli viski, oli teistmoodi, oli hea, aga oma raha ta ikkagi väärt ei olnud. milleks kulutada oma joogile kümneid eurosid, see ei anna midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:22
maitse kaob peale 3 lonksu kõigil, sa harjud sellega ja vein on selline nagu kõik teisedki
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:24
Mul tärkas seoses Caribianiga jllegi perverssuse tuluke. Mõtle, temake latrab käekottidest ja misiganesnimedest rääkida ja sina aga muudkui põrutad täie toruga. Lased paraja põhjagaasiga ja siis korraga kiilub caribianil kinni, silmad lähevad punni ja nägu kivistub. Sest just kui pauk lahti läks, tõmbasid sina ta kalli käekoti kärinal tükkideks. Ma pakun välja, et sellel hetkel on tupelihased eriti pingul
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:26
viska see käekott minema
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:45
Bollino on solk.Ära seda naisele paku.See Dreamer,mida teles reklaamitakse,et müüdavaim Eestis...ju siis mingid külaparmud joovad..
Täiesti joodava asja saad ~6 euriga kätte,proovi Tsiili ja Argentiina...vali igaks juhuks valge,sest punase veiniga selline lugu....odav vein teeb hambad siniseks....daam vihastab ja jääd oma suudlustest ilma.
Hispaania vein sobib juua ainult siis,kui ta on kallis.Odav hispaania vein on jubedam,kui bollino.Parem mitte.
Itaalia veinidest eelista pinot...itaalia punased pole suurem asi.
Parim hinna ja kvaliteedi suhe on Tsiili ja Mendoza veinidel.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:48
dreamer on liiga magus. maitse on maitse, kellele mis meeldib. ei taha neid hapusid jooke
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:55
dry...mitte hapu.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:55
miks osta veini kuhu tuleb suhkrut sisse panna?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:56
Kes see üldse mingit käärind jura joob? Võeh väkk.
Jooge viina, piiritust, konjakit.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:57
40% joogid ei ole maksale head. vein on ainuke jook mis annab vähemalt mingigi kasu südamele. veini saab kaua juua, kangem alkohol on purju joomiseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:59
caribianil on hea maitse veinide osas mulle meeldib ja olen täiega päri, iga magus ja odav asi pudelis ei ole veel vein, mida võiks nautida. vein peab olema kindlasti kuiv, odavad veinid on magusad ja suhkrused, öök.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 01:00
Minuarust ei anna vähemalt mulle küll alkohol midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 01:01
Vein on suurepärane!Pargipingil või küünlavalgel naise võrgutamiseks ei sobi cabernet savignon tüüpi,see ei tekita iha..toidukõrvane jook.Kindlasti punane,aga kvaliteetne...näiteks kerge ploomi alatooniga Yali Carmenere...~8 euri.
Muidugi..kui millestki kahju pole,siis üks korralik champagne...mullid trummeldavad kugulaes ja pokaalid...pikad ja sümboolsed..kamina ees põrandal.....
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 01:02
kõige mõnusam ongi see kerge sumin, jood edasi siis sumin kaob ja tekib väsimus. kui oled väljas siis energia kulub soojuse tootmisele ja alkohol ei avalda nii ruttu mõju. vein on hea, mõnus jook. viina mina ei taha juua, see on parmu jook
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 01:04
caribian, see hinna temaatika ei ole romantiline. sa ei ole naiselik naine, sa oled nagu mingi koi mees, kes loeb silti ja vaatab hinda, kui on piisavalt kulukas, siis ei jää häbisse. aga see ei ole oluline, vein ei ole oluline. oluline on suhe, emotsioon, vein on lihtsalt väike vahend
˅ näita rohkem ˅
Parmud ei joo viina! Parmud joovad just seda valtu peeti ja muid käärivaid värke nagu need veinid millest te siin räägite. Teevad seda samamoodi kuskil pargipingil
˅ näita rohkem ˅
kui ma annaks teile sildita veini, te ei suudaks öelda mis veiniga on tegu
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 01:06
Vein on muidugi vahend...kui ta just Bollino ei ole.See tekitab tahtmise põgeneda ja kiiresti.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 01:10
põgene, jumal on sinuga mind ja minu tibi see ei häiriks, sest vein on tühine, ainult jook
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 01:17
Miska..anna mulle silditud veinid ja ma reastan nad õige sildi juurde..
Erinevate riikide veinidel on väga erinevad maitsed.Samuti viinamarja tüüpidel....ma ei eksi.Liiga kaua harjutanud.
Tead,ma olengi vastik...lisaks kottidele jumaldan ma veine tean mõlemist kõike
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 01:19
mitte vastik vaid igav. nii mõttetute asjade pärast siblid
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 01:23
Ok,kõik asjad on mõtetud....nimeta palun kolm asja,mis pole mõtetud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 01:24
uni, armastus, vein
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 01:30
Täpselt minu valik.me oleme nii sarnased
˅ näita rohkem ˅
1
2