Foorum
2011-10-29 23:05
juuksurile reisipassiks lonks spermat?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:06
Mina ennast imelikuna ei tunne, olen see kes ma olen, oma arusaamade, kogemuste ja pöhimötetega....kull loodus paneb köik paik, kes imelik, kes mitte....reegel lihtne, tugevam jääb ellu
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:09
nii ka spermaga, tugevam spermatosoid leiab muraraku...mees on vöitleja, see on temale loodusega kaasa antud
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:15
nõrgemaid tuleb hoida, nendega ei ole vaja mõõtu võtta, alati endast tugevamatega.

ma olin vist 6 klassis, minu pinginaabriks sattus üks pisike poiss, nagu minagi. ta oli mingi hull võitleja, tal oli kindlasti ajus mingi mutter teistmoodi, igatahes ei olnud tal probleemiks kakelda 12 klassi poistega. vahest sai peksa, vahest andis ise. täielik bronson.
me läksime siis ükskord koolis koju, kamp venkusid tulid sõnelema, igatahes tema kohe kukkus kaklema. mina ei osalenud, tema sai peksa, huul oli katki. läksime siis nagu laiali ja edaspidi need samad venelased andsid meile alati privetti. uskumatu, jumalast võõrad venelased, 80ndatel oli venelaste ja eestlase löömingud igapäevased ja järsku sa saad peksa ja siis võitja annab sulle terve kooliaasta sulle kooliteel terekätt hommikuti. venekool oli minu kooliteel.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:17
jutu mõte oli selles, et osad kes teisi võidavad, hakkavad neid alandama. aga teised võtavad võidetu sõbraks ja respektivad teist. need inimesed on sisult hästi suured.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:27
Väga öige, ka ina annan au sellle mehele, kes vöitleb, mitte et annab alla ja pögeneb...ka mina olen peksa saanud aga olen vääriklat kaotanud, st vöitlusega....ja ma kunagi ei alaväärtusta neid inimesi, kes on minust nörgemad....aga minu veres on vöitluse tahe..ma ei mötle siin kaklust vaid seda, et vöitlus on edasi viiv jöud...kogu elu on ju vöitlus....kui poleks vöitlust, elaksime siiani muldonnis ja lrpiksime lihaleent Ja mis puutub venelastesse, sii nad olid ja on minu parimad söbrad..sest nad on alati vöitlusvalmid ja oskavad enda eest seista
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:32
ja austavad vastast. Ma olen vene inimesteg vaga palju suhelnud ja tean, mida ma räägin.....väga sudamlikud ja kogukonda austav rahvas...igal rahvuasel on omad nörgad ja tugevad kuljed...vene rahvuse tugev kuög on see, et nad on tegelikult sudamlikud ja kokku hoidev rahvas
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:32
venelased on kummalised. nad võivad olla sinu parimad sõbrad kes sulle kalamarja saia võiga teevad, samas teistpidi kui sa vaatad mõnda venelast natuke kauem kui 1 sekund, piisab talle sellest ja ta tuleb sulle kallale. ühtepidi on nad väga sõbralikud ja aitavad, teistpidi hästi ebakindlad ja ebausaldavad. eriti puudutab see nende suhet naistega.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:37
ei tea mida ma halba teinud olen, et mind Tartusse saatma peab? ja mis siis selgeks saab?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:39
Utka, sinu noku küsimus saab selgeks. Mäletad, see on siiani veel õhus ja mul meeles. See pidi siis lahenema, kui ma olen seda oma silmaga näinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:41
mishal pole tõelist vene sõpra olnud...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:47
vene sõpru mul ei ole olnud jah. lapsena elas meie majas palju venelasi ja siis olid 80ndad, sõda oli koguaeg. need kampade värgid olid suured, meie ja kõrvalmajadega oli meid kokku 30-40 ringis. venelasi oli vähem, aga kaklemisi oli palju. need ei olnud nagu viha kaklemised, noh lumesõjad ja muidu kähmlused. aga venelased mulle siiski ei meeldi, nad on liiga lärmakad minu rahuliku natuuri juures
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:47
see nende ebakindlus on tingitud muudest oludest ja saad ju aru kull, mida ma mötlen....kui mina elaksin venemaal sii tunneksin ka ennast ebakindlalt....räägi venelasega nagu mees mehega ja siis saad aru, et ta on igati normaalne inimne
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:50
eks igal rahaval on omad kiiksud, eestlased pidid uimased olema, venelased konfliktsed, soomlased on joodikud jne.
