Foorum
2011-10-29 18:37
ma ei mäleta enam. nsm, kuidas, sa ju rääkisid et homod on sinu mehed, kuidas sa seksid nendega kui nad on homod?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:37
aga ennast olen nuusutanud ja tupevedelikke ka kontrollinud, isegi maitsnud. pole kuigi hull protseduur.
üldiselt arvan, et ma suudaks ka üle olla sellest, kui emmale-kummale poolele peale suuseksi tegemist suud antakse. „üle olla“ on vist vale öelda, aga mul poleks selle vastu midagi. kuni inimene öökima ei aja ja muu tema juures meeldib ning terve on ka, siis ...ei tundu probleem olevat.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:39
juuksur, sa oled siis rohke omaette nikerdaja?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:41
Eh misha. Tahad end mehena siin promoda, siis pead natuke veel vaeva nägema. Mõtlema endale ka loogilise meesprototüübi välja. Muidu juhtubki see, et iga kord, kui keegi küsib sinu isiklike kogemuste kohta, siis sa ei oska vastata, kuna ei tea kuidas mees peaks sellele reageerima
Nii, et mehe konto taga pole naisena vist kerge alati. Eriti kui nii aktiivne tahad olla
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:44
parmaleikin. Vagiina ei tohiks midagi koledat toota, kui just mõni haigus sealt vastu ei vaata. Lõhna erinevus tuleb hoopis PhPst. Ma nüüd täpselt ei mäleta millest olid keha lõhnade intensiivsus tingitud. Aga see on reegel, et mida teravam on higi lõhn, seda teravama lõhnaga on ka muud kehavedelikud. Kuna higilõhna me peidame intensiivselt, siis piisab naha nuusutamisest
Vahel ma mõtlen,e t kas see nn daami käe suudlemine polnud mitte kaval nõks teada saada, mis lõhnaga ta nahk on
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:45
nsm, aga veame kihla. 1000€ mul sahtlis olemas. kui ma pole mees, annan selle sulle
kui ma olen mees, annad sina mulle oma 1000€

sul ei ole võimalus sellest tehingust ära öelda, oled ju endas veendunud inimene
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:46
Parmaleikini prototüübi õigused on kaitstud! Parmaleikini jäljendamine toob kaasa püsivaid ajukahjustusi.
Ma igaksjuhuks hoiatan
˅ näita rohkem ˅
miska, jah. olen teinud mehele suuseksi
˅ näita rohkem ˅
Pole hullu, misha õpib mehe modi käitumist Õhtulehest
˅ näita rohkem ˅
ma luban nsm et ma sinu 1000€ annetan mõnele sinupoolt valitud lasteaiale vms
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:47
juuksur, kas mehele või meestele?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:48
misasja? ma räägin ju, et mehele
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:48
Parma, sinu soolisuses ma ei kahtle.
Parma, äkki ka sinu nägemine tekitab teatud sorti kahjustusi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:49
ühele mehele oled siis elus teinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:50
misha. Tahad 1000 euri teenida sellega, et saadad mõne oma tuttava jorsi ennast mängima?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:52
Nägemine veel ei tekita püsivaid kahjustusi, kuigi võib tekkida kergesti sõltuvus jällenägemise vajadusest.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:53
kuidas tuttav, ma tulen loomulikult ise. sa võid ju küsida igasuguseid küsimusi foorumi kohta. pole võimalik leida ühtegi tuttavat kes suudaks minuna esineda.