minu lapsepõlvest võiks kirjutada ilusa lasteraamatu, 80ndad olid tegelikult kõige ilusam aeg nsvl. oli kõigil raha, polnud lastel muresid, pioneerivärk oli surnud juba. peale tuli välismaa staff, modern talking. super aeg. tänased lapsed võivad kogeda palju igavamat lapsepõlve, ainult arvuti jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:50
ära jöllita talle alt kulmu otsa, sest siis ta vötab seda kohe kui väljakutsena ja vöib sind runnata...kui sa tahad jöllitada siis ole ka mees, et talle löuga anda...nii lihtne se ongi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:52
ikkagi venelasi ei usalda, kunagi ei tea kuna on nii või naa
˅ näita rohkem ˅
Utha, kas Sul on noku?
˅ näita rohkem ˅
Utha, kas Sul on noku?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:56
lärmakus kuulub nenede rahvus eripära juurde ega mulle ka see eriti ei meeldi aga ma ei hakka sellepärast neid alt kulmu vahtima...kui ei meeldi, siis utlen ja kogu lugu...venelane austab otsekohesust---olin ukskord venelaste seltskonnas, kus hakati teineteisele sitasti utlema...panid paugud teineteisele äta ja jöime viina edasi, ei mingit hilisemat höörumist ega midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 00:01
see kaklemine on neil fenomenaalne omadus tõesti. meie eestlased pigem vaenaks teist eluaeg, sest ei taha ise konflikti lõpetada
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 00:02
Ole kuss, Uhta praegult anakuusib ja puuab praefult meile hinnanguid anda...ära sega
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 00:03
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 00:12
Eks jah neid venelasi igat masti. Nooremad nagad, lihtsalt k6va kisaga,m6ttetu ärpleja..hetkeni mil nāoli poris ja nutulaul lahti..ole siis l6puni mees,mitte hiljem eit.vanem generatsioon mõistlikumad mehed,vähemalt tühja mõla ei tule 24h.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 00:14
Utha on vist hetkel teiste teemadega nii höivatud vöi sirvib öpikuid, mis puudutavad psuhholoogiat
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 00:15
parma, et siis minu noku huvitab sind endiselt.
ma arvasin ikka, et see osa probleemist sai selgeks, aga ju siis .... sa ei ole oma nokuvaevast lahti saanud näita ja näita...

John, paljude (veel) kinnitamata väidete kohaselt jah. peaks olema.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 00:19
Jah, nii ta ongi, olen ka mina nooprises venelastega kakelnud ja ärplejad on nad kövad ..aga kui laksu saab vöi kui juba kurja nägu teed, siis jänes puksis...aga vöituse tahe on neil tugev ja sellega peab alati arvestama...on ka neid kes ikka vöitlevad löpuni, kas elu vöi surm
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 00:22
Naise noku on kliitot...sega on ka Utha noku
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 00:22
Sai neid venelasi s6javäes nähtud kÅ«ll,,edevuse laat..samas jah vanem põlvkond teisest puust..käidud vene külas kus eit-taat katsid pidulaua,ja panid veel oma voodi magama,ise kõögis ööbides.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 00:31
Mina olin vene söjaväes lausa uleajateenija ja köige hullemad olid ikka aasia päritolu....hullud kaklejad ja meie venelastega hoidsime alati kokku...ja uks minu parimaid söpru oli setseen....hull mees aga väga öiglane
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:01
Utka see nokuasi pidi siis lahenema, kui näen seda oma silmaga!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:20
parma, aga mis ma siis sinuga peale hakkan. kuidas näidata midagi, mida pole olemas. siis tuleks osta ihuroosa dildo endale. kas see lahendaks olukorra? ma ei tea, mida teha. kui ma sust aru sain, siis tahad sa nokut! näha
või tahad....saadan sulle netist mingilt porri lehelt nokupildi? seal ka näidatakse neid. või peaks ikkagi originaal olema?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:23