hämmastav kuidas ma olen suutnud kõik need aastad mängida meest. ma olen ihasse pannud ainult ühe mehe pilte, ma olen siit saanud kokku naistega, seksinud nendega ja ma olen selleks alati palunud oma tuttavat väääääää

nsm, sa oled loll, aga et niiiiiiiiiiiiiiii lollll
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:55
miska - see, mitmele ma suuseksi teinud olen, pole praegu oluline. me räägime siin sperma kasulikkusest, ära muuda teemat
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:00
ma uurisin kui suured kogemused sul võivad olla. ühe mehega ei saa need suured olla
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:05
sperma kasulikkus ja vitaminirikkus on uldteada ja selleks ei pea mees mitte juurikaid närima nagu jänes ....vöinolla on vaala sperma töesti vitamiinirikkam, kui mehe oma, et tea aga tean seda, et juba nöuka ajal möned naised tegid spermamaski...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:08
Kui juba kogemuse peale jutt läks siis räägiks natuke numbritest.
Ühe mehe sperma teeb ükskord korrakohta õnnelikuks.
50ne mehe sperma teeb siis 50 korda õnnelikumaks.
Kui 50nele mehle teha järjest 50 korda suuseksi, siis ?Mis siis?
Siis oled lits?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:08
Müüt murtud: Sperma kasulikkus näonahale on linnalegend!

Sperma sisaldab endas tõepoolest mõningaid kasulikke aineid nagu näiteks vitamiine, aminohappeid, toitaineid, valku, proteiini, kuid seda nii vähesel määral, et erilist positiivset efekti seemnevedeliku kasutamine nahal anda ei tohiks. Spermas sisalduv proteiin küll pinguldab nahale kandes ja kuivades nahka - umbes nagu munavalge -, kuid mahapesemisel mõju kaob – erinevalt kortsudest-vistrikest. Seega: tahtes spermat tõepoolest pinguldava maskina kasutada, peaks seda terve päeva näol hoidma.

Kui mõelda aga asjaolule, et sperma sisaldab veel sorbitooli (glükoosalkohol), naatriumit, uriinhapet ja kloriidi, võib nn pinguldav efekt viia hoopis naha kuivaks muutumiseni ehk lisakortsude tekkeni. Samuti võib väikeste nahadefektide kaudu endale spermadoonori suguhaiguse külge saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:09
Dr Toomas Põld on arvamusel, et võõrvalk teisel organismil ehk siis sperma näonahal, ei saa mõjuda positiivselt. „Sperma on kilejas ning ei lase nahal hingata,“ lisab Põld. Sama küsimus esitati ka günekoloogile (naistearstile) ja dermatoloogile (nahaarstile), kes mõlemad olid arvamusel, et meditsiinilistele tõestusmaterjalidele tuginevad uuringud antud küsimuses puuduvad ning nende sõnul on tegemist lihtsalt "linnalegendiga".
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:11
misha36. Piltide valikul oled ka veidi metsa pannud. Kui valid netist pilte, mida endale profiili panna, pead jälgima lisaks kõigele ka seda, et luustik oleks sarnane. Ei ole võimalik, et ühel pildil on su küünarvarre pikkus suhtes kehaga pikem, kui teisel.
Need on sellised pisasiad aga kirimiinimestele, kelle igapäevatöö on inimese kehaosade tuvastamine, jääb see silma
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:14
Ma ise spermaneelaja ei ole...aga mul on üks tuttav naisterahvas,kes uhkustab sellega,et tarbib spermat pidevalt toiduks....välimusele on see pigem kehvasti mõjunud....ta närib ainult porgandeid,aga priskevõitu on ikka.Näonahk....kortsud ja muud defektid,lisaks veel lotike.Ta ise arvab,et sperma on mingi ilueliksiir...julgen kahelda..ta peaks siis juba lausa piltilus olema.
Miska...mina võin vastata selle suuseksi tegemise kohta...mina küll teen ja pean tunnistama,et mulle lausa meeldib.Erutav tundub....spermat neelama hakata ei kavatse.Olen korra proovinud ja sain maovalu.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:15
nsm, sa oled ju nii loll. kas sa ei tea fotograafiast siis tõesti mitte midagi? kui objekt on lähemal siis on ta suurem, kui kaugemal siis on ta väiksem. muide inimesed kasvavad kui nad söövad ja teevad trenni. iga pilt on erineva ajalise vanusega.

mis krimiinimene sa oled??????????????? kuidas sellised veidrikud ikka siia satuvad, kurvaks teeb kohe. pakkusin sulle võimalust 1000€ teenida, ikka ei sobi. peetusega oled, iseenda olemasollu ikka usud vääää
äkki oled mingi tissidega ufo
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:17
caribian, soovitus, hangi salvrätt. makku neelama ei pea, vaikselt sülita taskurätti ja viska korvi.

aga see tuttav naisterahvas on sul vist nsm ise see ajab ka sellist porgandi juttu
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:17
Oled seda teemat päris korralikult uurinud.....vöibolla on see nii, nagu sa kirjutad, aga samas fakt on see, et vitamiine see vedelik sisaldab ja teatud toimet ta ikka omab...olen kuulnud, et ka möned huulepulgad sisaldavad spermat, siit järeldan, et mingid head omadused sel ikka on....ja see ju selge, et kui naine seda sperma maski terve päeva kannab, siis efekt vastupidine
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:21
Ma kohe ei saa vait olla ja pean hiilgama. Selle pildi värgindusest siis. Munniga on samad lood. Pildipealt paistab suur ja vägev aga tegelikkuses pole pahatihti midagi pihkugi võtta.
Misha ära nüüd ärritu, et võrdlesin sind ja munni.
˅ näita rohkem ˅
spermat sisaldavad parfüümid ja mitte inimspermat vaid vaalade ja delfiinide spermat. seda mitte sperma pärast vaid haisu pärast. kalade spermal on ülirõve ja ülitugev ja ülikaua kestev lõhn. see sama rõve hais segatakse teiste lõhnadega ja sina ostad selle armani pähe. seda spermat muidugi filtreeritakse jne, see on keeruline protsess, aga pmst jah lasevad endale kõik spermat peale
˅ näita rohkem ˅
misha, mina ei peagi teadma. Piisab, et ekspert mulle seda ütles. Nimelt, et sinu pildid ei saa olla ühe ja sama mehe omad On võrreldud sinu profiilis üles pandud erinevaid pilte. Aga las see olla. Eks sa ise tead, kellena siin esined.
Pealegi on siin teema spermast, mitte sellest, miks üks naine end mehena siin esineb.

Caribian, spermal on kergelt pleegitav toime vaid. Ehks siis kui seda piisavalt palju määrida maskiks, siis aitab ta päikesekahjustuste eest, mis muide on pea igal kolmandal naisel.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:22
minu munni saab pihku võtta, isegi kahte pihku mahub ära
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:24
NSM on suur heterofoob ...talle meeldivad ikka pepupoisid...need ju köik nii puhtad ja lakutud ja möistvad Keegi vist siin kusis, et mis maitse spermal on....uks elulöbus naine mule rääkis, et on olemas kolme maitset....magus, soolane ja maitsetu...seega maitse asi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:25
nsm: ekspert? mis sa valetad. küsi siis iha adminnilt, temal on kõik minu piltide ajalugu olemas. kui tema kahtleks siis ta ei lisaks minu pilte üles, eriti kui ma olen veel naine

nsm, sa oled jälle valetamisega end puntrasse mässinud, miks sa nii loll naine oled? tahad õudsalt tähelepanu, selleks valetad mingi jura kokku ja kaevad endale augu. mis mõte on sellel laimamisel üldse? mingi vahe mängisid suurt filmigruppi, tahtsid mind filmida, nüüd oled krimieksper, siis olid homo ekspert