no aga osta see dildo, installeeri endale püksi ja saa parmaga raudteejaamas kokku
mine talle hästi lähedale, võta tema käsi ja suru see enda kubeme peale
las ta siis kompab su errekteerunud peenist
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:24
Utka, kui sul nokut näidata ei ole, siis ongi see asi lahendatud. Lihtne ju. Näita, et sul ei ole nokut.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:34
miska, aga kas mehele võib selja tagant dildoga lähenda? ma teeks nii. tuleks ettehoiatamata ligi, suruks vastu peput ja las siis kobab ja pakub, et kas on mehe või naise noku segi ajada ei ole lubatud, muidu saab veel kelleltki solvamise eest peksa
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:36
ikka võib. miks keegi peaks kedagi peksma?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:36
Parma teab omastkäest, mis on päris noku ja mis ei ole päris noku.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:46
miska, aga kujuta ette, kui tuleb mees, lootuses, et saab veidi meestevahelist asja teha ja siis korraga keegi leiab, et tema peenis ei ole päris. solvang mehele ju.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:50
parma, tead või? tark sa muidugi oled, aga ma olen hakanud selles kahtlema, et sa nokudest midagi tead. kui sa juba päris nokudel vahet teed, siis miks sa veel kahtled noku olemasolus? ma arvan, et sa ei usu nokudesse
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:52
oot mismoodi, mis need meestevahelised asjad oleks naisterahvaga?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:53
Utka mis need nokud siia puutuvad. Jutt käib sinust ja sinu nokust. Sa tead, et ma ei jäta seda sinnapaika enne , kui see on lahendatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:54
miska - selgituseks sulle siis. see arvamus oli püstitatud oletusele, kui lähenejaks oleks mees, mitte naine. sa ei näe, kellega tegu enne, kui katsud. said aru?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 12:59
üldiselt mees saab aru kui naine läheneb - parfüüm, kontsaklõbin jne
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 13:00
parma, selle pärast seletan, et sind nokud huvitavad! nokuhuviline.
või tahad ainult seda, mis minul on? sellisel juhul sa ei usu minusse ja kahtled minu olemasolus.
aga miks sa siis ei või seda sinnapaika jätta?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 13:02
vat, tegelikult veel kavalam oleks hoopis meheks riietuda. ei mingeid parfüüme ega segavaid kontsasid, juuksed kaabu alla kokku jne
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 13:04
Ei mind huvitab ainult sinu noku. Kahtlen sinu olemasolus kuni saan oma käega katsuda või silmaga näha, et on sul noku või ei ole.
Nimetame siis teistmoodi nüüd. Kas sul on häbememokad või ei ole. Nüüd ma olen siis häbemehuviline
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 13:04
miks, see oleks ju igav. palju ägedam oleks kui seda teeks naine, sest selline naine on hästi julge ja ta suudab meest shokeerida oma patususega. naine peab jääma naiseks kumminoku on lihtsalt selline mänguline lollitamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 14:14
ma loobun
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 14:29
Lepime siis kokku, et Uthal on nii mehe kui naise sugutunnused. Või et ta on naine, kel on lihtsalt ülearenenud kliitor.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 14:37
hermafrodiit siis selline naine oleks tõeliseks üllatuseks
˅ näita rohkem ˅
2011-10-30 17:40
juuksur tee parem järgi

Ameerika Ühendriikides Ohio osariigis vahistas politsei naisterahva, kes juhtis autot alkoholijoobes ja poolpaljalt. Politsei üllatuseks väljus sõidukist võrksukkades ja stringides naisterahvas, kes oli silmnähtavalt purjus. Korrakaitsjad panid 28- aastasel Erinil käed raudu ja ta suunati patrullauto tagaistmele istuma.
˅ näita rohkem ˅