sa oled nagu nu pogodi ja 9 ametit
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:27
paavst, vean kihla et ta pole neid homosid ka kunagi näinud. kirjutagu ihas otsingusse homo ja näeb neid seksikaid homosid
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:33
On kuidas selle vitamiini ja maitsega on aga fakt on see, et kui poleks spermat, ei oleks ka lapsi..ma mötlen inimlapsi...seega vajalik värk, et inimsugi pusiks
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:35
spermaga olevat veel üks huvitav asi seotud. kui naisel on palju mehi olnud, siis tema laps ei pruugi olla ainult ühest mehest, vaid kõigi meeste dna võib temas olla. muidugi eostaaja dna on kõige tugevam, aga teised võivad kaudselt mõjutada lapse organismi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:36
arvan, et on....aga mina ei vaidlusta tema eelistusi, kui talle meeldivad homod, siis meeldigu aga see ei anna talle öigustust siin hetero mehi maha teha, selles on kusimus
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:38
eks ta nüüd kogub ennast ja tuleb uue laariga välja huvitav kas ma tahan täna veini
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:38
Mismoodi need teised dna-d eostatavat last mõjutavad?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:44
kui mehe sperma satub naisele tuppe, siis osa dnast imendub läbi tupeseinte naise rakudesse. iga mees jätab oma jälje. ükskord kui naine jääb rasedaks, siis emakas see munarakk saab arenguks materjali milles ei ole 100% enam ema dnad vaid seal on ka võõrast dnad. ju see on tehtud loodusepoolt nii, et dna annab inimesele mingi võime tugevama tervise.

loomadel on ka nii, neil tulevad värvilise karvaga pojad. inimestel on keerulisemad need asjad, aga sellest on palju kirjutatud. otsi googlest, kindlasti leiad tonnide viisi materjali.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:46
Iha adminn. Naeru koht.
Miks sind see nii hullult häirib? Muide, kas te pole märganud, et kõik need, kes kunagi misha idendi tuvastanud on, nende kontod on administraatori poole blokeeritud. Mite kustutatud vaid just adminni poolt blokeeritud.

Rahune maha. Mul on tõesti ükskõik mis soost sa oled. Poel sa esimene, kes vastasoo konto endale teeb. Milleks selel peale nii närvi minna. Lihtsalt minul on lihtsam aru saada, miks üks mees sedasi käitub. Kui konto taga on naine, sisi on see väga loogiline
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:48
Sul siin mingi loogika on aga ma eriti ei usu seda....naise munarakk vötab ikka köige tugevama seemneraku vastu st. selle seemneraku, mis on köige jöulisem ja jöuab esimesena munaraku juurde...see köige jöulisem je kiirem hävitab teised seemnerakud, mis on teise mehe poolt körvale psisestatud
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:50
häirib sinu napakus ma olen alati oma uuele kontole lisanud samad pildid, ma pole kunagi end varjanud ja kui sa pead misha35 oma 300-400 kontoga kelmi mingiks minu avastajaks... iha vast võiltes selle kelmiga, nüüd on ta loobunud.

rahune pigem ise maha, ei ole vaja kahelda teiste inimeste eksistentsis sa vahepeal ju rääkisid, et ihas ongi kaks inimest, sina ja kõik teised kontod

miks sa mu kihlvedu siis vastu ei võta, 1000€ nagu maast leitud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:52
paavst20: osa tuleb mehelt, osa naiselt, aga naise osa on juba muudetud. mehe sperma on mõneti isegi nö käivitaja, muidu kui naised ise rasestuks oleks päris jube
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 19:59
misha. 20 kilo euri juures hakkas ma selle peale mõtlema. Sinu pakutav summa mind ei pane liigutama. Kui mõni inimene, keda ma tean, sind näeb. Siis on teine teema.
Samas on ikka veider, et sind see nii hirmsalt häirib. Mind küll ei häiri sinu arvamus. Põhjus lihtne. Mind teavad siin piisavalt paljud inimesed. Pole nagu millegi pärast põdeda.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 20:01
Vot ei oska sellel teemal vaielda...teadmised puduvad, aga päris huvitav teema. No siin möned naised puuavadki ise rasestuda, et milleks neid mehi siin vaja.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 20:04
paavst, kuidas see ise rasestumine käib? eriti veel internetiportaalis nagu iha?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 20:04
PS. Spermatosoid on sugu rakke ega muuda DNAd.
Sellist asi pole olemas!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 20:06
nsm: olgu, summa sobib, mul on väga hea meel lisanduva 20 000€ suhtes. kuna sa tahad mind näha, raha võta kaasa, kui 20k ei sobi, võta 100k kaasa

kes sind teavad siis, ütle siis nimed
˅ näita rohkem ˅